Crko mi ekran na m8 :(
A i gornji zvučnik krči ako se pojača zvuk do kraja, sa svakim m8 neki problem sam imao -.-
Crko mi ekran na m8 :(
A i gornji zvučnik krči ako se pojača zvuk do kraja, sa svakim m8 neki problem sam imao -.-
A kaj se tu može, nosi ga na servis...
Ja sam jako zadovoljan mobom i drago mi je zbog tog jer nemam pojma koji bi sad uzeo da moram, svi su mi nekakvo razočaranje. A pogotovo prodavat sad M8 radi nečeg drugog, to mi je potpuno bespotrebno bacanje novaca.
Preporuka neke ne skupe, prozirne, slim silikonske maske za M8 i za koju ne moram čekat mjesec dana da dođe? Ova original od HTC-a mi se sva ofucala i poraspadala dolje kod usb utora.
zanima me kako mogu u aplikaciji music (glazba) kada upišem naziv neke pjesme, kako mogu da mi uređaj automatski prijeđe na iduću.
Jer sada kada upišem naziv, te kada pjesma završi, ne ide slijedeća.
A recimo kada ne upisujem naziv odnosno kada idem po redu s popisa, onda mi nakon odsvirane pjesme odmah započne iduća.
Dal bi se to kako moglo napraviti
A kaj se tu može, nosi ga na servis...
Ja sam jako zadovoljan mobom i drago mi je zbog tog jer nemam pojma koji bi sad uzeo da moram, svi su mi nekakvo razočaranje. A pogotovo prodavat sad M8 radi nečeg drugog, to mi je potpuno bespotrebno bacanje novaca.
A znam, donedavna sam svakih 3-4 dana mjenjao mob dok nisam nabavio m8. Zadovoljniji mobom nisam bio još od 2011. kad sam imo ip4 32gb i izjailbreakao sve živo. Još ovaj produženi vikend pa od petka mi mob leži na stolu i donosi patnju srcu mome, pa moram koristit xperiu miro xD
Preporuka neke ne skupe, prozirne, slim silikonske maske za M8 i za koju ne moram čekat mjesec dana da dođe? Ova original od HTC-a mi se sva ofucala i poraspadala dolje kod usb utora.
Odeš na ebay.co.uk ili običnu ebay.com i staviš EU item location,ako je iz engleske dođe ti za 5-7 dana..isto tako i njemačka,pa biraj...
Ste pročitali već prije novi HTC BlinkFeed
Ste pročitali već prije novi HTC BlinkFeed
Stara vijest. Si pročitao moj post na prehodnoj stranici?
Zanima me kolko ima m8 dobru bateriju? Recimo ak bi se uspoređival sa G2, Z2 i S5?
Dal je lošija malo od navedenih smartfona ili?
Ako je ko ima imal ove navedene...
Zanima me kolko ima m8 dobru bateriju? Recimo ak bi se uspoređival sa G2, Z2 i S5?
Ja znam da mu je baterija fantastična. Ako netko ima bolju - svaka čast!
Imao sam ja G2 (3000mAh baterija) i u usporedbi s ovim (2600mAh) razlika je u nijansama.. Ja dosta koristim mob (mimo poziva i smsa) i uglavnom nisam primjetio neku veću razliku,kad bi se baš gledalo detaljno možda bi se radilo o 1-2h više za G2. Možda netko bolje i detaljnije može reć i ispravit me,ali eto govorim kak je meni bilo. U principu baterija je super i kaj se toga tiče mogu preporučit mob.
(za druga dva ne mogu usporedit)
Kako bi mogo u galeriji namjestiti da mi se sadržaj (fotografije, video zapisi) prikazuju po folderima smještenim na internoj odnosno eksternoj memoriji uređaja?
Trenutno mi se čitav sadržaj prikazuje izmješano, tj sve zajedno.
Kako bi mogo u galeriji namjestiti da mi se sadržaj (fotografije, video zapisi) prikazuju po folderima smještenim na internoj odnosno eksternoj memoriji uređaja?
Trenutno mi se čitav sadržaj prikazuje izmješano, tj sve zajedno.
Slajdaš prstom sa lijeva na desno u galeriji i pritisneš albumi i imat ćeš sve po folderima :)
Imao G2, npr kod G2 je trebalo i po 20-25 min SOT-a da padne sa 100% na 99% baterija ali onda kasnije normalno opada. Postao sam već na jednom forumu ali evo ti jedan moj rez sa M8. Uglavnom jako dobra baterija, al pari sa G2. Ima jako dobro rješen stand bye, preko noći mi ne opadne ni jedan %.
Imo sam oba 4 :D
Ovak, između g2 i m8 stvarno gotovo da i nema razlike. Na s5 po mom iskustvu traje kraće od ostala 3, ali z2 ima osjetno jaču bateriju od m8. Imao sam sad m8, pa z2 pa opet imam m8, i baterija stvarno traje dulje
Ekipa, pitanje.. jeli itko od vas imao priliku snimati video na koncertu ili po klubovima sa M8? Zasada nisam imao, ali ću sigurno imati ubrzo, dali ima izobličenja što se zvuka tiče? Općenito u običnim video snimkama mi snima odličan zvuk, ali neznam kakav je u ekstremnim uvjetima.. hvala
Ekipa, pitanje.. jeli itko od vas imao priliku snimati video na koncertu ili po klubovima sa M8? Zasada nisam imao, ali ću sigurno imati ubrzo, dali ima izobličenja što se zvuka tiče? Općenito u običnim video snimkama mi snima odličan zvuk, ali neznam kakav je u ekstremnim uvjetima.. hvala
Ja sam imao priliku. Odličan, stereo i bez ikakvih izobličenja čak na maksimalnoj glasnoći kada vršiš reprodukciju.
Hvala kolege, ovo izgleda odlično čovječe
Imam novi trenutak nakon svih update-ova...ovo mi se prije nije desavalo, sve slike su mi na broju...jel netko zna kaj je ovo?
Zaboravih na pisat, ovo je kad odem na Gallery pa listam slike...
Hvala kolege, ovo izgleda odlično čovječe
Što se tiče zvuka (i snimanje i reprodukcija) mobitel je savršen.
Ma pošto ova godina neće donijet neke bitnije pomake u performansama, odnosno novitete (čekam sljedeću godinu i s820)..
Sad razmatram uzet nekaj, mada još nisam na čisto s tim, M8 mi se čini nekak bliže, kak bi se reklo "najbolji pogodak"..
Eventualna mana M8 je kamera, nažalost, mada mi to nije presudno kod odabira...
Ergonomija, baterija, zvučnici, sd slot, ekran, e pa bome čovjeka tjeraju na razmišljanje o nabavci
Nego M8 iz tele2, dal dolaze zaključani il otključani, jel zna ko možda?
Ma pošto ova godina neće donijet neke bitnije pomake u performansama, odnosno novitete (čekam sljedeću godinu i s820)..
Sad razmatram uzet nekaj, mada još nisam na čisto s tim, M8 mi se čini nekak bliže, kak bi se reklo "najbolji pogodak"..
Eventualna mana M8 je kamera, nažalost, mada mi to nije presudno kod odabira...
Ergonomija, baterija, zvučnici, sd slot, ekran, e pa bome čovjeka tjeraju na razmišljanje o nabavci
Nego M8 iz tele2, dal dolaze zaključani il otključani, jel zna ko možda?
Dolaze zaključani i unlock je navodno malo zeznut na M8 Tele2... Ako ti treba M8 nov zapakiran javi mi se u inbox (imam ih)
Ja sam pregrmio tu kameru protiv koje sam užasno ljut bio na HTC, kamera nije nešto, ali sve ostalo je strava
pros i cons od HTC One M8? koje mane su mu najvece, javite se ljudi koji ga imate vec duze vrijeme i pomognite da odlucim da li da ga uzmem ili ne, jer ova godina nije nista posebna s novim telefonima.
Mana-fotić u daylightu nije na razini ostalih flagshipa
Prednosti-fluidnost i brzina, zvuk, zvučnici, dizajn, softver, sve!
baterija npr nasprem LG G3? i znam da je metalno kuciste, ali ovi koji ga imaju i kad im je pao da li je sve bilo oke s uredajem osim pokoje ogrebotine?
baterija npr nasprem LG G3? i znam da je metalno kuciste, ali ovi koji ga imaju i kad im je pao da li je sve bilo oke s uredajem osim pokoje ogrebotine?
Meni je baterija nešto malo bolja nego na G3, a pao mi je jednom bez maske i ima sitnu ogrebotinu, ništa strašno, jako robusan i pouzdan uređaj
ovi koji ga imaju duze, kak je s prašinom kod zvucnika one rupice ?
cini se da je magnet za prasinu, a nemoguce ocistit :D
Moguće je očistiti sa četkicom za zube ;)
Meni je popadal miljun puta, nažalost.
Dali ima neke značenje štete? Nema, ova matted(najveća) površina izrazito dobro podnosi ogrebotine, znatno bolje od bilo čega drugog.
Jedini problem zadaje ovaj glossy donji rub kojeg sam uništil jer mob jako često vadim iz traperica i stavljam natrag nutra i onda se to razdere na onom metalnom gumbiću na trapericama.
Imam 3 udubljenja na rubovima, mob mi je pao iz traktora sa nekih 3m visine direkt na rub (beton) tak da izrazito dobro podnosi takve udarce jer su te udubine gotovo pa neprimjetne.
Ja živim malo ekstremnijim (poljoprivrednim) životom tak da kod "normalnih" ljudi nebi trebalo biti bilo kakvih problema. Samo tempered glass screen protector i nekakvi skin bi trebalo proći bez ikakvih ogrebotina.