Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.524
|
čitano: 13.069.032
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav svima..:)

Trebao bi pomoč pri odabiru mobitela do 1000,max 1200kn..

Android..

Može rabljeno..

Nešto za "budučnost" kolko može bit za tu cjenu ;)..

3,5" ekran minimum..

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
RaZ0R9111 kaže...

Android..

Može rabljeno..

Je stariji ali i dalje jedan od bolji izbora za tu cijenu.

samsung galaxy s , nađes preko njuškala za 1100

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-gt-9000-oglas-5410058

imaš odličnu podršku custom romova za njega.

15 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Pogledaj si malo Motorolu Droid Razr MAXX.... Najlijepši dizajn,napravljen od kevlara,nudi vrhunske performanse.

Inace ne volim Android, ali ovu Motorolu bi uzeo 

13 godina
Samsung galaxy s da... Ima strašan gpu,bolji od sgs plus super amoled ekran i super podrska na xda...
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-4850.php

Ovaj Nexus 7 je extra po specifikacijama...za te pare...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 0
14 godina
Otkad je Nexus 7 mobitel?
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Intelovac123 kaže...

http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-4850.php

Ovaj Nexus 7 je extra po specifikacijama...za te pare...

Za koje pare? Pitanje je koliko će kod nas doći...

LoL NordicEU : Heineken01
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Jesam ja mozda napisao da je mob?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
assassin.st kaže...

Priki ovo je tema koja se zove - Pomoć pri odabiru mobitela

U hvastavih ljudi udarci znadu baš veliki stići i pod starost nauče trijeznima biti.
15 godina
neaktivan
i4s kaže...
Intelovac123 kaže...
assassin.st kaže...

Priki ovo je tema koja se zove - Pomoć pri odabiru mobitela

JBG ...sta ima veze..trazite dlaku u jajetu..

16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

JBG ...sta ima veze..trazite dlaku u jajetu..

Nije to dlaka u jajetu. Jedno i drugo se ne može usporediti. Tableti su nezgrapni i daleko manje funkcionalno korisni (osim Motorole Atrix sa dockom, te Transformer Primeom sa tipkovnicom). 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Evo 1.7 ce bit para, pa eto da kupim novi mob jer me ovaj HTC Wildfire ubijaa. Prvo me zanima koliko mogu dobiti za Wildfire, znaci garancija do 12. mjeseca ove godine, nije rootan, ima par ogrebotina na zadnjoj strani? 
Sta se tice novog moba mislim izdvojiti 2200kn max! Na razmatranju imam par mobitela; Galaxy s2, Evo 3D, Sensation, Galaxy S Advanced. Ili nesto trece? Po meni se cini da je najbolji izbor s2? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Sensation ili s2 Sensation je ucinio veliki skok naprijed na ics a galaxy s2 bas i nije Sad jedino kaj ti je bitnije htc sense ili touchwiz,ics na sensationu leti,super je Galaxy s 2 ima super amoled plus znaci da ima bolesne boje ali nisku rezoluciju naspram sensationu koji ima visoku rezoluciju ali nema tako dobre boje Meni je rezolucija bila dealbreaker na sgs 2 :/ Sgs 2 ti ima vise memorije (16+sd utor) dok sensation 1gb plus 8gb kartica u paketu. Neznam ja bih da uzimam ponovno cak prije sensationa uzo jer na ics leti,volim sense i rezolucija je bolja pa mogu citat po forumu normalno,ali mislim da ce ti ostali vise preporucit sgs2 zbog ljepsih boja,memorije i kamere
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ja razmisljam da odem napokon na pretplatu, i vec sam prelud.

Bio sam uvjeren da cu uzet GS3 za 2 soma, ali auto zavrsio na popravku i nemam para. Pa cu morat ic na jeftiniju pretplatu i imam jedino Xperiu P za 1800 ili stari Arc S za 1100. Ne znam.

14 godina

@maks hvala na konkretnom odgovoru, da i meni je sensation bio na drugom mjestu. Znam da se prije spominjalo (dok sensation nije presao na ics) da s2 dere sensationa...Neznam koliki je skok sada na napravio...Najvaznije mi je kod moba fluidnost i brzina. Sta si tice sucelja Sense volim, ali volio bih isprobati i touchwiz tako da mi to nije neka bitna stavka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 0:19 (sLim95).
13 godina
Imao sam na gingerbreadu sensationa i bio je spor laggao o stekao Kad sam ga uzeo maloprije probe radi na icsu ono laga nema sve fluidno ko novi mob... Malo sam benchmarkirao i usporedio s gsmarenom koja ima rezultate na gingerbreadu... Nebo i zemlja,sve su poboljsali 23 je dobio na nenamarku prije,ja sam dobio 42 na novom androidu tak da svaka cast htc-u dok je samsung nele stvari zeznuo na s2 sa ics-om... A gle s nijednim neces pogrjesit tak da sretno ;)
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Pa cu morat ic na jeftiniju pretplatu i imam jedino Xperiu P za 1800 ili stari Arc S za 1100. Ne znam.

A onda xperiu p uzmi.

13 godina
neaktivan

Planirao sam uzeti HTC Desire S ali su ga uzeli iz prodaje. Max bih za mob dao 2500kn, a da nije iz njuškala (nepovjerenje) i da je otključan. To uvjetuje da si kupim mob u nekoj trgovini. Tele2 ima mobitele čija cijena konkurira sa cijenama mobitela na akciji u trgovinama. No, možemo li sa sigurnošću reći da su mobiteli u tele2 otključani?

Bacam pogled na SE Xperiu Arc S za 2500kn:http://www.svijet-medija.hr/p/GSM-telefon-SONY-ERICSSON-XPERIA-ARC-S-LT-18i,-white/35116/,  koliko je i u Tele2. S time da ovaj u svijetu medije MORA biti otključan?

Pa se radujem vašim preporukama ima li trenutno bolji mob sa androidom bez pretplate, otključan, a do 2500kn, gledajući sveukupne karakteristike, a koji je trenutno dobavljiv?

EDIT:

Na njuškalu je Arc S kojih 200 kn jeftiniji nego u tele2 i svijetu medija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 15:56 (silos65).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
silos65 kaže...

Planirao sam uzeti HTC Desire S ali su ga uzeli iz prodaje. Max bih za mob dao 2500kn, a da nije iz njuškala (nepovjerenje) i da je otključan. To uvjetuje da si kupim mob u nekoj trgovini. Tele2 ima mobitele čija cijena konkurira sa cijenama mobitela na akciji u trgovinama. No, možemo li sa sigurnošću reći da su mobiteli u tele2 otključani?

Bacam pogled na SE Xperiu Arc S za 2500kn:http://www.svijet-medija.hr/p/GSM-telefon-SONY-ERICSSON-XPERIA-ARC-S-LT-18i,-white/35116/,  koliko je i u Tele2. S time da ovaj u svijetu medije MORA biti otključan?

Pa se radujem vašim preporukama ima li trenutno bolji mob sa androidom bez pretplate, otključan, a do 2500kn, gledajući sveukupne karakteristike, a koji je trenutno dobavljiv?

EDIT:

Na njuškalu je Arc S kojih 200 kn jeftiniji nego u tele2 i svijetu medija.

Xperia P,Nexus Titanium..

13 godina
neaktivan

Jeli se isplati kupovat xperiu arc sada?

I nekog moba preporuka do 2000kn, dobrog, ja znam za xperiu u i lumiu 710...

U hvastavih ljudi udarci znadu baš veliki stići i pod starost nauče trijeznima biti.

0 0 hvala 0
14 godina
i4s kaže...

HTC Evo 3D..poboljšanje s ICS updateom u odnosu na GB je nevjerojatno, u odnosu na SGS2 koji nije ništa bitno brži na ICS-u.

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
i4s kaže...

HTC Evo 3D..poboljšanje s ICS updateom u odnosu na GB je nevjerojatno, u odnosu na SGS2 koji nije ništa bitno brži na ICS-u.

Jeli se isplati kupovat xperiu arc, kakva je

14 godina
i4s kaže...
assassin.st kaže...
i4s kaže...

Nemam iskustva s Arcom..ja je osobno ne bih kupio jer se navodno Xperie pogoršaju s ICS updateom. Po kojoj cijeni bi je mogao uzeti?

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
i4s kaže...
assassin.st kaže...
i4s kaže...

Nemam iskustva s Arcom..ja je osobno ne bih kupio jer se navodno Xperie pogoršaju s ICS updateom. Po kojoj cijeni bi je mogao uzeti?

1500kn novu od prijatelja...neću mob s njuškala, evo otpada.

15 godina
neaktivan

Nova za 1500kn se isplati..

13 godina
neaktivan

Drugi savjeti za mob do 2000kn...kod operatera...zasad su tu lumia 710 i xperia u

0 0 hvala 0
17 godina

Ovisi koja pretplata.

Imas i GalaxySIII za 1999 kod VIP-a.

13 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ovisi koja pretplata.

Imas i GalaxySIII za 1999 kod VIP-a.

Bez pretplate, samo uređaj. {#}{#}

15 godina
neaktivan
silos65 kaže...

... a da nije iz njuškala (nepovjerenje)...

Svima koji se ustručavaju kupiti mobitel preko oglasnika - osobu koja prodaje mobitel:

1. tražite IMEI uređaja ( * # 06 #, ili na poleđini uređaja, ispod baterije najčešće)
  2. zovite ovlašteni servis i recite im da kupujete taj i taj mobitel te želite provjeriti da li je mobitel ukraden, servisiran, rootan (jedino ako je već bio na servisu), da li ima jamstvo kako trgovac tvrdi i sl.
  3. na temelju dobivenih informacija postupate sukladno tome

Moje iskustvo - kupio sam Xperiu Neo preko njuskala. Prije kupnje sam nazvao ovlašteni servis i rečeno mi je da je mobitel dobiven na zamjenu jer prethodni nije mogao biti popravljen te da je jamstvo važeće i vrijedi do tog i tog datuma. Nakon toga mi je lik to sam rekao, bez da sam započinjao razgovor o gore navedenoj situaciji.

Sretno svima sa kupnjom novog mobitela!

15 godina
neaktivan

Xperia U :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice