Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.213
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

Ja sretan ako složiš slušalicu,a za aplikacije nije problem,šta staviš staviš,samo naprijed-ja da radim rom,napravio bi ga isto po svom ukusu,ajde ti to složi što prije.

Skriptu koju si složio za slušalicu,nazovi-ne pojačavaj do kraja zvučnik,ne odgovaram za posljedice-ha,ha

samo naprijed-jedva čekamo

13 godina
neaktivan
dulesbj kaže...

Ja sretan ako složiš slušalicu,a za aplikacije nije problem,šta staviš staviš,samo naprijed-ja da radim rom,napravio bi ga isto po svom ukusu,ajde ti to složi što prije.

Skriptu koju si složio za slušalicu,nazovi-ne pojačavaj do kraja zvučnik,ne odgovaram za posljedice-ha,ha

pa jos mi samo fali da me netko hvata po gradu da san mu sjeba mobitel :P   tako i da kad bude gotov cijeli ROM stajat ce upozorenje NISAM ODGOVORAN ZA IKAKVU STETU NASTALU KORISTENJEM OVOG SOFTWAREA...  a sta se tice tog pojacavanja....danas sam to napravio na curinom Huawei-u i zaboravio vratit na tvornicke postavke tako da san trenutno odgovoran sta me cura ne cuje.. bas je ono bilo GLASNOOOOOOOOOOO.....  al eto ako vam je utjeha taj program radi na mom Galaxy-u S2 tako da i na njemu sad mogu kemijat i misilm da ce ovaj program osvanit na MARKET-u ako se pokaze dobar...   al meni i dalje nije nikako jasno kako ovoliko ljudi koji rade ove ROM-ove s toliko pameti..mozga..strucnosti... nisu se sjetili ovo napravit, dok ja ovakav TOTALNI AMATER to u pola sata sve sredio... ono.. WTF!!! 

acid20st
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 17:27 (acid20st).
15 godina
neaktivan
acid20st kaže...
dulesbj kaže...

pa jos mi samo fali da me netko hvata po gradu da san mu sjeba mobitel :P   tako i da kad bude gotov cijeli ROM stajat ce upozorenje NISAM ODGOVORAN ZA IKAKVU STETU NASTALU KORISTENJEM OVOG SOFTWAREA...  a sta se tice tog pojacavanja....danas sam to napravio na curinom Huawei-u i zaboravio vratit na tvornicke postavke tako da san trenutno odgovoran sta me cura ne cuje.. bas je ono bilo GLASNOOOOOOOOOOO.....  al eto ako vam je utjeha taj program radi na mom Galaxy-u S2 tako da i na njemu sad mogu kemijat i misilm da ce ovaj program osvanit na MARKET-u ako se pokaze dobar...   al meni i dalje nije nikako jasno kako ovoliko ljudi koji rade ove ROM-ove s toliko pameti..mozga..strucnosti... nisu se sjetili ovo napravit, dok ja ovakav TOTALNI AMATER to u pola sata sve sredio... ono.. WTF!!! 

pa kad si ti anonnimus.... hahahhahahah, salim se malo....

nego ovako, imao sam leanovog sonic cleana do jucer i nisam na njemu mogao dodavati widgete koje sam skinuo, i onda stavim awarovog OC kineza i sve radi normalno, i onda zabrljam sa onom skriptom za bateriju o kojoj sam pisao prije i danas ponovno ubacim awarovog samo bez dodavanja te skripte i opet ne mogu widgete.... jel zna netko u cemu je problem...

13 godina
neaktivan

e da dosta me ljudi pita koji ja to mob imam i kako testiram... e pa draga postovana gospodo i koja gospodjice.. ja imam SAMSUNG GALAXY S2 i posjedujem 2 Huawei-a u8650 tako da svaki ROM koji testiram/izradjujem testiram na oba huawei-a da vidim da znam da je rom dobar na svakom HUAWEI-u a ne samo na jednom... jer dosta cujem komentara da nije u svakog isti procesor..da imaju neke nijanse u razlici... bla bla... pa eto... 

UPDATE:  BUCO rom radi vec 2 dana na 800mhz i baterija mu je na 19% , zanimljivo je sta cim ga dignem na 801mhz odma pada sve i restartira se na OBA mobitela koja imam tako da ostajem na 800mhz.  EVO VAM PAR SLICICA PA SVRSAJITE

pocetna pocetna
acid20st
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kao sta sam rekao nabavio sam mob i sada me zanima par sitnica.

Prosao sam Svaki post u ovoj temi i jos nisam siguran u odgovor.

ZANIMA ME REDOSLIJED IZVODENJA OPERACIJA da ne bi sta shebao ;)

Prvo udrem root pa recovery pa onda rom? Konkretno me zanima da stavim Sonic Clean app2ext i zanima me kada da formatiram sd karticu sa particijama da imam swapa i da imam app2ext? Izmedu koje radnje. Prvo udriti sve Root recovery i rom pa onda nakraju balade formatirat sd karticu il triba negdi izmedu da bi mi android pripozna swap i app2ext? Srry ako je bilo negdi isto pitanje naletio sam na drugoj stranici al nije bilo odgovora. I mogu li sve tri stvari od puta biti na sd kartici znaci onaj update.zip pa CWM Recovery:5.0.2.6   i onda nakraju rom po zelji?Moram jos jedno pitanje. Jeli ima HRV jezik na ovim custom romovima i ako ne jeliga moguce stavit?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 17:55 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@tadeli
MOJ ti je savjet da sve formatiras i ponovo stavis A.WAR jer uvik ostanu oni mali fajlovi negdi na mob.. pa sve sjebu...a dovoljna ti je jedna mala skripta pa ti pola mobitela ne radi

acid20st
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 18:53 (acid20st).
13 godina
neaktivan
Duje00 kaže...

Prvo udrem root pa recovery pa onda rom? Konkretno me zanima da stavim Sonic Clean app2ext i zanima me kada da formatiram sd karticu sa particijama da imam swapa i da imam app2ext? Izmedu koje radnje. Prvo udriti sve Root recovery i rom pa onda nakraju balade formatirat sd karticu il triba negdi izmedu da bi mi android pripozna swap i app2ext? Srry ako je bilo negdi isto pitanje naletio sam na drugoj stranici al nije bilo odgovora. I mogu li sve tri stvari od puta biti na sd kartici znaci onaj update.zip pa CWM Recovery:5.0.2.6   i onda nakraju rom po zelji?Moram jos jedno pitanje. Jeli ima HRV jezik na ovim custom romovima i ako ne jeliga moguce stavit?

1. root   2. instaliraj novi recovery CWM 5.0.2.7   3.otvori recovery :advanced  4.partition sd card  5. ovisno koliko ti je velika kartica ,ajmo reć: 1.  512mb  2. swap 128 mb ito je što se tiče particioniranja sd  .RESTARTAJ SPOJI MOB NA PC  PREBACI ROM KOJI ŽELIŠ NA SD-RECOVERY-WIPE DATA-WIPE CACHE-ADVANCED DELETE DALVIK CACHE... NAKON TOGA SE VRATI I STISNI INSTAL ZIP FROM SDCARD RESTARTAJ I UŽIVAJ

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 19:55 (tuba 01).
17 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
Duje00 kaže...

1. root   2. recovery    3.advanced  4.partition sd card  5. ovisno koliko ti je velika kartica ,ajmo reć: 1.  512mb  2. swap 128 mb ito je što se tiče particioniranja sd  .RESTARTAJ SPOJI MOB NA PC  PREBACI ROM KOJI ŽELIŠ NA SD-RECOVERY-WIPE DATA-WIPE CACHE-ADVANCED DELETE DALVIK CACHE... NAKON TOGA SE VRATI I STISNI INSTAL ZIP FROM SDCARD RESTARTAJ I UŽIVAJ

FALA, Sutra kroz jutro cu to radit pa cu vidit di cu zapet xD... A nego jos da pitam sta se tice jezika jel moze hrv? Ovo sve sta si naveo radim iz recovery-a osim kopiranja roma sa kompa na sd karticu. Netreba mi program za particionirat na kompu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 18:16 (Duje00).
13 godina
neaktivan

@DUJE

obično romovi imaju hrvatski moj savjet skrolaj one sve jezike od početka do kraja hoće se desit da piše na nekim romovima english(croatian) skrolaj još dalje ima i čisto hrvatski negdje pred kraj. iz recoveriya radiš particioniranje( advanced-partition sdcard-sdext-swap) . NE TREBAŠ neki drugi program za izradu particija ČITAJ 1 POST

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 19:08 (tuba 01).
14 godina
neaktivan

skinuo sam ovdje navedeni root file i kad pokusam izbaci mi

root sa stock tele2 rom-om kaze mi
finding update package..
opening update package..
verifying update package..
E:failed to verify whole-file signature
E: signature verification failed
Instalation aborted

edit
Probao skinuti opet file, isti error

edit2, dobio sam odgovor na pc expert

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 19:22 (Laxarus).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@LAXARUS.

ČITAJ   1 POST!!!!!!!!!!!

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 19:28 (tuba 01).
14 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
@LAXARUS.

ČITAJ   1 POST!!!!!!!!!!!

Ma uspio sam, nisam bio skuzio da sluzbeni rom potreban za root moram raspakirat a ne ostavit u zip /self faceplam, rekao mi je lik na pc expert pa sam sada uspjesno instalirao sluzbeni rom i root-ao, pocetnicke greske, ovo mi je bio prvi put, bit ce bolje sljedeci, idem se sada bacit na defy+, no to je vec druga tema.

Sorry

TD za glupost
15 godina

@acid20st

Na kojem ROM-u temeljiš svoju preradu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antebr kaže...

@acid20st

KINEZ+A.WAR+CYAN= BUCO rom...  :))

acid20st
14 godina
neaktivan
di se nalazi opcija za rucni unos 3g profila, ako je uopce ima
TD za glupost
13 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
di se nalazi opcija za rucni unos 3g profila, ako je uopce ima

odes u settings...pa wireless & networks i onda mobile networks.... i onda ACCESS POINT NAMES  

acid20st
14 godina
neaktivan
kako se zove onaj widget sto dolazi sa tele2 romom i omogucuje mi paljenje/gasenje wifi 3g, gps, svijetline ekrana itd
TD za glupost
14 godina
neaktivan
instaliram lg camera i ekran vise nece da se okrece kad okrenem mob, maknem app al i dalje ne radi okretanje ekrana, samo mi jos fali da je crko senzor
TD za glupost
15 godina
acid20st kaže...
antebr kaže...

@acid20st

Nisam te bas dobro razumija.

Jeli radiš preradu Cyanogen 7 (benru, ZAD, joseph...) ili radiš modifikaciju stock ROM-a (2.3.5) kineza (a.war je kinez samo ima dodane power stavke notifikacijskom ekranu).

13 godina
neaktivan
antebr kaže...
acid20st kaže...
antebr kaže...

@acid20st

Jeli radiš preradu Cyanogen 7 (benru, ZAD, joseph...) ili radiš modifikaciju stock ROM-a (2.3.5) kineza (a.war je kinez samo ima dodane power stavke notifikacijskom ekranu).

KINEZ je A.WAR  a ja poboljsavan A.WAR  i ubacujen Cyan modifikacije

acid20st
13 godina
neaktivan
acid20st kaže...
antebr kaže...
acid20st kaže...
antebr kaže...

@acid20st

KINEZ je A.WAR  a ja poboljsavan A.WAR  i ubacujen Cyan modifikacije

Ovo ce bit zanimljivo!???

13 godina
neaktivan
mislim da hoce...samo nek bude stabilno i da sve radi
acid20st
13 godina
neaktivan

Instalirao sam SonicClean app2ext rom i prije toga formatirao sd karticu međutim pokazuje mi da se aplikacije instaliraju u memoriju telefona a ne na karticu. Moram li i mogu li to negdje promijeniti ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rusi mi se market cim ga pokusam pokrenut, a nista nisam mijenjao, prije 10 min je radio normalno, a error koji izbacuje ne stignem vidit jer se gasi istog trena, restart ne pomaze, any ideas?
TD za glupost
14 godina
neaktivan

Imam jedno noobovsko pitanje ... dali je sigurno overklokirati procesor na tom smartfonu (i na ostalm mobitelima), te kako provjeriti stabilnost procesora nakon overkloka?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
etnes kaže...

Imam jedno noobovsko pitanje ... dali je sigurno overklokirati procesor na tom smartfonu (i na ostalm mobitelima), te kako provjeriti stabilnost procesora nakon overkloka?!

Nista nije sigurno....u 99% slucajeva sve ce proc dobro al uvik postoji sansa da nesto sjebes a stabilnost provjeris tako da pokrenes sto je vise aplikacija i odvrtis par benchmarka i ako ti se ne resetira onda je dobro

acid20st Asu zar ti gori nisi napisa da si rjesio problem zvuka kod cyana a sad govoris nesto o dodavanju cyanogen modifikacija u kineza(ili si napravio neku aplikaciju koja pojacava zvuk na cyanu pa je testiras na galaxy s2)...stvarno ne razumin sta radis????

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 18:52 (andrijav).
13 godina
neaktivan
andrijav kaže...
etnes kaže...

Nista nije sigurno....u 99% slucajeva sve ce proc dobro al uvik postoji sansa da nesto sjebes a stabilnost provjeris tako da pokrenes sto je vise aplikacija i odvrtis par benchmarka i ako ti se ne resetira onda je dobro

acid20st Asu zar ti gori nisi napisa da si rjesio problem zvuka kod cyana a sad govoris nesto o dodavanju cyanogen modifikacija u kineza(ili si napravio neku aplikaciju koja pojacava zvuk na cyanu pa je testiras na galaxy s2)...stvarno ne razumin sta radis????

svaki se cyan temelji na tvornickom kinezu ( nisan ni ja to zna do nekidan)  i onda kad se ubace one cyan modifikacije nesto se dogodi s zvukom pa se sjebe... a ja sam isa filozofijom od stabilnog ROM-a napravit ga jos stabilnijim i brzim i ubacit CYAN modifikacije..i odma cim san na A.WAR ubacija CYAN odma je zvuk isa u neku stvar.... sad jasnije? :)))   P.S. program funkcionira za pojacavanje zvuka al nekako mi se cini da bas i nije nesto prestabilan tako da moran to malo sredit.. zato i sluzi testiranje ...   a za svoj galaxy san istom shemom isa ka i s ovim....na stabilan i odlican ROM ubacit cyan... i izgleda da galaxy puno bolje podnosi sve ove modifikacije.. STA NIJE NI CUDNO :))    

acid20st
13 godina
neaktivan
acid20st kaže...
andrijav kaže...
etnes kaže...

svaki se cyan temelji na tvornickom kinezu ( nisan ni ja to zna do nekidan)  i onda kad se ubace one cyan modifikacije nesto se dogodi s zvukom pa se sjebe... a ja sam isa filozofijom od stabilnog ROM-a napravit ga jos stabilnijim i brzim i ubacit CYAN modifikacije..i odma cim san na A.WAR ubacija CYAN odma je zvuk isa u neku stvar.... sad jasnije? :)))   P.S. program funkcionira za pojacavanje zvuka al nekako mi se cini da bas i nije nesto prestabilan tako da moran to malo sredit.. zato i sluzi testiranje ...   a za svoj galaxy san istom shemom isa ka i s ovim....na stabilan i odlican ROM ubacit cyan... i izgleda da galaxy puno bolje podnosi sve ove modifikacije.. STA NIJE NI CUDNO :))    

Svaka cast...nadam se da ce brzo bit gotov da ga isprobamo!

PS. ja sam mislio da je se cyan temelji na open source androidu (a ne na tvornickom softwareu od bilo kojeg proizvodaca) i da je kasnije izmijenjen da radi na huaweiu ali cini se da sam u krivu

15 godina

imam problem s instalirem widgeta na ovaj mob... sad sam preuzeo s marketa digital clock widget i neznam kako da staviti na desktop... kada drzim na ekranu dugo onda se pojavi ono za widgete kliknem  na to i nema tog digital clock widgeta... u cemu je kvaka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

Instalirao sam SonicClean app2ext rom i prije toga formatirao sd karticu međutim pokazuje mi da se aplikacije instaliraju u memoriju telefona a ne na karticu. Moram li i mogu li to negdje promijeniti ili?

1.   particioniranje?
TUBA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice