Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.574
|
čitano: 5.693.480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Koji monitor kupiti

Cemu sarkazam? Ako imas konfu pod moj pc kupnjom tog monitora bi bacio pare jer se sigurno neces igrati na 100+ fps-a. 

Po cemu sam ja pljuvao? Konfa koju imas u potpisu je taman za mid/high postavke u 1080p 60hz i sa njom ici na taj monitor nema smisla (kao sto sam i napisao).

Meni je predobro kako neki odmah idu kenjat po nekome ako im ukaze na nesto, i onda njega ide prikazat kao "balkanca" i "krkana" a i sam je to :)

Eto ispricavam se sto sam ti dao savjet da ne bacis lovu u vjetar ako imas konfu iz potpisa, nece se ponovit zvjezdo :)

BTW ako ti vec sve to tako dobro znas sto pitas za savjet? ;)

14 godina
sushii kaže...
graficka i mali update memorije ce brzo doci

Ako planiraš nadogradnju grafičke kartice, nemaš razloga ne uzeti takav monitor,

a uvijek možeš uzeti neki i7 model za taj socket.

11 godina
neaktivan
daniel2809 kaže...

Ispričavam se što opet pitam, ali bilo kakav savjet mi treba pošto je riječ o vikend akciji za monitor i nemam puno vremena. Jel curved prednost ili nedostatak? Ima nešto što moram znati o tome? Nezgodno je što se ne može isprobati prije kupnje i vidjeti kak sve skupa izgleda.

Meni na 27" monitoru curved je blagaa prednost. Ne znam za 24", ali mislim da nec3es pogrijesiti.
Plus vidim daju 5 godina garancije i BF1 Revolution za taj monitor kao akciju. Osobno mislim da 

je dobra kupovina. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 16:47 (danny_2).
9 godina
neaktivan

Hvala puno, puno :) Muči me malo zašto stara verzija košta 2800 kuna na akciji, a nova je 2500 na akciji (oba sniženi 10%), ali vjerujem da je bolje uzet noviji još pogotovo jer je jeftiniji :D

Ovo sam ja našao na internetu kao razlike:

LC24FG73 has 86.63% display area | C24FG70 has 86.31% display area
LC24FG73 Adobe RGB color space is 98% | C24FG70 Adobe RGB color space is 81%
LC24FG73 is 323.9mm in height (w/o stand) | C24FG70 is 325.1mm in height (w/o stand)
LC24FG73 weighs 3kg (w/o stand) | C24FG70 weighs 3.1kg (w/o stand)
LC24FG73 is 384.5mm in height (w/ stand) | C24FG70 is 389.9mm in height (w/ stand)
LC24FG73 weighs 4.4kg (w/ stand) | C24FG70 weighs 5.2kg (w/ stand)
LC24FG73 has a range of 135mm height adjust | C24FG70 has a range of 140mm height adjust
LC24FG73 can be tilted forward 3-deg. max | C24FG70 can be tilted forward 2-deg. max
LC24FG73 can be tilted back 20-deg. max | C24FG70 can be tilted back 17-deg. max.
LC24FG73 has no sound interactive LED lighting | C24FG70 has sound interactive LED lighting

Čitam da su neki modeli imali problema sa overshoot ghostingom. Jel to doista tako vidljivo i jel ulazi pod reklamaciju?

13 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

ghosting ima svaki monitor, pitanje samo koliki, zato postoje recenzije s testovima, ako je TN u globalu je to svedeno na minimalac posto su to jos uvjek najbrzi paneli, nema ti garanciaj na to. kaj se tice koji model, za stari nemaju potrebne specifikacije dok za novi uopce nisu lose(za njega imaju), uzmi novi i vozi..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 18:23 (Stjepanj).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Hvala puno! Mislim da si zamjenio, koliko vidim za noviji model nisu ispunjene specifikacije? Ali po ovome što sam kopirao, mislim da bi novi trebao biti u redu, hvala još jednom :)

11 godina
neaktivan
daniel2809 kaže...

Hvala puno, puno :) Muči me malo zašto stara verzija košta 2800 kuna na akciji, a nova je 2500 na akciji (oba sniženi 10%), ali vjerujem da je bolje uzet noviji još pogotovo jer je jeftiniji :D

Ovo sam ja našao na internetu kao razlike:

LC24FG73 has 86.63% display area | C24FG70 has 86.31% display area
LC24FG73 Adobe RGB color space is 98% | C24FG70 Adobe RGB color space is 81%
LC24FG73 is 323.9mm in height (w/o stand) | C24FG70 is 325.1mm in height (w/o stand)
LC24FG73 weighs 3kg (w/o stand) | C24FG70 weighs 3.1kg (w/o stand)
LC24FG73 is 384.5mm in height (w/ stand) | C24FG70 is 389.9mm in height (w/ stand)
LC24FG73 weighs 4.4kg (w/ stand) | C24FG70 weighs 5.2kg (w/ stand)
LC24FG73 has a range of 135mm height adjust | C24FG70 has a range of 140mm height adjust
LC24FG73 can be tilted forward 3-deg. max | C24FG70 can be tilted forward 2-deg. max
LC24FG73 can be tilted back 20-deg. max | C24FG70 can be tilted back 17-deg. max.
LC24FG73 has no sound interactive LED lighting | C24FG70 has sound interactive LED lighting

Čitam da su neki modeli imali problema sa overshoot ghostingom. Jel to doista tako vidljivo i jel ulazi pod reklamaciju?

Samo zato sto je noviji ne znaci da treba biti skuplji. Mozda su uskrtarili na nekim sitnicama, ali sto se panela tice mislim da nisu skrtarili.
Osobno mislim da razlog sto je noviji jeftiniji je u ovome. 

Takve sitnice znaju dici cijenu, ali tko ce ga znati. Izmedu ta dva uzmi jeftiniji, jer sve je to tu nedge.
Sto se tice ghostinga i slicno, Stjepanj ti je odgovorio, samo cu dodati da VA paneli su sporiji od ostalih,
ali kao vlasnik 144hz VA monitora koji koristi samsungov VA panel, mogui reci da u vecini igara je super i
nema problema.

9 godina
neaktivan

Hvala! Što konkretno znači "sporiji"? U specifikacijama piše da bi trebao imati odziv 1ms, ne znam misli li se na to, ili?

12 godina
Koji monitor kupiti

a sto bi bilo da uzmem 27 fhd 144hz 1ms...kako bi se 1060 ponasala na tome..ili da uzmem 27 fhd 75 hz..i koji bi monitori bili ok za to od obje vrste 75 hz i 144 hz

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariolla79 kaže...

a sto bi bilo da uzmem 27 fhd 144hz 1ms...kako bi se 1060 ponasala na tome..ili da uzmem 27 fhd 75 hz..i koji bi monitori bili ok za to od obje vrste 75 hz i 144 hz

Pa uzmi što bolji monitor, vjerojatno ćeš ga imati puno duže od konfiguracije trenutne ili grafičke... Neće bolji monitor radit loše zbog konfiguracije, radit će jednako dobro, ali će moći i bolje, kad dođe nova konfa ili nešto imat ćeš spreman monitor i za to.

11 godina

daniel2809danny_2

Pazite ljudi, na papiru izvrsni monitori i cijena od 2500kn sasvim pristojna naspram sto je prije kostao 3000kn, ali na C24FG70 su se ljudi dosta zalili s nekakvim promjenama boja, posebice ljubicastom, purple motion/issue/artefact. Neki primjerci novog modela i dalje imaju isti problem:

Ovo je najbolji video koji govori o tom problemu:

Taj Samsung nikako nema obicnu VA matricu nego neku svoju verziju navodno poboljsanu za te 144Hz modele. Novi model je jasno jeftiniji radi ne tako robusnog i manje prilagodljivog stalka, iako je stalak na obje verzije preglomazan i to je jedino kaj se meni osobno ne svidja, uz cijenu.

Moja preporuka je kupi novi i jeftiniji model, oprezno raspakiraj ambalazu i testiraj te probleme da ne bi bilo, ako je sve u redu super, ako ne vrati nazad i nikom nista, ako je ambalaza neostecena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 15:15 (The_Fichek).
13 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...
mariolla79 kaže...

Pa uzmi što bolji monitor, vjerojatno ćeš ga imati puno duže od konfiguracije trenutne ili grafičke... Neće bolji monitor radit loše zbog konfiguracije, radit će jednako dobro, ali će moći i bolje, kad dođe nova konfa ili nešto imat ćeš spreman monitor i za to.

naravno da hoce, rijec je o 144hz monitoru, ti kao da si s marsa pao... covjek ima "slabasan" ryzen i gtx 1060, u rijetko kojoj igri ce moci drzati min 144fps-a da monitor radi kako spada, mozda u prastarom counter strikeu i eventualno u megaoptimiziranom bf3/4/1 s low detaljima..lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 15:59 (Stjepanj).
17 godina
Stjepanj kaže...
lllnuclearlll kaže...
mariolla79 kaže...

naravno da hoce, rijec je o 144hz monitoru, ti kao da si s marsa pao...

Pa neće radit ništa lošije od nekog lošijeg monitora. Zašto bi za manju razliku u cijeni uzimao lošiji monitor? Ako ti razlika u cijeni nije velika uzmi bolji monitor, iskoristit ćeš ga do maksimuma kad tad. U početku nećeš igrat na 144FPS, ali s vremenom ako uzmeš bolju konfu imat ćeš spreman monitor, a nećeš morat kupovat drugi.

Igrat ćeš na 70-80-90-100 FPS do tad, nebitno... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 16:17 (lllnuclearlll).
13 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

naravno da je bitno jesi se ti kad igrao na 144hz monitoru pri 70-80-90 fps-a da jesi nebi pricao ovakve budalastine..i pricas o toj nadogradnji kao da ce mu samo promjena graficke donijeti 300fps-a ne...mozda 30...koji i dalje nisu dovoljni da monitor radi 100%! znaci niti neznas koliko je tesko postici ogroman framerate.lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 16:34 (Stjepanj).
Moj PC  
0 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

daniel2809danny_2

Pazite ljudi, na papiru izvrsni monitori i cijena od 2500kn sasvim pristojna naspram sto je prije kostao 3000kn, ali na C24FG70 su se ljudi dosta zalili s nekakvim promjenama boja, posebice ljubicastom, purple motion/issue/artefact. Neki primjerci novog modela i dalje imaju isti problem:

Taj Samsung nikako nema obicnu VA matricu nego neku svoju verziju navodno poboljsanu za te 144Hz modele. Novi model je jasno jeftiniji radi ne tako robusnog i manje prilagodljivog stalka, iako je stalak na obje verzije preglomazan i to je jedino kaj se meni osobno ne svidja, uz cijenu.

Moja preporuka je kupi novi i jeftiniji model, oprezno raspakiraj ambalazu i testiraj te probleme da ne bi bilo, ako je sve u redu super, ako ne vrati nazad i nikom nista, ako je ambalaza neostecena.

Hvala puno na savjetu. Čitao sam dosta ovih dana sad o tim monitorima i navodno je C24FG73 isti monitor kao C24FG70, ali druga revizija (navodno su promjenili ime upravo zbog toga da ljude navedu na misao kako je riješen problem tog ghostinga). Tako ću napraviti, ako će slučajno bit problema ću ga vratit. Žalosno zapravo da takav monitor ima takvih problema.

Stalak mi je ionako nebitan, imam nosač na zidu, pa ću ga gore namontirat :)

11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

naravno da je bitno jesi se ti kad igrao na 144hz monitoru pri 70-80-90 fps-a da jesi nebi pricao ovakve budalastine..i pricas o toj nadogradnji kao da ce mu samo promjena graficke donijeti 300fps-a ne...mozda 30...koji i dalje nisu dovoljni da monitor radi 100%! znaci niti neznas koliko je tesko postici ogroman framerate.lp

Ja igram na 144hz monitoru igre  sa 70-100 fps-a, zavisi o igrama. Sve igre igram na max, tako da bi mogao dobiti spustanjem detalja
i preko 100, ali nema potrebe., Monitor sam uzeo jer mi je uletila prilika za jeftine novce. Medutim ja ne vidim problem kada mi igre idu
80 fpsa, na mom 144 hz monitoru.  Dakle nemam apsoulutno nikakvih problema, tako da ne znam o cemu pricas. 

Napominjem da mi fps ne skace ludo, recimo 120, pa do 70. Frame mi je stabilan u igrama u nekima 70-80, u nekima 80-100,
i n i u jednom slucaju nemam problema, bas nikakvih. 

11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

daniel2809danny_2

Moj Acer ima navodno isti samsungov 144hz panel, jedina razlika je qled stvar kod samsunga. Kazem navodno koliko sam informacije nasao
na internetu. Ja nemam tih problema kao samsung, a zasto oni imaju, ne znam. I samo da te malo ispravim, zalčili su se ne na promjenu boja,
vec na pojavljivanje ljubicastog traila na tamnim scenama, u nekim situacijama. A boje su hvalili. 

Za Daniela, ne mogu iskreno reci nesto pametnije od ovoga, kupi monitor preko neta, kad dode kao sto ti je Fichek savjetovao,
pazljivo otvori, poslozi i koristi sto vise mozes prva 2-3 dana i vidit ces da li ti pase ili ne. Ako ne pase, vracaj ga nazad.

Sto se tice sporosti koju sam prije spomenuo. Radi se o sporsti VA panela pa u nekim scenama dode do nekog muljanja tamnih boja.
Ali na mom Aceru u 2 igara za sada sam u 2 igre naso taj problem i ne smeta mi nista. A navedeni samsungovi monitori imaju malo
ubrzan panel jos, tako da mislim da neces imati problema. Ali svakako oprezno probaj.

I slazem se da je neshvatljivo da taki monitori mogu biti na trzistu zbog navedenih stvari, ali eto. Svata moze. Sretno. I obavezno
javi kad ti dode kakav je i kako si zadovoljan, mozes koju sliku ili video stavit. :)

11 godina

Hrpa monitora ima problema, sto vise tehnikalija to je vise moguc problem, kaj tu ima bit zalosno. Izgleda da nije tako lako implementirati 144Hz na VA. Danny koji ti Acer imas?

13 godina
protjeran
danny_2 kaže...

Ja igram na 144hz monitoru igre  sa 70-100 fps-a, zavisi o igrama. Sve igre igram na max, tako da bi mogao dobiti spustanjem detalja
i preko 100, ali nema potrebe., Monitor sam uzeo jer mi je uletila prilika za jeftine novce. Medutim ja ne vidim problem kada mi igre idu
80 fpsa, na mom 144 hz monitoru.  Dakle nemam apsoulutno nikakvih problema, tako da ne znam o cemu pricas. 

Napominjem da mi fps ne skace ludo, recimo 120, pa do 70. Frame mi je stabilan u igrama u nekima 70-80, u nekima 80-100,
i n i u jednom slucaju nemam problema, bas nikakvih. 

kaj da ti velim, vecina ne kuzi razliku iznad 40 fps-a, meni se skoro pa povraca ako fps padne ispod 100 na 144+hz..ti imas drugacije "iskustvo" no praksa je pokazala da je prihvatljiva min granica na 90fps-a na brzim panelima gdje nakon toga se primjecuje nedostatak frejmova i slika postaje "trzava".lp

17 godina

Dakle,

Ti se nisi pravo ni igrao prije 144+Hz, uglavnom si povraćao?

Siguran sam da si čim si skužio da ti se povraća, jednostavno morao odustati od 60/75 hz monitora , dok tehnologija nije sazrela za tebe?

Najjači su mi prodavači magle

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 21:40 (Provincija).
13 godina
protjeran
Koji monitor kupiti

cuj kad se puno igras za racunalom i vidis bolje stvari, navika postane gadna stvar...povracanje je bilo samo slikovit opis te navike kad primjetis nedostatke manjeg frameratea od nazivnog odaziva monitora, i nista vise ak to ne kuzis sry..lp

Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

Hrpa monitora ima problema, sto vise tehnikalija to je vise moguc problem, kaj tu ima bit zalosno. Izgleda da nije tako lako implementirati 144Hz na VA. Danny koji ti Acer imas?

Slazem se da sto vise tehnikalija, da je veci broj mogucih problema. Ali zalosno je sto izbacuju nesto sto mozda nije spremno bez upozorenja prema kupcima. Recimo ljudi koji su kupovali
34 " qled samsungov monitor su saznali da iako monitor ima freesync 60-100, da ispod 80 framsa dolazi do dosta blinkanja, trperenja svjetlosti, ali to nisu naveli. Naravno to ne 
priznaju pod garanciju, s jedne strane to je varanje. I sto se tice ovog ljubicastog traga, osobno mislim da nije strasno i da se vecinom nece primjetiti, ali oni to nece navesti. 

Ja imam Acer xz271, povoljno mi uletio, mjenjao svoj VA benq i sitnu nadoplatu. I vidis, moj monitor je VA i 144hz i nema nikakvoh ljubicastog traga, dakle nije problem u tome,
a zasto sasmungov ima, ne znam. Kazem, mozda je nesto do qled tehnikalije, a ne mora bit. 

11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

kaj da ti velim, vecina ne kuzi razliku iznad 40 fps-a, meni se skoro pa povraca ako fps padne ispod 100 na 144+hz..ti imas drugacije "iskustvo" no praksa je pokazala da je prihvatljiva min granica na 90fps-a na brzim panelima gdje nakon toga se primjecuje nedostatak frejmova i slika postaje "trzava".lp

Vidis, kuzim ja razliku izmedu 40 i 80 ffps-a. Medutim moja poanta je sljedeca. Ako sam bio na 60 hz monitoru, koristeci vsync, te sad presao na 144hz,
da iako mi igre idu 70-100 fpsa, da osjetim pozitivan napredak naspram starog 60fps monitora. Dakle iako ne uspjevam imat 144fpsa, da ipak je pomak prema boljem sa starog 60 fps-a,
na sad kad igram sa 80, 100 fpsa i to je napredak. nema trzanja, nema stucavica, ide lijepo i fluidno, bolje i 90 nego 60. To je moja poanta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 2:55 (danny_2).
12 godina
odjavljen
eVGA-011 kaže...

Ja recimo ne mogu da se pomirim da uzmem 120-240Hz monitor sa 1440p rezolucijom i da moj fps stalno bude izmedju 80-110fps.

To mi ne bi nikada odgovaralo iako me ljudi neki savetuju na to. Meni bi odgovaralo da uzmem UHD 38-43' da iscupam 60fps kako znam i umem na 3840x2160p.

1400p i dalje treba AA bar x2, a 2160p ne treba AA uopste.

Ajde de?! Znači UHD na 43'' ide bez AA, dok jedan 27'' 1440p ide sa bar 2xaa?! A 1440p na 27'' ima veću gustoću pixela nego 4k na 43''. 

Usput koji to 1440p monitor ima 240hz panel?! 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina

danny_2

Kaj nisi reko da te smeta ghosting da nebi uzeo nikad VA :O Btw. kako ti je radit na monitoru posto je FHD 27" ili je samo za multimediju?

11 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...

danny_2

Kaj nisi reko da te smeta ghosting da nebi uzeo nikad VA :O Btw. kako ti je radit na monitoru posto je FHD 27" ili je samo za multimediju?

Kada sam bio probao strariji benq gw2760HM smetalo me ono muljanje, ne ghosting. Jer se muljanje bilo vidilo malo vise onda.
Onda sam uzeo samsungov PLS monitor, imao njega. Pa uzeo jos jedan samsungov PLS, pa se rijesio njih i uzeo Benq 2750ZL
koji je po mom osobnom iskustvu bio nesto brzi od starijeg 2760, ali jos je imao to muljanje, ali eto odlucio sam mu dati priliku.
Naravno sa boljom crnom, bez imalo backlight bleeda mi se svidio naspram mojih samsungovih PLS, pa sam ga ostavio par mjeseci
dok sam trazio sta cu dalje. Cilj je bio 34"UW Lg ips monitor. A onda je kolega uzeo Acerov ovaj koji sad ja imam, njemu nije legla 
zakrivljenost ekrana, a meni se svidila, pa smo se mjenjali uz moju sitnu nadoplatu. Onda sam krenuo igrat sa ovim Acerom da bi primjetio da
je jos brzi panel nego na onom benq koji sam mjenjao. U igri svemirskim simulacijama mi se na benqzvijezde nestajale, potamjniavle kada sam micao
kursor, a vidi cuda na Aceru je to drasticno bilo smanjeno. Takoder na benq igra pillars of eternity mi se zatamnjivala kada micem sliku, a Acerov
se dosta manje zatamnjuje. I onda sam u gledanju filmova horora, ili igranju igara sa mracnim scenama vidio razliku koja je po meni donjela prevagu
ostati na VA panelu: kada sam igrao na PLS monitoru, dio ekrana na rubovima je bljetao od IPS glowa ili bleeda, dok mi na ovo Aceru se lijepo vide
nijanse, i nekako mi ugodniji za oci. tako da sam odlucio ostati na njemu. Ima svoji mana, ali iskreno sada mi je bas dobar. 
To ne znaci da se u buducnosti necu vratiti na neki IPS monitor. iako mislim da ostajem na VA do daljnjega. Kad se naviknes nekako priraste srcu hehe..

Za pisanje puno tekstova sto najvise radim, meni ne smeta FHD na 27", a osim toga koristim za multimediju i igranje i za to mi je jako dobar.
Naravno sljedeci monitor pikiram da bi mogao biti 34" UW VA panel sa 1440p rezolucijom i narvno isto sa bar 100hz. :) 

17 godina
eywa33 kaže...
eVGA-011 kaže...

Ja recimo ne mogu da se pomirim da uzmem 120-240Hz monitor sa 1440p rezolucijom i da moj fps stalno bude izmedju 80-110fps.

To mi ne bi nikada odgovaralo iako me ljudi neki savetuju na to. Meni bi odgovaralo da uzmem UHD 38-43' da iscupam 60fps kako znam i umem na 3840x2160p.

1400p i dalje treba AA bar x2, a 2160p ne treba AA uopste.

Ajde de?! Znači UHD na 43'' ide bez AA, dok jedan 27'' 1440p ide sa bar 2xaa?! A 1440p na 27'' ima veću gustoću pixela nego 4k na 43''. 

Usput koji to 1440p monitor ima 240hz panel?! 

27" 2560x1440 ima veću gustoću nego 43" UHD. Tako da ove priče o AA ne stoje. Jedino,taj veliki UHD monitor moraš gledati s veće udaljenosti, onda manje vidiš pixele, pa ti se onda možda čini da ne trebaš AA, ne znam...

Ali recimo UHD na 32" je puuuno oštrije nego 27" 2560x1440

tek sad skužio da je tvoj post sarkastičan  

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 12:05 (lllnuclearlll).
11 godina

danny_2

Aha, black crush kao muljanje. Da, i ja sam osjetio razliku izmedju GW2270 i BL2420Z po tom pitanju. Super je što i najjeftiniji VA, barem BenQ, nema mrvu backlight bleeda, takodjer ugodniji po mraku, ali UW 29" LG mi je bolji za produktivnost i za uzivit se u bilosta. Takodjer mi je san imati 34", npr. Samsung C34F791 ili nesto slicno, ali to je za sada luksuz.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 15:44 (The_Fichek).
12 godina
The_Fichek kaže...

danny_2

Aha, black crush kao muljanje. Da, i ja sam osjetio razliku izmedju GW2270 i BL2420Z po tom pitanju

taj benq gw2270 je baš loš po tome pitanju

već je netko, mislim baš na ovoj temi, šizio zbog muljanja, postao je i 2-3 videa na tom gw2270 i doista je to loše

s druge strane na modelu koji je izdan prije njega, dakle gw2265 - kakav imam i sam, nema niti približno takvih problema

13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

koji je best buy monitor, fullhd, mozda da je 75hz, moze kod nas moze i alzashop, do nekakvih cca 1000-1200kn? Mozda koji iiyama, benq ili slicno? (prvenstveno za gaming da nema ghostinga, a onda tek za multimediju) grafa je 1050TI
lp 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 17:36 (mrCrazy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice