Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 977.332
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

tko zna sto je instalirao i po kakvim stranicama surfao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
digitall kaže...

da je imao iPhone, takva mu se neugoda i nezgoda nigdar nebi dogodila!!!! 

ATJ Lučko
10 godina
ATJLučko kaže...
digitall kaže...

da je imao iPhone, takva mu se neugoda i nezgoda nigdar nebi dogodila!!!! 

tako je!

preporuka ljudima bez mozga: kupite gayphone. 

a autoru problema savjetujem: ako se opet ponovi nesto slicno a napravljen je hard reset: pravac servis, nesto je u kvaru

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 12:30 (digitall).
9 godina
odjavljen
BabyDriver420 kaže...
....

zato je iphone najprodavaniji mobitel na svijetu hahaha tako bi rekla taylor...haters gonna hate hate hate

Jbg i dacia se prodaje bolje od audia a ja ipak vozim potonji....;) A ti se time hvalis kao da je apple tvoj.... Sigurno prineses djevicu na oltar sa jabukom ;) 

Kad procitam ovaj tvoj post padne mi na pamet jedna narodna koja kaze:" Kad si mrtav to znaju svi osim tebe. Isto je kad si glup."

BTV andorid je na 85%+ marketshare sto znaci da pripadas debeloj manjini....

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 13:26 (Torent).

3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Torent kaže...
BabyDriver420 kaže...
....

zato je iphone najprodavaniji mobitel na svijetu hahaha tako bi rekla taylor...haters gonna hate hate hate

Jbg i dacia se prodaje bolje od audia a ja ipak vozim potonji....;) A ti se time hvalis kao da je apple tvoj.... Sigurno prineses djevicu na oltar sa jabukom ;) 

Kad procitam ovaj tvoj post padne mi na pamet jedna narodna koja kaze:" Kad si mrtav to znaju svi osim tebe. Isto je kad si glup."

da si rekao da se dacia prodaje vise nego ferrari ili lambo bi stajalo, ali ovako nikako ne. Audi se prodaje sasvim dobro i bolje od dacie ima modela od a1 do r8, tako da je za svaki dzep...daciu kupuju samo taxi kompanije i penzioneri hahaha 

U europi je lani prodano oko 800000 audija i oko 400000 daciji http://www.autonews.com/assets/PDF/CA108648117.PDF

9 godina
odjavljen

Sto ne mijenja cinjnicu da se hvalis stvarima koje sa tobom nikakve  veze nemaju ili imaju u toma da kupujes nesto zato sto i drugi kupuju.... Jedna zivotinja radi upravo to. U australiji je nekoliko stotina ovaca skocilo sa litice jer je to ovan uradio pa ti misli o svom argumentu....

14 godina
Torent kaže...
BabyDriver420 kaže...
....

Napiše netko tko je ko radio "U MERCEDESU"   ?!?! 

Haloooooo, što si napustio "Nišan" i prešao kod "Gospodara Prstenova", nije valjda da ih i njih mijenjaš na godišnjoj bazi ???? 

ATJ Lučko
9 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
....

Napiše netko tko je ko radio "U MERCEDESU"   ?!?! 

Haloooooo, što si napustio "Nišan" i prešao kod "Gospodara Prstenova", nije valjda da ih i njih mijenjaš na godišnjoj bazi ???? 

Da radio sam U MB i vozim audi. Koje je tvoje opravdanje? Ja dajem svoje pare onome ko mi da najvise za najmanje a ti dajes appleu.... I to je tebi argument? 

Juce nosio samsung a danas huawei a sutra vjerovatno HTC. Tebi je to nepojmljivo... Znam.... Ali oprastam ti jer ne mozemo svi biti inteligentni....Nisi ti kriv....

BTW zadnji put kad sam bio U mercedes u fabrici (ima vise od 10 godina od tada) pred fabrikom je puno drugih marki a ot su auta od radnika mercedesa. Njima je to normalno meni je to normalno samo tebi nije a ti od applea nemas nista a oni od mercedesa zive... Drugi daju vise za manje i to je jedina logika....Normalnih ljudi.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 14:15 (Torent).
12 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Za sad u ovih skoro 2 tjedna koliko imam S8, na wifiju dobijem preko 7h on screen, a na mobilnim podacima preko 5h,bez ukljucene ikakve stednje baterije.

Cini mi se da je baterija bolja nego na proslom S7.

Na S7 mi se baterija nakon godinu dana srozala,primjetilo se da nije vise kao prije,sad bumo vidli kako ce se ova pokazat u naredno vrijeme, iako mi je vec pomalo Samsung dopizdio, nekako bi bas htio HTC U11 ili me nesto vuce ka Sonyu...

Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 18:59 (mp3david).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iskreno mobitel nije moj nego prijateljev vracen je na tvornicke ali uzasno spor neresponzivan katastrofa... Lik je pop....o jer ga je platio u kešu ipak je to trebao biti poslovan mob a kad ono treba mu servis... Nista ovo elektronike vise nema kvalitetu sve rikava crkaje odnosno kakve si srice... A po forumima ocito je ovo dosta cest problem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Horatio_Hornblower kaže...
Iskreno mobitel nije moj nego prijateljev vracen je na tvornicke ali uzasno spor neresponzivan katastrofa... Lik je pop....o jer ga je platio u kešu ipak je to trebao biti poslovan mob a kad ono treba mu servis... Nista ovo elektronike vise nema kvalitetu sve rikava crkaje odnosno kakve si srice... A po forumima ocito je ovo dosta cest problem...

Neka ga ode mijenjat u servis, jer je ocito neispravan

Ja imao S8+ i sada Note 8, nikakvih problema

7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Pozdrav

Prošle 3+ godine sam koristio Samsung S5 te prije par dana odlučio kupit novi mobitel. Kako inače prije neke kupovine volim sve dobro provjerit, lud sam već od gledanja reviewa, čitanja itd :).

Prvotno je bilo da želim samsung S8 no iako imam love za njega, glupo mi se činilo dat pošto ga neću iskoristit niti 20 %...  Razmišljao sam o lenovu P2, Xiaomi Mi/Mi mix 2, Nokia 8, LG G6, Samsung S7 edge itd itd..

Trenutno sam 85% :D siguran da ću uzet Samsung S8. U startu mi se nije svidjelo to što je duguljast no valjda ću se naviknut. Oduševljava me što je praktički cijela prednja strana ekran. Bitno mi je i da je mob brz, pouzdan (pošto sam dosta van države i nemam se vremena zezat sa garancijom, a S5 mi je bio odličan po tom pitanju.. nikad nikakvi veći problemi). Mislim da će dobro doći i što je vodootporan. Ustvari jedna od najbitnijih stvari je i to što nije glomazan kao konkurencija..

Malo me brine staklo.. bojim se da ne pukne jer nije pitanje jel će mi mob past nego koliko puta :/ (HTC One X i Samsung S5 koji su mi pali puno puta, nisu bili oštećeni).

Gledao sam maske te mislim da ću uzet spigen neo hybrid:

Ne znam koje kaljeno staklo da uzmem. Do sada ih nisam imao, a na ebayu ih ima milion. Dao bi do 100kn. Vidio sam preporuke za nillkin za druge mobitele, ali je netko u ovoj temi napisao da mu se odlijepilo na S8.

Može kakva preporuka?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 2:57 (Cylon1).

0 0 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

https://photos.google.com/share/AF1QipO2_gTkgT1QwgYaWCTowaN6d2Cb5rvyJU10cjAdSU9Ao8v9Ec-r1v1cKdWEx6PNqg?key=WEdYT3BMNFZGdUlwQ0l6aEdFT1UwVlg2LUZESDhn

Fotke napravljene sa Pixel 2, a i Pixel 1 je bio impresivan.

Kada to vidim samo se podsjetim koliko je kamera na Galaxy S8 prosjecna...steta jer ostatak moba je super i imam ga samo zbog vrhunskog ekrana i dobre autonomije baterije (S8+).

1 3 hvala 1
14 godina
odjavljen
ocean77 kaže...

https://photos.google.com/share/AF1QipO2_gTkgT1QwgYaWCTowaN6d2Cb5rvyJU10cjAdSU9Ao8v9Ec-r1v1cKdWEx6PNqg?key=WEdYT3BMNFZGdUlwQ0l6aEdFT1UwVlg2LUZESDhn

Kada to vidim samo se podsjetim koliko je kamera na Galaxy S8 prosjecna...steta jer ostatak moba je super i imam ga samo zbog vrhunskog ekrana i dobre autonomije baterije (S8+).

Prosjecna? Jeli se salis? 

11 godina
Ne, ne salim se...obrazlozio sam vec puno puta zasto to mislim.
17 godina
Ok, staviš fotografije koje su vjerojatno odradili profesionalci bez automatike za marketinšku svrhu. Sjajno. :) Naravno da će takve fotografije izgledati bolesno dobro. Daj meni isti uređaj i iste scene pa kad raspalim sa automatikom, teško bi bilo izabrati jednu sliku da se pohvalim. :)
14 godina
odjavljen
ocean77 kaže...
Ne, ne salim se...obrazlozio sam vec puno puta zasto to mislim.

Krivo mislis, a ovo ti ne govori netko ko nema fotografskog znanja. Da ima problema u procesiranju slike-ima, ali da je prosjecna? Nije

10 godina
ocean77 kaže...

budimo realni, pixel 2 je vrh trenutno po pitanju kamere, a budimo jos realniji, s8 bi odradio minimalno 90% toga jednako dobro. (kao i u11, v30, i sl.)

valjda je svima jasno da su te fotke napravili profesionalci u pomno biranim uvjetima, sa paznjom oko svakog detalja.

s8 (a i s7) opcenito ima svijetle, ciste, ostre, kontrasne slike koje izgledaju odlicno, to ne moze nitko osporiti.

znam i na sto ciljas po pitanju kamere, a u tome si djelomicno u pravu. i meni nekad zasmeta taj postprocesing, ali u 90% slucajeva je slika odlicna, koliko moze biti iz jednog mobitela.

btw to zamzugovo "ubijanje slike" je zanimljivo vidjeti kod note 8, koji je dobio veci score na dxomark po pitanju same fotografije od pixel 2! brutalno a? u videu je pixel 2 dobio vise, pa je sveukupno pobjednik. iako sva ta testiranja uzimam sa rezervom.. svatko od nas ima neki ukus, i svakom se svida nesto drugo.. ali i taj test govori jedan dio price.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 21:29 (digitall).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Kakva su vam iskustva s baterijom na S8... ja svog intezivnije koristim, i već popodne je na 20ak%..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
irmascher kaže...

Kakva su vam iskustva s baterijom na S8... ja svog intezivnije koristim, i već popodne je na 20ak%..

da, tak je i meni... nakon Lenova Vibe P1, na kojem sam se naviknuo da je punjenje tek navečer, sad se moram naviknuti da bude i jedno međupunjenje prije spavanja

zato je na poslu punjač

11 godina
Bas zato sam i uzeo S8+ koji ima odlicnu autonomiju...po meni se S8 uopce ne isplati uzimati pored S8+ jer je razlika u cijeni premala, a ekran je osjetno veci i baterija dosta jaca.

1 3 hvala 0
11 godina

da, ali mi je prevelik i ne stane komotno u džep kao s8...veći ekran mi nije prednost, ali baterija mi svakako je...

11 godina
Meni S8+ nije uopce prevelik...u pocetku mi je bio, ali sam se i navikao.
U djep mi najnormalnije stane i zahvaljujući tankim rubovima on zapravo i nije tako velik koliko to dijagonala ekrana sugerira.
Bio mi je u početku i preizduzen i sada mi je i to normalno i sto se proporcija tice rekao bih da je gotovo savršen.

2 0 hvala 0
11 godina

Eto, pogledao na GSM areni i vidio da je samo 1 cm duzi od mog s7e (kojem je razbijen ekran i gledam dal da uzmem S8 ili ovaj popravljam za 1800kn), isao na njuskalo, nasao tipa koji mijenja 1 mjesec star s8+ i uzet ce moj s7e pod racun...tako da si me nagovorio. ako ce biti mi prevelik, pisati cu ti reklamaciju :)

10 godina
Dan1234567890 kaže...

Eto, pogledao na GSM areni i vidio da je samo 1 cm duzi od mog s7e (kojem je razbijen ekran i gledam dal da uzmem S8 ili ovaj popravljam za 1800kn), isao na njuskalo, nasao tipa koji mijenja 1 mjesec star s8+ i uzet ce moj s7e pod racun...tako da si me nagovorio. ako ce biti mi prevelik, pisati cu ti reklamaciju :)

koliko kn ti priznaje za slupani s7e?

7 godina
neaktivan
irmascher kaže...

Jučer sam kupio mob i baš sam se krenuo požalit za bateriju.. znači nije nešto.

Jel koristite štednju baterije? Meni je trenutno isključeno.

13 godina
neaktivan
Cylon1 kaže...
irmascher kaže...

Jučer sam kupio mob i baš sam se krenuo požalit za bateriju.. znači nije nešto.

Jel koristite štednju baterije? Meni je trenutno isključeno.

Kupio si jučer mob i danas se žališ na baterije. Reci da se šališ???

Koliko bi htio da ti traje baterija 3-5-7-10 dana??

14 godina
neaktivan
Ne znam stvarno kako vi trosite bat da vam nije nesta...meni min 4.30-5h SOT. Dolazim sa LG G4 tamo mi je bilo 3-3.30h. Cijeli dan mi izdrzi baterija

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ne znam, možda sam ja koristim toliko mobitel, da više ni ne znam kad je na punjaču a kad nije., jednostavno se na to više ne obazirem. Imam punjač doma, na poslu i u autu.  

Tko se god stigne bavit s baterijom taj ne koristi mob.

Kad će baterija jednog dana traja 3-5-7 dana, onda ću se obazirat na potrošnju baterija. A ovo što traje baterija od jutra do navečer - nekom duže 15-20min a nekom manje., to je suludo komentirat.

Baterija u današnje vrijeme traje svakom max 1 dan...sve ostalo su želje i pozdravi.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dan1234567890 kaže...

Neće ti biti prevelik. Iznenadićeš se ?

Uglavnom sretno ja ga imam skoro mjesec da  ( S8 plus )

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice