Dva monitora a razlicita slika, kako?

poruka: 2
|
čitano: 503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Dva monitora a razlicita slika, kako?

pozz, nikad do sad nisam koristio 2 monitora pa nemam pojma, a ovo sto sam nasao na netu, ne radi ili ja ne znam kako dobiti :D

dakle :

imam glavni pc, i glavni monitor, takodjer imam i sim rig s svojim monitorom,

sad kad igram neku simulaciju, jedino sto sam uspio namjestit a da radi je da dupliram sliku na oba monitora sto mi ne smeta, ali nije bas ni idealno,

pa ne zanima iduce:

dakle glavni stolni monitor bih bih koristio samo za windows, dok bih sim rig monitgor koristio za igre, dakle kad upalim igru da se samo tamo prikaze, a na prvom monitoru da ostane desktop

moguce ili ne?

probao sam i extend, ali ne kontam kako to radi, an jednom bude igra dok na drugom nema ni mis niti ista :D

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Dva monitora a razlicita slika, kako?
exer1234 kaže...

pozz, nikad do sad nisam koristio 2 monitora pa nemam pojma, a ovo sto sam nasao na netu, ne radi ili ja ne znam kako dobiti :D

dakle :

imam glavni pc, i glavni monitor, takodjer imam i sim rig s svojim monitorom,

sad kad igram neku simulaciju, jedino sto sam uspio namjestit a da radi je da dupliram sliku na oba monitora sto mi ne smeta, ali nije bas ni idealno,

pa ne zanima iduce:

dakle glavni stolni monitor bih bih koristio samo za windows, dok bih sim rig monitgor koristio za igre, dakle kad upalim igru da se samo tamo prikaze, a na prvom monitoru da ostane desktop

moguce ili ne?

probao sam i extend, ali ne kontam kako to radi, an jednom bude igra dok na drugom nema ni mis niti ista :D

sa extend probaj shift + windows key + strelica lijevo ili desno kad kliknes na aplikaciju ili igricu pa mozes micat stvari sa jednog ekrana na drugi.  mozes i pomaknut aplikacije na drugi monitor, drag and drop.

ako bis htio se prijeci misem na drugi monitor moras vidit pod desni klik na desktop i display settings kako su ti pozicionirani, mozes drag and drop da promjenis redosljed i samo klik na apply, ako je prvi monitor desno a drugi lijevo na tome onda moras misem prelazit u lijevo da bis isao na drugi monitor.

sa extend mozes na drugom monitoru imat youtube upaljen da ti radi ili neki guide i skicnes svako toliko pogledat dok vozis ili igras neke idle igrice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2025 17:08 (Mr.Natural).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice