3D monitor do 2000 kn

poruka: 14
|
čitano: 4.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
3D monitor do 2000 kn

Zanima me 3D monitori do 2000 kn MAX (Imam American Express pa mogu uzeti na rate :)
Prvo bi uzeo monitor pa poslje tek Nvidia naocale.

Imate kakvu preporuku? :) 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
3D monitor do 2000 kn

Za tu cijenu ćeš teško negdje naći i rabljenog , a kako ćeš onda novog

Tehnički obrazovano dijete

0 0 hvala 0
16 godina
3D monitor do 2000 kn

Uzmi lgev 3d cinema monitor. Kosta 1600 kn i dobis naocale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
3D monitor do 2000 kn

EVO, najbliže tvojoj cifri a da ima kakav takav kvalitet. {#}Samsung S23A700D

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 20:16 (Budokai).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
3D monitor do 2000 kn

Nevalja aktivni 3d...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
3D monitor do 2000 kn

Slazem se, propala tehnologija. Lg je poceo s pasivnom i sad i ostali idu na to i izbacuju aktivnu. Previse nedostataka.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
3D monitor do 2000 kn

Ne bih pasivni naravno. Nego neki koji je kompatibilan sa Nvidia 3D Vision naocalama :)

0 0 hvala 0
16 godina
3D monitor do 2000 kn

ja ti samo ocu rec da je to bezveze jer gledaj. to je aktivna tehnologija(ta polako propada jer proizvođaci sve vise rade pasivnu). kosta monitor oko 2500 kn i taj 3d vidion oko 1300 kn, ukupno 3800 kn. lg pasivni monitor kosta 1600 kn za 22" i dobijes naocale, isprobo sam ga, hebeno izgleda. neznam zasto neces to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
3D monitor do 2000 kn

Sry sta upadan ali neznan odakle vam te informacije da aktivna tehnologija 3d propada...ciste gluposti aktivne su puno bolje,skoro svaka marka ga koristi bar sta se tice tv-a osim lg-a jedina mana sta je malo skuplji ostalo je sve na aktivnoj strani....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: 3D monitor do 2000 kn
Smretko kaže...

Sry sta upadan ali neznan odakle vam te informacije da aktivna tehnologija 3d propada...ciste gluposti aktivne su puno bolje,skoro svaka marka ga koristi bar sta se tice tv-a osim lg-a jedina mana sta je malo skuplji ostalo je sve na aktivnoj strani....

Nista nije na strani aktivnog 3Da, više je zamarajuće, skuplje, teže i veće naočale...

Što misliš zašto se u kinima koristi isključivo pasivni 3D?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
3D monitor do 2000 kn

Zamarajuce su i jedne i druge nemos ih gledat povise 2-3 sata zaredon bar u mon slucaju,skuplje jesu to da ali od ove godine samsung ima cvike koji niti su skupe (oko 180kn) a bome i lagane su dosta,inace radinu ducanu di prodajem tv i ostale svastarije i iman prilike svaki dan provat jednu i drugu tehnologiju tako da znan o cemu prican.....sta se tice kina neznan zasto koriste pasivne vjetovatnije im je jeftinije i nece zalit para ako in ko ukrade cvike xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smretko kaže...

dobro sam se nasmijao, naocale su im od 300-700 kn a televizori su preskupi isto.

Smretko kaže...

Zamarajuce su i jedne i druge nemos ih gledat povise 2-3 sata zaredon bar u mon slucaju,skuplje jesu to da ali od ove godine samsung ima cvike koji niti su skupe (oko 180kn) a bome i lagane su dosta,inace radinu ducanu di prodajem tv i ostale svastarije i iman prilike svaki dan provat jednu i drugu tehnologiju tako da znan o cemu prican.....sta se tice kina neznan zasto koriste pasivne vjetovatnije im je jeftinije i nece zalit para ako in ko ukrade cvike xD

na kativnom dobio mucnine nakon 15 minuta, na pasivnom doma odgledo 4 filma zaredom, svaki traje oko 2 sata, ukucani gledali samnom i nikakvih problema, prijatleji isto, nikakvih problema nitko. ove pasivne kostaju 5 kn komad. daj mi objasni koja je prednost aktivnog 3d-a? jer kolko ja vidim bas je i nema jel.

12 godina
3D monitor do 2000 kn

http://www.samsung.com/sg/consumer/tv-audio-video/television/tv-accessories/SSG-4100GB/ZD?subsubtype=3d-glasses evo ti primjer naocala najosnovniji model znaci cijena sitnih 20 dolara,niti su glomazne kao sto kaze kolega niti su skupe i sta je najbolje a vjerovatno nisi zna univerzalne su za sve modele koji koriste aktivne naocale....kao drugo to sta ti imas mucnine nakon 15 min kod aktivnih to je samo do tebe da je tako kod svih bile bi zabranjene u prodaji tako da.....prednosti aktivnih naocala su te sta svako oko zasebno vidi punu HD razlucivost iliti rezoluciju i sta se moze gledat iz apsolutno svih kuteva bez gubljenja na kvaliteti 3d-a,ne kazem ja da pasivne nevaljaju dapace to mi se najvise i svida kod lg-a ali puno je lipsa slika i cistija kod aktivnog.....to je samo moje misljenje, ti mozes imat svoje tako da ostat cemo na tome {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smretko kaže...

http://www.samsung.com/sg/consumer/tv-audio-video/television/tv-accessories/SSG-4100GB/ZD?subsubtype=3d-glasses evo ti primjer naocala najosnovniji model znaci cijena sitnih 20 dolara,niti su glomazne kao sto kaze kolega niti su skupe i sta je najbolje a vjerovatno nisi zna univerzalne su za sve modele koji koriste aktivne naocale....kao drugo to sta ti imas mucnine nakon 15 min kod aktivnih to je samo do tebe da je tako kod svih bile bi zabranjene u prodaji tako da.....prednosti aktivnih naocala su te sta svako oko zasebno vidi punu HD razlucivost iliti rezoluciju i sta se moze gledat iz apsolutno svih kuteva bez gubljenja na kvaliteti 3d-a,ne kazem ja da pasivne nevaljaju dapace to mi se najvise i svida kod lg-a ali puno je lipsa slika i cistija kod aktivnog.....to je samo moje misljenje, ti mozes imat svoje tako da ostat cemo na tome {#}

je je tako je samsung i shebo ljude, kao ide reklama  full hd 3d a kad ono kur*ina, to je bilo samo na najskupljim a na ostalima isti ko na pasivnim od lg-a. sere mi se vise, a razliku uopce nisam vidio tako da... a ja jos govorim o 2011 seriji, kad pogledamo 212 seriju lg televizora i kakvu tehnologiju 3d-a imaju, samo debil bi kupio aktivni 3d. ono bljeskanje pred ocima je uzas. a pasivne naocale ni ne osjetis na glavi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice