Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.048
|
čitano: 12.568.186
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
KKristijan kaže...

SGS na njsukalu dode oko 600kn više od omnie.Ja osobno razmišljam hoću li uzet omniu 7 ili skupljat za Iphone4

Sve što si izabrao ima praktički isti hardver. Samo različiti OS-ovi.

Odluči hoćeš li Android (SGS), WP7 (Omnia) ili iOS (iPhone).

Što se mene tiče Android je za malo napredniju ekipu koja zna čitat forume i uživa prčkajući po telefonu (SGS je kao stvoren za to jer za njega ima još i najviše modova i čuda) , WP7 je okej, fale mu neke stvari, nema ni aplikacija koliko i Droid ali obavlja posao. Za njega nema čačkanja itd.

iOS je po meni za starce kojima treba pristojan OS, kao i WP7 samo ima masu aplikacija za iOS.

To je ukratko, ja imam SGS i osjećam se kao malo dijete kad prčkam po njemu i pomalo učim Droid programiranje i te sitnice <3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 10:42 (Dkc).
17 godina
Dkc kaže...
KKristijan kaže...

SGS na njsukalu dode oko 600kn više od omnie.Ja osobno razmišljam hoću li uzet omniu 7 ili skupljat za Iphone4

Sve što si izabrao ima praktički isti hardver. Samo različiti OS-ovi.

Odluči hoćeš li Android (SGS), WP7 (Omnia) ili iOS (iPhone).

Što se mene tiče Android je za malo napredniju ekipu koja zna čitat forume i uživa prčkajući po telefonu (SGS je kao stvoren za to jer za njega ima još i najviše modova i čuda) , WP7 je okej, fale mu neke stvari, nema ni aplikacija koliko i Droid ali obavlja posao. Za njega nema čačkanja itd.

iOS je po meni za starce kojima treba pristojan OS, kao i WP7 samo ima masu aplikacija za iOS.

To je ukratko, ja imam SGS i osjećam se kao malo dijete kad prčkam po njemu i pomalo učim Droid programiranje i te sitnice <3.

Ak se ne varam, Nexus One i Desire imaju najvise romova :)

iOS i WP7 se ne smiju usporedivat, iOS je balans izmedu zabave i kratkorocnog posla, WP7 je pak sav za posao, kao blackberry sa svim svemogucim moderniziranim, Android je pak najjednostavnija platforma, programiranje je u javi, nemoras bit develop tim za programiranje, a i razvili su sigurniji boot sistem od bilokojeg OS-a (bio to mobilni ili desktop)....

ja bi u svakom slucaju isao na WP7.5, definitivno vidim buducnost u tom OS-u, dosao je relativno kasno, sa svim mogucnostima, ali je "najispleglaniji" OS za mobitele dosad..., sve dok se sitni developeri sa manjkom iskustva i sa svojim jadnim portovima klone tog OS-a, bit ce dobro....

WP7 i Android mozes usporedit ovako : WP7 je Google+, Android je Facebook...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Mene osobno developing i prčkanje nimalo ne zanima.Htio bih stabilan i brz OS,sa dosta korisnih appova i kojom igricom.Najrade bi iOS,ali WP7 je dosta jeftiniji...

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
14 godina

sad mi je i Xperia mini PRO(sk17i) ušla u obzir.

2095 kuna u tele2,tipkovnica,ma sve,strasan mob,samo malo iritira 3" ekran(sto i nije toliko strasno s obzirom da ima tipkovnicu).

Sad sam se zakvačio za njega omfg.

http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www_tele2_hr/stylesheet/hs.xsl/-/mobilna_telefonija/mobilni_telefoni.html/-/papp/phones_application_hr/http://mobiles.web.tele2.hr/telefon.aspx?mobitel=Sony-Ericsson-SK17i-mini-pro&ponuda=mobitel-uz-ugovor&mode=postpaid&mobile=850

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 19:07 (KKristijan).

0 0 hvala 0
17 godina
Pa za te pare ti je najbolji (od ovih sa fizickom tipkovnicom) a i opcenito nije los izbor, dapace medu top 5, ti je HTC Desire Z....sve šta Desire ima samo sa fizičkom tipkovnicom..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan

sta mislite jel bolje uzeti iphone 3gs ili iphone 4?

nisam bas pri parama a koliko vidim po youtubu i tako one speed testove uopce nije puno sporiji 3gs od iphone-a 4, a znatno je jeftiniji :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisam bas pri parama a koliko vidim po youtubu i tako one speed testove uopce nije puno sporiji 3gs od iphone-a 4, a znatno je jeftiniji :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

iPhone 4 ima rezolucija gro gro bolju i kameru i neke stvari koje hardwareski mogu pdkrijepiti tvoje potrebe jos dosta dugo vremena,jedino sto nemozes bateriju mjenjat {#}

Za oba ce biti dostupan iOS 5,sad...Ako nisi pri parama (ko ja) cemu uzimat ajfone?

0 0 hvala 0
15 godina
Ja mislim da ne uzimas Ajfon, uzmi si WP7.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
strbi kaže...

ako ciljas na sve sredeno i uredu idi na iPhone 4...al ako te ne zanima arogancija drugih korisnika nemoj ga uzimat.

preporuka su ti omnia 7 preko oglasa, defy ili SGS ako zelis probat android, ili pak iphone 4 negdje jeftino, jer se po meni ne isplati davat vise od 2300-2500 kn na mobitel...krenulo je vrijeme da mobiteli izlaze ko intelovi socketi...

14 godina
neaktivan

e android sam probo na xperiji x8, i odlican je, jedino sto ima slab procesor mob :D

sad si uopce razmisljam dal da uzimam apple jer se i samo ime puno placa, a to mi netreba, jer je android super :D

izgleda da cu jos za sada zadrzati ovu xperiu x8, pa da cu si na proljece kupiti neki dobar android, sa vecim ekranom i boljim procesorom :D

sta vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

e android sam probo na xperiji x8, i odlican je, jedino sto ima slab procesor mob :D

sad si uopce razmisljam dal da uzimam apple jer se i samo ime puno placa, a to mi netreba, jer je android super :D

izgleda da cu jos za sada zadrzati ovu xperiu x8, pa da cu si na proljece kupiti neki dobar android, sa vecim ekranom i boljim procesorom :D

sta vi mislite?

Ako imas potrebu za novim mobom onda kupuj, ako ne onda cekaj.. {#}

16 godina
Ja savjetovo frenda koj mob do 1500kn da kupi, kazem rabljeni Defy ili Desire (onda nisam znao da je O7 bila tak jeftina) , on dojde u skolu sa Wildfireom ja ono WTF
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina

ja se zaljubio u xperiu mini pro.Kupit cu je u ponedeljak najvjerovatnije.

0 0 hvala 0
16 godina
Kad dojde obicna X10 Mini, ako bude cijena 1500kn, to je zamjena za X8 (1200Kn).
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina

2.55" i samo 5cm široka, bzveze meni.

Ja sa xperiom mini pro mjenjam x8-icu,jer mi strašno treba 5MP i autofokus,a još i fizička tipkovnica i onakav hardware {#}

Inače mob je po meni strava za te pare,kako x8,tako i mini pro.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 0:39 (KKristijan).

0 0 hvala 0
16 godina
?

Mislim da nisi shvatio, kada dojde nova generacija Mini.
14 godina

Aha.

Never heard of it :S

link?

0 0 hvala 0
16 godina
oragatechno.com/wp-content/uploads/2011/08/Sony-Ericsson-Xperia-Mini-Pro-is-now-available-at-Carphone-Warehouse-and-Mobiles.co_.uk-1.jpg

1GHz proc, 3", 2.3 Gingerbread...
14 godina

Pa...

Zar ja ne pricam o tom mobitelu?

SE Xperia Mini pro SK17i.

3",2.3 android,1Ghz,512Ram....

U tele2 2095 kn dosao vec {#}.

nije x10?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 0:48 (KKristijan).

0 0 hvala 0
16 godina
Aha :D

Mislim na taj al bez Pro :D
14 godina

Čini mi se da je razlika samo što Pro ima tipkovnicu,sve ostalo je isto (osim dimenzije i mase) :)

0 0 hvala 0
16 godina
Pa da, to je tako na svim SE modelima.
14 godina

Ja bih to kupovao kao sami uređaj,jel postoje šanse da ga stave u paket neki uskoro,da ne ispadnem budala ?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
KKristijan kaže...

Ja bih to kupovao kao sami uređaj,jel postoje šanse da ga stave u paket neki uskoro,da ne ispadnem budala ?

Pa 2095 kn je sami uređaj, a mislim da ga neće davati na bonove. Tada bi bio jeftiniji ali bi bio zaključan na TELE2.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
14 godina

Mora mi se uvijek desit neki qurac -.-

http://talk.sonyericsson.com/thread/22121

Hrpa ljudi se žali na zujanje neko..

0 0 hvala 0
17 godina
KKristijan kaže...

ja se zaljubio u xperiu mini pro.Kupit cu je u ponedeljak najvjerovatnije.

LOL desire Z uzimaj....kakva mini pro...

16 godina
Pa Desire Z je puno skuplji.
A ima jako los ekran u odnosu na druge SLCDove.
14 godina

Desire Z ima i 800Mhz proc :/

Koliko je stvarno loš taj ekran,možda usporedba s nekom xperiom,jer imam x8-icu

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Može jedno pitanje...zna li netko gdje se mogu nabaviti oni stari mobiteli sa antenama na izvlačenje ?? :)
Nešto tipa ovakvih mobitela: Motorola Micro TAC GSM, Mitsubishi Trium, Nokia 5110, Ericsson T10...
Puno vam hvalaa :D 

:))))
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice