Jednako je brzi kao i na KK.

Jednako je brzi kao i na KK.
Ja imam osjećaj da se ipak baterija brže troši na lollipopo-u.
I ja isto. :D
Ili je to možda zato što sad više tipkam po njemu i gledam kakav je lollipop. Vidjet cu kroz par dana.
Ja imam sat više SOTa.
Ima netko da mu još nije došao Lolipop? I postoji li možda način kako da ga potaknem osim sa provjerom ažuriranja softvera? Mob je kupljen u tcomu, a koristim Vip mrežu.
Cijela Europa je dobila osim tebe. :D
Pozdrav svima. Imam problem što se tiče updatea. Notifikaciju da je stigao lollipop sam dobio prije 3 dana, nisam htio odmah nadogradit, nego sam tek jučer navečer probao. Međutim, kad sam stisnuo nadogradnju bacio mi je neki error i nije uopće počeo skidati update. Sad kad odem na about, software updates itd, kaže mi your phone is up to date (4.4.4.). da li itko zna što se moglo dogoditi i kako riješiti taj problem? ako pomaže, prije toga sam ažurirao htc aplikacije na play storeu.
I meni ne nudi update na Lolipop, kaže mi da mi je 'up to date'! Na TCom-u sam a uređaj je kupljen kao slobodan. Može li se preko serijskog broja provjeriti kojoj 'regiji' pripada mob i da li je za istu izašao update. Device serial number: SH46XWM00783.
Bit će vrh telefon i dizajnerski i specifikacijama?
Telefon je rugoba prema M8...
Možeš neke informacije vidjet, meni za model piše HTC ONE (M8), 0P6B100 (EUROPE)
http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx
Možeš neke informacije vidjet, meni za model piše HTC ONE (M8), 0P6B100 (EUROPE)
http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx
Kaže za moj IMEI: HTC ONE (M8), HTC 0P82300. Ispod piše Sold to: CROATIA. Valjda je onda OK.
Samo što nema updatea na Lolipop :(
Meni piše sold to russian federation. A kupio sam ga u vipu na pretplatu. xD
Pozdrav svima. Imam problem što se tiče updatea. Notifikaciju da je stigao lollipop sam dobio prije 3 dana, nisam htio odmah nadogradit, nego sam tek jučer navečer probao. Međutim, kad sam stisnuo nadogradnju bacio mi je neki error i nije uopće počeo skidati update. Sad kad odem na about, software updates itd, kaže mi your phone is up to date (4.4.4.). da li itko zna što se moglo dogoditi i kako riješiti taj problem? ako pomaže, prije toga sam ažurirao htc aplikacije na play storeu.
ista stvar i kod mene. tele2 operater.
također tele2.
Evo malo o odgodi i povlačenju
http://www.gsmarena.com/some_htc_one_versions_will_get_android_50_later_than_expected-news-11007.php
Razocaran sam malo, ne razumijem kako im treba vise od 3 mjeseca za tih par minimalnih promjena
Ima netko voljan zamjene za LG G3? :)
Kakva je situacija sa data connection nakon updatea na lolli kod vipa ?
Kako ste zadovoljni baterijom u odnosu na kiti?
Meni otprilike ista.
Na Lollipopu sam primjetio tu i tamo koji lag. Najviše kod otvaranja multitasking prozora, ali ovako više manje je sve dobro, animacije lijepo i fluidno rade, lijepa promjena.
Kad mogu ocekivat Lollipop na Tele 2 mrezi sam ?
Meni se sada više pregrijava na multitaskingu i kod snimanja videa,sve se iza užari,i to naravno utječe na bateriju...
Po svemu pročitanom, čini se ipak neisplativ prelazak na lollipop ?
Mislim se uzet opet M8, ali pretpostavljam da ću trebat radit update radi data connection problema.
Ali ako napravim update, to će bit prijelaz na lollipop.
Trenutno sam na S5, koji je isto bolje radio na kitkatu.
Kako čujem, lollipop je zaxran uglavnom na svakom uređaju.
Negdje više, negdje manje,
Po svemu pročitanom, čini se ipak neisplativ prelazak na lollipop ?
Mislim se uzet opet M8, ali pretpostavljam da ću trebat radit update radi data connection problema.
Ali ako napravim update, to će bit prijelaz na lollipop.
Trenutno sam na S5, koji je isto bolje radio na kitkatu.
Kako čujem, lollipop je zaxran uglavnom na svakom uređaju.
Negdje više, negdje manje,
Sam image Lollipopa kojeg je Google isporučio proizvođačima je loš. To se vidi po tome da ni korisnici Nexus uređaja nisu baš previše zadovoljni.
To je istina da je negdje više, a negdje manje loš lollipop, ali mislim da je na M8 uvjerljivo najmanje loš i stvarno dobro radi, skoro kao KK. Tako da će vjerojatno to još dodatno ispeglati u budućnosti.
Ma nije Lollipop na M8 loš, ja jedini problem vidim u tome što ponekad mu treba pola sekunde duže da se iz lock screena prebaci na launcher.
Nije baš da ću počupati kosu zbog toga, ali mi smeta.
Je li itko u ovih tjedan dana dobio update? Konkretno tele2?
Je li itko u ovih tjedan dana dobio update? Konkretno tele2?
Ja sam ga dobio kad i svi ostali, već odavno. Ali mislim da je HTC stonirao update pa ga nitko više ne dobiva.