HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.436
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Htc M8
Krenio je OTA 5.1 od 244 MB za GPE verziju, dakle, skoro se može očekivati i za Sense verziju.
ptspclan.com | visit us ^^
10 godina
neaktivan
sardax kaže...
Krenio je OTA 5.1 od 244 MB za GPE verziju, dakle, skoro se može očekivati i za Sense verziju.

Sumnjam, mislim da ćemo prvi "veliki" update vidjeti negdje u 7. mjesecu, a to će biti Sense 7

16 godina
Moram naci link ili tweet gdje se govorilo da Sense7 za M8 bi trebao u Svibnju. To je sve lakse napraviti jer vecina aplikacija ide odvojeno na playstore.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Htc M8

Planiram si ove godine kupiti novi mobitel, i nakon dugog razmatranja sam se odlucio za htc m8, najvise zbog toga sto mi kamera nije toliko bitna, vec mi je bitniji zvuk, a i Sense mi osobno ima najljepsi user interface na trzistu. No zanima me da li mogu ocekivati znatno spustanje cijene u narednih nekoliko mjeseci? Trenutno tele2 ima najbolju ponudu s obzirom na broj besplatnih minuta i poruka (500 kn, s 235 kn mjesecno na 2 godine, sa 1000 min i 1000 sms besplatno, sto mi je i vise nego dovoljno). Ta ponuda vrijedi do kraja 4. mjeseca (jer do tada vrijedi duplo vise min i smsova), pa me zanima da li ce se stvari promijeniti sad kad izađe m9 na trziste. Dal se isplati strpit se dva-tri mjeseca, il da uzmem ovu ponudu? Ne znam kako je to bilo prosle godine, s obzirom na cijenu m7 kad je m8 tek stigao.  

Koristeni mobiteli me ne zanimaju, tak da njuskalo ne dolazi u obzir :D 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
alen76 kaže...

Planiram si ove godine kupiti novi mobitel, i nakon dugog razmatranja sam se odlucio za htc m8, najvise zbog toga sto mi kamera nije toliko bitna, vec mi je bitniji zvuk, a i Sense mi osobno ima najljepsi user interface na trzistu. No zanima me da li mogu ocekivati znatno spustanje cijene u narednih nekoliko mjeseci? Trenutno tele2 ima najbolju ponudu s obzirom na broj besplatnih minuta i poruka (500 kn, s 235 kn mjesecno na 2 godine, sa 1000 min i 1000 sms besplatno, sto mi je i vise nego dovoljno). Ta ponuda vrijedi do kraja 4. mjeseca (jer do tada vrijedi duplo vise min i smsova), pa me zanima da li ce se stvari promijeniti sad kad izađe m9 na trziste. Dal se isplati strpit se dva-tri mjeseca, il da uzmem ovu ponudu? Ne znam kako je to bilo prosle godine, s obzirom na cijenu m7 kad je m8 tek stigao.  

Pa to ti je dosta skupo, preko 6000 kn za dvije godine... Imaš i novih na Njuškalo za manje od 3k. Uzmeš si to, i kad već planiraš na Tele2 uzmeš si onu totalnu za 40 mjesečno koja je slična ko i tvoja gore

15 godina
neaktivan
markom63 kaže...
alen76 kaže...

Pa to ti je dosta skupo, preko 6000 kn za dvije godine... Imaš i novih na Njuškalo za manje od 3k. Uzmeš si to, i kad već planiraš na Tele2 uzmeš si onu totalnu za 40 mjesečno koja je slična ko i tvoja gore

Zapravo sama rata za mobitel bi bila 130 kn, sto znaci da bi mobitel na kraju platio oko 3600 kn. Skroz sam skeptican u vezi tih novih mobitela na Njuskalu :/ cijene su stvarno niske tamo, pa mi je cudno da su to bas novi mobiteli i da nema neke cake.

10 godina
neaktivan
Htc M8

Ovisi, gledaj samo one oglase koji su novi i koji imaju garanciju od teleoperatera, jer su ih ljudi dobili na produljenje pretplate. Od onih kojekakvih švercera nikad nebi uzeo.

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Pa da, na njuški najbolje. Cijene su niske jer ljudi kupe kod operatera na pretplatu radi pretplate, a mob im je samo višak koji prodaju jeftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sardax kaže...

Možda gluposti lupam al koja je razlika između 5.0.1 i 5.1 ?

15 godina
Htc M8

Under the hood. Znači, neće biti nikakve razlike za upotrebu ali su ispravljeni prijavljeni bugovi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Otkad sam presao na 5.0.1,M8 je postao njesra.Jest,na 4.4.4 je bio super,ali ovo sad je presporo,zbugirano i katastrofalno.  Znaci,aplikacija Photos se zablokira svaki put,otvorim ju nakon 3-4 pokusaja.Wi-fi,trazi po kuci 1min,a prije je to odma islo.Da ne kazem koliko mu treba da se ukljuci wi fi nakon mirovanja.Music library,lenta jos uvijek ne prati trajanje pjesme(pjesma gotova,a na mobu je na npr. pola). Sve je usporeno,od Chrome-a do Settingsa.

Sve u svemu,nikako za preporucit drugima...

Di2 & EPS FTW!
15 godina
Htc M8

Moj radi super. Pokušaj factory reset.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Otkad sam presao na 5.0.1,M8 je postao njesra.Jest,na 4.4.4 je bio super,ali ovo sad je presporo,zbugirano i katastrofalno.  Znaci,aplikacija Photos se zablokira svaki put,otvorim ju nakon 3-4 pokusaja.Wi-fi,trazi po kuci 1min,a prije je to odma islo.Da ne kazem koliko mu treba da se ukljuci wi fi nakon mirovanja.Music library,lenta jos uvijek ne prati trajanje pjesme(pjesma gotova,a na mobu je na npr. pola). Sve je usporeno,od Chrome-a do Settingsa.

Sve u svemu,nikako za preporucit drugima...

Ma onda resetiraj mob i gotovo, meni sve leti

13 godina
Htc M8

Meni jedino recent apps radi sporije nego na Kitkatu. Ostalih gore navedenih problema nisam uočio. WiFi odmah nađe, pali odma, lagga nema nigdje. Da su bar recent appsi ostali brzi kao prije. Ali to je do lolippopa. Na G3 ista stvar, kada stisnem clear all treba vremena, dok na kitkatu tog nije bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Meni je također sve 5 

0 0 hvala 0
14 godina

Moj radi savrseno, memory leak se uopce ne osjeti, ne moram restartati svakih par dana kao sto je to slucaj kod ostalih..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
david7 kaže...

Moj radi savrseno, memory leak se uopce ne osjeti, ne moram restartati svakih par dana kao sto je to slucaj kod ostalih..

Također se mogu pridružiti ovome postu i tvrditi kako je kod mene isto tako sve u redu i fluidno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 12:48 (Gale92).
14 godina

Ja jedini bug što sam doživio na Lolipopu je bio da mi se jednom nije htjela pojaviti tipkovnica ni u porukama, browseru, messengeru...restart i stvar rješena. Inače baterija je brutalna, evo sad 61h, 3,5h SOT-a i imam još 32%.

14 godina
odjavljen
blackened_bm kaže...

Ja jedini bug što sam doživio na Lolipopu je bio da mi se jednom nije htjela pojaviti tipkovnica ni u porukama, browseru, messengeru...restart i stvar rješena. Inače baterija je brutalna, evo sad 61h, 3,5h SOT-a i imam još 32%.

Kod mene baterija na 67%, skinut sa punjača jutros u 8h, SOT 1h15min

10 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
blackened_bm kaže...

To je loše, moj je skinut s punjača u pol 9, baterija 79% i 1h15min sota

13 godina
Htc M8

Ovisi sve na što trošiš sot

Ja svoj čekam na servisu, inače bih usporedio :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Jedno glupo pitanje, gdje mogu vidjeti sot? U postavkama baterije nigdje nemam screen

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
david7 kaže...

Jedno glupo pitanje, gdje mogu vidjeti sot? U postavkama baterije nigdje nemam screen

Treba ti nekakva aplikacija, kao Gsam battery monitor. Inače nikako jer je HTC iz nekog razloga izbacio opciju da se može u postavkama vidjeti.

14 godina
markom63 kaže...
MARKOZD15 kaže...
blackened_bm kaže...

Da ovo ti nije reprezentativno. Kolika ti je svijetlina ekrana? Wifi i 3G aktivni i u mirovanju? Štednja baterije uključena? Kod mene se SOT 95% sastoji od browsanja, Messenger i kamera. Postat ću baš scrshoot kad bude pri kraju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 13:23 (blackened_bm).
14 godina
odjavljen
Htc M8

Svjetlina na automatski, auto sync, Wifi/Data/Lokacija upaljeni, 2 mail accounta, Tapatalk, Messenger i Whatsapp rade najviše, kao i surfanje i YT.. tako mi je na svakom mobu, osim Z3, on je jedini koji mi do 9h navečer izdrži

0 0 hvala 0
14 godina

Svjetlinu si sam podesi na 35-40%, vise ti ne treba a usparat ce bateriju vise. Takodjer upali stednju baterije, razliku u performansama neces primijetiti a opet ces biti na dobitku sa baterijom.

14 godina
odjavljen
Htc M8

Ekipa htio bih svoj M8 otključati na sve mreže jer idem i BiH za vikend, odakle da naručim kod za otključavanje? Ako je netko otključavao da mi preporuči stranicu...

Kupljen u Vipa, nisam uopće pokušavao drugu karticu ubaciti jer nemam nijednu tako malu nano sim, jel se može sim unlock provjeriti bez kartice? Kao npr u service menu kod Sony-a..

0 0 hvala 0
14 godina

3 kn tele2 nano sim kartica pa vidi jel ti vrijedno zezancije :)

14 godina
blackened_bm kaže...
markom63 kaže...
MARKOZD15 kaže...
blackened_bm kaže...

Da ovo ti nije reprezentativno. Kolika ti je svijetlina ekrana? Wifi i 3G aktivni i u mirovanju? Štednja baterije uključena? Kod mene se SOT 95% sastoji od browsanja, Messenger i kamera. Postat ću baš scrshoot kad bude pri kraju...

Voila, da održim obećanje :). Jedino što sam slabo koristio ovaj put wifi jer mi uvijek ostane hrpetina megabajta neiskorišteno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 19:05 (blackened_bm).
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Ekipa htio bih svoj M8 otključati na sve mreže jer idem i BiH za vikend, odakle da naručim kod za otključavanje? Ako je netko otključavao da mi preporuči stranicu...

Kupljen u Vipa, nisam uopće pokušavao drugu karticu ubaciti jer nemam nijednu tako malu nano sim, jel se može sim unlock provjeriti bez kartice? Kao npr u service menu kod Sony-a..

Nije otključan. Dakle treba mi hitno neka pouzdana stranica za otključavanje M8, da obavi to u brzom roku.. Ako netko zna volio bih pomoć.. hitno je, hvala

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice