Trebao bi se prije usuditi vani nego ovdje jer su reklamacije puno brže i nema puno pitanja. Igra velikih brojeva.
Pitanje je kad će doć kod nas taj asus, gledam ovaj LG 27GX700A radi ekrana koji nije glossy..
Upravo sam piknuo ovaj za 230eur preko Njuškala.
Baš danas vidio izloženi ASUS Rog Strix XG27AQDMG, upaljen, crna win podloga, bilo je na 125%, smanjio sam na 100%, text fringing je vidljiv al jedva, na prvu se ne skuži, al ak se malo zagleda onda se malo vidi, čak bih to mogao stavit pod zanemarivo, pošto nije bio spojen na mrežu, nisam mogao vidit kakav je kod surfanja u edge browseru gdje je veće količina teksta na različitim podlogama; očito se prenaglašava taj text fringing, naravno pored njega su bili ips monitori, što reći, osim backlight bleeda i ispranih boja oled je drugi svijet.. Što se tiče osvljetljenja, bio na 65% i čak mi se čini ok..
Odbljesak nije bio uočljiv al to je zato što na monitoru ima pun kufer prašine tj na samom zaslonu
Imam AOC 24G2U, na kompu se uglavnom vrte hrpa tabova u Firefoxu, portali/forumi, youtube i tu i tamo se pogleda koja serija. Pošto na kompu ne igram (RX 580 STRIX OC 8GB Gaming) mislim da bi mi je najveći upgrade koji trenutno mogu napraviti i gdj eću vidjeti poboljšanje je novi monitor.
Ovaj je 24", najviše mi može proć 27" na ovu udaljenost.. bitno mi je da windowsi nisu "presitni", da je sve oštro, i da je vidljivi upgrade na ovaj šta imam trenutno itd.. šta bi preporučili, jel tu upada neki OLED ? Budžet je neki best buy rang...
27 2k ips...ima preporuka puno na tu temu....Xiaomi primjerice.....Oled tu nikako nije best bang4buck
Imam AOC 24G2U, na kompu se uglavnom vrte hrpa tabova u Firefoxu, portali/forumi, youtube i tu i tamo se pogleda koja serija. Pošto na kompu ne igram (RX 580 STRIX OC 8GB Gaming) mislim da bi mi je najveći upgrade koji trenutno mogu napraviti i gdj eću vidjeti poboljšanje je novi monitor.
Ovaj je 24", najviše mi može proć 27" na ovu udaljenost.. bitno mi je da windowsi nisu "presitni", da je sve oštro, i da je vidljivi upgrade na ovaj šta imam trenutno itd.. šta bi preporučili, jel tu upada neki OLED ? Budžet je neki best buy rang...
Ako ti je budget do 300 eura onda Xiaomi G Pro 27i,ako se možeš rastegnuti do 500-tinjak onda razmisli o OLED-u, AOC Agon Pro AG276QZD2.Ovaj Xiaomi bi bio svakako best buy ali da se mene pita ja bih svakako uzeo u obzir i ovaj AOC-ov QD-OLED.