Kupio sam DELL S2725QS i događa mi se ghosting, znači ostane video stajati neko kratko vrijeme i nakon toga na tamnim pogledim obrisi koji dugo ostaju...što da radim?
Je li ovo isplativo kupiti?
https://www.computeruniverse.net/de/p/6135-0FN
Ili ima u tom rangu cijene neki bolji monitor koji bi se koristio za rad te igranje (omjer 70:30)?
Hvala
Kupio sam DELL S2725QS i događa mi se ghosting, znači ostane video stajati neko kratko vrijeme i nakon toga na tamnim pogledim obrisi koji dugo ostaju...što da radim?
Ako je nov i unutar 14 dana vrati ga nazad ne spominjujuči ništa, samo reci da nisi zadovoljan sa njim ne navodeči razlog.
- This monitor has disappointing motion handling with VRR enabled. There's noticeable motion blur with the 'Normal' Response Time setting, and the 'Fast' and 'Extreme' settings have worse motion handling with more inverse ghosting.
- The 'Normal' overdrive setting has a ton of noticeable blur, and the 'Fast' and 'Extreme' settings have too much inverse ghosting.
Nazalost probaj vratiti monitor jer i na Normal postavkama taj panel ima enormni ghosting po mjerenjima!