HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.148
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Htc M8

Siguran sam da su TMobile i VIP dobili, za TELE2 ne znam.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

I Tele2 ga je dobio. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Neobično, svaki dan provjeravam i ništa. Sumnjam da sam jedini, al nigdje nisam vidio da se netko javio s istim problemom. Nije valjda prošla baba s kolčima...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Htc M8
EskimoJoe kaže...

Neobično, svaki dan provjeravam i ništa. Sumnjam da sam jedini, al nigdje nisam vidio da se netko javio s istim problemom. Nije valjda prošla baba s kolčima...

http://www.gsmarena.com/some_htc_one_versions_will_get_android_50_later_than_expected-news-11007.php

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
EskimoJoe kaže...

Ja sam TELE 2 i nisam dobio update.

14 godina
neaktivan
Htc M8

Pitanjce jedno. Planiram uzeti jedan HTC One M8. Ima jedan na njuškalu koji je kupljen u VIP-u ali radi i na sve druge mreže. Jesu li vam dolazili otključani mobiteli? Negdje sam pročitao da kodovi za otključavanje ne prolaze na reklamacijama u slučaju kvara uređaja - ne prizna se garancija. Drugo pitanje, kako se na htc-u vidi je li uređaj rootan?

Miro

0 0 hvala 0
16 godina
intelpro kaže...
EskimoJoe kaže...

Ja sam TELE 2 i nisam dobio update.

Ja na TMobile (uređaj otključan na sve mreže) i nemam update

14 godina
neaktivan
Htc M8

I još jedno pitanje. Je li kamera stvarno loša ili se pretjeruje?

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
pai in the ass kaže...

Pa nitko nije rekao da je loša xD

Nije loša, nego je lošIJA.

14 godina
odjavljen
pai in the ass kaže...

Kamera je dobra, vjerujem da će prosječan korisnik biti zadovoljan

14 godina
neaktivan
Htc M8

A jel zna netko odgovor na pitanje koje sam postavio malo iznad? Vezano za rootanje i otključavanje. 

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
pai in the ass kaže...

A jel zna netko odgovor na pitanje koje sam postavio malo iznad? Vezano za rootanje i otključavanje. 

Sumnjam da bi bilo nekih problema, ja sam odnesao Z prije par mjeseci sa rootom i custom ROMom tako da nebi trebalo biti problema ;)

To vrijedi i za otključavanje i za rootanje, za otključavanje sam siguran jer je to običan kod.

14 godina
Htc M8

Može preporuka nekog casea sa ebay-a? Da je kvalitetan, čvrst i dobro leži u ruci , do max 20$

i kao dijete, mrzio sam autoritete.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Toxic1337 kaže...

Može preporuka nekog casea sa ebay-a? Da je kvalitetan, čvrst i dobro leži u ruci , do max 20$

Casedevil su perverzno dobra, a ovako traži Nilkin i neka no name.

10 godina
neaktivan

Spigen ultra hybrid, fenomenalna maskica. Koristio sam ju prva 3 mjeseca, dok sam jos imao mob u maskici. Fenomenalna, same pohvale, odlicno izgleda a i jos bolje stiti. Vrijedi svaki cent

Imam i ovu, ako zelis samo zastitu protiv ogrebotina i blazih udaraca: http://www.ebay.com/itm/321513523096?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D321513523096%26_rdc%3D1 . Toliko dobro izgleda da ju ni ne primjetis kad je na mobu, za 2 i pol dolara

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 10:22 (markom63).
14 godina
odjavljen
markom63 kaže...

Spigen ultra hybrid, fenomenalna maskica. Koristio sam ju prva 3 mjeseca, dok sam jos imao mob u maskici. Fenomenalna, same pohvale, odlicno izgleda a i jos bolje stiti. Vrijedi svaki cent

Imam i ovu, ako zelis samo zastitu protiv ogrebotina i blazih udaraca: http://www.ebay.com/itm/321513523096?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D321513523096%26_rdc%3D1 . Toliko dobro izgleda da ju ni ne primjetis kad je na mobu, za 2 i pol dolara

Ali metal je metal ;)

Nema šanse da se vraćam na maskicu, najprije sam ga pazio i živio je ko bubreg u loju, ali sad imam samo glass screen protector (koji je btw ODLIČAN, pao mi je mob preko 10 puta sa barem metar visine i ništa, nigdje pukotine) i to je to.

Mob mi se oštećuje dolje na rubu kod micro USB i 3.5 jacka (ne onaj u boji moba nego onaj sjajniji koji je ispod plastike na rubu), ali dobro, nije on mene kupio ;)

15 godina
Htc M8

Ekipa, vezano za speaker grill i zamjenu istog.

Dali se gubi jamstvo, ukoliko ih sam promjenim ?

Vrlo je jednostavno, evo i video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Deawood kaže...
markom63 kaže...

Ali metal je metal ;)

Nema šanse da se vraćam na maskicu, najprije sam ga pazio i živio je ko bubreg u loju, ali sad imam samo glass screen protector (koji je btw ODLIČAN, pao mi je mob preko 10 puta sa barem metar visine i ništa, nigdje pukotine) i to je to.

Mob mi se oštećuje dolje na rubu kod micro USB i 3.5 jacka (ne onaj u boji moba nego onaj sjajniji koji je ispod plastike na rubu), ali dobro, nije on mene kupio ;)

Takoder, Nillkinov glass protector i to je to. Nema sanse da bi mjenjao osjecaj metala zbog par minimalnih ogrebotina.

14 godina
neaktivan
Htc M8

Što mislite o ponudu? Imam Note 4 i čovjek mi nudi za Note  1500kn i HTC one m8 star manje od mjesec dana? Jel to ok ponuda po vama? 

Miro

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Ostani na Note 4.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina

Ok je ponuda .

Ja bi uzeo M8 i 1500.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ostani na Note 4.

Zašto misliš? Note 4 je sigurno bolji, ali pitanje je koliko. A 1500kn je dosta novaca. I pitanje je je li stvarno bolji za tih 1500kn.

Miro
14 godina
odjavljen
Htc M8

ja bi uzeo, samo dobiješ lošiju kameru i to je to

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

I malo manji ekran.

Miro
12 godina
pai in the ass kaže...
MARKOZD15 kaže...

I malo manji ekran.

Razliku u ekranu će dosta osjetiti, pogotovo ako surfa na mobu.

Što zbog same dijagonale, što zbog virtualnih tipki na HTC-u koje oduzimaju na dijagonali, u odnosu na Samsung koji ima fizičke.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
Htc M8

Plan mi je bio uzeti neki manji i za razliku u lovi kupiti neki tablet. Ali sad mi se to čini dosta zaje...cije. A koliko sam vidio htc m8 je odličan. Svaki put kad pokrenem antutu benchmark m8 je tu negdje. A opet kazem, blvelika je razlika u lovi.

Miro

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Plan mi je bio uzeti neki manji i za razliku u lovi kupiti neki tablet. Ali sad mi se to čini dosta zaje...cije. A koliko sam vidio htc m8 je odličan. Svaki put kad pokrenem antutu benchmark m8 je tu negdje. A opet kazem, blvelika je razlika u lovi.

M8 je fenomenalan mob, a vjerojatno je i brzi u radu jer Note 4 ima taj Touchwiz. Sad sve ovisi kako ti pase, ako ti je Note prevelik, i ako je M8 kao nov, definitivno prihvati ponudu... Jer za mene je M8 poseban u Android svijetu 

14 godina
neaktivan
Htc M8

Ma nije prevelik. Zao mi je Note dati jer je fenomenalan i stvarno je prekrasan. Prije sam imao G3. Isto je odličan mob.

Miro

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Ma nije prevelik. Zao mi je Note dati jer je fenomenalan i stvarno je prekrasan. Prije sam imao G3. Isto je odličan mob.

A onda si ostavi Note, pusti tih 1500 kn, pa ako si vec imao love za taj mob onda ti to nije tolika strasna cifra

14 godina
odjavljen
Htc M8

Note 4 nije bolji od M8. Osim u kameri i većem ekranu. Ali je puno bolji u držanju cijene ;)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice