Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 492.897
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi5
Na top one je neki dan mi5 bio 255.99 a danas kada je popust kosta 261.99$

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Ma to su scamovi ko u Konzumu, povećaju osnovnu cijenu dan pred sniženja. Pripaziti na to

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M3d0 kaže...
Na top one je neki dan mi5 bio 255.99 a danas kada je popust kosta 261.99$

Koliko sam ja skužio, Top One ima jedan jedini artikl (ima oznaku 11.11. uz cijenu) na ovoj akciji...a sada dal je to neki bug ili ne, ne znam.

A tu su "hot items on sale

origin: mrxa
15 godina
Xiaomi Mi5

naručen bijeli 4/128, 2650kn, grossoshop.

nego, kakva je procedura za flashanje multi.eu roma?

dobio sam potvrdu za otključavanje bootloadera, mogu li ga otključati na romu sa kojim dolazi iz trgovine ili moram i dalje prvo flashati dev.rom pa tak onda  multi.eu rom iz twrp-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

molim one koji mogu da potvrde ovdje bug u kameri+datum na slikama

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=408615&page=1&extra=#pid7545900

samo na normal izbacuje grešku

na ostalim modovima je u redu

hvala

ps

poludel budem s tim bug-om 

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

2650 kuna na grosusu iz Europe za 4/128? Svaka cast ako si to uhvatio, jer evo i sada je 450 dolara, a nisam ukljucio dostavu

To isto neka 11.11 sale?

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ja isto ne znam od kud ta cijena, već se nekoliko puta spominjala. Ja sam platio 3/64 cca 2300

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

A eto, ocito bio neki sale jer je i na topOneau skuplji trenutno. A oni su jefitniji od svih, jer svi ovi koji imaju EU skladiste to naplate i malo vise sigurno.

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi5

ta cijena vam je još 2 sata na grossoshopu

netko je već zakeljio kod za 6.54$ popusta DS-TLKZ

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 22:06 (fear619).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Iako pise dole no customs, nisam ti bas siguran da ti to nece zavrsit na carini i pdvu. Da nece, onda ne bi ovo imalo smisla:

http://www.grossoshop.net/xiaomi-mi5-exclusive-edition-4-128gb-ceramics-white-shipping-from-europe.html?search=xiaomi%20mi5

Mozda imaju slicnu politiku ko topOne, ako je tako onda super. Vjerojatno ide u EU i onda tebi

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 22:16 (pajaro19).

0 0 hvala 0
15 godina

Customs duties can be applied just in case of orders from Chinese warehouse, using DHL Express. According to the shipments of the last 12 months, just the 3% of them got customs duties to pay. The 97% has been successfully delivered with no additional costs.

In case of SF Express shippings, the percentage rises to 100%. In fact, using SF Express, no customs duties will be applied at all, because this courier relies on a series of logistic centers in Europe.

sa njihove stranice, a i par ljudi je ovdje tako naručivalo i nije bilo problema

8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Onda super.

Uglavnom, EU skladiste je prodaja magle

To vjerojatno kao topOne, prvo u EU onda tebi. Uglavnom, odlicno

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 22:18 (pajaro19).

0 0 hvala 0
15 godina

nisam ni gledao EU skladište jer kada sam ih pitao kada im dolazi na lager rekli su da neznaju a i oni su mi preporučili iz kine i uz to su još napisali da nema plaćanja dodatnih davanja ako ide preko SF dostave.

8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Ma odlicno, prosao si bas dobro.

Iako mi je osobno crni ljepsi, nekako se manje vide oni crni rubovi

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Cekao 11.11. u nadi da ce pojeftinit Mi5 na TopOne i dobio to da istom cijenom ne mogu dobit crni model. Jel itko zna koliko im treba za restock? Il neka alternativa sa crnim modelom (bez carinjenja u hr)?

EDIT: poradovao se samo nesto visoj cijeni u Honorbuyu samo da vidim da im je shipping iz europe 40$, za te pare na Topone ide jebeni pro model... kakvo pohlepno smeće

EDIT 2: Vidim da Grossoshop vise nema opciju dostave iz Kine tako da cijenom za 64gb model je samo malo bolji od Honorbuya.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 1:19 (PaleSamNaSvijetu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fear619 kaže...

dobio sam potvrdu za otključavanje bootloadera, mogu li ga otključati na romu sa kojim dolazi iz trgovine ili moram i dalje prvo flashati dev.rom pa tak onda  multi.eu rom iz twrp-a?

nego da se vratim na svoje pitanje :)

13 godina
neaktivan
Sve zavisi na kojem romu ce ti doci. Unlock BL-a radis iskljucivo na dev romu... China ili global
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
13 godina
nisu mi jasni ljudi koji davaju za mobitel preko 2000 kn a onda se zgrazaju sta je postarina 40$ dolara iz honorbuya, ako imas dvi tisuce onda imas i tih niti 300 kn, te znas da je za tri dana u tvojim rukama.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
To je nas poznati balkanski mentalitet. Kad nam netko kaze... Evi ti besolatno, mi bi jos jeftinije.

Prije kupnje svatko bi trebao znati sto kupuje, odakle, koji su minusi a koje prednosti. A mi bi i ovce i novce
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
15 godina
Ekipa može savjet. Dali je bolje uzeti Mi5 ili Mi5s.
Kakva je podrška s romovima i od kud je najbolje kupiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mi5 u svakom slucaju sto se romova tice. Imam oba i misljenja sam da je mi5 bolji izbor
16 godina
neaktivan
fear619 kaže...
fear619 kaže...

nego da se vratim na svoje pitanje :)

Ako im nisi ništa napomenuo, vjerojatno će bit global beta gore

No lako provjeriš koji imaš

14 godina
floki26 kaže...
Mi5 u svakom slucaju sto se romova tice. Imam oba i misljenja sam da je mi5 bolji izbor

Kakav je uopće taj Mi5s u odnosu na Mi5? Meni nekak Mi5 izgleda više kao "Premium" uređaj nego taj novi Mi5s.

11 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Haha balkanski mentalitet. To se zove pametna kupovina - ako netko ima neki proizvod za 2000kn a netko drugi za 2300 zdrav je razum uzeti jeftiniji ako je kvaliteta usluge prakticno jednaka, sto po iskustvima ljudi jest (izuzev vremena dostave koje mi ne igra ulogu).

Uglavnom, TopOne ponovno ima crni model tako da Honorbuy moze odleprsat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj stize s grossoshopa. Malo sam se igrao s RN Note 3 pro i malo me muci kamera. Ima li kakvih naznaka za povoljsanje kamere u nocnim uvjetima? Sve se dvoumim da ga prodam i prije nego je stigao

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

I ja sam razmatrao Mi5s vs Mi5, ali Mi5 tuče svog brata u svakom bitnom pogledu

Prednosti Mi5

OIS

IR blaster

Gorilla glass

provjereno dobra EU ROM podrška

jeftiniji

Prednosti Mi5s

3D touch na najskupljem modelu

Kamera i bolji chipset i nisu stroga prednost - razni testovi kamere pokazuju da su tu negdje, a 821 nije toliko bolji od 820 da žrtvuješ sve ostale fičre.

floki26 Zašto je tebi Mi5 > s?

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Ne znam kako bi se Honorbuy ili Grosso pokazao da mob dode sa tvornickom greskom, ali znam da ta spomenuta kvaliteta usluge kod TopOnea nije na najvecoj i najboljoj razini i nisu bas puni razumijevanja.

Osim sto se trude da te zajebuni da ostanes bez icega. Znam sve ovo iz 3 tjedna peglanja sa istim, i da nakon toga vise nikada ne bi narucio kod njih. Znam da u slucaju da je mobitel dosao ispravan, sve bi bilo odlicno i ne bi ovo pisao, ali eto nisam bio te srece

Zato sam i par stranica prije podijelio moje iskustvo, cisto da ljudi znaju sto ocekivati ako bude problema

Ali s druge strane moram isto tako i pohvaliti Aliexpress koji je apsolutno bio od pomoci i uskocio i rijesio problem u moju korist

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 17:38 (pajaro19).

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
I ja sam imao problema sa top one. Kupio sam xiaomi redmi note 2 i stigao mi je mob sa greskom na ekranu.imao je plavu mrlju na ekranu koja je bila vidljiva na bijeloj boji. Poslao sam im poruku ali nisu mi danima odgovorili. Tek kada sam pisao aliju onda su odgovorili i ponudili mi 20 $ odštete. Na to nisam pristao. Tražio sam od njih da mi pošalju novi ekran ili da mi vrate novce koje sam dao za mob i onda ja njima posaljem mob u kinu i naravno nisu pristali. Ponudili su mi da ja njima posaljem mob u kinu i oni kad se uvjere da mob ima gresku ce mi vratiti novce ili ce mi poslati novi mob. To natezanje je trajalo tjedan dana. Ali sam ja u međuvremenu prodao mob frendu. Javio sam im da odustajem od svega i da sam prodao mob i na to su mi odgovorili da ce mi dati popust od 20$ na sljedeći mob koji kupim kod njih. I kupio ja mob i tražio da mi umanje cijenu za tih 20$ i nisu htjeli.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Sto se tice top one-a, budite sve oprezniji u buducnosti sa njima... Firmu drze dva partnera koji su u zadnje vrijeme sve cesce u "sukobima" te su sve cesce nesuglasice medu njima. Postoji naznaka da bi jedan od njih dvojicu ubrzo mogao napustiti to partnerstvo te bi moglo doci do raspada sistema. Pisem vam o informacijama iz prve ruke, ld nekoga tko je nedavno napustio Top one... Nije iskljuceno da se pocetkom iduce godine osvane nova firma koja ce funkcionirati na slicnom ili istom principu

2 0 hvala 2
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Aliexpress s druge strane funkcionir dosta dobro. Odmah sam otvorio dispute i kontaktirao njih i uz njihovu pomoc je to privedeno sretno kraju. Jer da je bilo do TO, dobio bi onu stvar.

A kao obavljaju taj famozni "quality control", a dode mobitel s greskom.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice