Tipkovnica android

poruka: 22
|
čitano: 10.074
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Tipkovnica android
Pošto sam prešao sa iOSa na android, postoji sitnica koja me jako živcira. To su promjenjiva slova na tipkama od bilokoje softverske tipkovnice.(koju ssm isprobao) Dakle imam tablet sa androidom 10" retina displej. Zelim da imam na tipkama STALNO ŠTAMPANA slova. Dakle makakva slova pisao, mala ili velika zelim da uvijek na samoj tipkovnici budu VELIKA slova, a ne promjenjiva. Ima li koja tipkovnica sa tom opcijom???
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
Re: Tipkovnica android
Lanko kaže...
Pošto sam prešao sa iOSa na android, postoji sitnica koja me jako živcira. To su promjenjiva slova na tipkama od bilokoje softverske tipkovnice.(koju ssm isprobao) Dakle imam tablet sa androidom 10" retina displej. Zelim da imam na tipkama STALNO ŠTAMPANA slova. Dakle makakva slova pisao, mala ili velika zelim da uvijek na samoj tipkovnici budu VELIKA slova, a ne promjenjiva. Ima li koja tipkovnica sa tom opcijom???

Ako sam te dobro shvatio,  ti  na  stock   tipkovnici  želiš  SAMO  VELIKA  slova,  zar ne?!?!

Pa probaj dupli klik na strelicu, ali to moraš svaku poruku   posebno ponovo!!

ATJ Lučko
12 godina
Ma da, ali onda ce pisati VELIKA slova. Želim da su na tipkovnici VELIKA, a da piše mala. Osim kad upalim "shift" ili poslije točke, kako već i treba biti. Ukratko da izgleda kao na fizičkoj tipkovnici gdje se slova Ne MjEnJaJu. :) Puno brze i kvalitetnije se tako tipka...
14 godina
Tipkovnica android

Android tableti nemaju Retina display...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Idemo off topic, ali ako 2048x1536 pixela nije retina, onda n e znam sta je: ) Samo radi ekrana je i kupljen: ) Ali ja i dalje tražim tipkovnicu koja neće na tipkama mijenjati slova. Želim stalno VELIKA, kao i na iphonu. Mislim ovo je cool, ali usporava tipkanje.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 23:34 (Lanko).
15 godina
neaktivan
Tipkovnica android
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 23:41 (gogi321).

0 0 hvala 0
12 godina
Retina je obicni LCD, ako ima istu rezoluciju ne znaci da je odma bozanska retina.
I daj reci kako to moze usporavati tipkanje?
14 godina
Tipkovnica android

Po tvojoj teoriji onda i monitori sa tom rezolucijom imaju Retina display. Retina je Appleov "brand"... Smije li se znati koji je to tablet? A što se tiče tipkovnice, ova gore ti je jedna od najboljih ako hoćeš baš nešto kao kod iPhonea. Meni je stock Android 4.2 vrh, držim je na svom Samsungu odkako sam stavio Kyrillosov rom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tipkovnica android
GOGi321 izgleda da bi ta tipkovnica bila OK, samo sto ju ne mogu instalirati. Nije za tablet. Steta. Inace na ovom tabletu je 4.2 verzija androida Da, ako si ikada tipkao na pravim fizickim tipkam koje su nepromjenjive, onda znaš i njihove prednosti. Glavna je da ne moras GLEDATI u tipkovnicu. Ovdje moras, a kada se stalno mijenjaju tipke kako pišeš veliko i malo slovo, iritantno je. A da ne govorim kako su msla slova ipak manja od VELIKIH. hehe, pa se velika bolje vide na tipkma. OK, necu ekran zvati "retina " jer je zasticen naziv, ali je isto taki IPS i istu rezu ima kao i ipad i iz iste tvornice (kolko vidim) .. zjeeev. Evo nazovimo ga. "PAPILA".dispej: )
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Tipkovnica android

Meni uopće nije problem pisati na Android tipkovnici. Meni je ta iPhoneova tipkovnica malo glupa, ne znam kad pišem veliko, a kad malo slovo, ovdje je to jasno očito...

A što se tiče displeja, nemoj izmišljati toplu vodu, to nije Retina... A i pogledaj "Retinu" na iPhoneu, 0 za nove FHD ekrane. Ne znam zašto svi svršavate na spomen te Retine i svega Appleovog...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Tipkovnica android
Evo link, pa vidi. Uostalom imam i iphon i tablet i VIDIM d a su ekrani vrlo, vrlo slični. BTW i prodavači ga zovu "retina" A da si ikad tipkao po iOS tipkovnici vidio bi koliko je to bolje. https://hgshop.hr/artikl.aspx?pid=15174
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lanko kaže...
Evo link, pa vidi. Uostalom imam i iphon i tablet i VIDIM d a su ekrani vrlo, vrlo slični. BTW i prodavači ga zovu "retina" A da si ikad tipkao po iOS tipkovnici vidio bi koliko je to bolje. https://hgshop.hr/artikl.aspx?pid=15174

Ajde sad već izmišljaš gluposti. Tipkovnica je isti vrag, a to što ti voliš velika slova je samo tvoj problem. Nađi mi razliku između tipkanja na androidu i iOS-u .. {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
ne lupetaj, ako već ne moraš gledati u tipkovnicu onda te baš briga što piše na njoj

apeo si koda se slova fizički pomiču s jedne strane ekrana na drugi... gluposti
14 godina
Tipkovnica android

Je li iskustvo "tipkanja" na iPhoneu 5, 4s, 4, 3gs, 3g, iPadu, iPadu 2, 3, 4, Mini dovoljno za tebe? Meni je taj Appleov stil sa tim velikim slovima glup u najmanju ruku, rekao sam već zašto, želim znati pišem li malim ili velikim slovima, a ne da moram gledati je li shift označen ili ne. A za display, tebi neke stvari očito ne idu u glavu..... Ako ima tu rezoluciju, ne znači da je to Retina, nema se tu šta više pojašnjavati. Šta onda i ovo ima Retina display? LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Lanko kaže...

"prodavači" su tupsoni koji prepisuju s kineskih stranica s kojih naručuju te tablete i prodaju po duplo većoj cijeni.

A znaš kako se kaže...i na plotu piše Šutim pa se našpranjiš.

Klik: http://www.bug.hr/forum/post/tableti/forcebook-ultratab-10/3449500.aspx

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
12 godina
Tipkovnica android
Na tom linku je 20" monitor?! Podjeli i vidi koliko je to ppi! Pogledaj zašto je brendirano ime "retina" a i kako sam rekao ovo je "papila" da se neko ne naljuti. Zijeev Mislim toliko dobroIh tipkovnica na androidu, a nitko se nije sjetio staviti opciju tipa always CAP letter on keys. Bezveze
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Tipkovnica android

Kako jednostavno ne možeš shvatiti da nije svaki 9,7'' display koji ima 2048x1536 j.... Retina! Idem ja sebi napraviti LCD sa tom rezolucijom, ja sav sretan jer imam uber home made Retinu. 

Probaj si ovu tipkovnicu: LINK... Valjda ne smeta što je paid...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tipkovnica android
Jesi zapeo za retinu. Pa rekao sam da nije, već je papila. Uff A ništa, poigrat cu se sa tipkovnicama. Mozda je netko ipak stavio tu opciju. Za sada mi je best gokeyboard. Ako netko zna za ono sta trazim, slobodno stavi link. Isprobam i ovu pay....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tipkovnica android

Ti malo provociraš. Fino ti pokušavam objasniti što, zašto i kako, a ti tako... Nemoj tu izmišljati neka imena, zašto jednostavno ne možeš prihvatiti da imaš IPS LCD ekran i gotova priča. Nema s.ranja tipa te tvoje papile i čega već... Ajde laku noć svima, neću više sudjelovati ovdje, vidim da nema smisla...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 1:28 (david7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tipkovnica android
Ma sve OK, Ali ja sam trazio tipkovnicu, a bas me briga za ekran. Znam da je ok i to mi dovoljno. A kako se zove.. pih Isprobao i ovu ali na zalost nema nasa slova ali ima postavku da budu velika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako si htio tipke sa iOS-a trebao si dodat još cirka 1000kn i kupit si iPad .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
12 godina
Imam IPhone i zaista mi nije više do tako zatvorenog OSa Dosadila mi je sinhronizacija i svakakve gluposti koje ios ima. Totalno je zatvoren i ne sviđa mi se. Isto ne bi rekao za hardwer. To je ok. Tako da sam prešao na android. Ok je i vise nego sam mislio, ali bas me iznenadila takva sitnica da nema ugrsđenu. Postavka više koja bi jako dobro došla.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice