- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma to su scamovi ko u Konzumu, povećaju osnovnu cijenu dan pred sniženja. Pripaziti na to
Koliko sam ja skužio, Top One ima jedan jedini artikl (ima oznaku 11.11. uz cijenu) na ovoj akciji...a sada dal je to neki bug ili ne, ne znam.
A tu su "hot items on sale"
naručen bijeli 4/128, 2650kn, grossoshop.
nego, kakva je procedura za flashanje multi.eu roma?
dobio sam potvrdu za otključavanje bootloadera, mogu li ga otključati na romu sa kojim dolazi iz trgovine ili moram i dalje prvo flashati dev.rom pa tak onda multi.eu rom iz twrp-a?
molim one koji mogu da potvrde ovdje bug u kameri+datum na slikama
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=408615&page=1&extra=#pid7545900
samo na normal izbacuje grešku
na ostalim modovima je u redu
hvala
ps
poludel budem s tim bug-om
2650 kuna na grosusu iz Europe za 4/128? Svaka cast ako si to uhvatio, jer evo i sada je 450 dolara, a nisam ukljucio dostavu
To isto neka 11.11 sale?
A eto, ocito bio neki sale jer je i na topOneau skuplji trenutno. A oni su jefitniji od svih, jer svi ovi koji imaju EU skladiste to naplate i malo vise sigurno.
Iako pise dole no customs, nisam ti bas siguran da ti to nece zavrsit na carini i pdvu. Da nece, onda ne bi ovo imalo smisla:
http://www.grossoshop.net/xiaomi-mi5-exclusive-edition-4-128gb-ceramics-white-shipping-from-europe.html?search=xiaomi%20mi5
Mozda imaju slicnu politiku ko topOne, ako je tako onda super. Vjerojatno ide u EU i onda tebi
Customs duties can be applied just in case of orders from Chinese warehouse, using DHL Express. According to the shipments of the last 12 months, just the 3% of them got customs duties to pay. The 97% has been successfully delivered with no additional costs.
In case of SF Express shippings, the percentage rises to 100%. In fact, using SF Express, no customs duties will be applied at all, because this courier relies on a series of logistic centers in Europe.
sa njihove stranice, a i par ljudi je ovdje tako naručivalo i nije bilo problema
Onda super.
Uglavnom, EU skladiste je prodaja magle
To vjerojatno kao topOne, prvo u EU onda tebi. Uglavnom, odlicno
nisam ni gledao EU skladište jer kada sam ih pitao kada im dolazi na lager rekli su da neznaju a i oni su mi preporučili iz kine i uz to su još napisali da nema plaćanja dodatnih davanja ako ide preko SF dostave.
Ma odlicno, prosao si bas dobro.
Iako mi je osobno crni ljepsi, nekako se manje vide oni crni rubovi
Cekao 11.11. u nadi da ce pojeftinit Mi5 na TopOne i dobio to da istom cijenom ne mogu dobit crni model. Jel itko zna koliko im treba za restock? Il neka alternativa sa crnim modelom (bez carinjenja u hr)?
EDIT: poradovao se samo nesto visoj cijeni u Honorbuyu samo da vidim da im je shipping iz europe 40$, za te pare na Topone ide jebeni pro model... kakvo pohlepno smeće
EDIT 2: Vidim da Grossoshop vise nema opciju dostave iz Kine tako da cijenom za 64gb model je samo malo bolji od Honorbuya.
dobio sam potvrdu za otključavanje bootloadera, mogu li ga otključati na romu sa kojim dolazi iz trgovine ili moram i dalje prvo flashati dev.rom pa tak onda multi.eu rom iz twrp-a?
nego da se vratim na svoje pitanje :)

Prije kupnje svatko bi trebao znati sto kupuje, odakle, koji su minusi a koje prednosti. A mi bi i ovce i novce

Kakva je podrška s romovima i od kud je najbolje kupiti?

nego da se vratim na svoje pitanje :)
Ako im nisi ništa napomenuo, vjerojatno će bit global beta gore
No lako provjeriš koji imaš
Kakav je uopće taj Mi5s u odnosu na Mi5? Meni nekak Mi5 izgleda više kao "Premium" uređaj nego taj novi Mi5s.
Haha balkanski mentalitet. To se zove pametna kupovina - ako netko ima neki proizvod za 2000kn a netko drugi za 2300 zdrav je razum uzeti jeftiniji ako je kvaliteta usluge prakticno jednaka, sto po iskustvima ljudi jest (izuzev vremena dostave koje mi ne igra ulogu).
Uglavnom, TopOne ponovno ima crni model tako da Honorbuy moze odleprsat
I ja sam razmatrao Mi5s vs Mi5, ali Mi5 tuče svog brata u svakom bitnom pogledu
Prednosti Mi5
OIS
IR blaster
Gorilla glass
provjereno dobra EU ROM podrška
jeftiniji
Prednosti Mi5s
3D touch na najskupljem modelu
Kamera i bolji chipset i nisu stroga prednost - razni testovi kamere pokazuju da su tu negdje, a 821 nije toliko bolji od 820 da žrtvuješ sve ostale fičre.
floki26 Zašto je tebi Mi5 > s?
Ne znam kako bi se Honorbuy ili Grosso pokazao da mob dode sa tvornickom greskom, ali znam da ta spomenuta kvaliteta usluge kod TopOnea nije na najvecoj i najboljoj razini i nisu bas puni razumijevanja.
Osim sto se trude da te zajebuni da ostanes bez icega. Znam sve ovo iz 3 tjedna peglanja sa istim, i da nakon toga vise nikada ne bi narucio kod njih. Znam da u slucaju da je mobitel dosao ispravan, sve bi bilo odlicno i ne bi ovo pisao, ali eto nisam bio te srece
Zato sam i par stranica prije podijelio moje iskustvo, cisto da ljudi znaju sto ocekivati ako bude problema
Ali s druge strane moram isto tako i pohvaliti Aliexpress koji je apsolutno bio od pomoci i uskocio i rijesio problem u moju korist

Aliexpress s druge strane funkcionir dosta dobro. Odmah sam otvorio dispute i kontaktirao njih i uz njihovu pomoc je to privedeno sretno kraju. Jer da je bilo do TO, dobio bi onu stvar.
A kao obavljaju taj famozni "quality control", a dode mobitel s greskom.