Mutna slika na monitoru Samsung 940n

poruka: 9
|
čitano: 5.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Need Help

Ovako narode imam jedan problem sa monitorom.Slika mi je malo mutna tj.na monitoru se vide nekakve smetnje,neznam kako da vam to objasnim,izdaleka se bas i ne primjeti ali kad se priblizim monitoru vidi se,stvarno neznam kako bi vam to objasnio jednostavno morate to vidjeti da bi razumjeli o cemu pricam,pitao sam jednog kolegu,on mi kaze da je rijec o magnetizmu jer mi zvucnici stoje odmah kraj monitora,ali evo ja sam sada maknuo zvucnike u potpunosti ih skinuo sa stola ali opet isti problem.Molim vas za pomoć.Monitor koji koristim je Samsung SyncMaster 940n.

Mess with the best - Die like the rest -.-"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Need Help

Slično je bilo kad sam stavio subwoofer kraj svog CRT monitora, a na CRT monitorima imaš gumb kojim se slika zatrese (demagneizira il nekaj) i onda bude ok. A za LCD fakat ne znam

16 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Slično je bilo kad sam stavio subwoofer kraj svog CRT monitora, a na CRT monitorima imaš gumb kojim se slika zatrese (demagneizira il nekaj) i onda bude ok. A za LCD fakat ne znam

On ima Samsung 940N a to je lcd.

Autoru teme:

Ako ti je monitor sa računalom spojem preko vga kabela klikni na monitoru tipku AUTO. Slika bi se trebala centrirat i izoštrit.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
Ja imao isti problem, a uzrok je bio VGA DSUB kabel koji je na visim rezolucijama davao mutnu sliku. Promijeni kabel ili stavi neki DVI kabel. Neznam koju graficku imas.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan

Hvala svima na pomoći.Imam grafičku Asus EN9500GT MG 512MB DDR2.Čak sam i kabel prebacio na DVI pa neko vrijeme slika bude dobra pa onda opet mutno,pa prebacim na VGA pa opet neko vrijeme dobra slika pa opet mutno,Ivo pokušao sam i ti tipku Auto,znam izoštri mi se slika,ali ja opet vidim nekakvo strujanje po ekranu,ali nisam pijan ! još jedno pitanje,ako uzmem DVI kabal,kako cu ga spojiti na monitor kad na ovom monitoru ima samo jedan ulaz a to je VGA ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Mutna slika na monitoru Samsung 940n
Kako si onda prebacio ako nema drugog ulaza??? Posudi negdje drugi VGA kabel i pokusaj opet.
15 godina
neaktivan

Pa imam na grafičkoj tri ulaza : VGA,DVI i HDMI ali na monitoru imam samo jedan a to je VGA,šta ti tu nije jasno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
killer95 kaže...

Hvala svima na pomoći.Imam grafičku Asus EN9500GT MG 512MB DDR2.Čak sam i kabel prebacio na DVI pa neko vrijeme slika bude dobra pa onda opet mutno,pa prebacim na VGA pa opet neko vrijeme dobra slika pa opet mutno,Ivo pokušao sam i ti tipku Auto,znam izoštri mi se slika,ali ja opet vidim nekakvo strujanje po ekranu,ali nisam pijan ! još jedno pitanje,ako uzmem DVI kabal,kako cu ga spojiti na monitor kad na ovom monitoru ima samo jedan ulaz a to je VGA ???

killer95 kaže...

Pa imam na grafičkoj tri ulaza : VGA,DVI i HDMI ali na monitoru imam samo jedan a to je VGA,šta ti tu nije jasno ?

upravo to...jel imaš nekog frenda da probaš drugi monitor...možda se i njemu bliži kraj

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina

A po opisu onda moze biti i problem do VGA porta na monitoru. 

Svakako uzmi drugi kabel i monitor i probaj! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice