HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.407
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Htc M8
maks0806 kaže...

Prodaj g3 i kupi m8... Jeftini su dost sad. Ja svog držim na 2200 i nikako da prodam za toliko. 

Najvise me to brine... da ce mu cijena se strmoglavit i da ga ne budemso bi mogo prodat niti za 1500kn... a sad, da ga cijenim 2000kn otiso bi odmah... mada se i na 2300-500 takoder ljudi javljaju. 

Jer hebi ga... lik gleda njuskalo i tamo vidi da novo zapakirani idu po 2300kn... i to je najveci problem.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
Htc M8

M8 će garant držati cjenu bolje, pa m7 ide za 1700. G3 16/2 model ja sam na jedvite jade za 2k prodao prije mj dana :/

2300 idu novi 32gb modeli jbg.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 17:40 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

evo još jedan friški član M8 kluba :) još se igram s čudom pa nemam niš pametno za reć zasad :D
zanima me jedino jel postoji način da kad je ekran ugašen i dođe neka notifikacija (sms,mail,bilo što) da se ekran upali a ne da se samo čuje zvuk/vibracija a on je i dalje ugašen pa se ne vidi što je to došlo dok ja sam ne upalim ekran.. pročačkao sam sve settingse više puta i ili nisam uspio nać ili se zaista ne može,pa eto odlučio sam se obratiti iskusnijima :)

fala

Ayee!

0 0 hvala 0
16 godina
Neka si se pridružio klubu :) Pogriješio nisi sigurno :)
Osim nekih custom aplikacija, npr.Viber ako se ne varam, ali ga ne koristim jako dugo, sve stock aplikacije ti nece palit ekran kad dodje notifikacija. iOS to ima dobro rješeno, tko želi može namistiti da ti upali ekran kad dodje notifikacija, ali iPhone nema notifikacijsku LEDicu, pa je to razumljivo.

Ono što je kod M8 dobro, aktiviraš motion gesture i samo ga zaljuljas malo da aktiviras senzor i double tap napraviš i eto screen on. Tako ja radim. Ja za sve notifikacije osim sms i poziv imam ugašen i zvuk i vibraciju. Navika :)
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
odjavljen
Htc M8

Evo nakon korištenja ovog telefona, ukratko - ostaje kod mene jako dugo. Zaljubio sam se u Sense, fluidan do bola, izrada vrhunska (najbolja koju sam vidio), ma sve je kako mi paše. Baš jučer gledam Breaking Bad preko moba, ovi Boomsound speakeri čine seriju još boljom nego što je. Sa ovim telefonom sam dosada najzadovoljniji od svih (a imao sam ih brdo)

3 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Baš Sense čini HTC onim što jeste. Teško ćeš se skinuti sa njega. Obavezno nabavi i DotView case.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 14:14 (phoenix2003).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ne volim zaštite, nosim mob bez njih, ali kada vozim bicikl stavim onu običnu koju sam dobio uz njega i obavi posao kako treba. Zasada mobitel bez crtice. Vidim na xda da se ljudi žale na izgrebanu leću od kamere ili power tipku, kod mene zasada nema toga, nadam se da neće ni biti

0 0 hvala 0
16 godina
To za kameru neka te ne brine. Straznja kamera iza zastitnu foliju/coating, koji ce se izgrebat vjetovatno, pa cim osjetis da ti utjece na slike, onda ga skines sa malo paste za zube i stapicem za uho kruzim trljanjem oko minutu i slike su prekrasne nakon toga.
13 godina
Htc M8

Imao dotview case poklonio nakon par dana frendu. Užasna izvedba, nemreš koristiti mob jednom rukom , niti možeš mob staviti na stol i pisati bez da poskakuje. Baš kao u recenziji pocketnowa. Fora ideja ali unusable je jer ga ne možeš skroz iza preklopiti. Ja na svom rokam spigen slim armor i super je. Malo je veći ali štiti sve živo. 

Što se tiče m8-ice kamera je zadovoljavajuća,a sve ostalo je creme de la creme. U lowlightu ono što ne vidi ni jedan mob, m8 vidi. Slike pijanih pajdaša poslije koncerata u 2 ujutro nikad nisu izgledale bolje :D

na ovo mislim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Sutra se najvjerovatnije idem naci sa covjekom koji ima HTC One M8 i odlucit dal cu ga uzet ili ne. Ima negdje moj post ovdje vec o cemu se radi. 

Moj G3 16gb model za njegov HTC One M8... nadoplata valjda bude negjde oko 5-600kn i to je najveca stvar sta me odbija od mobitela, mislim, ne od mobitela vc od toga da se zamijenim. Fluidnost, izrada, Sense sve je to sta me privlaci HTCu i to sta me je HTC One X sluzio fenomenalno skoro 2 godine.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Sutra se najvjerovatnije idem naci sa covjekom koji ima HTC One M8 i odlucit dal cu ga uzet ili ne. Ima negdje moj post ovdje vec o cemu se radi. 

Moj G3 16gb model za njegov HTC One M8... nadoplata valjda bude negjde oko 5-600kn i to je najveca stvar sta me odbija od mobitela, mislim, ne od mobitela vc od toga da se zamijenim. Fluidnost, izrada, Sense sve je to sta me privlaci HTCu i to sta me je HTC One X sluzio fenomenalno skoro 2 godine.

Istina je da je M8 fluidniji i brži od G3, ali i G3 isto tako ima prednosti spram M8, ja sigurno nebi dao 500/600kn nadoplate, nema teorije

14 godina
Htc M8

Postao i ja vlasnik ove mrcine.. Jedno pitanje samo, treba li se restartat nakon par dana zbog memory leak buga u lollipopu ili radi sve kako treba?

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
david7 kaže...

Postao i ja vlasnik ove mrcine.. Jedno pitanje samo, treba li se restartat nakon par dana zbog memory leak buga u lollipopu ili radi sve kako treba?

Ako ti nije bed resetiraj, evo ja već par dana bez reseta i radi odlično. Siguran sam da će se još mob ubrzati kroz koji update. Iako i bez update-a radi odlično

14 godina
Htc M8

A ok, valjda ce raditi kako treba.. I tako jos malo dolazi 5.1..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Meni je po mjesec dana bez reseta i sve radi dobro. Doduše, ja sam na custom ROM-u, ali ne bi trebalo biti razlike po tom pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Mislite na hard reset ili na soft reset? 

Ovaj moj mob nije nikad hard (factory) resetiran. Znaći od 1. dana radi bez hard reseta. A ovako ga nisam resetirao već 2 mjeseca. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Evo dns idem uslikati nešto, pogledam sliku i ispadne katastrofično loše.. pogledam le ću kad cijela izgrebana i shebana.. probam koristiti pastu za zube i još se više izgrebe (vidio sam da preporučaju), probao sa alkoholom i ništa, dakle nije mi pomoglo... Što mi preporučate?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Pasta za zube (ja sam koristio onu običnu bez onih dodatnih zrnca u njoj), stavi malo na kameru i stapičem za uši trljaj kružno jedno 2-3 minute. Nemoj kraće jer neće biti rezultata.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Uspio sam očistiti al ne sve, što je bliže metalu teže je skinuti, jesi uspio sve skinuti ili? Ovo je stvarno očajno...

15 godina
Htc M8

Ja sam svoj također očistio pastom za zube. Ne zaboravi očistiti i drugu kameru.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Uspio sam očistiti al ne sve, što je bliže metalu teže je skinuti, jesi uspio sve skinuti ili? Ovo je stvarno očajno...

To malo što ti je ostalo uz metalni rub ti nije važno i ne utječe na kvalitetu fotografije. 

10 godina
neaktivan
Htc M8

Da, jedino ti je bitan onaj "kružić" u sredini

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Htc M8

Briga me jel utječe il ne, al ružno izgleda, jeste vi sve skinuli ili samo da ne utječe na kvalitetu?

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Briga me jel utječe il ne, al ružno izgleda, jeste vi sve skinuli ili samo da ne utječe na kvalitetu?

Skoro sve, nešto malo je ostalo, ali to se ne vidi osim ako ne znaš što gledaš i ne približiš telefon na 10cm :)

14 godina
odjavljen
Htc M8

Hvala, kad dodem doma napravit ću to, poludio sam kad sam vidio ogrebotine, al bar ima lijeka :)

Nego, kako ste vi zadovoljni kamerom? Ja neki dan bio na sljemenu, probao malo slikati i poludio sam, po mraku je odlična, ali čim ima sunca i više sjena u kadru, nema šanse da se dobije kvalitetna fotka... Dinamički raspon je jako, jako loš!

Po meni su trebali na M9 ostati na UP senzoru, ali staviti malo višu rezoluciju (iako je i 4MP dovoljno), najveća mana zasada je dimamički raspon, meni rezolucija nije problem. Ionako konkurencija ne nudi optički zoom, a zumiranje na takvim senzorima je čista katastrofa..

0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Oprostite, novi sam korisnik HTC One M8 pametnog telefona.
zanimalo bi me kako mogu napraviti da mi svi novi kontakti koje upišem u imenik, odmah budu sinkronizirani s mojim google android korisničkim računom?

Dal je dovoljno otić u postavke , računi i sinkronizacija i označiti s "ON" da se automatski sinkronizira. Odnosno da se ozvrši automatska sinkronizacija ili ?

0 0 hvala 0
15 godina
MARKOZD15 kaže...

Hvala, kad dodem doma napravit ću to, poludio sam kad sam vidio ogrebotine, al bar ima lijeka :)

Nego, kako ste vi zadovoljni kamerom? Ja neki dan bio na sljemenu, probao malo slikati i poludio sam, po mraku je odlična, ali čim ima sunca i više sjena u kadru, nema šanse da se dobije kvalitetna fotka... Dinamički raspon je jako, jako loš!

Po meni su trebali na M9 ostati na UP senzoru, ali staviti malo višu rezoluciju (iako je i 4MP dovoljno), najveća mana zasada je dimamički raspon, meni rezolucija nije problem. Ionako konkurencija ne nudi optički zoom, a zumiranje na takvim senzorima je čista katastrofa..

Ja sam prezadovoljan kamerom. Dobro bi bilo da testiraš kameru tako što ćeš praviti iste fotke sa M7 ili M8. Ukoliko bude velike razlike nema ti druge već da ga šalješ u servis. Ja sam svoj M7 zbog balansa bijele boje slao u servis i sada je kamera savršena

14 godina
MARKOZD15 kaže...

Nego, kako ste vi zadovoljni kamerom?

U principu solidna kamera, ali ako pokušaš nekakvu ozbiljniju sliku na otvorenom uslikat, neće ispast baš najbolje. Posebno su loše slike kad slikaš u zatvorenom, a imaš direktno svjetlo kroz prozor, zbog dinamičkog raspona, kao što si i sam primjetio. 

U idealnim uvjetima, može se uslikati dobra slika. Evo dolje primjer par slika uz minimalno uređivanje (samo efekt ubačen), ali ne izgleda loše. Ova slika navečer je slika Pulske arene koju sam upravo slučajno našao na mobitelu, ali ne izgleda toliko ni loše.

bez uređivanja bez uređivanja
14 godina
odjavljen
Htc M8

@ cordas, pheonix

Da bar ubace neki bolji HDR mode, zna li netko neki dobru aplikaciju za uređivanje? Da dodam malo detalja u scene i sl

Pheonix, pogledaj slike u M7 temi koje si ubacio, vidi se da je dinamički raspon problem. Meni je najveća prednost brzina okidanja i manual mode

0 0 hvala 0
15 godina
MARKOZD15 kaže...

@ cordas, pheonix

Da bar ubace neki bolji HDR mode, zna li netko neki dobru aplikaciju za uređivanje? Da dodam malo detalja u scene i sl

Pheonix, pogledaj slike u M7 temi koje si ubacio, vidi se da je dinamički raspon problem. Meni je najveća prednost brzina okidanja i manual mode

Ja ću morati da idem kod doktora. Biće da ne vidim dobro. Priznajem slike M7 nisu najbolje ali su bile u onom momentu kada sam trebao da nešto postavim. Slike M8 idu uskoro jer telefon koristi supruga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice