Kvaliteta monitora - LCD vs CRT

poruka: 6
|
čitano: 3.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Sto mislite o kvaliteti danasnjih LCD monitora?

Nedavno kupim 22" Prestigio monitor , evo nije proslo ni mjesec dana i vec je krepao.

Prilikom kupovine nisam uzimao u obzir neke posebne marke posto mi je nedavno poznaniku krepao Samsungov 19" LCD.

Evo sada tipkam na starome CRT-u koji je bez prestanka radio skoro pa desetljece (9 godina).

btw, sta mislite jer postoji mogucnost da u trgovini dobijem zamjenski monitor dok moj ne dodje sa popravka?

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kvaliteta monitora - LCD vs CRT

Ja imam 19'' philips već 1 godinu i još ni najmanjeg problema nisam imao. Daju još 5 godina garancije da se neće pojaviti mrtvi pixel.

17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

Sto mislite o kvaliteti danasnjih LCD monitora?

Nedavno kupim 22" Prestigio monitor , evo nije proslo ni mjesec dana i vec je krepao.

Prilikom kupovine nisam uzimao u obzir neke posebne marke posto mi je nedavno poznaniku krepao Samsungov 19" LCD.

Evo sada tipkam na starome CRT-u koji je bez prestanka radio skoro pa desetljece (9 godina).

btw, sta mislite jer postoji mogucnost da u trgovini dobijem zamjenski monitor dok moj ne dodje sa popravka?

Ne vjerujem da ćeš dobiti zamjenski monitor.
Ali ako se to desi molim te napiši ovdje - to bi zaista bio korak naprijed u ponašanju naših trgovaca/servisera.
Pozdrav
17 godina
zavisi kakav su ti monitor da li ti valjda s njima nemaš sreću pa ti stalno crkavaju. :)
No mislim da je CRT po stabilnosti i izdržljivosti bolji,jer nemožeš ti nešto što je dugo 30 cm smanjit na 3cm.
17 godina

Nemoćni smo protiv takvih propusta. Sve se u Kini štanca kao u 5 u jutro

kada štancaju recimo Jutarnji List, 100 na sat ispadaju monitori s trake.  Robotika uredno faljiva ,jer se želi što više ubrzavati

proizvodni proces.

Stoga brand je nebitan, volim Samsungove monitore,ali sve je to isti kupus...možeš kupit 3

za redom i sva 3 vrisnu,a nemora ni jedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da su greške moguće, mene osobno nije briga dali je neki monitor proizveden u Japanu ili Kini ako iza njega stoji ista marka, ako proizvođag za njega jednako garantira.  Iako ne  bi  smijeli  prodavati  proizvode  s  greškom tu  je  statistika  koja  te  greške  opravdava,  a  to  gdje  se  proizvodi  to  je  nevažno,  sve  korporacije  sele  proizvodnju  gdje  su  resursi  jeftiniji,  to  je  globalizacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice