HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.456
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Htc M8

Mene uzasno nervira ovaj lolipop. Ima li nacin vratit se na staru verziju da ne rootam mob?

Mob se zna cesto zbagati da nevidim screen za otkljucavanje pa moram ugasit i ponovno uaplit zaslon. O aplikacijama da ne pricam. 9gag i jos par drugih aplikacija mi uopce ne zele raditi na wifi-ju nego moram ugasiti wifi i spojit se na mobilne podatke da bi se aplikacije spojile na net.

Dosad sve savrseno i sad sve zajebu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Htc M8

Kada ce novi Sesne stici na M8 i na koji nacin? Doci ce s novim Android update-om ili nekim drugim putem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Poslat ce ti cd poštom.

Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
Htc M8

vezano za FB messenger. samo treba iskljuciti nu player u dev options i sve radi super nakon toga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 13:30 (Igor666).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Htc M8
Zajeb kaže...

Poslat ce ti cd poštom.

Bice super ako je tako. 

15 godina
Htc M8

Nakon što sam instalirao Lollipop FB Messenger trošio bateriju nenormalno pa sam ga morao deinstalirati. Nakon ponovne instalacije, sad sve radi normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Ja valjda nisam skužio te probleme jer mi je mob 99% vremena na mute

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Đabe ti onda boomsound :(

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Danas mi uletio extra povoljno M8, no mob ima jednu manu, znači vizualno je savršen nikakvih tragova korištenja ni po njemu niti po ekranu, ali ima žutu mrlju na ekranu vidljivu na slikama. Pogotovo se vidi na bijeloj pozadini. Pitanje, da li to vrlo vjerojatno ide pod garanciju pošto ne vidim nikakvih znakova oštećenja igdje? Mob star pola godine, kupljen u Tmobile sa važećom garancijom. Da li da im nosim ili budem sretan što sam ga dobio jeftino, a mrlju previdim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Đabe ti onda boomsound :(

A drugo je kod puštanja muzike, općenito su mi uvijek svi mobovi na vibri samo

blackened_bm kaže...

Danas mi uletio extra povoljno M8, no mob ima jednu manu, znači vizualno je savršen nikakvih tragova korištenja ni po njemu niti po ekranu, ali ima žutu mrlju na ekranu vidljivu na slikama. Pogotovo se vidi na bijeloj pozadini. Pitanje, da li to vrlo vjerojatno ide pod garanciju pošto ne vidim nikakvih znakova oštećenja igdje? Mob star pola godine, kupljen u Tmobile sa važećom garancijom. Da li da im nosim ili budem sretan što sam ga dobio jeftino, a mrlju previdim :D

Pa kak nisi to skužio dok si kupovao, dosta lako je vidljivo. Ja bi odmah odnio u servis, ak nema oštećenja trebalo bi ić pod garanciju

14 godina
Htc M8

Ma naravno da sam skuzio, zato i je bio jeftin ;) mislim da ce bit APP jer ne vjerujem da je to uslijed nekog mehanickog ostecenja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Ako je pod garancijom odmah ga nosi u ovlašteni servis. Super izbor, uređaj je zvijer!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Al ako ga je ta osoba prodavala samo zbog te mane onda neznam, možda su ga otplili u servisu

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Garancija ne bi pokrla npr. mehanička oštećenja displeja ili samog uređaja koji su nastali nepažnjom vlasnika. Koliko ja vidim, nema mehaničkih oštećenja. Prije servisa pokušaj i sa

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 18:24 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Meni jedino pada na pamet da nije nastalo uslijed nekog jaceg pritiska. Inace lik se pravio mutav, kao nije on to ni skuzio, vjerojatno ga je zato i dao ispod cijene ali sam mu jos rusio zbog tog 200 kn.

phoenix - ne otvara mi ovo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Evo da se ja malo pohvalim :D Dns uzeo M8, srebrni na sve mreže, neki dan sam ga preprodao i rekoh idem ga i ja probati (jedini flagship kojeg nisam imao, iP5s, G3, S5 te sada imam Z3), s obzirom da ga imam uz Z3, mogu slobodno reći da po mom mišljenju/ukusu su to dva najbolja telefona na tržištu.

Za razliku od G3/S5, M8 i Z3 su ultra brzi i stabilni, UI je odlično napravljen i čak je mrvicu brži od Z3, te je Sense malo zabavniji, Z3 ima dosta clean look i brzo dosadi.

Dizajn i kvalitetu izrade neću spominjati, ovo je po meni najljepši i najkvalitetniji uređaj na tržištu

Boomsound speakeri su nevjerojatni. Ovo jednostavno morate doživjeti.. nemogu opisati doživljaj slušanja muzike, ne samo preko zvučnika, nego i preko slušalica

Kod HTC-a, je ekran, kao i zvučnici bez premca, kalibriran do jaja, boje su prirodne i vjerno prikazane, što ni je najbitnije, ugodan je oku i odlično se vidi na suncu.

Kamera.. hmm mixed bag ukratko :/ odlična je što se tiče brzine okidanja i pouzdanosti u low lightu, tu nema premca.. no dns sam malo isprobao outdoor fotkanje.. nisam baš prezadovoljan, fotke pate od lošeg dinamičkog raspona, ali zato je tu možda najbolji manual mode kojeg sam vidio, uz malo štelanja se dobiju sasvim u redu fotke.. da se razumijemo, uopće mi rezolucija nije problem - nego dinamički raspon.. HDR ne pomaže jer nije dobro napravljen. Ali da ponovim, low light, indoor fotke, brzina okidanja i Manual mode su bez premca. 

Baterija je ok zasada, nemogu ništa reći jer će mi trebati par dana da složim dojmove..

S obzirom da još LP nije došao na Z3, pričekat ću da dođe i vidjet kako to bude radilo, pa dobro rzmisliti koji ću zadržati. U najgorem slučaju oba, jer po meni ponavljam - dva daleko najbolja uređaja na tržištu.

Ps. Rješen problem sa messengerom sa gašenjem zvukova u aplikaciji. Meni je sad pomoglo, frend se isto ne žali.. zasada je super :)

Cheers

3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
blackened_bm kaže...

Meni jedino pada na pamet da nije nastalo uslijed nekog jaceg pritiska. Inace lik se pravio mutav, kao nije on to ni skuzio, vjerojatno ga je zato i dao ispod cijene ali sam mu jos rusio zbog tog 200 kn.

Jel se smije znat kolka je bila ta povoljna krajnja cijena?  

Ma nosi ga na servis, reci da ti se samo odjednom pojavilo i to je to, HTC ima dobar odnos prema kupcima što se toga tiče... Ne samo dobar, nego i odličan, pričam iz vlastitog iskustva.

15 godina
blackened_bm kaže...

Telefonom se spoji na internet pa u Youtube upiši stuck pixel, otvori nekoliko videa i pusti ih po pola sata.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 18:47 (phoenix2003).
14 godina
Htc M8

P.m. kog zanima :)

Phoenix - otvorio sam pa cemo vidjeti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Hmm..slatko li je se ovako dvoumiti..

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Kakav ti je to alien na licu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
phoenix2003 kaže...

Kakav ti je to alien na licu?

Vjerojatno mrtvi pixel na kameri 

13 godina
Htc M8

Vezano za ovo žutilo, imao sam isto na one x-u ali je tako jako. Samo odjednom se pojavilo. Dobio sam novi display. Fora jer je bio malo izgreban ekran

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Za One X znam da je patio od tog problema, što se tiče M8 ne nađem baš nešto o tome na netu.

Ma ukratko kad se izdovoljim malo njime odnijet ću ga na servis, ništa me ne košta. Btw. ako nekome treba imam sad za rješiti se M7 ;).

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 20:01 (blackened_bm).
10 godina
neaktivan
Htc M8

OSIJEK

Trebam pomoć vezano uz HTC ONE MINI 2.

Pao mi je nekak čudno (05.03.'15), na 'bok' i malo se odvojio ekran, 'visi' u zraku 2mm jedan manji dio na desnoj strami. SLIKA

Izgleda kao nešto što bi jedino ljepilo moglo popraviti.

Aliiiii, evo maloprije ga izvadim iz jakne i na ekranu ništa, tj. siva boja, ljubičasta, zelena...titra, uzorci kojekakvi -karirano, linije, nastavi niz. Kao da je neki kontakt u ekranu otišao u k. SLIKA

Aplikacije itd vidim TEK kad prstom snažno držim donji desni dio ekrana.

Garanciju imam ali sumnjam da će priznat. Gdje u Osijek na popravak s njim? Može li se uopće popraviti :D

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lollitax kaže...

OSIJEK

Trebam pomoć vezano uz HTC ONE MINI 2.

Pao mi je nekak čudno (05.03.'15), na 'bok' i malo se odvojio ekran, 'visi' u zraku 2mm jedan manji dio na desnoj strami. SLIKA

Izgleda kao nešto što bi jedino ljepilo moglo popraviti.

Aliiiii, evo maloprije ga izvadim iz jakne i na ekranu ništa, tj. siva boja, ljubičasta, zelena...titra, uzorci kojekakvi -karirano, linije, nastavi niz. Kao da je neki kontakt u ekranu otišao u k. SLIKA

Aplikacije itd vidim TEK kad prstom snažno držim donji desni dio ekrana.

Garanciju imam ali sumnjam da će priznat. Gdje u Osijek na popravak s njim? Može li se uopće popraviti :D

Mislim da će ti morati mijenjat i staklo i ekran, a to će te dosta koštati... Ako se ne vide neke velke ogrebotine od pada probaj na servis pod garanciju, ko zna

10 godina
neaktivan
Htc M8

Za sve koji imaju M8 sa nesnosno glasnom vibracijom- skinite si sa Play Storea "Good vibrations". Recimo za SMS, Whatsapp i ostale poruke, stavite si da vam vibrira po 50 ms, s pauzom od recimo 100 ms, i tako 2 ili 3 puta zaredom. Za pozive si stavite isto vibraciju 50 ms, ali pauzu recimo 500 ms, bez problema ćete osjetiti, a vibracija kod poziva se ionako kontinuirano ponavlja.

Još bi dodao to da u svim aplikacijama isključire vibraciju da vam se ne preklapa, dovoljna je samo Good vibrations.

Stvar je u ovome- kada je duljina vibracije samo 50 ms, motorčić ni ne stigne doći do najvećeg intenziteta, pa vibrira normalnim. Evo sad se konačno mogu dopisivati s upaljenom vibracijom, a da je mob pored mene na stolu. Kad dođe poruka, lagano zavibrira 3 puta zaredom i bez problema skužim. Lagano je zapravo normalno, kažem lagano jer je prije bilo nesnosno. Ako mi je nekim slučajem bio na vibri na stolu pored mene, čim je došla poruka instantno mi je skočio tlak.

Ja sam ionako zbog te glasne vibracije imao mob cijelo vrijeme na silentu, pa mi je ovo super. Neznam zašto mi to prije nije palo napamet :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 12:46 (markom63).

0 0 hvala 1
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Evo da se ja malo pohvalim :D Dns uzeo M8, srebrni na sve mreže, neki dan sam ga preprodao i rekoh idem ga i ja probati (jedini flagship kojeg nisam imao, iP5s, G3, S5 te sada imam Z3), s obzirom da ga imam uz Z3, mogu slobodno reći da po mom mišljenju/ukusu su to dva najbolja telefona na tržištu.

Za razliku od G3/S5, M8 i Z3 su ultra brzi i stabilni, UI je odlično napravljen i čak je mrvicu brži od Z3, te je Sense malo zabavniji, Z3 ima dosta clean look i brzo dosadi.

Dizajn i kvalitetu izrade neću spominjati, ovo je po meni najljepši i najkvalitetniji uređaj na tržištu

Boomsound speakeri su nevjerojatni. Ovo jednostavno morate doživjeti.. nemogu opisati doživljaj slušanja muzike, ne samo preko zvučnika, nego i preko slušalica

Kod HTC-a, je ekran, kao i zvučnici bez premca, kalibriran do jaja, boje su prirodne i vjerno prikazane, što ni je najbitnije, ugodan je oku i odlično se vidi na suncu.

Kamera.. hmm mixed bag ukratko :/ odlična je što se tiče brzine okidanja i pouzdanosti u low lightu, tu nema premca.. no dns sam malo isprobao outdoor fotkanje.. nisam baš prezadovoljan, fotke pate od lošeg dinamičkog raspona, ali zato je tu možda najbolji manual mode kojeg sam vidio, uz malo štelanja se dobiju sasvim u redu fotke.. da se razumijemo, uopće mi rezolucija nije problem - nego dinamički raspon.. HDR ne pomaže jer nije dobro napravljen. Ali da ponovim, low light, indoor fotke, brzina okidanja i Manual mode su bez premca. 

Baterija je ok zasada, nemogu ništa reći jer će mi trebati par dana da složim dojmove..

S obzirom da još LP nije došao na Z3, pričekat ću da dođe i vidjet kako to bude radilo, pa dobro rzmisliti koji ću zadržati. U najgorem slučaju oba, jer po meni ponavljam - dva daleko najbolja uređaja na tržištu.

Ps. Rješen problem sa messengerom sa gašenjem zvukova u aplikaciji. Meni je sad pomoglo, frend se isto ne žali.. zasada je super :)

Cheers

OT:

Vidim da furaš i Z3, aj napravi neke usporedbe fotki low light uvjeti, Z3 vs M8...

Za Z3 vele da je jako dobar u low light uvjetima.. Kaj to znači da je M8 u tim (low light) uvjetima neprikosnoveni vladar?

Čak mi je M8 u nekim stvarima bolji od Z3, kod Z3 mi je prednost velika baterija, al fakat je odlična, M8 je tu malo lošiji..

A definitivno boomsound na M8 su pun pogodak..

Dok bi birao između ta dva, ipak dajem prednost M8.. Da se razumijemo, nije Z3 loš, čak naprotiv.. Ali...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 17:28 (zvonac).
10 godina
neaktivan
Htc M8

Iskreno neznam kakav je Z3 u tom području, ali vidio sam kod frenda Z3C i mogu reći da su oni poklopci- katastrofa. Teško ih je otvoriti, teško ih je vratiti natrag, izgleda ko da ni opće ne sjednu savršeno do kraja kak spada. Dobro, na Z3 je ipak aluminijski okvir, što je velika razlika, ali neznam ni koji će im vrag ti poklopci, pa HTC ima Butterly 2 koji nema niti jedan poklopac, isto kao i Eye.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice