Tipkovnica android
- poruka: 22
- |
- čitano: 10.074
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako sam te dobro shvatio, ti na stock tipkovnici želiš SAMO VELIKA slova, zar ne?!?!
Pa probaj dupli klik na strelicu, ali to moraš svaku poruku posebno ponovo!!
Android tableti nemaju Retina display...
Mozda nesto ovako https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sixgreen.android.softkeyboard&feature=search_result
I daj reci kako to moze usporavati tipkanje?
Po tvojoj teoriji onda i monitori sa tom rezolucijom imaju Retina display. Retina je Appleov "brand"... Smije li se znati koji je to tablet? A što se tiče tipkovnice, ova gore ti je jedna od najboljih ako hoćeš baš nešto kao kod iPhonea. Meni je stock Android 4.2 vrh, držim je na svom Samsungu odkako sam stavio Kyrillosov rom.
Meni uopće nije problem pisati na Android tipkovnici. Meni je ta iPhoneova tipkovnica malo glupa, ne znam kad pišem veliko, a kad malo slovo, ovdje je to jasno očito...
A što se tiče displeja, nemoj izmišljati toplu vodu, to nije Retina... A i pogledaj "Retinu" na iPhoneu, 0 za nove FHD ekrane. Ne znam zašto svi svršavate na spomen te Retine i svega Appleovog...
Ajde sad već izmišljaš gluposti. Tipkovnica je isti vrag, a to što ti voliš velika slova je samo tvoj problem. Nađi mi razliku između tipkanja na androidu i iOS-u ..
apeo si koda se slova fizički pomiču s jedne strane ekrana na drugi... gluposti
Je li iskustvo "tipkanja" na iPhoneu 5, 4s, 4, 3gs, 3g, iPadu, iPadu 2, 3, 4, Mini dovoljno za tebe? Meni je taj Appleov stil sa tim velikim slovima glup u najmanju ruku, rekao sam već zašto, želim znati pišem li malim ili velikim slovima, a ne da moram gledati je li shift označen ili ne. A za display, tebi neke stvari očito ne idu u glavu..... Ako ima tu rezoluciju, ne znači da je to Retina, nema se tu šta više pojašnjavati. Šta onda i ovo ima Retina display? LINK
"prodavači" su tupsoni koji prepisuju s kineskih stranica s kojih naručuju te tablete i prodaju po duplo većoj cijeni.
A znaš kako se kaže...i na plotu piše pa se našpranjiš.
Klik: http://www.bug.hr/forum/post/tableti/forcebook-ultratab-10/3449500.aspx
Ti malo provociraš. Fino ti pokušavam objasniti što, zašto i kako, a ti tako... Nemoj tu izmišljati neka imena, zašto jednostavno ne možeš prihvatiti da imaš IPS LCD ekran i gotova priča. Nema s.ranja tipa te tvoje papile i čega već... Ajde laku noć svima, neću više sudjelovati ovdje, vidim da nema smisla...
Ako si htio tipke sa iOS-a trebao si dodat još cirka 1000kn i kupit si iPad ..