HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.294
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Htc M8
MARKOZD15 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ekipa htio bih svoj M8 otključati na sve mreže jer idem i BiH za vikend, odakle da naručim kod za otključavanje? Ako je netko otključavao da mi preporuči stranicu...

Kupljen u Vipa, nisam uopće pokušavao drugu karticu ubaciti jer nemam nijednu tako malu nano sim, jel se može sim unlock provjeriti bez kartice? Kao npr u service menu kod Sony-a..

Nije otključan. Dakle treba mi hitno neka pouzdana stranica za otključavanje M8, da obavi to u brzom roku.. Ako netko zna volio bih pomoć.. hitno je, hvala

Ebay?

16 godina
Htc M8

Pozdrav,

koju aplikaciju koristite za mailove sa outlook-a?

skinuo sam microsoft outlook preview ali ta aplikacija ne provjerava mail nego mi pokaze mailove tek kad ju pokrenem...nema u settingsima za podesit da javi kad stigne mail...

hvala unaprijed

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Srednji kaže...

Pozdrav,

skinuo sam microsoft outlook preview ali ta aplikacija ne provjerava mail nego mi pokaze mailove tek kad ju pokrenem...nema u settingsima za podesit da javi kad stigne mail...

hvala unaprijed

vjerojatno ti u settingsima nije podešen mail notifications na "all" već na "focused only" 

16 godina
DodoNJa kaže...
Srednji kaže...

Pozdrav,

hvala unaprijed

vjerojatno ti u settingsima nije podešen mail notifications na "all" već na "focused only" 

Iskljucio sam focused only i onda mi je pokazao cijeli inbox...

sve radi...hvala frende...trebalo je poslat mail da aplikacija obavijesti da je isti stigao 

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
14 godina
Htc M8

Dal vi u posljednjih nekoliko dana imate problema (idete pisat poruku pa zablokira na 2,3 sekunde) s Messengerom?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

Dal vi u posljednjih nekoliko dana imate problema (idete pisat poruku pa zablokira na 2,3 sekunde) s Messengerom?

U postavkama messengera isključi zvukove aplikacije

14 godina
MARKOZD15 kaže...

U postavkama messengera isključi zvukove aplikacije

Pa i jesu, samo su mi uključeni "Pretpregled obavijesti" i "Svjetlosni signal".

13 godina
Htc M8

Ma samo u developer optionima untickaj "use NuPlayer" i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Meni se u zadnje vrijeme pojavili problemi.

Prvo mi kada pišem poruku bilo gdje zapinju slova,npr ja vec napisem sve kaj ocu a on i dalje tipka slova ko da zaostaje,dosta cesto,i ta slova koja se onako izbace iznad onih sto se stisnu su isprekidana.

Drugo i najiritantnije je to sto me nitko ne cuje,a neke nemogu ni ja cut za vrijeme poziva. Nije do operatera jer na drugom mobu sve ok,ispuhao sam otvore ali i dalje ništa,jedino kada je na spikeru se oboje dobro čujemo... -.-

Kod slikanja u zadnje vrijeme teško učitava slike s aplikacije kamera,treba mu 5-6 sec. da se dobi

Bas je sada kada je prosla godina dana poceo gubiti na fluidnosti :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Za zvučnike u servis furaj, oni će napraviti hard reset pa će i dalje šljakat fino

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

Nudi mi update na lollipop, dal da updejtam il ostanem na 4.4.4?

Dal dolaze kakva poboljšanja uz 5.0 (performanse, bolja baterija i sl)?

Il da ipak ostanem na 4.4.4...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Ostani dok ne izađe 5.1!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

Znači na 4.4.4 ima bolji SOT, bolji deep sleep i battery drain je praktički minimalan spram 5.0?

Ma vidim da ih je dost prešlo na 5.0, a neki sad i žale za KK, pa bi se vratili..

Pa jel se uopće zna kad će bit pušten update 5.1 za M8?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 13:12 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Znači na 4.4.4 ima bolji SOT, bolji deep sleep i battery drain je praktički minimalan spram 5.0?

Ma vidim da ih je dost prešlo na 5.0, a neki sad i žale za KK, pa bi se vratili..

Pa jel se uopće zna kad će bit pušten update 5.1 za M8?

A govore da kao u rujnu, navodno ništa prije. 

13 godina
Htc M8

Yay vratio se m8 sa servisa, at last!

Nakon ip4s i lolippop je milina :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

Posto je m8 lockan na vip, brendirani firmware..

Pretpostavljam da se moze napravit unlock bootloadera?

Ubija me ona donja traka zauzima mi puno mjesta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Meni aplikacije 24 sata i zedge ne zeli otvoriti, na prvoj kaze da je internet greska, a na drugoj da serveri nisu dostupni. Probao sam deinstalirat, restartat mobitel i nista. Ima li tko slicnih problema. 

Sve u svemu mobitel je jako dobar i vrlo sam zadovoljan, baterija dugo traje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ja sa baterijom nikako na zelenu granu, u jednom danu preko 2,5/3h SOT-a da ga hebeš, a u svemu ostalome osim kamere mob briljira, prezadovoljan

0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

I meni je baterija tak tak na KK..

Mada imal sam tek prvo punjenje, pa bum videl dok se baterija formira...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Dal se kome dešavalo da putem AirDroid-a (kada poveže uređaj) da na eksternoj (micro SD) memoriji ne vidi foldere koje je sam kreirao.
Već one koje je uređaj našravio (folder s fotografijama fotoaparata) ?

Drugo pitanje jest na koliko posto baterija preporučate da se uređaj priključi na punjač?
Dal je dovoljno priključiti ga kada uređaj obavijest korisnika "Baterija slaba"  (već na 14%) ili?

Hvala na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 18:47 (Gale92).

0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Izludit cu, dok sam na wifi-u aplikacije mi ne rade, a dok koristim mobilni internet onda rade, mobitel je bio vrh, a ovaj problem je tako frustrirajuc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Reset na tvorničke. Najbrže je a poštediće živce. Ne zaboravi sačuvati fotke i druge bitne dokumente......

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Pa to cu i morati napraviti izgleda jer mi nema druge, samo jos ne znam kako da napravim backup slika i kontakata

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
legend kaže...

Pa to cu i morati napraviti izgleda jer mi nema druge, samo jos ne znam kako da napravim backup slika i kontakata

Kontakte možeš "spremiti" na microSD karticu i onda kada izradiš reset, samo kopiraš s microSD kartice na mob. 
Ili jednostavnije kopiraš na SIM karticu i to je to. 

17 godina
Htc M8

Nakon f.reseta na 5.0.2 dal vam bolje radi lollipop?

Dal 5.0.2 bolje radi od 4.4.4?

Jer nekaj čitam i vele da dok se napravi factory reset da je onda bolje..hmm...

Ja sam još na KK, al me nekaj vuče da ga stavim na 5.0, al onda čitam malo i pojedinci su nezadovoljni (battery drain, memory leak itd).

Mada KK na M8 radi zvijerski brzo, iznenađen sam skroz... Al si onda mislim, pa 5.0 radi još bolje, brže

A i kolko čitam rivjue, M8 ima dulje trajanje baterije na 5.0, a ovdje se ljudi žale da je trajanje baterije kraće...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 9:57 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Meni na 5.0.2 radi odlično, bez trzanja i zastajkivanja, nemam problema sa memory leak-om, baterija je osrednja (u rangu sa G3). Sve u svemu dobro zasada, 2mj već bez factory reseta i 2 tjedna bez resetiranja telefona i nemam problema nikakvih

0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Nakon f.reseta na 5.0.2 dal vam bolje radi lollipop?

Dal 5.0.2 bolje radi od 4.4.4?

Jer nekaj čitam i vele da dok se napravi factory reset da je onda bolje..hmm...

Ja sam još na KK, al me nekaj vuče da ga stavim na 5.0, al onda čitam malo i pojedinci su nezadovoljni (battery drain, memory leak itd).

Mada KK na M8 radi zvijerski brzo, iznenađen sam skroz... Al si onda mislim, pa 5.0 radi još bolje, brže

A i kolko čitam rivjue, M8 ima dulje trajanje baterije na 5.0, a ovdje se ljudi žale da je trajanje baterije kraće...

Za sada je za HTC One (M8) dostupan 5.0.1, 5.0.2 tek čekamo...

17 godina
Gale92 kaže...

Za sada je za HTC One (M8) dostupan 5.0.1, 5.0.2 tek čekamo...

Aha..

Nego, ti si na 5.0.1?

Usporedba sa 4.4.4?

@Marko, kak to misliš baterija ti je osrednja, pa kaj ti je na KK bila bolja?

U biti niš konkretno (s problemom 5.0) ne nalazim osim informacija koje nalazim u tragovima, ljudi se žale, na ovo, ono, al teško je razlučit sad, koja je verzija bolja..

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 10:10 (zvonac).
14 godina
odjavljen
Htc M8

Kolega je u pravu, riječ je o 5.0.1, SS u prilogu

@ KK nisam niti imao, uzeo sam ga dok je LP bio na njemu, baterija je osrednja po autonomiji, Z3 je puno bolji po tom pitanju

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 10:10 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

Onda vi koji ste imali KK a sad Lollipop napišite trajanje baterije tj usporedbu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice