jesam, neide...
v.2.8 radi ko avion
jos jedan savjet trebalo bi iu sticky stavit speedfix SD kartice
stavit cu, neznam zasto nece 3.3...
Valjda je do ROM-a, meni 3.3 radi savrseno...
jesam, neide...
v.2.8 radi ko avion
jos jedan savjet trebalo bi iu sticky stavit speedfix SD kartice
stavit cu, neznam zasto nece 3.3...
Valjda je do ROM-a, meni 3.3 radi savrseno...
Na kojem si ROM-u KyoraRom pretpostavljam, 0.50 tamo radi to znam
Na kojem si ROM-u KyoraRom pretpostavljam, 0.50 tamo radi to znam
Yep, kyorarom rula...
Update na temi: dodan tutorial za chainfire.
Imam Kyrillos' ROM v9.5 JPU, i gdje mogu odabrati launcher?
U početku još kad sam stavio v9.0 sa home tipkom sam uspjevo namjestiti neki drugi launcher koji je instaliran (uz Kyrillos ROM dobije se 4 launchera)... No ja sam tu tipku home stavio da mi funkcionira kao tipka home, a ne kao pokretač ostalih launchera, no sad vise ne mogu naci gdje odabrati ostale launchere... :)
evo ti
http://www.4shared.com/android/NftoC_sQ/SPB_Mobile_Shell_3D_v124.htm
skini ovo, instaliraj i opet ce ti se za home pojavljivati koji oces.
tj. dobit ces novi launcher pa ce se poceti pojavljivati da ga mozes odabrati(neznam kako bi se to u pravilu trebalo raditi, al i ovako radi )
to je bas novi launcher?
aha, to cu si sad skinut, nego mene je zanimalo di ja mogu pokrenut one launchere koje sam dobio sam custom ROM-ovima (dobio sam GO Launcher EX, LauncherPro, ADWLauncher i onaj Xperia...
ja sam iskljucio da mi gumb home sluzi za odabir tih launchera, al se ne sjecam di sam to iskljucio... :S a čudno mi je da ne mogu ovak normalno namjestit neki launcher preko postavki...
I stavio sam si skidat SBP Shell 3D v1.5.3, ta je najnovija, tak bar pise na androdi marketu... Jel tak dobro?
čudno mi je da ne mogu ovak normalno namjestit neki launcher preko postavki...
Postavke>aplikacije>upravljanje>Twlauncher (ili Launcher pro ili koji god da si stavio kao defaultni)>Obriši ZADANE POSTAVKE
Onda opet možeš birati kad stisneš srednji gumb
A i ako instalira novi launcher ce mu se pojavljivati opet ono prilikom pritiska na home button.
Ja nisam znao niti 1 drugi nacin pa sam mu rekao onaj nacin koji znam
dal itko zna kako ugasiti one reklame kaj se pojavljuju na nekim aplikacijama google ads i to... -.-'' živcira me a neznam kak to maknut
dal itko zna kako ugasiti one reklame kaj se pojavljuju na nekim aplikacijama google ads i to... -.-'' živcira me a neznam kak to maknut
Jednostavno, nemoj si skidat igre sa android marketa, nego normalno sa interneta, odnosno na komp, i pomocu USB priključka si prebaci file-ove .apk sa kompa na mob i pokreni na mobu, instaliraj i that's it...
čudno mi je da ne mogu ovak normalno namjestit neki launcher preko postavki...
Postavke>aplikacije>upravljanje>Twlauncher (ili Launcher pro ili koji god da si stavio kao defaultni)>Obriši ZADANE POSTAVKE
Onda opet možeš birati kad stisneš srednji gumb
Hvala ti puno! :)
A i ako instalira novi launcher ce mu se pojavljivati opet ono prilikom pritiska na home button.
Ja nisam znao niti 1 drugi nacin pa sam mu rekao onaj nacin koji znam
Instaliro sam si SPB Shell 3D, i izgleda mi super, ali samo po slikama na internetu... Jer na mobu mi ne radi dobro -.-" neka druga slova su mi ubaćena, ko arapska...
Jel itko zna kako srediti a da mi SPB Shell 3D proradi? Jel to do custom ROM-ova? Koristim Kyrillos v9.5 sa OC...
znači ne postoji opcija da se to isključi ? :/
Sta je to hardbrick, kako dolazi do njega, i da li se moze popraviti (ako je to kvar?) :D
mislim da ne... ma jednostavno skini igru sa interneta, bolje ti je! i dobijes full igru, a ne demo il tak nes...
Imas adblock na marketu...
EDIT: nije adblock nego adfree
adfree i nije bas najucinkovitiji
btw izasao je build 3 za cm9 (ICS).. navodno nije predaleko od cm7...
@celeavi_cupo
imas pm.
uradio sve na odinu pisee pass i poslije toga iskljucio mobitel,na mobitelu pise gt i 5800 i samo to stoji vec neko vrijeme.da nisam sta zeznuo sto sam iskopcao usb ??? stavio sam ops file i g3mod
Ako si stavio rom pod rom.. i ako si stavio ops ne bi smijelo bit problema. jesi li wipe sve ?
nisam uopste mi se to nije pojavilo
evo sad sam opet preko odina sve to i tel se sam upali normalno a na odinu pise reset,a prvi put je pass pisaloo sad ga je samo upalilo da pokusam opet ili??
edit: evo opet sami pali se sam ali ovaj put se pojavio i g3mod logo valjda cu uspijet sad iii nistaaaa
ako ne napravis wipe data factory reset vjerojatno nece radit. ako si stavio ops i kyorarom koji mora imat oko 250 mb u tar obliku onda ti se mora pjavit recovery mode!
ovaj g 3 sto sam skinuo ima oko 7 mb sad cu pokusat kyorarom 0.5.0-oc a sa ovim kad udjem na setings
i info pise ispod karnel verzije 2.6.32.9 team@g3mod#2.3_oc a gdje da skinem setcpu free
i koliko sam svatio moram prvo skinut kyorom 0.5.0 pa ga onda update na 0.5.2 jesam dobro svatio
adfree i nije bas najucinkovitiji
btw izasao je build 3 za cm9 (ICS).. navodno nije predaleko od cm7...
Normalno da nije daleko kad je jedna od develpoment teama marcellusbe koji ima iskustva s cm7 koji je skoro pa identican cm9 tako da skoro sve sto je u cm7 fixao moze i na cm9.
O tome sam ti prije govorio kad sam rekao da gingerbread nece ni posteno zazivit na nasem mobu nego ce se koristit 2-3 mjeseca i onda ics.
ovaj g 3 sto sam skinuo ima oko 7 mb sad cu pokusat kyorarom 0.5.0-oc a sa ovim kad udjem na setings
i info pise ispod karnel verzije 2.6.32.9 team@g3mod#2.3_oc a gdje da skinem setcpu free
Ti si skinuo kernel, a ne ROM, skini kyorarom i prati upute s prve stranice.
a kako da ga update kasnije na kyorarom 0.5.2 jel isto ko i ovaj 0.5.0 ili???? i gdje mogu skinut free set cpu unaprijed hvala
a kako da ga update kasnije na kyorarom 0.5.2 jel isto ko i ovaj 0.5.0 ili???? i gdje mogu skinut free set cpu unaprijed hvala
nema potrebe za update, neke sitnice su u pitanju.
EDIT:
Evo SetCPU: