ma netreba,hvala...ja imam ovo kuciste i planiram neku kombinaciju crne i narancaste i bocnu stranicu pleksiglas..sad neznam kako ofarbat tu plastiku od naprjed i kolko bi me sve to kostalo s obzirim da nemam ni brusilicu ni nista od pribora..
ma netreba,hvala...ja imam ovo kuciste i planiram neku kombinaciju crne i narancaste i bocnu stranicu pleksiglas..sad neznam kako ofarbat tu plastiku od naprjed i kolko bi me sve to kostalo s obzirim da nemam ni brusilicu ni nista od pribora..
ma nes me hebe komp nece uploadat..fkt nezz di ta to dam na rezanje a i htio bi si kupiti neku brusilicu..naso sam ima neke u chipoteci..
da malo osvježim temu, nabavio sam neki hard 80gb Seagate Barracuda 7200.9 slim line, koristio bi ga za windowse eventualno za još neke programe, a početkom iduće godine imam u planu neki externi od 1tb za ogromnu količinu smeća koju taložim na novom kompu :D kablove nisam naj sretnije riješio, tako da me to čeka sad :D još mi fale rami za sve upogonit.... usput, iskopao sam neke slike kučišta kako je izgledalo nekada (nisu moje fotke, izguglo ih) radi se o nekoj kineskoj firmi JNC , model 246 Series 6U2X xD btw. imam jedno pitanje pošto se ne kužim toliko u struju i sve to zajedno, dali mogu OVO koristit kao prekidač za paljenje pc-a?
da malo osvježim temu, nabavio sam neki hard 80gb Seagate Barracuda 7200.9 slim line, koristio bi ga za windowse eventualno za još neke programe, a početkom iduće godine imam u planu neki externi od 1tb za ogromnu količinu smeća koju taložim na novom kompu :D kablove nisam naj sretnije riješio, tako da me to čeka sad :D još mi fale rami za sve upogonit.... usput, iskopao sam neke slike kučišta kako je izgledalo nekada (nisu moje fotke, izguglo ih) radi se o nekoj kineskoj firmi JNC , model 246 Series 6U2X xD btw. imam jedno pitanje pošto se ne kužim toliko u struju i sve to zajedno, dali mogu OVO koristit kao prekidač za paljenje pc-a?
Da.
Da.
Ipak je ne, pošto je latching tip, za palit komp treba momentary.
Ja sam jedno vrijeme koristio latching, jedino što se mora dva puta kliknuti. :)
Ja sam jedno vrijeme koristio latching, jedino što se mora dva puta kliknuti. :)
Da, i moraš biti dovoljno brz :)
Samo tako nastavi i bit ce gotov.
Imam par pitanja posto bi i ja poceo malo uredjivat kuciste.
1. Prednji dio mi je od plastike, kako plastiku ofarbat. Ocistit i obrusit ili kako vec pa sprejat?? Prednji dio bi bio u narandzastoj boji, sa strana bio bio crne boje.
2. Na prednjem dijelu imaju utori za DVD citace, izvadio bih to van i stavio mrezicu crne boje, no od cega napraviti mrezicu za to??
3. Gdje kupiti svijetlece ventilatore ili neonke?
4. Koliko bi kostalo rezanje i postava pleksia/stakla??
Sorry sto ti ovako upadam u temu..
E da, hvala na ispravci, ja sam vidio push button switch i dalje gledao nisam. Izvinite.
Ako koristite latching tip možete si spaliti ploču-MORA biti momentary.
dobro da sam pitao :D hvala svima!
Samo tako nastavi i bit ce gotov.
Imam par pitanja posto bi i ja poceo malo uredjivat kuciste.
1. Prednji dio mi je od plastike, kako plastiku ofarbat. Ocistit i obrusit ili kako vec pa sprejat?? Prednji dio bi bio u narandzastoj boji, sa strana bio bio crne boje.
2. Na prednjem dijelu imaju utori za DVD citace, izvadio bih to van i stavio mrezicu crne boje, no od cega napraviti mrezicu za to??
3. Gdje kupiti svijetlece ventilatore ili neonke?
4. Koliko bi kostalo rezanje i postava pleksia/stakla??
Sorry sto ti ovako upadam u temu..
1. vec sam pisao o tome unazad par postova... najbolje da pogledašOVO ili
ako nisi to radio prije, dosta su velike šanse da u*ebes stvar, rađe daj nekom ko ima iskustva..
2. ne znam, nisam još radio sa mrežicama
3. u svakom bolje opremljenom pc shopu ili ebayu :D
4. ne znam, ni to još nisam radio...
Imam iso kucista pa me zanima kako najbolje i za najmanje novaca uredit.
Prozirna stranica itd
stigli rami, montirao ih i upalio pc, lijepo radi sve, ali na monitoru se ništa ne dešava, nema nikakvih znakova života da tako kažem, sve mrtvo ... tako da je ovaj "projekt" gotov, rastavljam ga u dijelove a ostatak putuje u baju, uzet ću si neki jefitini laptop koji će obavljat posao što je ova krama trebala, pozdrav i do moddanja!