[Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

poruka: 982
|
čitano: 306.502
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: [Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

Super, hvala na odgovoru, 2 dana sam trazio i nisam se sjetio to napravit :)

Da li znas mozda da li se mogu napraviti na tom mobu odvojeni wallpaperi za svaki screen, da nije jedan veliki preko svih? Ako kuzis na sto mislim...

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
15 godina
ByteRat kaže...

Super, hvala na odgovoru, 2 dana sam trazio i nisam se sjetio to napravit :)

Da li znas mozda da li se mogu napraviti na tom mobu odvojeni wallpaperi za svaki screen, da nije jedan veliki preko svih? Ako kuzis na sto mislim...

Mislim da ne....

:D
13 godina
neaktivan

Da li je iko flashao Cyanogenmod 7 na ovaj mob i kakvi su utisci?

0 0 hvala 0
14 godina
zimmba kaže...

Ja sam bio malo koristio alphu 5 i 6.Mob je prespor ako proc nije ocan na min 800mhz.Baterija prekratko traje.I dosta je nestabilan,a da ne spominjem da mu fali dosta funkcija

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
zimmba kaže...

Ja sam bio malo koristio alphu 5 i 6.Mob je prespor ako proc nije ocan na min 800mhz.Baterija prekratko traje.I dosta je nestabilan,a da ne spominjem da mu fali dosta funkcija

Pa za predpostavit je, ono što mene interesuje ima li tu potencijala.... Koliko vidim to je jedina varijanta gingerbread-a na ovom telefonu.

15 godina
zimmba kaže...
robimarko kaže...
zimmba kaže...

Pa za predpostavit je, ono što mene interesuje ima li tu potencijala.... Koliko vidim to je jedina varijanta gingerbread-a na ovom telefonu.

Bolje ti je uzet neki ispeglani froyo nego gingerbread nedovrseni gingerbread...

Ja sam isprobao ovu zadnju verziju, na youtube video ne radi, samo zvuk ide, mob je jako spor ako se gleda usporedba s kyorarom....

14 godina
neaktivan

Jel itko OC-a ovi zadnji kyorarom i jel ima lagova ili pak smrzavanja? Trenutno sam na kyrilos 9.3 na 1.2GHz i baš sam zadovoljan.

Galaxy 3-I5800: Kyrillos' ROM v9.3 JPU-HYBRID G3MOD v2.3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi pomagajte imam ovaj problem kad hocu i kies-u da azuritam mobitel javlja mi ovo :

firmware update has stopped working i nista se ne desava posle.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina

Ovak htio bi još malo clockati svoj SAmsung Galaxy 3, još prije mjesec dana( manje malo ) sam stavio Kyrillos i G3MOD (tj. pomogao mi je Moby-Split ) ali i dalje imam malo štekanja, koliko ja znam za sada je clockan na 800 , pa bi htio bar 1,0 ili 1,2, samo sa kojim programom mogu clockati? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Set CPU ti je za clockat, al mislim da nije besplatan. Nađi negdi set cpu apk file.

Ja sam taman stavija kyorarom v5, i iman problem. Nemam izvješce sms poruka. I to me nervira nenormalno. Al sam primjetija da kad uđem u opcije poruka, nema nigdje oni neki broj centar poruka, nešto tako. Na kyrilosu mi je pisa i ima sam izvješce. 

14 godina
Moby-Split kaže...

Set CPU ti je za clockat, al mislim da nije besplatan. Nađi negdi set cpu apk file.

Ja sam taman stavija kyorarom v5, i iman problem. Nemam izvješce sms poruka. I to me nervira nenormalno. Al sam primjetija da kad uđem u opcije poruka, nema nigdje oni neki broj centar poruka, nešto tako. Na kyrilosu mi je pisa i ima sam izvješce. 

Set CPU je besplatan za korisnike xda developers foruma

robimarko@gmail.com
15 godina
Moby-Split kaže...

Jel itko OC-a ovi zadnji kyorarom i jel ima lagova ili pak smrzavanja? Trenutno sam na kyrilos 9.3 na 1.2GHz i baš sam zadovoljan.

Kyorarom je po meni najbolji rom za nas galaxy 3, koristim ga vec duze vrijeme (onog sto je u alphi) I radi stvarno super, u antutu benchmarku sam uspio napraviti 1702 score, a s kyrillosom mi ide do oko 1500 max.

dadoli77 kaže...

ljudi pomagajte imam ovaj problem kad hocu i kies-u da azuritam mobitel javlja mi ovo :

firmware update has stopped working i nista se ne desava posle.

Hvala unaprijed

Nemoj kies koristit, rade nadi stock firmware i to s odinom napravi, kies je program koji je napravljen samo da bude tu. Funkcionalnost mu je 0.

XVII Mini kaže...

Ovak htio bi još malo clockati svoj SAmsung Galaxy 3, još prije mjesec dana( manje malo ) sam stavio Kyrillos i G3MOD (tj. pomogao mi je Moby-Split ) ali i dalje imam malo štekanja, koliko ja znam za sada je clockan na 800 , pa bi htio bar 1,0 ili 1,2, samo sa kojim programom mogu clockati? 

Trebas uzet novi kernel, preporucam ti g3mod 2.3, a najbolje bi ti bilo da flashas kyorarom koji ima g3mod kernel koji je u potpunosti uskladen s tim rom-om.

Na prvoj stranici imate link za besplatni SetCPU, samo se morate registrirat na xda developers forum.

EDIT:

Moby-Split kaže...

Imas u poruke>menu tipka>settings>Delivary reports.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 12:26 (CroNk3r).
14 godina
CroNk3r kaže...
XVII Mini kaže...

Trebas uzet novi kernel, preporucam ti g3mod 2.3, a najbolje bi ti bilo da flashas kyorarom koji ima g3mod kernel koji je u potpunosti uskladen s tim rom-om.

Na prvoj stranici imate link za besplatni SetCPU, samo se morate registrirat na xda developers forum.

Iskreno nemogu reči da se kužim u to sve, pomogao mi je Moby-Split trebalo mi je najmanje sat i pol da stavim ta 2 "moda" ..

Ugl. znači registriram se na njihovoj stranici, skinem SetCPU clockam na kojih 1,0 i ona odem u neku igru i provjeravam dal će mi se srušit mobitel?

15 godina
XVII Mini kaže...
CroNk3r kaže...
XVII Mini kaže...

Iskreno nemogu reči da se kužim u to sve, pomogao mi je Moby-Split trebalo mi je najmanje sat i pol da stavim ta 2 "moda" ..

Ugl. znači registriram se na njihovoj stranici, skinem SetCPU clockam na kojih 1,0 i ona odem u neku igru i provjeravam dal će mi se srušit mobitel?

Odmah potegnes klizace na 1200MHz(max) i nema se sto rusiti.

EDIT: ako ti je 800max onda znaci da trebas novi kernel.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 12:42 (CroNk3r).
14 godina
CroNk3r kaže...
XVII Mini kaže...
CroNk3r kaže...

Kada bi tako bilo 0-24 koliko bi baterija otišlo? 

15 godina
XVII Mini kaže...
CroNk3r kaže...
XVII Mini kaže...
CroNk3r kaže...

Kada bi tako bilo 0-24 koliko bi baterija otišlo? 

Stavis od 400-1200MHz i dole ondemand i to znaci da kad je pod opterecenjem ide do 1200MHz, a kad mu netreba tolko snage spusta se frekvencije do 400MHz.

Znaci frekvencija procesora se mijenja izmedu 400 i 1200MHz.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 12:46 (CroNk3r).
13 godina
neaktivan

evo malo da se javim. imam na mobu kyorarom 0.5 alphu 7 (iako vise u njegovoj temi ne vidim nikakve alphe ni update-ove samo TAR za sve skupa ?).

Jako sam zadovoljan. jedino sta mi je malo wierd je kad mi baterija padne na nekih 10 posto kad idem obavit poziv ili kad me neko zove mobitel se zamrzne i moran vadit bateriju.

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...

evo malo da se javim. imam na mobu kyorarom 0.5 alphu 7 (iako vise u njegovoj temi ne vidim nikakve alphe ni update-ove samo TAR za sve skupa ?).

Jako sam zadovoljan. jedino sta mi je malo wierd je kad mi baterija padne na nekih 10 posto kad idem obavit poziv ili kad me neko zove mobitel se zamrzne i moran vadit bateriju.

Probaj napravit update na dovrsenu verziju.

14 godina

Ok, kaj je ovo?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252719

To je Gingerbread ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa piše u opisu mobitela na slici da je 2.3.5. što bi značilo da je.

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
15 godina
turopoljac84 kaže...

Ok, kaj je ovo?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252719

To je Gingerbread ili?

jep, ali nisam ga stavio na prvu stranicu jer je cyanogenmod 7 puno bolji od ovog, ima manje bugova, vise se radi na njemu(ovaj rom nisu taknuli vec jedno duze vrijeme)

Taj rom je ubiti temeljen na CM7 portu...

PS..Sretna nova godina.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 13:09 (CroNk3r).
14 godina
neaktivan

Evo sam prodao svoj i5800 i kupio sonyericsson xperia mini st15i, razlika u cjeni: boca crvenog johny-a. 

0 0 hvala 0
15 godina
Moby-Split kaže...

Evo sam prodao svoj i5800 i kupio sonyericsson xperia mini st15i, razlika u cjeni: boca crvenog johny-a. 

I, koji ti se cini bolji, frend bi kupovao mob pa se dvoumi izmedu galaxy 3 i te male xperijice, jel ekran puno manji, jel brza xperia....?

EDIT: za kolko si ga uvalio i kolko je bio star mobitel?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:10 (CroNk3r).
14 godina
neaktivan

Nije još u mene, na putu je za split. Bit ce prekosutra u mene. Frend se sutra vraca sa nove godine iz zg-a pa da ga nemaltretiram dobit cu je prekosutra. Al mislim, proša sam ko na piru. Iako, galaxy 3 je predobar mobitel za cjenu koja je. I svakome bi ga preporucija. 

0 0 hvala 0
15 godina

Da malo updateamo:

Novosti:

ICS port - mozete isprobati, dobio je prvi test build, bugovit je, al ako netko kojim slucajem zeli isprobati...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1374691

Sekhy's ROM - gledam u zadnje vrijeme i lik je izbacio jako puno verzija, a sad mu je u planu i gingerbread verzija, uskoro izlazi...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1372838

CyanogenMod 7 - dosla je alpha 7 (vec neko vrijeme je tu) i cini se da je dosta dobar, puno toga je fixano, ima jos nekoliko sitnih stvari i izaci ce finalni build (jedino mislim da vide-i ne rade sto je veliki nedostatak, skidam trenutno pa kad isprobam cu javiti)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101218

Radi se na izradi boljig drivera za graficki chip galaxy-a 3.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104222

Evo, to je to za sad.{#}

EDIT: ne rade videi na cyanogenmodu, ICS je jako los(nije ni cudo, tek prvi test build, lista bugova je puna), Sekhy je solidan, a Kyorarom (v0.5.0) rula, najbrzi rom koji sam ikad koristio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 22:24 (CroNk3r).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Stavio na mobitel SetCPU i fenomenalan je! držim mobitel na 400-1200MHz i nema više štekanja! 

Još me zanima ako ima kakav program sa kojim mogu popraviti mape u Datotekama, np. uslikam kamerom i napravi mi se mapa DCIM, i kada ju idem rename i opet uslikam nešto napravi mi se opet nova mapa DCIM, a htio bi da se zove np. Moje Slike i kada slikam kamerom da tamo idu slike a ne u novu mapu DCIM pa ako to nekako mogu popraviti?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:10 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napravi mapu Moje slike i stavi u opcijama kamere da ti se u baš tu mapu slike spremaju

14 godina
Moby-Split kaže...

Napravi mapu Moje slike i stavi u opcijama kamere da ti se u baš tu mapu slike spremaju

Nema {#}

14 godina
Meni u Cyanogenmodu 7 ne rade Google appsi.Market uvijek izbaci da se aplikacija nemože preuzeti zbog greške
robimarko@gmail.com
15 godina

Ja neidem na gingerbread tako dugo dok ne poprave audio/video codece, ocu gledati video u HQ :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice