HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.423
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Htc M8

Za one koji ne znaju, Sense 7 .apk-ovi za download i install na M8. 

Ja imam Stock, Lollipop, non rooted i sve radi savršeno. 

Jedino nisam dodao Gallery APK, jer ne znam gdje stavit LIB direktorij i čekam odgovor. 

Odličan je Sense 7 i THEMES shema, svašta se da namistiti.

Ulgavnom: XDA link 

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
Htc M8

Probao, radi većina osim Blinkfeeda. Ali sad to ne mogu maknuti :p

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 21:34 (blackened_bm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nisam BF.apk ni skidao... Jedino ne znam di staviti LIB za Gallery.apk? Znaš?
14 godina

Pa ja sam samo skinio tamo s onih linkova gallery.apk i onda pokrenuo instalaciju i to je bilo to.

16 godina
Je, ali tad ti ne rade efekti kod editiranja slika.
14 godina

Da, vidim, crasha se Galerija kad kreneš čačkati nešto sa efektima. Dobro, nije da i inače nešt čačkam po efektima, više mi fali blinkfeed :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 23:36 (blackened_bm).
13 godina
Htc M8

Zar stvarno koristite blinkfeed?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Da. Mob.hr, tportal i bug :)

15 godina
maks0806 kaže...

Zar stvarno koristite blinkfeed?

Ja koristim. Evo npr., ne koristim facebook, koristim twitter koji sam povezao na blinkfeed i dobijem samo vijesti koje me zanimaju. Blinkfeed mi se veoma sviđa.

10 godina
neaktivan
Htc M8

Se može nekak maknut Sense Home nakon instalacije?

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Pokušaj factory reset.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Pokušaj factory reset.

A dobro to znam ali neda mi se sve brisati

16 godina
Koliko znam može, Settings/App i tamo ga makni.
10 godina
neaktivan
Htc M8

U Settings/App mi neda da ga deinstaliram, al našao sam način, deinstalirao sam Blinkfeed pa se samim tim maknuo Home. Blinkfeed je naravno još tu, samo starija verzija (Sense 6 verzija). No bez obzira na to, i dalje mi aplikacije nisu prilagođavale boju (sve su bile crne), pa sam napravio factory reset, sva sreća da je HTC backup odličan pa to sve samo ide

0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Pozdrav.
Pošto sam od utorka na HTC One (M8), a do sada sam bio na Samsung Galaxy S III, zanima me koliko vam baterija izdrži ako uređaj "normalno" koristite (fb, pozivi, poruke, yt).
Bude li to jedan čitav dana ili i više, naravno kada ne koristim Wi-Fi ili 3G, da su isti i isključeni.

Uređaj je star nekoliko mjeseci i osim vraćanja na tvroničke postavke, što mi preporučate da odmah prigodim?

Neki dojmovi...

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

Pozdrav.
Pošto sam od utorka na HTC One (M8), a do sada sam bio na Samsung Galaxy S III, zanima me koliko vam baterija izdrži ako uređaj "normalno" koristite (fb, pozivi, poruke, yt).
Bude li to jedan čitav dana ili i više, naravno kada ne koristim Wi-Fi ili 3G, da su isti i isključeni.

Uređaj je star nekoliko mjeseci i osim vraćanja na tvroničke postavke, što mi preporučate da odmah prigodim?

Neki dojmovi...

Hvala

Ja ga punim 2 puta dnevno, ali kod mene je brutalno korištenje, taman mi bude oko 20% baterija u ponoć otprilike. S tim da mi je jedino Z3 mogla durati cijeli dan, ali ne baš uvijek.. 

S3 mi jedva od 8h ujutro do 1/2h popodne izdrži

10 godina
neaktivan
Htc M8

Ja ga punim svakih dan i pol - dva uz normalno korištenje. Ali makar ako ga i nešto žešće koristim bez problema mi izdrži od jutra do navečer. Evo trenutno stanje je : na bateriji 23 h 29 min, baterija 53%. Kažem normalno korištenje, znači SMS, Whatsapp, FB, nešto surfanja i muzika. Sve u svemu jako sam zadovoljan s baterijom. Pogotovo ako npr. imam još 5% a vani sam negdje, upalim onaj Extreme power saving mode i još mi se nikad nije ugasio s tim, imam osjećaj da bi cijeli dan izdržao s 5% baterije

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Baterija je odlična, ja ga nekad punim dvaput dnevno ali to je 4h screen ona i igranja hearthstonea preko 4g. Recimo note 3 izdrži 2h to. Nemaš brige s baterijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...

Baterija je odlična, ja ga nekad punim dvaput dnevno ali to je 4h screen ona i igranja hearthstonea preko 4g. Recimo note 3 izdrži 2h to. Nemaš brige s baterijom

Kako igras heartstone na mobu ?

14 godina
Htc M8

Hvala vam dečki, sutra ću znat više detalja i imat neke prve dojmove korištenja....

0 0 hvala 0
14 godina

Neće ti baš biti prelazak ko sa 3310 na S3 ali svejedno ćeš vidjeti velik napredak. Uživaj u novoj pili ;)

14 godina
neaktivan
Htc M8

pozdrav kupio sam u njemackoj sandisk od 32 gb i jucer se vratio s puta pa danas imao vremena staviti u htc m8   i stalno pise da moram formatirati pa nista se ne desava , pa gore na notifikaciji pise prazna SD kartica . sd kartica prazna je ili ima nepodržane datoteke, jel se  kome to desilo ? i kako rjesiti to? odem na memoriju ukljucit ssd karticu i nema sanse stalno ovo.

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Formatiraj karticu u računaru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Dobio sam ponudu da zamijeni svoj LG G3 16gb iz 7mj ( maksimalno ocuvan ) model za HTC One M8, star mjesec i pol dana. Jedino je sta trebam nadoplatit 600kn. 

Sta mislite, dal se isplati ? 

Ciljam vec M8 jos od pocetka godine, ali nikako da dobijem bilo kakvu ponudu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da je 600 kn bolji - možda i nije. E sad ja sam imao G3 i jednostavno nisam mogao preći njegove tromosti i slabije baterije i prodao ga, no da mi nije uletio M8 za manju cijenu od koje sam prodao G3 vjerojatno ga ne bi ni imao ni sad. G3 mi je i dalje ljepši uređaj s boljom kamerom, ali one nabrojane mane su bile dovoljne da ga brzo zaboravim uz M8.

10 godina
neaktivan
Htc M8

Evo maskica za M9: http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M9---check-out-the-attractive-official-cases-and-earphones_id67341 . Inače ne nosim nikakvu masku na M8, ali ova Active case bi mi odlično legla za plažu. Samo je 99% vjerojatnost da ništa od toga za M8...

0 0 hvala 0
13 godina
blackened_bm kaže...

Da je 600 kn bolji - možda i nije. E sad ja sam imao G3 i jednostavno nisam mogao preći njegove tromosti i slabije baterije i prodao ga, no da mi nije uletio M8 za manju cijenu od koje sam prodao G3 vjerojatno ga ne bi ni imao ni sad. G3 mi je i dalje ljepši uređaj s boljom kamerom, ali one nabrojane mane su bile dovoljne da ga brzo zaboravim uz M8.

Ma to i mene muci... puno nadoplate trazi... da je 300-400kn odmah bi uzo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ja nebi uzeo, prešao sam sa G3 na Z3, pa na M8, sve su to nijanse među tim mobitelima, 600kn više ne vrijedi sigurno. Ostani na G3

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Prodaj g3 i kupi m8... Jeftini su dost sad. Ja svog držim na 2200 i nikako da prodam za toliko. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice