Monitor Samsung T190 ili LG W2243S Flatron

poruka: 4
|
čitano: 2.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav

Molim vas procjenu koji je bolji za IGRANJE zahtjevnih igara

Znam da Samsung ima odaziv 2mm a lg 5ms a čuo sam da je to dosta bitno ko igara

Sama veličina nije bitna tako da mi nemojte reči da uzmem LG samo zato jer je veći (jedino ak je bolji i po čemu).

I molim vas u obzir dolaze SAMO ova dva

Unaprijed Zahvaljujem :)

ah doma imam samsung SC 932WG i prezadovoljan sam tako da me malo vuće na samsung

Sil
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 0:19 (Sill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Monitor Samsung T190 ili LG W2243S Flatron

Razlika između odaziva od 2ms i 5ms vidjet ćeš samo na papiru,...okom se to nemože vidjeti kao ni razlika između 5 i 10ms.

Nadalje kao što oznaka kaže Samsung je 19 inchni TN rezolucije 1440x900 i kao takav je  lošiji od LG-a koji je FullHD rezolucije 1920x1080 i naravno dosta veći tj. 22 incha.

Oba monitora imaju 300cd/m2 brightness,no LG ima samo D-Sub priključak dok Samsung ima D-Sub+ DVI.

Neznam zašto naginješ Samsungu kad je očito lošiji i infiorniji monitor od LG-a.

Zahtijevne igrice kao što kažeš obično se igraju i u zahtijevnoj rezoluciji pa je logično da je LG bolji no opet za igrati zahtijevne igrice na FullHD rezoluciji treba i dobra grafička kartica,..tako da ima puno faktora koji utječu na odabir hardvera za igranje zahtjevnih novijih igrica.

16 godina
neaktivan

hm

Thx na informiranom odgovoru evo uzima LG onda, jedino čuo sam da je slika bolja kad ide preko DVI nego D-SUB?

Sil
14 godina
neaktivan

Zaboravi priče tipa "čuo sam",..."frend mi je rekao",..."teta Bara je jednom rekla"...{#},..probaj spojiti bilo koji 19" ili 22" LCD sa D-Sub kablom pa odmah zatim probaj sa DVI kablom i vidjet ćeš  i sam kolika je razlika {#}.

Nemoj više razmišljati jer se ova dva monitora jednostavno nemaju šta uspoređivati,..ovaj LG pere tog Samsunga ama baš u svemu.

Ovo čak i nije nikakva nedoumica oko kupnje pa zato valjda ostali ljudi ni ne žele komentirati{#},...poz.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice