Ja sam ugodno iznenađen sa baterijom na S8+,traje mi minimum od 8 ujutro do barem 10 navečer,screen on 5h+. Bez roota,samo diseblao aplikacije koje ne koristim, performance mode i aod uključeni non stop. Razmišljao sam se između s8+ i LG v30, ali kako V30 jos nema a S8+ sam dobio ispod cijene,izbora zapravo nije bilo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odete u najbliži T-Com (po tvom izboru) na provjeru. Ako on to ne želi onda znaš da mulja.
Šta bi se krivotvorio.Vidiš račun...nisi slijep.
Trebao si reći., kupujem ga 100% ali ga želim raspakirat. Ako vidiš foliju i sve ostalo onda nema problema.
A i taj lik koji ti je prodavao mob je šaban. Ima kupca ispred sebe i ne dozvoljava da se mob raspakira.
Imaš likova koji bi ga raspakirali, vidjeli da je nov i onda išli skidati cijenu, a čim je otvorena zapečaćena kutija manje vrijedi.
Ja sam prije nekoliko godina prodavao nov, zapakiran iPhone 6s sa folijom i sve. I nađemo se, pitaju me jel mogu oni skinuti foliju i vidjeti. Ja sam rekao da su onda uređaj i kupili pa kako žele, i uzeli su ga normalno.
Ali imaš i švercera koji će ti otvoriti kutiju (time si kod iPhona recimo izgubio 200 kn odmah) i onda skidati cijenu i slično.
Ja sam također za sad prezadovoljan s "regualrnom" S8 verzijom i baterijom. 2 dana mi traje baterija, prosječni sam korisnik, ne "visim" na mobitelu, nemam uključene power saving opcije, u pozadini mi rade Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Viber i Gmail, svjetlina na auto, isključen mi je Always on display jer mi ne treba s obzirom da imam LED notifikacije, nisam se nadao ovako dobroj bateriji za ovako lijep uređaj. Prije ovog sam imao iPhone 7 i baterija je definitivno bolja a ekran je miljama ispred, dakle prelazak sa iPhonea 7 na S8 je win- win za mene. Rezolucija je FHD+. I ono najbitnije, kad sam dobio mobitel prvo što sam napravio je totalni reinstall Androida preko Smart Switcha tako da je sve na svježe išlo i eto sve radi bez greške. Mobitel leti, ne sjećam se kad mi je Samsung bio ovako fluidan kao ovaj a imao sam S4, S5 i S6.
Ima li netko slican prob i kako ga rijesiti ? Reinstall app ne pomaze
U postavkama baterije imaš opciju odabira aplikacija koje telefon neće nadzirati vezano uz uštedu baterije, pa tamo odaberi WhatsApp.
Meni radi sasvim normalno.
Burn in na ekranu, ako imaš garamciju nosi jer to je za zamjenu.
nemora bit mozda ti samo image retention pobraj skinut sa store-.a neki pixel refresh kak imaju telke vecina pa javni
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blasterbyte.burn_infix
Ma sutra cu ja njega na servis

Da, izgleda da je to problem kod svih novijih Samsung flagship uređaja, uključujući S7, Note8... Barem se kod njih pokazuje isti problem. Izvor: https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S8-Questions-and-Answers/S8-broken-SMB-over-WIFI-with-extremely-slow-speeds/m-p/102969/highlight/true#M16278
Konkretno u mom slučaju to znači da na S8 ne mogu gledati stream s NAS uređaja preko WiFi. Ova osmica sve više testira moje strpljenje. Prvo RAM management problem, pa sad ovo... Ok, barem ima super ekran. ;)
Jel ima netko da je prelazio sa S7 flat na obicni S8?
Zanima me samo jel baterija tu negdje kao na S7? Na njemu sad imam 4-4:30h SOT uz korištenje pola dana WIFI i pola dana 4G što mi je taman a dvoumim se između S8 i S8+ iako mi je S8+ previše izdužen pa više naginjem prema S8.
Jel ima netko da je prelazio sa S7 flat na obicni S8?
Zanima me samo jel baterija tu negdje kao na S7? Na njemu sad imam 4-4:30h SOT uz korištenje pola dana WIFI i pola dana 4G što mi je taman a dvoumim se između S8 i S8+ iako mi je S8+ previše izdužen pa više naginjem prema S8.
Meni je na S8 bolja nego na S7. Stvarno se neces razocarati sto se baterije tice
Ekipa koju maskicu preporučate... nije bitan iznos...već što se po vama pokazalo najbolje te najisplativije...
Ekipa koju maskicu preporučate... nije bitan iznos...već što se po vama pokazalo najbolje te najisplativije...
Rhinoshield bumper koristim vec 2 i pol mjeseca. Djeluje kao dobro zastita, imas videe na youtube-u, makar je meni mobitel pao do sada samo jednom, i to s kreveta na debeli tepih pa ni ne mogu suditi o tome😃
Ali ne prekriva straznju stranu uredaja pa izgleda lijepo, a takoder dobijes malo sigurniji osjecaj dok drzis mobitel u ruci.
Iako, svaka maska ce pokvariti izgled uredaja s obzirom da je jako lijep, ali i lako lomljiv nazalost.
Meni svaka maska dosadi vrlo brzo pa sam si narucio sad neku kopiju samsung s view flip covera i jos neku jeftinu s kombinacijom silikona i plastike, vidjet cemo.
Nemojte kolega da vas vide neki drugi kolege forumaši koji inače gađaju takve stvari od 1€ do 3€ maksimum !
Napast će vas kao da ste u najmanju ruku potrošili za Abramovič-evu jahtu gorivo!
BTW, pogledao sam koji ste case izabrali, i mogu kazati, uopće ne izgleda loše, čak je iznimno lijepa i negdje vrhunska!
moja preporuka iblason https://www.i-blason.com/samsung-galaxy-s8-cases.html
iako mrzim maske svih vrsta, ja bi uzeo jednu od tih, malo su skuplje ali kvalitetne.. imam je na s7e silom prilika
Ne treba ti kaljeno staklo ako normalno koristis mob.
Samsung ima vrlo kvalitetnu zastitu ekrana i normalnom upotrebom nebi trebao imati nikakve tragove koristenja.
Ja imam samo masku ili bumper i nista se na ekranu ne vidi.
Vec je i Galaxy S7 koji sam imao prije imao odlicnu zastitu i nakon 6 mjeseci nije bilo nikakvih tragova koristenja.
Nije mi bitno staklo zbog ogrebotina nego zbog pada.
Mislio sam uzet spigen neo-hybrid srebrni, al sad nakon što sam vidio crveni nisam više siguran (ne sviđa mi se jer plastika izgleda nekako jeftino.. mutna boja neka). Idem uskoro na tajland i sjećam se jednog spigen shopa pa se nadam da imaju srebrni da isprobam u živo.
Trenutno koristim neku full tanku prozirnu i baš je kompaktan mob pa si razmišljam da uzmem neku kvalitetniju prozirnu koja dobro štiti.. možda bi i neku crnu tanku. Jel ima opće kvalitetnih tankih?
Jeste vidili možda kućište koje izgleda kao Samsung A5 2016? (crno sa sivim/srebrnim okvirom.. to mi se baš sviđa):
Najljepša je originalna Official Samsung Galaxy S8+ Black Clear Cover maska za crni mob. Uopće ne skriva ljepotu mobitela. A što se zaštite od pada tiče to je uvijek jako upitno bez obzira kakvu masku imao... Mislim da ne postoji proizvođač koji će garantirati da se mob neće oštetiti ako padne.
Svakome kome je potrebna zaštita za njegov Samsung S8+ preporučio bi kombinaciju
plus
NILLKIN-3D-CP-MAX-Tempered-Glass-Screen-Protector
Osobno ih koristim i sve preporuke.