Koji monitor (22") kupiti?

poruka: 21
|
čitano: 5.085
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo kupujem novi monitor od 22" i pažnju mi je privukao jedan Samsungov model P2250N koji košta negdje oko 1600 kn. Kupio bih ga ali neznam dali mi je to najbolji izbor za te novce!? Stoga potrebno mi je par savjeta ili prijedloga oko kupovine monitora!

Hvala.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam LG W2294T i prezadovoljan sam njime, a nije ni skup...oko 1700 kn. Šta drugi kažu na moj prijedlog?

0 0 hvala 0
16 godina

ja bi ovi lg

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji monitor (22") kupiti?
Makić kaže...

ja bi ovi lg

da, ali ima slabiju grafičku tako da će mu performanse u igrama dosta pasti...ovo je 23" monitor...i ja sam sa svojim osjetio pad performansi u igrama

16 godina
neaktivan

Taj LG mi se čini jako dobar samo što bih morao plaćati dostavu jer sam daleko od ZG (ADM ima samo u ZG koliko znam) štoviše sam van granica RH i to mi dodatno stvara komplikacije u tom načinu kupnje. Najbolje mi odgovara da dođem direktno u dućan i kupim.

Ostaju mi HG spot Links ili Vemil.. potražiti ću još taj monitor u njihovim dućanima.. ali čini mi se da ga nemaju...

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

t220, moja preporuka, imam ga i prezadovoljan....Belji se

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ovaj ako baš oćeš 22, ima hdmi, full hd. Ali se bolje isplati ovaj, jeftiniji je a 23" je, jedino kaj ima 5ms.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam uzeo Samsung T220HD i prezadovoljan sam njime, a i grafe nam nisu bas razlicite Namigiva

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

imam t220 i prezadovoljan sam .bio sam skeptik što se tiče lcd monitora ali kad sam uzeo monitor  ovaj totalno sam se razuvjerio. a za lg. i ja sam se jako raspitivao i rekli su mi da ne uzimam lg.

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ovaj tvoj P2250N uopće nije loš. Možeš i njega slobodno uzeti, nevidim što bi mu falilo. Kao što su i ostali rekli T220 je isto odličan. Druge marke neću preporučivati jer sam ja zagovornik Samsunga :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onda mi preporučujete da ne kupujem LG... imaju neku manu?

Ovaj samsung što sam ga prvotno bio mislio kupiti je dobar i ne fali mu ništa, ali nema dodatnih priključaka koje onaj/oni LG ima/ju....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam lg w2234s 22'' 1100 kn ali nekako mi je sumnjiv u igrama rubovi su nekako iscrtani

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam ja za prodati samsunga 2223NW 22inc za 900 kn star 10mjeseci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nebih polovan! Hvala!

Sad sam u trilemi...

nova dva kandidata su

Samsung 2233BW i samsung SM 2333SW
Nekako me najviše vuče ovaj SM 2333SW od 1700kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 13:25 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LG w2242T 1250kn u hg-spotu,prezadovoljan sam sa njime

Tko rano rani,dvije lopte ragbi..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MA koji god kupiš dobro si kupio samo da se tebi sviđa :D

16 godina
neaktivan

ja bi uzeo veci zato kaj ces ionako prije kupit novu graficku nego novi monitor ak me kuzis

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

ja bi uzeo veci zato kaj ces ionako prije kupit novu graficku nego novi monitor ak me kuzis

Tu si u potpunom pravu! Bolje da kupim ovaj s full HD rezom jer svakako sam u planu kupovati i novu grafu za kojih par mjeseci! ;)

17 godina
Bellatrix kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Tu si u potpunom pravu! Bolje da kupim ovaj s full HD rezom jer svakako sam u planu kupovati i novu grafu za kojih par mjeseci! ;)

Ovaj LG monitor dole bi ti bio odlican izbor sigurno i jos je 23 a kad pogledas cijenu u ADM za toliko love nema bolje sigurno!Cool

http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2361V-PF.jsp

16 godina
neaktivan

Tnx rambox ali isključio sam LG kao opciju.

Nekako više vjerujem Samsungu a i čujem više dobrih utisaka o samsungu nego o LG-u.

Kupujem ili t220 ili Samsung SM 2333SW.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lenovo L220x

1920 x 1200

220x 220x
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 20:44 (tunder).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice