Možda ovo Asus VS239HR sa 5 god. jamstva
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, molim vas da mi preporučite neki monitor prema sljedećim parametrima:
1. Najmanje 23"
2. Radim za računalom, dakle neki koji je "zdraviji", ako je to uopće moguće
3. Što dulje jamstvo
4. Da se na njega bez problema može spojit i igrat PS3
5. Računalne igre neću igrat pa mi nisu bitni detalji koji se odnose na njih
6. Da je full hd rezolucija
7. Cijena: prava sitnica :) Ne, recimo do 1500, ali ipak što jeftinije, jel
Hvala unaprijed
taj mi je preskup..dao bi max 2300kn za neki do 24"
Definitivno idi na Dellov U2412HM zbog 1920x1200p rezolucije.
znam da su ti dellovi super ali ja zelim neki 120hz
Ako može i preporuka za monitor tipa dell 2412m od 24" ili neki dellov od 27"?
Kakav je ovaj Samsungov?
http://www.links.hr/?naziv=monitor-27-led-samsung-ls27c350hs-5ms-300cd-m2-1000-1-d-sub-hdmi-crni&option=artikl&id_artikl=100.333.105
Iznos oko 2k kn
pozdrav, moze preporuka za neki monitor ~1400 kn, namjena gaming... ide na hd7870 2gb
Pozdrav, molim vas da mi preporučite neki monitor prema sljedećim parametrima:
1. Najmanje 23"
2. Radim za računalom, dakle neki koji je "zdraviji", ako je to uopće moguće
3. Što dulje jamstvo
4. Da se na njega bez problema može spojit i igrat PS3
5. Računalne igre neću igrat pa mi nisu bitni detalji koji se odnose na njih
6. Da je full hd rezolucija
7. Cijena: prava sitnica :) Ne, recimo do 1500, ali ipak što jeftinije, jel
Hvala unaprijed
Imaš gore moj post za Asus sa 5 god. jamstva, najjeftinija cijena na tržištu
Ako može i preporuka za monitor tipa dell 2412m od 24" ili neki dellov od 27"?
Kakav je ovaj Samsungov?
http://www.links.hr/?naziv=monitor-27-led-samsung-ls27c350hs-5ms-300cd-m2-1000-1-d-sub-hdmi-crni&option=artikl&id_artikl=100.333.105
Iznos oko 2k kn
Za 2k Dell U2412M ili ako ideš na veći ekran onda P2714H
Taj Samung što si stavio je TN panel tako da izbjegavaj ga.
Da li je netko stupio u kontakt sa E-kupi u vezi s Asus VS239HR? Šta im ovo znači konkretno da je model sa Gamer sajma, da li je već bio korišten tamo, ili je bio reklamiran? Pošto pod stanje proizvoda piše novi.
U potrazi sam sa drugim monitorom, glavni mi je Acer P236bd star cca 2 godine. S obzirom na navedenu cijenu Asusa na Ekupi, a da je dalje po 500 kn skuplje, nekako mi malo "smrdi". Ne tražim ništa bijesno s obzirom da nisam dizajner, a ni zbog igrica mi nije bitan radi detalja. Čisto multimedija, programiranje i sl.
Ekipa imam "problem" sa mojim novim Dell U2312HM , naime kad pokrenem komp piše mi na monitoru "entering powering safe mode", i onda moram par puta restartat, i dvi kabel sam uključio i isključio. Nema šanse da je do monitora jer kad uspije proradit kasnije se više ne pojavljuje "power safe mode", vjerojatno je do stare grafičke ati 4890hd. Sad sam pred neki dan sam izvadio grafu iz utora i ispuhao utor. Čudno skroz :)
Sad sam instalirao najnovije drajvere za grafičku, u 10 mjesecu izašli. Možda je do toga bilo.
Pozdrav,zanima me mišljenje o ovom monitoru:http://www.nabava.net/monitori__90/dell-monitor-p2314h-ips-led__5211031.Monitor bi bio korišten za igrice,najviše surfanje i gledanje filmova.Dali je to dobar izbor i koji je best buy do max 1300-1400kn?
Trebao bih neki monitor, od nekih 700 do max 1000 kn u linksu.
Grafa je gtx 650, proc i5.
Ne razumijem se u te HD rezolucije, pa nek mi neko objasni koji bi monitor bio najbolji u tom cjenovnom rangu, bitno da nije manji od 19'
Pozdrav,zanima me mišljenje o ovom monitoru:http://www.nabava.net/monitori__90/dell-monitor-p2314h-ips-led__5211031.Monitor bi bio korišten za igrice,najviše surfanje i gledanje filmova.Dali je to dobar izbor i koji je best buy do max 1300-1400kn?
Poboljšana verzija legendarnog Dell U2312HM tako da po meni nemaš razloga da ga ne kupiš,sve u svemu monitor je odličan i teško da za iste pare možeš dobiti bolji monitor osim spomenutog navedenog starijeg brata koji još uvjek rula.
Da li je netko stupio u kontakt sa E-kupi u vezi s Asus VS239HR? Šta im ovo znači konkretno da je model sa Gamer sajma, da li je već bio korišten tamo, ili je bio reklamiran? Pošto pod stanje proizvoda piše novi.
U potrazi sam sa drugim monitorom, glavni mi je Acer P236bd star cca 2 godine. S obzirom na navedenu cijenu Asusa na Ekupi, a da je dalje po 500 kn skuplje, nekako mi malo "smrdi". Ne tražim ništa bijesno s obzirom da nisam dizajner, a ni zbog igrica mi nije bitan radi detalja. Čisto multimedija, programiranje i sl.
Evo kolega ja sam ga baš dobio. proizvod je novi. i sam sam bio skeptičan, ali nužda me natjerala na brzu kupovinu.
i moram reći da sam jako zadovoljan uslogom s ekupi.
Ne razumijem se u te HD rezolucije, pa nek mi neko objasni koji bi monitor bio najbolji u tom cjenovnom rangu, bitno da nije manji od 19'
hitno je :)
hitno je :)
Monitor 21.5'' LED LG 22EN33S-B, 5ms, 200cd m2, 5000000 1, D-SUB, wide, crni - 100.328.074 artikl .htm dobar 22 inc fullHD monitor.
Poboljšana verzija legendarnog Dell U2312HM...
2312hm nema ništa legendarno osim ips glowa i vjerovatno ne postoji gora opcija za sve koji ili igraju igre ili gledaju filmove u mraku...jesan li vec prije spominja iritirajuči anti-glare premaz ?
okanite se ips-ova
Poboljšana verzija legendarnog Dell U2312HM...
2312hm nema ništa legendarno osim ips glowa i vjerovatno ne postoji gora opcija za sve koji ili igraju igre ili gledaju filmove u mraku...jesan li vec prije spominja iritirajuči anti-glare premaz ?
okanite se ips-ova
Imam 2312hm oko godinu dana i neam nikakvih problema,naprotiv monitor je odlican.
imam ga i ja i opet kazem da monitor nije pogodan za igranje ili gledanje filmova u mraku. kome nesmeta ips glow samo navalite....veci kut gledanja na ips-u se odnosi na boje koje se ne mjenjaju pod kutom dok kod tn-a to nije slucaj i tu ips rula u odnosu na tn međutim ko je navika na "crt crnu" ips je fail. za slučaj da neko nije svatija sta prican; nemam nista protiv monitora po danu ali u mraku je fail.
Istina IPS glow je izražen u mraku ali da se malčice korigirati s nižim osvjetljenjem pozadinskog osvjetljenja koje i sam prakticiram,osobno meni IPS(U2312HM) glow u velikoj mjeri nesmeta štoviše ako gledam web stranice ili filmove koji su kontrastni žarkim bojama tada glow niti neprimječujem ili ga nema,stvar određene navike kod pojedinaca.
Imam već kupljen pc i treba mi monitor
Sapphire Radeon HD 7850 Dual-X OC 1GB
Intel i5 3350 P
4 GB RAM 1600 MhZ
MSI B75MA-E33
Neka bude do 2000 kn,23"-24",pokušajte predložiti više modela(Samsung,LG,Dell) i treba mi savjet što je bolje uzeti Monitor TV ili običan monitor pa uz njega i TV karticu
Hvala unaprijed :D
Isplati li se kupiti ovaj monitor
http://www.ebay.com/itm/Sony-24-LED-Widescreen-3D-Display-Monitor-for-Computer-or-Laptop-with-HDMI-Out/251371474438?_trksid=p1.m2286&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D155%26meid%3D3086600871188168383%26pid%3D100069%26prg%3D1087%26rk%3D1%26rkt%3D2%26sd%3D251371474438%26%26clkid%3D3086603446887285550&_qi=RTM1550813
moze preporuka za neki monitor do 1000kn (za gaming) ?
i ja bi "igrači" za soma kuna lol.....u ovom momentu dok ne izađe nešto bolje (a opet povoljno) od ips, oled, mva, pva i svih ostalih mogucih skračenica po meni je jedino gaming rješenje 120/144Hz monitori
za dodatnu zbunjozu; http://www.digitalversus.com/tv-television/screen-technology-sub-pixels-up-close-a1547.html
jedan mali video;
Molim pomoć: Koji monitor od ova dva da Uzmem?
Samsung S22B350T Ili LG 23EA63V
U ovom slučaju LG nudi 1" veći ekran i DVI port viška te ima tanji bezel.
Ima li možda kakva bolja solucija ? znaci nešto do max 1400kn.
Pa do te cifre baš i nema osim ovog modela ako ti treba podešavanje ekrana http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=AOC-I2360PHUS#prettyPhoto
Imao pa vratio,nikako nisam bio zadovoljan ,na vga i hdmi potpuno identicna slika, boje su kao starinske ,sagorene kao da nema dosta bjele boje,slova na crnoj podlozi užasno sive,(probali i na frendovom kompu pa nista,kalibrirali monitor po tutorijalu, nije to to)dal je bilo do monitora neznam.
Vidiš vraga...onda se drži LG-a mada i Samsung sa pls panelom isto daje odličnu sliku meni čak i bolju od ips-a, možda još pogledaj i ovaj Dell P2314H
Pozdrav,
trebao bi mi neki monitor do 1500kn. Planiram zamijeniti 6870 s R9 270x pa bi se usput počastio i novijim monitorom da lijepo iskoristi tu grafu kako spada. Monitor mi uglavnom služi za igranje, te gledanje filmova. Dosta mi je bitno da u mraku kada gledam film nema onako one crne rubove sa strane, tj da se ne vidi iz svih kutova. Za to bi monitor trebao biti IPS jel? Poželjno bi bilo 23', full hd. Hvala