HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.218
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Htc M8
Deawood kaže...

Note 4 nije bolji od M8. Osim u kameri i većem ekranu. Ali je puno bolji u držanju cijene ;)

Misliš da je N4 bolji u držanju cijene? 

Miro
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ne da mislim nego znam ;). Najbolje drži iPhone, pa Samsung, pa HTC, pa Sony, pa LG.

To ti je nekakva činjenica.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 17:32 (Deawood).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Svaki dan na njuškalu se pojave oglasi za s5, novi zapakirani za 2200-2300. Ima ih valjda 500 u oglasu. HTC m8 konkretno ima oko 120 i ne možeš ga kupiti ispod 2800. Bitno je koliko ih ima u ponudi.

Miro
15 godina
neaktivan
Htc M8

Danas mi stigao Lolipop na M8, ako slučajno nitko nije provjeravao.. TELE2 mreža :)

LOL EUNE: lolking.net/summoner/eune/32157899
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
pai in the ass kaže...

Svaki dan na njuškalu se pojave oglasi za s5, novi zapakirani za 2200-2300. Ima ih valjda 500 u oglasu. HTC m8 konkretno ima oko 120 i ne možeš ga kupiti ispod 2800. Bitno je koliko ih ima u ponudi.

Ma kad je S5 poluproizvod, ali Note 4 je već bolja stvar.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
neaktivan
Htc M8

Ali nije ko m8 :-)

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
pai in the ass kaže...

Ali nije ko m8 :-)

Ah kako kome, da Note 4 nema TouchWiz i da mu zadnji poklopac nije od te očajne plastike, bio bi super mobitel.

14 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Ah kako kome, da Note 4 nema TouchWiz i da mu zadnji poklopac nije od te očajne plastike, bio bi super mobitel.

Touchwizz na N4 leti

10 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Deawood kaže...

Touchwizz na N4 leti

Bolji je nego prije ali ipak nije kao Sense. Pogotovo sad kad M9 izade s novim Sensom, pa to ce cudo bit (nadam se)

14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...
Deawood kaže...

Touchwizz na N4 leti

Svi kažu da svi mobiteli lete, ali nakon nekog vremena niti jedan uređaj više ne leti. Ali to se najgore događa sa Samsungovim uređajima. Probao sam N4 (u "izlogu"), radi dobro, ali ne kao M8 na zadnjoj verziji KitKata (na 5.0 mu ponekad treba malo duže da ga otključam sa swipeom, nije instantno otključavanje kao na KitKatu, ali popraviti će se to ;)

14 godina
odjavljen
Htc M8

Slažem se da nije kao Sense. Ali meni koji sam picajzla N4 radi odlično

0 0 hvala 0
16 godina
Ako ovo bude M9, uff... Ljepotica i po :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58781467
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
odjavljen
Htc M8

NHF ekipa, ali meni je M9 "durilo", barem po ovim leakovima. Mob je lijep po svim točkama, ali sve te točke ta odurna kamera smota u papir, obriše guzicu s njima i baci u WC školjku.

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Meni je po ovim leakovima zaista lijep.

Koliko vidim, dimenzije su manje, manje mesa, vanjština zvučnika puno ljepša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ma mene samo ta odurna kockasta kamera muči. Da su ostali na okrugloj kao na M8 bilo bi savršeno. 

0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Ja sam bio skeptičan, ali meni osobno ovo predobro izgleda. Veliki korak naprijed u odnosu na M7/M8. 

Još glavna iznenađenja ne znamo ... Još deset dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Meni osobno ovaj vanjski izgled kamere izgleda nice.

Jedva čekam uređaj, ovo bi mogao bit pun pogodak.

Iako bih volio da su mrvicu povečali dijagonalu displaya, samo radi on screen tipki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Očekuje se od 5.0" - 5.2".

Ako su dimenzije leakane točne, onda sve je to moguće. Tanji su bezeli, gore i dolje pogotovo, tako, mislim da je realno očekivat 5.1"-5.2".

15 godina
sardax kaže...

Očekuje se od 5.0" - 5.2".

Ako su dimenzije leakane točne, onda sve je to moguće. Tanji su bezeli, gore i dolje pogotovo, tako, mislim da je realno očekivat 5.1"-5.2".

5.2'' bi bilo odlično!

Ali mislim da se već pošteno spominjalo, kako ostaju na 5.0''

Sad ostaje za vidjet.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 20:55 (zabranjeniples).
16 godina
Htc M8

Stigao mi update na Lolipop (tmobile) sad kako sam čuo dosta se ekipe žali na trajanje baterije na ostalim mobitelima (s5, g3). Kakvo je stanje za m8 generalno, ne samo za bateriju? 

9 Nadogradi na Lolipop
0 ostani na KitKat-u
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 22:29 (nani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nani kaže...

Stigao mi update na Lolipop (tmobile) sad kako sam čuo dosta se ekipe žali na trajanje baterije na ostalim mobitelima (s5, g3). Kakvo je stanje za m8 generalno, ne samo za bateriju? 

Kad sam ga updateao sam zivcanio, ali nakon par dana se stanje stvarno fino stabiliziralo, usudio bi se reci da je baterija cak i bolja. Ujutro u 9 sam ga skinuo s punjaca, normalno sam ga koristio tijekom dana, znaci malo sufranja poziva sms whatsappa itd i sad je na 66%. Sasvim pristojno, a i fluidnost je kao i na 4.4.4 tako da ne vidim razlog da se ostane na Kitkatu.

14 godina
Htc M8

Jutros diga s punjaca ( oko 10 ipo ) i do sada je na 78%. Par poziva, fb, mail, watsup i nesto jutuba. Ukljucenja stednja energije, ali samo ekran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Pozdrav, imam priliku zamjeniti G3 za M8. Što mislite o tome. G3 me ubija što trza, te svako malo to vidim i poprilično mi smeta. Još se nadam da mi manji ekran neće biti problem :)

Na što da pazim kod M8, nekakvi nedostatci ili greške. Znam da su neki imali problema sa zvucnikom ili nešto tako..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Pazi na ogrebotine, uzmi IMEI i provjeri dali mobitel nije ukrađeni. 

M8 nema tvorničkih greški, barem koliko ja znam. 

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Ako neces ti mjenjat, ja cu :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Ljudi jel moze jedno pitanje, koliko vam glasno vibrira M8? Moj je strahovito glasan, mislio sam da je to normalno ali onda sam isprobao jos par M osmica i sve normalno vibriraju. Cak sam vidio da neki ljudi daju mobitele na servis zbog tog preglasnog vibriranja, da je to neki hardverski problem.

Sad da docaram tu glasnocu- ako mi je mob na stolu mogu ga bez problema cuti kako tresti u drugu sobu kroz zatvorena vrata, a ako sam pored stola onda je to neizdrzivo iritanta buka, zato mi je i cijelo vrijeme na silentu. Kad sam npr na predavanju na faksu dok je tisina i on zavibrira u dzepu, svih 80 ljudi se okrene prema meni. Kak je vama stanje, dal da ga nosim na servis zbog tog?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 12:18 (markom63).

0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Meni rođak na katu ispod mene zna kad mi mobitel zvoni, jer vibrira tako jako da vibracije do kata ispod tresu. Mozes iskljucit vibraciju totalno.

Zenskama je mob super.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 12:37 (Zajeb).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Meni rođak na katu ispod mene zna kad mi mobitel zvoni, jer vibrira tako jako da vibracije do kata ispod tresu. Mozes iskljucit vibraciju totalno.

Zenskama je mob super.

Znam da mogu iskljucit ali ne zelim, treba mi vibracija ali ovakva je potpuno beskorisna. Pogotovo kad sam vidio par ostalih koji najnormalnije vibriraju. Imam jos par problema s mobom (škljocanje ekrana u donjem lijevom kutu, skroz labavi gumbi za glasnocu), pa cu ga odnjet na servis i nek to rjese. Imao sam i softverskih problema (rotacija u svim smjerovima, konstanto paljenje zvucnika dok telefoniram), no oni su nestali sami od sebe. 

14 godina
markom63 kaže...

Ljudi jel moze jedno pitanje, koliko vam glasno vibrira M8? Moj je strahovito glasan, mislio sam da je to normalno ali onda sam isprobao jos par M osmica i sve normalno vibriraju. Cak sam vidio da neki ljudi daju mobitele na servis zbog tog preglasnog vibriranja, da je to neki hardverski problem.

Sad da docaram tu glasnocu- ako mi je mob na stolu mogu ga bez problema cuti kako tresti u drugu sobu kroz zatvorena vrata, a ako sam pored stola onda je to neizdrzivo iritanta buka, zato mi je i cijelo vrijeme na silentu. Kad sam npr na predavanju na faksu dok je tisina i on zavibrira u dzepu, svih 80 ljudi se okrene prema meni. Kak je vama stanje, dal da ga nosim na servis zbog tog?

Meni je isto preglasna vibracija, ali primjetno je samo dok je na stolu. U džepu se ne čuje, što je i logično zbog amortizacije, ne znam stvarno kako se tebi može čuti vibracija u džepu.

10 godina
neaktivan
Cordas kaže...
markom63 kaže...

Meni je isto preglasna vibracija, ali primjetno je samo dok je na stolu. U džepu se ne čuje, što je i logično zbog amortizacije, ne znam stvarno kako se tebi može čuti vibracija u džepu.

A vjerojatno neki hardverski problem. Kazem ti, vibracija je neupotrebljiva zbog tog. Moguce jer sam kupio M8 cim je izasao, tako da su kasnije vjerojatno popravili te probleme 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice