Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.635
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Cm 7.2-ics RC2 by joseph96  imam problem sa gašenjem tlf. ono probudim ga iz   stand by moda i on se restarta   dali netko ima sličan problem sa tim ROM-om. stavljen swapper2,link2sd, master cpu pro napravljeni profili za screen off 122-122,znam mnogi će reći da je zbog master cpu profila ali dosad nisam imao problem sa restartanjem ni na jednom od romova

@dulesbj:stavio sam onaj zadnji foreverandroid v4 pa testiram njega, btw vraćam se na rc2by joseph , poništio profil   Master cpu sad je 320-122 screen off i njega sam makno sad je jadan bez profila

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 16:50 (tuba 01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

Tuba,probaj mu maknuti profil od cpu,onaj od screen off,možda je to,a za ovaj zvuk na teammateu sam našao riješenje,problem je u build.prop,kopirajte od josepha build.prop,on je u sistemu,promjenite permisions i zvonit će kratke melodije normalno.

Meni se zbog tog profila restartao,smmrzne zbog male frekvencije-ponekad i restarta se,previše mu je to sve,ako imaš i in call,default,screen off,zblesira on totalno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 23:16 (dulesbj).
15 godina
neaktivan
Gdje mogu skinuti theme chooser? Ovaj teammatov ics nema theme chooser
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Raspakiraj benruov rom,i izvadi si iz sistema,theme choser i theme menager

13 godina
neaktivan

Rijesen problem kod CYAN-ovog problema zvuka....   APRILILILILI  :P heheheheheheh

napreduje polako ROM...trenutno stabilan na 768mhz... pokusat cu ga na 800mhz sredit... bazirat ce temi od Samsung galaxy s II

acid20st
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 16:13 (acid20st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@tonchy;   HUAWEI U8650 SONIC   ili u bjelom svijetu je još poznat pod nazivom HUAWEI ASCEND2   posjeduje aplikaciju Market koja je predinstalirana u rom ovog uređaja, zatim pod oknom ilti narodski prozorom SEARCH upišeš tebi željenu aplikaciju npr. theme ili theme choser, pazi uspijeh neće garantirano izostat ali dužan si mi za ovo ćevape pretrgo sam se od posla dok sam to pronašao ..{#} ali ne brin mlad si kroz, koji dan ćeš nam i ti javiti da si napravio vlastiti rom..{#}

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 17:18 (tuba 01).
13 godina
neaktivan
acid20st kaže...

Rijesen problem kod CYAN-ovog problema zvuka....   APRILILILILI   :P heheheheheheh

napreduje polako ROM...trenutno stabilan na 768mhz... pokusat cu ga na 800mhz sredit... bazirat ce temi od Samsung galaxy s II

he he stisni neki link pa da probamo to čudo nećeš valjda sve za sebe ostavit{#} molim te stavi theme choser

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 16:46 (tuba 01).
13 godina
neaktivan
acid20st kaže...

Rijesen problem kod CYAN-ovog problema zvuka....   APRILILILILI  :P heheheheheheh

Jel ti to sam radiš ili?
Jaoo šta bi ja dao da znam to radit ja bi se zaludio u programiranje po cjele bi dane neš radio na njemu :D 

13 godina
neaktivan
acid20st kaže...

Buš nam dal kakvega linka,da i mi imamo cm,na kojem se čuje sugovornik?

15 godina
neaktivan

instalirao sam onaj batery file iz prvog posta, i sad imam problema... nemam datuma na lock screenu i iznad sata mi je ogromna battery ikona koja jako ružno izgleda... kako da vratim na početno stanje ili da ubacim nešto što radi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Postoji li kakav način da se pobrišu aplikacije koje su prethodno instalirane u mobitel? Htio bih izbrisati WinAmp iz onog novog ICSa jer ne radi...

I kako da ja učinim ono od prije.. kako da "uzmem" theme manager i chooser, probam ići u app (u zip folderu) ali neće ga instalirati...
13 godina
neaktivan

Samo ih obriši iz system/app,a one koje mečeš unutra,promjeni permision,i onaj change owner,permision stavi da ti je r-w-r-r,a owner staviš na root,restartaš mob i one su gore,ništa ne instaliraj,a theme choser-raspakiraj benrua na komp i opet iz system app izvadi theme manager i theme choser,stavi u mob u system app,i sve radi sa root explorerom.{#}

15 godina
neaktivan
znači, moram opet stavljati rom na sd, pa u recoverz itd?
13 godina
neaktivan

raspakiraj benruov rom koji imaš na kompjuter,izvadi iz njega theme choser i theme manager,kakvo metanje roma,njegov rom ti treba jel on ima unutra te dvije aplikacije,i onda ih staviš na karticu,i sa root explorerom staviš u system/app i promjeniš permision,kad iskopiraš unutra drži prst duže na njoj i otvorit će ti se prozor sa opcijama od root explorera i tu če ti pisati taj permision.

Nikakve romove ne treba metati nikuda

Ako ti ne da mjenjati,imaš u gornjem desnom čošku onaj r/w,pa to stisni,govorim za root explorer

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 21:44 (dulesbj).
15 godina
neaktivan

Sve sam uspio, ali nema mi theme choosera u app ladici... U app datoteci jest..

EDIT

Nisam restartao... :)...

uspjelo je... hvala puno.. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 22:44 (tonchy).
13 godina
neaktivan
tonchy kaže...

Sve sam uspio, ali nema mi theme choosera u app ladici... U app datoteci jest..

EDIT

Nisam restartao... :)...

uspjelo je... hvala puno.. :)

ou jea-može jednu ladnu pivu{#}

13 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Postoji li kakav način da se pobrišu aplikacije koje su prethodno instalirane u mobitel? Htio bih izbrisati WinAmp iz onog novog ICSa jer ne radi...

I kako da ja učinim ono od prije.. kako da "uzmem" theme manager i chooser, probam ići u app (u zip folderu) ali neće ga instalirati...

titanium backup sa njim radiš backup svih programa   zapamti!!!!! koje najčešće koristiš i koji su ti na svakom romu potrebni ,promijeniš rom zatim instaliraš titaniuma i on ti sa sd kartice povuče stvari koje si ranije stavio u backup ali ih restoraš pojedinačno,.sa titaniumom deinstaliraš sve programe ali baš sve za koje misliš da ti ne trebaju guglaj malo o tom programu

TUBA
13 godina
neaktivan
tadeii kaže...

instalirao sam onaj batery file iz prvog posta, i sad imam problema... nemam datuma na lock screenu i iznad sata mi je ogromna battery ikona koja jako ružno izgleda... kako da vratim na početno stanje ili da ubacim nešto što radi...

kod mene je lijepo izgledala ali znam da mi je u nečemu smetala,   pošto svakodnevno mijenjam romove nije mi to bio neki problem (nije se dala uninstalirat) trebalo bi napravit backup iz clockworkmoda onda instalirat taj zip.

TUBA
13 godina
neaktivan

bit ce bit ce linkova ne brinite... jos je ovo u razvoju.. i nedam link dok ne bude sve radilo..ne volin ostavljat posao napola zavrsen..moja cura to moze potvrdit :)

al ironija je sta je rjesenje jako jednostavo za zvuk na CYAN-u..jedna mala skritptica koja se instalira lakse nego nesto s marketa...JA NAPISAO JE :))) hihi

sad je jos u fazi testiranja da vidin koliko je pouzdana i stabilna.. al samo cu reci da je shema kao BOOST volume i sami odlucujete u svakom programu koliko sta da bude glasno ili u ovom slucaju pozivi.. i kad san pojacao do daske jbt dobro mi nije bubnjic pukao sta NIKAKO nije dobro jer mozete sjebat zvucnik na mobitelu tako da zato necu stavljat LINK-ove programa jer necu da si shebete mobitel pa onda JA kriv... 

acid20st
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 0:36 (acid20st).
13 godina
neaktivan
Silvio12 kaže...
acid20st kaže...

Jel ti to sam radiš ili?
Jaoo šta bi ja dao da znam to radit ja bi se zaludio u programiranje po cjele bi dane neš radio na njemu :D 

ma kralju bolje ti je da neznas ovo radit, jer kad se uhvatis onda si po cijele dane u tome a to automatski znaci da pati drustveni zivot ... zato ostavi se programiranja i uhvati se  ORAHOVCA :))  

acid20st
13 godina
neaktivan
acid20st kaže...

bit ce bit ce linkova ne brinite... jos je ovo u razvoju.. i nedam link dok ne bude sve radilo..ne volin ostavljat posao napola zavrsen..moja cura to moze potvrdit :)

al ironija je sta je rjesenje jako jednostavo za zvuk na CYAN-u..jedna mala skritptica koja se instalira lakse nego nesto s marketa...JA NAPISAO JE :))) hihi

sad je jos u fazi testiranja da vidin koliko je pouzdana i stabilna.. al samo cu reci da je shema kao BOOST volume i sami odlucujete u svakom programu koliko sta da bude glasno ili u ovom slucaju pozivi.. i kad san pojacao do daske jbt dobro mi nije bubnjic pukao sta NIKAKO nije dobro jer mozete sjebat zvucnik na mobitelu tako da zato necu stavljat LINK-ove programa jer necu da si shebete mobitel pa onda JA kriv...

Samo naprijed što se tiče jačine izlaza iz slušalice to neka te ne brine imaš volume +-,pa se lako smanji glasnoća kod mene to ionak nije neki problem gluh sam ko top!!{#}

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 0:47 (tuba 01).
13 godina
neaktivan

UPDATE: ROM ima OC koji radi na 800mhz stabilno i mozete sami sebi podesavat koju brzinu zelite

Programi koji ce sigurno bit na njemu (sorry ako se kome ne svidja al radim ROM po svom gustu)

360 launcher s temom za android 4.0 (jer mi je najljepsi) :))))

GOOGLE (sve aplikacije)

VIBER

IMO (chat program koji ucitava sve kontakte s facebooka,skype..msn..gmail..itd) OBAVEZNO IMAT!

YOUTUBE

aplikacije za vijesti (DNEVNIK.hr, 24sata.hr, Horvat Andro)

Dolphin mini web preglednik s FLASH 11 ugradjenim

ROOT EXPLORER

TITANIUM BACKUP

SD-BOOSTER

ANDROID ASSISTANT

FACEBOOK aplikacija

CPU MASTER

Real Calc

WINAMP

ADAWAY(uklanja sve one debilne oglase i reklame)

apps2sd 

acid20st
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...
acid20st kaže...

Samo naprijed što se tiče jačine izlaza iz slušalice to neka te ne brine imaš volume +-,pa se lako smanji glasnoća kod mene to ionak nije neki problem gluh sam ko top!!{#}

ma sve ja to kuzim..samo ima ljudi koji bas se ne kuze u sve to pa cim obave prvi poziv odma im moze riknit zvucnik a to ne zelim radit ljudima... cut ces svog sugovornika isto ka i na originalnom ROM-u samo mozda mrvicu glasnije i bez ikakve distorzije i sl....znaci nema vikanja ko s brda na brdo

acid20st
14 godina
acid20st kaže...

UPDATE: ROM ima OC koji radi na 800mhz stabilno i mozete sami sebi podesavat koju brzinu zelite

Programi koji ce sigurno bit na njemu (sorry ako se kome ne svidja al radim ROM po svom gustu)

GOOGLE (sve aplikacije)

VIBER

IMO (chat program koji ucitava sve kontakte s facebooka,skype..msn..gmail..itd) OBAVEZNO IMAT!

YOUTUBE

ROOT EXPLORER

TITANIUM BACKUP

SD-BOOSTER

ANDROID ASSISTANT

FACEBOOK aplikacija

CPU MASTER

Real Calc

WINAMP

apps2sd 

Šta se mene tiče ima u puno bezpotrebnih app. Moj savjet je da stavis najosnovnije a npr; vijesti, winamp, cpumaster, imo, maknes. Sve je lako skinut s marketa pogotovo ove za koje svi nemamo isti ukus. Inače hvala na trudu mislim da ce mi se svidit tvoj rom :)

xf: recod8600
13 godina
neaktivan
r3c0d kaže...
acid20st kaže...

GOOGLE (sve aplikacije)

VIBER

YOUTUBE

ROOT EXPLORER

TITANIUM BACKUP

SD-BOOSTER

ANDROID ASSISTANT

FACEBOOK aplikacija

CPU MASTER

Real Calc

WINAMP

apps2sd 

Šta se mene tiče ima u puno bezpotrebnih app. Moj savjet je da stavis najosnovnije a npr; vijesti, winamp, cpumaster, imo, maknes. Sve je lako skinut s marketa pogotovo ove za koje svi nemamo isti ukus. Inače hvala na trudu mislim da ce mi se svidit tvoj rom :)

Kao sto rekoh..radim ROM po svom gustu i da se ne moran kasnije mucit nekih 20min sve ovo skidat s marketa i podesavat...ovako mi sve bude instalirano i ja miran.. al po mom misljenju dosta ljudi ionako instalira ove aplikacije  tako da mislim da je lakse ako se nekome ne svidja koja aplikacija maknuti ..... a hvala ..eto bar neko cijeni moj trud :)) hihiihi..  samo evo sad moran ici iz kuce jer vec kasnim nekih pola sata u klub i ekipa pije bez mene... a pevaljka dere moje pisme :P  hihi... tako da do sutra negdi popodne me nema jedino ako banem nekako preko moba :P   

acid20st
13 godina
neaktivan
acid20st kaže...

GOOGLE (sve aplikacije)

VIBER

YOUTUBE

ROOT EXPLORER

TITANIUM BACKUP

SD-BOOSTER

ANDROID ASSISTANT

FACEBOOK aplikacija

CPU MASTER

Real Calc

WINAMP

apps2sd 

Svaka čast majstore nadam se da češ nam dat link ubrzo :)

13 godina
neaktivan
@silvio12..... sve prema zaslugama :)))
ma odmah da kazen SVIMA..nema linkova dok sve ne bude radilo kako treba i bez bugova.. jer necu stavljat nesto da me onda ogadite nevalja ovo nevalja ono :))
acid20st
13 godina
neaktivan
acid20st kaže...
@silvio12..... sve prema zaslugama :)))
ma odmah da kazen SVIMA..nema linkova dok sve ne bude radilo kako treba i bez bugova.. jer necu stavljat nesto da me onda ogadite nevalja ovo nevalja ono :))

Pa to kad bi ti dao link,pa šta te briga za druge šta misle glavno da tebi paše,radiš za sebe ne za druge ;)
Ali si u pravu stavi link kad bude bez bugova i dok nebude sve oke! 

13 godina
neaktivan
ma dosta ljudi ovo izbaci dok jos ni ne bude prakticki u BETA izdanju pa onda bude puno bugova...a meni to nije napeto..ja kad sve doveden do savrsenstva onda stavljam..znaci da radi stabilno najmanje tjedan dana na 800mhz..da baterija traje 48h i da ima sve programe koji su meni potrebni a i velikoj vecini korisnika ovog mobitela
acid20st
13 godina
neaktivan
e da MALI update.. TUBA mi je u poruci izmedju ostalog i rekao da dam neko zanimljivo ime ROM-u.. e pa jesam...odlucio sam se za BUCO ROM :)
acid20st
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice