Meni je kamera isto super, jedini problem je taj dinamički raspon koji se ističe na otvorenom ako imamo i sjenu i osvjetljenje u blizini. A ostalo je odlično, npr. pejzaži mi savršeno ispadaju. A i najbolje je što se svaka slika ekstremno brzo uslika tako da nemoram 3 puta okinuti istu da ispadne dobro. U low lightu nema konkurencije jer ja slikam po klubovima bez flasha i slike odlično ispadnu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možete li mi reći kako aktivirati mobilne podatke.
Odnosno kada u postavkama odem na mobilne podatke i kad iste uključim, dođe mi obavijest "nije povezano".
Dal trebam kontaktirati pružatelja mobilne usluge ili

HTC je najavio M8s. Uređaj ima Snapdragon 615 octacore procesor, 2 GB RAM, kameru od 13 megapixel-a.... Više na linku u prilogu: http://www.theverge.com/2015/4/2/8329331/htc-m8s-announcement-price-release
To je 520 eura. I nije baš povoljno. Baš me jučer prijatelj zvao iz Stuttgarta i kaže nov M8 otključan u njihovom T-mobileu 450 eura. Doduše tu je vjerojatno u pitanju i rješevanje zaliha.
Umjesto da izbace neki pošteni mini model, oni osakate M8 i izbace ga na tržište za veću lovu. Stvarno sami sebi pucaju u leđa
Pa u nas će čak i biti za manju lovu.
Svakako očekujem da cijena jako brzo ode dole i biti će moj krajem ljeta.
Pa u nas će čak i biti za manju lovu.
Svakako očekujem da cijena jako brzo ode dole i biti će moj krajem ljeta.
Cemu ako je M8 bolji a jeftiniji?
Cemu ako je M8 bolji a jeftiniji?
To je li bolji u kojem smislu će korisnik prosuditi. Meni bi čak ovaj mogao biti bolji. Igre ne igram, čak niti ne slikam nešto naročito mnogo, bar ne sa smartphoneom. Ono što mi treba on i ima. Jako sposoban CPU, 2 GB RAM-a, vrhunsku izradu i ekran, te veću bateriju nego M8. Da je SoC u 28 Nm HPm nebi bilo spora da bi baterija trajala dosta duže nego kod M8, ovako sa 28 Nm LP je pitanje.
Što se cijene tiče i dan danas je kod nas M8 skoro 5000 kuna, a ovaj će startati na 3500 - 4000 kuna slobodan ovisno o tržištu. Ako ga budu imali operateri i radi novoga pravilnika o dekodiranju aparata, vjerujem da će se do kraja ljeta nov nekorišten, koji radi nas ve mreže, sa računom i garancijom u trajanju od 24 mjeseca u HR, moći nabaviti do 2000 kuna.
Odmah uradite update aplikacija na Google store. Sense je dobio novo ruho i mogućnost kreiranja tema. Meni je super. Odličan posao
kako mogu maknuti widget (vremenske prognoze i sata) s zaključanog zaslona.
Nailazio sam na yt tutoriale ali svi "govore" kako dodati nove widgete na zaključani zaslon.
Ovo sad izgleda kao da smo dobili sense 7 😄
Daaaaaleko od toga.Možete theme samo osnove.Ne mjenja vam se skin dialera, keyboarda, sata, settings, ostali widgeti i aplikacije kao kamera, Browser...
Po meni meni je to malo fail sa HTC-ove strane, al dobro, ja vrtim stock rom otprlike 10minuta kad otpakiram telefon, pa me to ne brine.. :)
Nadam se da će pustiti full sense 7.
Daaaaaleko od toga.Možete theme samo osnove.Ne mjenja vam se skin dialera, keyboarda, sata, settings, ostali widgeti i aplikacije kao kamera, Browser...
Može se dosta toga promjeniti. U stvari većina se može podesiti po želji korisnika. Sasvim dovoljno.
kako mogu maknuti widget (vremenske prognoze i sata) s zaključanog zaslona.
Nailazio sam na yt tutoriale ali svi "govore" kako dodati nove widgete na zaključani zaslon.
Pa kaj se widgeti mogu dodavati na Lollipopu, kako?
Pa nije sasvim dovoljno kad fali više od pola stvari, kakva je to tema ako ne promjeni cjeli sustav već samo neke dijelove na homescreenu.
Ja otvorim poruke i tamo mi je posebna pozadina vezana za temu sa fontovima i posebni bojama za sendera i recievera.Kada idem zvati nekoga i tu mi je posebna pozadina i izgled iste teme.
Tipkovnica prati isto itd..
Pa nije sasvim dovoljno kad fali više od pola stvari, kakva je to tema ako ne promjeni cjeli sustav već samo neke dijelove na homescreenu.
Ja otvorim poruke i tamo mi je posebna pozadina vezana za temu sa fontovima i posebni bojama za sendera i recievera.Kada idem zvati nekoga i tu mi je posebna pozadina i izgled iste teme.
Ma čitav Sense 7 je fail, jer je godinu isti kao i prije godinu dana kad je aktualan bio KK. Uopće nema Material designa, animacije su dijelom Lollipop dijelom Sense, baš je bezveze napravljen. Očekivo sam puno više a oni nisu napravili ništa
pa dobro jel ti znas citat ? ljepo ti pise kad odaberes temu da ce se samo dio stvari promjeniti jer za ostatak je potreban sense 7.
ja imam m7 i nisam ni sanjao da ce ovo biti moguce na njemu (posto nece dobiti sense7), tako da sam prezadovoljan.
Evo, koga zanima, ovdje imate skoro sve Sense7 appove koji rade na M7 i M8 STOCK i UNROOTED.
Ja sam sve stavio osim Gallery, jer mislim da za flashat .ZIP treba biti rootan, što nisam.
http://forum.xda-developers.com/htc-one/general/sense-7-apps-libs-framework-t3060899
Praktički, dobijete 85% Sense7.
Ja čekam punokrvni Sense7 radi dvije stvari najviše:
1) Custom home buttons, gdje mogu dodat on screen tipku za sakrit onscreenbutton.
2) Motion gestures - isključiti one koje ne koristim.
Sve ostalo oko Themes radi savršeno.
pa dobro jel ti znas citat ? ljepo ti pise kad odaberes temu da ce se samo dio stvari promjeniti jer za ostatak je potreban sense 7.
ja imam m7 i nisam ni sanjao da ce ovo biti moguce na njemu (posto nece dobiti sense7), tako da sam prezadovoljan.
Pa kao sto sam napiso vrtio sam stock rom 10 minuta kad sam kupio telefon...Tako da neznam sta pise, al vrtim full Sense 7 vec preko mjesec dana, isto tako je i na m7 moguće.
Uglavnom poanta je da je HTC malo "fail" tu napravio (dio stvari se nece primjeniti?), totalno bezveze....
To je za KK, nije za Lollipop?!
Nema opcije u Settingsima.
Da, to mi dosta smeta što ne mogu staviti widgete na lockscreen
Istina, ja sam se jedva odvikao. Pogotovo mi calculator fali :(
dal se i gdje mogu mjenjati boje kada odem u izbornik i pretražujem ga.
Za sada mi je tamno plava boja....
EDIT: i ove teme nisu loše hehehehe
EDIT 2: kako se radi screenshot zaslona?
Hvala na pomoći !
EDIT 2: kako se radi screenshot zaslona?
Hvala na pomoći !
Power+home.
Power+home.
Hvala :)
kak vratit staru temu, defautnu od htc-a? :)

kak vratit staru temu, defautnu od htc-a? :)
Odeš pod moje teme pa odabereš HTC default