[Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

poruka: 982
|
čitano: 306.515
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Novost za kyorarom, ono sto je tu nekome smetalo da nekad ne radi delivery report.

0.5.1: Fixano

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: [Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

@croneker neidem ni ja na gingerbread dok ne popravi codece i usb to pc. moram nekako muziku ubacivat sa pc na nj. kad bi bar oni mercublesbe (tako nekako xD) se uvatio toga i dovrsio nam gingerbread i ubacio tu nove drivere za grafu sa SoC-a. predivno.

Support the software developers. If you like their products buy them !
15 godina
cecenac kaže...

@croneker neidem ni ja na gingerbread dok ne popravi codece i usb to pc. moram nekako muziku ubacivat sa pc na nj. kad bi bar oni mercublesbe (tako nekako xD) se uvatio toga i dovrsio nam gingerbread i ubacio tu nove drivere za grafu sa SoC-a. predivno.

Radi ti usb i muzika, jedino zajebava na videima, zvuk ide, ali slika ostaje na mjestu.

Inace taj marcellusbe (valjda je tako) dosta vremena trosi na to, ali nije bas ni lako to sve napraviti, ipak sam radi na tom projektu...

E i kolko se meni cini kad izadje taj gingerbread dovrsen za 1 mjesec ce i ics biti gotov zato jer cim su poceli s ics za nekoliko tjedana je marcellusbe napravio to sto je s gingerom radio mjesecima jer je valjda skoro isto, samo imaju problema s fimg driverima (za graficki chip).

BTW...I moje ime si krivo napisao xD

15 godina
neaktivan

Moze li itko pomoc oko prosirenja RAMa na navedenom fonu? Trazio sam tutorijal, al nisam nasao...

xf : junglegrime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rman4 kaže...

Moze li itko pomoc oko prosirenja RAMa na navedenom fonu? Trazio sam tutorijal, al nisam nasao...

Sad ne kuzim kako mislis...

To nije zapravo prosirenje RAM-a nego softverski oslobadanje RAM memorije koja se ne koristi.

Znaci Stock ROM koristi 120MB RAM-a, a Custom ROM mozes modificirat tako da koristi 80-90MB memorije i tako dobijes tih 30MB RAM-a vise.

Preoprucam ti da flashas kyorarom(na prvoj stranici imas link za download i tutorial za flashanje).

Fizicka nadogradnja RAM-a je nemoguca, ako si na to mislio.(znaci da ubacis jos 1 keksic kako bi se reklo u kompjuterskom smislu)

15 godina
neaktivan

ma ne ne, mislio sam na instaliranje appa na sd umjesto na internu mem...to me zanima, kako da to uradim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@rman4 mislim da je ono sta ti zelis particioniranje sd-a. pogledaj prvu stranicu za upute.

@cronker je krivo sam sve spelovao. ah vidim sad da cijela ekipa radi na ics-u i gingeru. daj boze da naprave gpu drivere i codece. ics sumnjam da cemo ikad koristit kako spada jer imamo jako malo rama, al gingerbread ce 100% bit gotovo u potpunosti savrsen.

15 godina
neaktivan

yea, to je to, u pravu si cecenac. samo ima li itko voljan i oran pomoci? posto se bas i ne razumijem u to sve, mob sam rooto, sad kako dalje? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...

@rman4 mislim da je ono sta ti zelis particioniranje sd-a. pogledaj prvu stranicu za upute.

@cronker je krivo sam sve spelovao. ah vidim sad da cijela ekipa radi na ics-u i gingeru. daj boze da naprave gpu drivere i codece. ics sumnjam da cemo ikad koristit kako spada jer imamo jako malo rama, al gingerbread ce 100% bit gotovo u potpunosti savrsen.

jbg, kad je spominjao RAM...

I ovo sto kazes, ja imam drukcije misljenje.

Mislim da ce sad ginger zazivjeti na 3 mjeseca i onda ide sve na ics.

rman4 kaže...

yea, to je to, u pravu si cecenac. samo ima li itko voljan i oran pomoci? posto se bas i ne razumijem u to sve, mob sam rooto, sad kako dalje? {#}

Sad flashaj custom rom, na prvoj stranici imas step-by-step tutorial, uzmi kyorarom.

13 godina

Evo jednog pitanja...

Je li itkom od vas na ovom mobitelu radi aplikacija "Where's My Watter"?

btw. Imam Custom ROM od Kyrillos-a v9.3 (9.4 si jos nisam stavio)... I jel postoji bolji ROM-ovi od njega? Pošto vidim da ima najvecu gledanost...

Evo i vec kad sam kod aplikacija, koje su vama najbolje, da mi preporucite za ovaj mobitel? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 2:05 (Cadus).

0 0 hvala 0
15 godina
Cadus kaže...

Evo jednog pitanja...

Je li itkom od vas na ovom mobitelu radi aplikacija "Where's My Watter"?

btw. Imam Custom ROM od Kyrillos-a v9.3 (9.4 si jos nisam stavio)... I jel postoji bolji ROM-ovi od njega? Pošto vidim da ima najvecu gledanost...

Evo i vec kad sam kod aplikacija, koje su vama najbolje, da mi preporucite za ovaj mobitel? {#}

Meni na kyorarom radi, al nemam fullscreen nego mi je manja slika u kutu...

14 godina
neaktivan

Molio bih brzi odgovor od nekog tko ima Samsung i5800.... dakle stavil sam si Froyo 2.2 i sad bi hito stavit live wallpaper al neznam kak da to napravim... dali netko od vas zna kako da stavim live wallpaper ? 

T.F.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomica94 kaže...

Molio bih brzi odgovor od nekog tko ima Samsung i5800.... dakle stavil sam si Froyo 2.2 i sad bi hito stavit live wallpaper al neznam kak da to napravim... dali netko od vas zna kako da stavim live wallpaper ? 

Flashaj bilo koji custom rom, custom rom-ovi imaju live wallpaper podrsku.

Na prvoj stranici imas tutorila kako flashati, preporucam kyorarom.

Inace nije bas najpametnije uzimati live wallpapere jer brzo potrose bateriju.

14 godina
neaktivan

ok, probat ću :)

T.F.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam odlicne vijesti vezane uz mobitel:

CM7 je skoro pa savrsen, video/audio codeci su fixani, s novim grafickim driverima prema benchmarkima (clana xda foruma) CM7 je za petama galaxy s-u.

http://img.tapatalk.com/56625bb2-10fd-b2e1.jpg

Cim isprobam javljam dal su rezultati krivotvoreni.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina

Evo, isprobao sam ga i mogu reci da je jako brz, brzi od bilo kojeg froyo custom rom-a(stavio sam kyrillos-ov mod cm-a7)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
CroNk3r kaže...

Evo, isprobao sam ga i mogu reci da je jako brz, brzi od bilo kojeg froyo custom rom-a(stavio sam kyrillos-ov mod cm-a7)

Onda jel se isplati ga stavljat pored ovog Kyoraroma 0.5.1. Ne radi nešto što je ovako malo bitnije (BT,Wi-fi...)?

Hvala!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
13 godina
neaktivan

radi wireless, radi bluetooth, radi sad i codeci, radje pricekaj iducu zakrpu cyanogena i nju stavi jer ce sadrzavat ispeglane drivere za gpu, codece i jos vjerojatno par zakrpa..

btw na xda su poludili punom pare mob napreduje..   malo cu pricekat pa cu onda ubacit vjerojatno kyorarom-ov ispeglani iduci cyanogen..

btw znas li ti mozda sadrze li custom romovi "prociscenje zvuka" : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038863

15 godina
neaktivan

Zašto uz ovaj mobitel dolazi USB kad je neispravan?

0 0 hvala 0
15 godina
sako9800 kaže...
CroNk3r kaže...

Onda jel se isplati ga stavljat pored ovog Kyoraroma 0.5.1. Ne radi nešto što je ovako malo bitnije (BT,Wi-fi...)?

Hvala!

Pricekaj sljedeci update, ja cu ostati na njemu, u rangu je kyoraroma(ja sam stavio kyrillosov mod), al zna imati zute minute.

cecenac kaže...

radi wireless, radi bluetooth, radi sad i codeci, radje pricekaj iducu zakrpu cyanogena i nju stavi jer ce sadrzavat ispeglane drivere za gpu, codece i jos vjerojatno par zakrpa..

btw na xda su poludili punom pare mob napreduje..   malo cu pricekat pa cu onda ubacit vjerojatno kyorarom-ov ispeglani iduci cyanogen..

btw znas li ti mozda sadrze li custom romovi "prociscenje zvuka" : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038863

Mislim da imaju jer sam puno puta vidio nesto za audio u changelogovima, al nisam siguran, mozes isprobati ako hoces...(ja sam zadovoljan zvukom)

scenesports kaže...

Zato jer je ispravan...{#}

13 godina
neaktivan

Lijep pozdrav svima!
Super je ova tema, drago mi je da je i to otvoreno.
Također sam vlasnik Galaxy-a 3 i mob mi je super. Jedini problem je što je kodiran na tele2, a iz više razloga ja imam t-mobile karticu.
E sad htio bih kao i svi vi isprobavati nove firmware i tako to, ali čim stavim drugi firmware mob se ponovno zaključa na tele2, pa mi je puno davati svaki put pare za dekodiranje.
Ima možda način da se jeftinije (free) to rješi?
Unaprijed hvala svima! 

0 0 hvala 0
14 godina
Bilo je na prošloj Galaxy 3 temi dekodiranje besplatno
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

Imam problem sa gps fix-om ma kyrillos-u CM7. NE moze da me locira, a na 9.4 je perfektno radilo.  Ima li ko kakvo resenje? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

već puna dva dana pokušavam naći rješenje za network unlock na ovom mobu for free i ništa...sve što sam pronašao ne funkcionira.
ako netko zna kako se to može napraviti molim neka mi javi 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
sako9800 kaže...
CroNk3r kaže...

Hvala!

Pricekaj sljedeci update, ja cu ostati na njemu, u rangu je kyoraroma(ja sam stavio kyrillosov mod), al zna imati zute minute.

cecenac kaže...

Mislim da imaju jer sam puno puta vidio nesto za audio u changelogovima, al nisam siguran, mozes isprobati ako hoces...(ja sam zadovoljan zvukom)

scenesports kaže...

Onda ako moze objasnjenje kako si ga instalirao na kompjuter? Ja sam pokusao sve i ne moze....

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 20:35 (scenesports).
15 godina
toske81 kaže...

Imam problem sa gps fix-om ma kyrillos-u CM7. NE moze da me locira, a na 9.4 je perfektno radilo.  Ima li ko kakvo resenje? 

Meni radi savrseno.

scenesports kaže...
CroNk3r kaže...
scenesports kaže...

Onda ako moze objasnjenje kako si ga instalirao na kompjuter? Ja sam pokusao sve i ne moze....

Skines kies i s njim zajedno dolaze driveri od mobitela...

13 godina
neaktivan

a koristis li S2E aplikaciju? ne znam da li moze ona nesto da zezne oko gps-a?

15 godina
toske81 kaže...

a koristis li S2E aplikaciju? ne znam da li moze ona nesto da zezne oko gps-a?

Nije uopce povezana s gps-om, pokusao sam ju koristiti al nesto zahebava...

14 godina
neaktivan

Izašao Kyrill V9.5

Galaxy 3-I5800: Kyrillos' ROM v9.3 JPU-HYBRID G3MOD v2.3

2 0 hvala 0
15 godina

Na ICS su slozeni driveri za gpu i vise nema titranja ekrana!!!

{#} za developere.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice