Iskreno, da je kod mene, ja ne bih ni petljao sa GPE. I sam si rekao koliko dobro radi ovako sa stockom, pitanje je što bi zapravo dobio sa GPE.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moram primjetiti da je M8 znatno usporio nakon mjesec dana na L-u, tako da ipak dajem prednost KK-u koji je i nakon 3 mjeseca korištenja radio fluidno. Iako, nije to ništa značajno, ali primjeti se.
Moram primjetiti da je M8 znatno usporio nakon mjesec dana na L-u, tako da ipak dajem prednost KK-u koji je i nakon 3 mjeseca korištenja radio fluidno. Iako, nije to ništa značajno, ali primjeti se.
Slažem se, ista stvar, neke aplikacije rade osjetno trzavije/sporije.
Kod mene je sve OK.
Nakon par tjedana na 5.0,nekako mi se pokvarilo iskustvo sa M8-icom.
Najveci minusi:
Nakon duzeg mirovanja,treba mu valjda 20-30sek da pronadje wi-fi ili se spoji na mobilni.
Pjesma u library i na lock screenu,ona lenta vremena uopce ne prati stvarni tijek pjesme(npr. pjesma je na kraju,a njemu je jos na prvoj trecini)
One obavjesti moram maknut sa lock screena da mi prestane LED svjetlit.
Neki put se zablokira na wi-fi zaslonu.
Cini mi se da baterija od 100-90% padne sporije nego prije,ali od 90%-50% ide brze dosta.
Dosta nervira kada se zablokira ili pocne trzat,a ovo sa pjesmama se nadam da ce ispravit ubrzo.
Nakon par tjedana na 5.0,nekako mi se pokvarilo iskustvo sa M8-icom.
Najveci minusi:
Nakon duzeg mirovanja,treba mu valjda 20-30sek da pronadje wi-fi ili se spoji na mobilni.
Pjesma u library i na lock screenu,ona lenta vremena uopce ne prati stvarni tijek pjesme(npr. pjesma je na kraju,a njemu je jos na prvoj trecini)
One obavjesti moram maknut sa lock screena da mi prestane LED svjetlit.
Neki put se zablokira na wi-fi zaslonu.
Cini mi se da baterija od 100-90% padne sporije nego prije,ali od 90%-50% ide brze dosta.
Dosta nervira kada se zablokira ili pocne trzat,a ovo sa pjesmama se nadam da ce ispravit ubrzo.
Popravit ce to oni narednim apdejtima sigurno. Jos je to frisko.
Prije nego što sam otkrio aplikacije koje su mi trošile bateriju uradio sam i wipe cache pa možete i vi. Uglavnom kod mene radi sve kako treba i supruga me opet voli!
Meni Lollipop ima dosta minusa. Npr. maknuli su widgete s lockscreena, što mi je bilo dosta korisno. Također, kad ulazim u neku aplikaciju s lockscreena, zakašnjenje je dosta veće nego na KK. Pogled na korištenje baterije u postavkama je puno lošije nego prije, nemože se ni odrediti vremenski period više. I još su ubacili par animacija koje i izgledaju dobro, ali su ostavili i dobar dio starih pa se to jednostavno ne uklapa, i izgleda kao poluproizvod. Nadam se da će Sense 7 donijeti puni Material design. A što se tiče fluidnosti, ili je na razini KK, ili malo lošiji.
Jedini plus koji ja vidim je trajanje baterije, imam osjećaj da nešto malo dulje traje. Neznam zašto su čekali 3 mjeseca da izbace update, jer su ovo mogli u mjesec dana, pa bi bar dobili kredite za najbrži update
Ajme smece od mobitela, ne isplati ga se imati, pmaj me otkupit ću ga od tebe i razriješit muka :D
Ne srsly, ako bi itko prodavao po razumnoj cijeni tu sam :)
Ma bez obzira na to, i dalje je najbolji mob iz 2014. HTC nas je razmazio sa savrsenim Kitkatom pa sad cjepidlacimo :)
Ma joj, stvarno je zakon mob i imao sam sve sto je izaslo 2014. i uzmem desire 610 sa senseom 6 i omg kako brzo radi. Htc zna kako staviti skin da bude funkcionalniji od stocka, elegantan, i ne utječe na performance. Ne znam, kamera mi ne predstavlja nista skoro samo da mogu okinut koju sliku, a fluidnost, brzina i sveukupan feel me vuku da opet m8 uzmem. Plus slusam mjuzu i imam strava headphonese, hoću iskoristiti to :D
Dali se gubi garancija ako se napravi soff i otkljucavanje bootloadera? mislim znam da se gubi, ali dali se moze vratiti ako flasham orginal RUU?
Znam da nije tema ali ma kakav info ili sluzbene slike M9 kolko vidim 1.3 dolazi i cim dode u hr znam da cu ga dobit od firme isto kao i m7 i m8 iako me m8 sasvim ok sluzi i radi dobro.
Procurio je skroz danas, a vec se neko vrijeme znalo, tj predpostavljalo kako će izgledati i vise manje je sve poznato od specifikacija.
Ne vidim neki pomak u odnosu na M8, eventualno možda kamera bolja ako nekom to igra ulogu a onaj black bar s htc logom je i dalje tu tako da haters gonna hate.
Nešto sitno se na ovim videima vidi i novi Sense, meni se sviđa ovako na prvu jer se čini da nisu išli previše filozofirat tamo gdje ne treba, nego dodali material design, dodali neke fora gluposti tipa teme i tako.
Uglavnom me više Sense zanima jer planiram ostati na M8 još dugo.
Procurio je skroz danas, a vec se neko vrijeme znalo, tj predpostavljalo kako će izgledati i vise manje je sve poznato od specifikacija.
Ne vidim neki pomak u odnosu na M8, eventualno možda kamera bolja ako nekom to igra ulogu a onaj black bar s htc logom je i dalje tu tako da haters gonna hate.
Nešto sitno se na ovim videima vidi i novi Sense, meni se sviđa ovako na prvu jer se čini da nisu išli previše filozofirat tamo gdje ne treba, nego dodali material design, dodali neke fora gluposti tipa teme i tako.
Uglavnom me više Sense zanima jer planiram ostati na M8 još dugo.
Ko zna kakav ce zapravo bit? Mozda to HTC namjerno radi samo da malo zakuha stvari... Jer Spigen je stavio u prodaju maskice na kojima M9 izgleda drukcije. Sve cemo vidjeti za par dana...
Ima li tko na relaciji Zagreb/Zadar, da bi prodao M8? Srebrni obavezno, jamstvo i sva oprema obavezna.. Te naravno obavezno neoštećen mobitel.. Ako ima tko, neka mi se javi u PP, da se dogovorimo.. Lp
Ipak ostajem na M8, M9 je poprilično ružniji..

Biti bolji od najboljeg (M8)?! To nije lako postići.
najjace mi je kako ce sad vlasnicima M8, M9 biti ruzan, a mobiteli su maltene identicni osim te zadnje kamere..
a inace ako se gleda od naprijed, meni je ljepsi M9, sad je prednji dio od jednog djela, nema vise onih poklopca za zvucnike. i bocne tipke su profinjenije...
problem je jedino u samom dizajnu koji je vec malo "dosadio". M7 je bio revolucija, a ovo su sve samo usavrsavanja.. no HTC sprema jos neko iznenadjenje 1.3. pa zivili bili pa vidjeli :)
Ima li tko na relaciji Zagreb/Zadar, da bi prodao M8? Srebrni obavezno, jamstvo i sva oprema obavezna.. Te naravno obavezno neoštećen mobitel.. Ako ima tko, neka mi se javi u PP, da se dogovorimo.. Lp
Dosadio z3?

Dosadio z3?
Ma mislim si za mamu uzeti nešto pouzadno sa dobrom low light kamerom i da dobro pokret hvata, M8 mi se čini odličan izbor.. Još sam u zg za vikend a tamo ih ima na pretek
Meni osobno taj ui od sonyja uvijek brzo dosadi dok sense ne.
Imao m7 imam m8 i imat cu m9 da nebi bilo al su mi ruzni za popizdit. Kvaliteta izrade je druga stvar
Ruzni? Mislim to je osobna stvar, ali vecini su to najljepsi mobiteli
Ma osobna stvar, al meni osobno su M7 i M8 predivni
A sa 100 ljudi 109 cudi meni nisu ni malo ljepo.
Imao m7 imam m8 i imat cu m9 da nebi bilo al su mi ruzni za popizdit. Kvaliteta izrade je druga stvar
Nemoj odustati, možda ti se m15 svidi
Kad otprilike je stigao M8 prosle godine u prodaju u EU? Lipanj?
Kod nas znam da je stigao pocetkom svibnja, ali je bio i predstavljen mjesec dana kasnije nego sto ce sad biti. Znaci kod nas ga ocekujem pocetkom travnja, vjerojatno tako i drugdje, mozda tjedan-10 dana ranije