HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.108
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Htc M8

Jednako je brzi kao i na KK. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Htc M8

Ja imam osjećaj da se ipak baterija brže troši na lollipopo-u. 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Htc M8

I ja isto. :D

Ili je to možda zato što sad više tipkam po njemu i gledam kakav je lollipop. Vidjet cu kroz par dana. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 13:41 (keenan).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ja imam sat više SOTa. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Htc M8

Ima netko da mu još nije došao Lolipop? I postoji li možda način kako da ga potaknem osim sa provjerom ažuriranja softvera? Mob je kupljen u tcomu, a koristim Vip mrežu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Htc M8

Cijela Europa je dobila osim tebe. :D

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Htc M8
Jeli kome radi CropMeIn funkcija na kameri koja je omogućena u zadnjem updateu HTC Camera kroz Play Store? Nekima radi, nekima ne??

Ako je ovo novi M9, sad, 5.0" ili 5.2", sve jedno, bit će vrh telefon i dizajnerski i specifikacijama. Još kad bi bio recimo u verzijama 64/128 GB, to bi bio pun pogodak.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58520177
ptspclan.com | visit us ^^
10 godina
neaktivan
Htc M8

Pozdrav svima. Imam problem što se tiče updatea. Notifikaciju da je stigao lollipop sam dobio prije 3 dana, nisam htio odmah nadogradit, nego sam tek jučer navečer probao. Međutim, kad sam stisnuo nadogradnju bacio mi je neki error i nije uopće počeo skidati update. Sad kad odem na about, software updates itd, kaže mi your phone is up to date (4.4.4.). da li itko zna što se moglo dogoditi i kako riješiti taj problem? ako pomaže, prije toga sam ažurirao htc aplikacije na play storeu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Možda je povučen update jer takvo se nešto slično dogodilo i pri dizanju na 4.3 ili 4.4 tj.bili su pustili update da bi nakon par dana isti stopirali dok nisu nešto popravili
16 godina
Htc M8

I meni ne nudi update na Lolipop, kaže mi da mi je 'up to date'! Na TCom-u sam a uređaj je kupljen kao slobodan. Može li se preko serijskog broja provjeriti kojoj 'regiji' pripada mob i da li je za istu izašao update. Device serial number: SH46XWM00783. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
sardax kaže...
Jeli kome radi CropMeIn funkcija na kameri koja je omogućena u zadnjem updateu HTC Camera kroz Play Store? Nekima radi, nekima ne??

Ako je ovo novi M9, sad, 5.0" ili 5.2", sve jedno, bit će vrh telefon i dizajnerski i specifikacijama. Još kad bi bio recimo u verzijama 64/128 GB, to bi bio pun pogodak.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58520177

Bit će vrh telefon i dizajnerski i specifikacijama?

Telefon je rugoba prema M8...

16 godina
neaktivan
Htc M8

Možeš neke informacije vidjet, meni za model piše HTC ONE (M8), 0P6B100 (EUROPE)

https://imeidata.net/check

http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 15:45 (keenan).

0 0 hvala 0
16 godina
keenan kaže...

Možeš neke informacije vidjet, meni za model piše HTC ONE (M8), 0P6B100 (EUROPE)

https://imeidata.net/check

http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx

Kaže za moj IMEI: HTC ONE (M8), HTC 0P82300. Ispod piše Sold to: CROATIA. Valjda je onda OK.

Samo što nema updatea na Lolipop :(

16 godina
neaktivan
Htc M8

Meni piše sold to russian federation. A kupio sam ga u vipu na pretplatu. xD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EskimoJoe kaže...

Pozdrav svima. Imam problem što se tiče updatea. Notifikaciju da je stigao lollipop sam dobio prije 3 dana, nisam htio odmah nadogradit, nego sam tek jučer navečer probao. Međutim, kad sam stisnuo nadogradnju bacio mi je neki error i nije uopće počeo skidati update. Sad kad odem na about, software updates itd, kaže mi your phone is up to date (4.4.4.). da li itko zna što se moglo dogoditi i kako riješiti taj problem? ako pomaže, prije toga sam ažurirao htc aplikacije na play storeu.

ista stvar i kod mene. tele2 operater.

10 godina
neaktivan

također tele2. 

10 godina
neaktivan
Htc M8

Razocaran sam malo, ne razumijem kako im treba vise od 3 mjeseca za tih par minimalnih promjena

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Ima netko voljan zamjene za LG G3? :) 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Kakva je situacija sa data connection nakon updatea na lolli kod vipa ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nikakvih problema nema kod mene. Nisam ni vidio nigdje da netko na VIPu ima.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Htc M8

Kako ste zadovoljni baterijom u odnosu na kiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Meni otprilike ista. 
Na Lollipopu sam primjetio tu i tamo koji lag. Najviše kod otvaranja multitasking prozora, ali ovako više manje je sve dobro, animacije lijepo i fluidno rade, lijepa promjena.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Htc M8

Kad mogu ocekivat Lollipop na Tele 2 mrezi sam ?

0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Meni se sada više pregrijava na multitaskingu i kod snimanja videa,sve se iza užari,i to naravno utječe na bateriju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Po svemu pročitanom, čini se ipak neisplativ prelazak na lollipop ?

Mislim se uzet opet M8, ali pretpostavljam da ću trebat radit update radi data connection problema.

Ali ako napravim update, to će bit prijelaz na lollipop.

Trenutno sam na S5, koji je isto bolje radio na kitkatu.

Kako čujem, lollipop je zaxran uglavnom na svakom uređaju.

Negdje više, negdje manje, 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zabranjeniples kaže...

Po svemu pročitanom, čini se ipak neisplativ prelazak na lollipop ?

Mislim se uzet opet M8, ali pretpostavljam da ću trebat radit update radi data connection problema.

Ali ako napravim update, to će bit prijelaz na lollipop.

Trenutno sam na S5, koji je isto bolje radio na kitkatu.

Kako čujem, lollipop je zaxran uglavnom na svakom uređaju.

Negdje više, negdje manje, 

Sam image Lollipopa kojeg je Google isporučio proizvođačima je loš. To se vidi po tome da ni korisnici Nexus uređaja nisu baš previše zadovoljni.

To je istina da je negdje više, a negdje manje loš lollipop, ali mislim da je na M8 uvjerljivo najmanje loš i stvarno dobro radi, skoro kao KK. Tako da će vjerojatno to još dodatno ispeglati u budućnosti.

14 godina
odjavljen
Htc M8

Ma nije Lollipop na M8 loš, ja jedini problem vidim u tome što ponekad mu treba pola sekunde duže da se iz lock screena prebaci na launcher. 

Nije baš da ću počupati kosu zbog toga, ali mi smeta. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Je li itko u ovih tjedan dana dobio update? Konkretno tele2?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
EskimoJoe kaže...

Je li itko u ovih tjedan dana dobio update? Konkretno tele2?

Ja sam ga dobio kad i svi ostali, već odavno. Ali mislim da je HTC stonirao update pa ga nitko više ne dobiva.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice