Ovako narode imam jedan problem sa monitorom.Slika mi je malo mutna tj.na monitoru se vide nekakve smetnje,neznam kako da vam to objasnim,izdaleka se bas i ne primjeti ali kad se priblizim monitoru vidi se,stvarno neznam kako bi vam to objasnio jednostavno morate to vidjeti da bi razumjeli o cemu pricam,pitao sam jednog kolegu,on mi kaze da je rijec o magnetizmu jer mi zvucnici stoje odmah kraj monitora,ali evo ja sam sada maknuo zvucnike u potpunosti ih skinuo sa stola ali opet isti problem.Molim vas za pomoć.Monitor koji koristim je Samsung SyncMaster 940n.
Mutna slika na monitoru Samsung 940n
- poruka: 9
- |
- čitano: 5.519
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slično je bilo kad sam stavio subwoofer kraj svog CRT monitora, a na CRT monitorima imaš gumb kojim se slika zatrese (demagneizira il nekaj) i onda bude ok. A za LCD fakat ne znam
Slično je bilo kad sam stavio subwoofer kraj svog CRT monitora, a na CRT monitorima imaš gumb kojim se slika zatrese (demagneizira il nekaj) i onda bude ok. A za LCD fakat ne znam
On ima Samsung 940N a to je lcd.
Autoru teme:
Ako ti je monitor sa računalom spojem preko vga kabela klikni na monitoru tipku AUTO. Slika bi se trebala centrirat i izoštrit.

Hvala svima na pomoći.Imam grafičku Asus EN9500GT MG 512MB DDR2.Čak sam i kabel prebacio na DVI pa neko vrijeme slika bude dobra pa onda opet mutno,pa prebacim na VGA pa opet neko vrijeme dobra slika pa opet mutno,Ivo pokušao sam i ti tipku Auto,znam izoštri mi se slika,ali ja opet vidim nekakvo strujanje po ekranu,ali nisam pijan ! još jedno pitanje,ako uzmem DVI kabal,kako cu ga spojiti na monitor kad na ovom monitoru ima samo jedan ulaz a to je VGA ???

Pa imam na grafičkoj tri ulaza : VGA,DVI i HDMI ali na monitoru imam samo jedan a to je VGA,šta ti tu nije jasno ?
Hvala svima na pomoći.Imam grafičku Asus EN9500GT MG 512MB DDR2.Čak sam i kabel prebacio na DVI pa neko vrijeme slika bude dobra pa onda opet mutno,pa prebacim na VGA pa opet neko vrijeme dobra slika pa opet mutno,Ivo pokušao sam i ti tipku Auto,znam izoštri mi se slika,ali ja opet vidim nekakvo strujanje po ekranu,ali nisam pijan ! još jedno pitanje,ako uzmem DVI kabal,kako cu ga spojiti na monitor kad na ovom monitoru ima samo jedan ulaz a to je VGA ???
Pa imam na grafičkoj tri ulaza : VGA,DVI i HDMI ali na monitoru imam samo jedan a to je VGA,šta ti tu nije jasno ?
upravo to...jel imaš nekog frenda da probaš drugi monitor...možda se i njemu bliži kraj
A po opisu onda moze biti i problem do VGA porta na monitoru.
Svakako uzmi drugi kabel i monitor i probaj!