Kako se ponasa ova talijanska verzija LQG ?
Instalirao sam talijanski JB i moram reći da pomaka nema. Opet šteka. Vratio sam se na GB. Mislim da je uređaj ipak preslab za ovaj update.
Ma meni nije jasno da nemogu to da poprave ,ace 2 koji je slabiji od advance-a radi normalno na JB a advance nikako da ustimaju ,izgleda za ovu 4.1.2 verziju nema pomoci neg jedino cekat neku 4.2 ako je bude, a nadat se ko najavili su da ce bit za advance.
Zezao sam se danas pola dana ali sam uspio
Pratio sam TUT odavde:
Update Samsung Galaxy S Advance to Official Android 4.1.2 Jelly Bean DXAMD1 Firmware
Imao sam problem sa driverima koji se nikako nisu htjeli "uspješno instalirat" i niti Kies niti Odin mi nisu prepoznavali mob.
Ne znam jel to zbog win.7 koje imam ili Kies ima nekoliko verzija pa neke uspiju a neke ne, naime u linku od gornjeg tut-a je download link na neki "Kies Mini" čije drivere za moj mob win.7 nije želio/mogao instalirat/prepoznat pa sam skinuo Kies aplikaciju sa Samsungove stranice što i vama preporučujem-LINK!
Slijedio sam u potpunosti upute (Usb Debugg-ON, AV-OFF, Backup, Factory Reset...) i za sada je sve super
Jedino što ću dobit morsku bolest od te vodene ( SGS-3/4 ) teme!!!
Kako i gdje mogu promijeniti "teme"?
btw: Ovaj J.B. nema Hrv.jezika
Ja baš i nisam zadovoljan s ovim JB,izgleda da je GB puno bolji(mad mi i on šteka )!
Video šteka i sve je nekako sporo,nikako da se naviknem,ovaj mobitel je loš,ako ne valja sa dva OS onda jednostavno je preslab!!
Kako se vrati na GB??
Ja baš i nisam zadovoljan s ovim JB,izgleda da je GB puno bolji(mad mi i on šteka )!
Video šteka i sve je nekako sporo,nikako da se naviknem,ovaj mobitel je loš,ako ne valja sa dva OS onda jednostavno je preslab!!
Kako se vrati na GB??
Evo imaš na
uspješnog vračanja pa si prouči, nadam se da će ti mob.uspješno proć operaciju
Moj savijet je: Daj mu šansu da se uhoda sa tvojim mobom jer sam ja jako zadovoljan kao i
koji ima samo riječi hvale za J.B.4.1JB jes dobar ali jednostavno neradi dobro na advance-u to je problem ,a za GB skoro pa nemoguce da steka na ovom mob-u jedino ako nije problem u nekim aplikacijama koje ometaju rad ,a sto se tice vracanja na gb ima navedeno u predhodim komentarima i dobro je objasnjeno tako da nema problema za vracanje ,provjereno i radi bez problema .
Moja verzija J.B.-a je I9070DXAMD1 ( ne znam za koje je to područje ) i sve radi lijepo glatko!
Koje verzije imate vi sa problemima?
EDIT: Naišao sam na LINK gdje imate sve kaj vam treba
Bilo koja verzija za evropu zapinje ,a ta verzija mislim da je za indoneziju,maleziju itd
Bilo koja verzija za evropu zapinje ,a ta verzija mislim da je za indoneziju,maleziju itd
Da, našao sam taj podatak i pošto mi nije bilo HR jezika, prebacio sam se na "XXLQE" koja je za Hrvatsku.
Ja stvarno ne vidim ama baš nikakve probleme, sve je lijepo fluidno bez trzaja i sve radi Tip-Top!!!
Meni video šteka ali kad gledam youtube , ne šteka!??
Kad pokrenem video ne mogu ga isključit nego moram čekat da završi i onda samo zablokira!
Meni je sve savršeno...
Možda si ga napunio do plafona pa više nema mjesta za izvođenje nekih radnji poput videa i normalno da šteka ili je taj video u nekoj visokoj HD rezoluciji sa kojom mob. ima problema! Možda je baš u trenutku tvog gledanja videa vršio neke automatske update!
Koje ti aplikacije sve rade u pozadini, možda ih je previše?
Ako nije ništa od gore navedenih stvari,vrati se na G.B.i udri brigu na veselje
Video je snimljen s dotičnim mobitelom aplikacije su iste kao i prije s GB,tamo je radilo bez greške a sad mob zabloka kad ga pokrenem!!
Ma video i yutube stekaju cim imas vise od 10 aplikacija , aako nemoze to podnijet onda ti i netreba pametni tel .
Vi koji imate problema, probajte maknuti kvacicu sa "ŠTEDNJA ENERGIJE PROCESORA" pod opcijom "štednja baterije"!
Možda pomogne

Instalirao sam aplikaciju Task killer i za sad video ne šteka,ali još nisam zadovoljan s fluidnosti u radu,nekak je sve spori ide!!
Više RAM-a i pinku jači proc bi dušu dao za ovaj uređaj!!
Za taj cjenovni razred kojem spada je i više nego odličan a ako želiš "više RAM-a i pinku jači proc" onda čaš trebat dati cca.100 ojra više za takvo nešto!!!
Znaš onu: "kolko para,tolko muzike", kod ovog moba dobiješ puno više muzike za manje para nego je to slučaj kod ostalih u tom cjenovnom razredu
Iznimka je jedino malo slabiji "Huawei Ascend Y300" koji stvarno nudi jako puno za jako malo!
Za taj cjenovni razred kojem spada je i više nego odličan a ako želiš "više RAM-a i pinku jači proc" onda čaš trebat dati cca.100 ojra više za takvo nešto!!!
Znaš onu: "kolko para,tolko muzike", kod ovog moba dobiješ puno više muzike za manje para nego je to slučaj kod ostalih u tom cjenovnom razredu
Iznimka je jedino malo slabiji "Huawei Ascend Y300" koji stvarno nudi jako puno za jako malo!
Ja govorim iz aspekta korisnika koji ne kupuje mobitele,nego ih samo koristi,i ovaj uređaj za mene nema prolaznu ocjenu!
Nedopustivo je da uređaj ne može normalne zadatke obavljat normalno,jednostavno to ne priznajem,ako nije u stanju uz standarne aplikacije uredno reproducirat video bez da mob ne poludi nisu ni trebali postavit tu opciju!!
Koristim paralelno iPhone 3GS,iPhone 4s,iPhone 5 i takvih ili sličnih zadaci bez problema rade!Ni S3-com nisam oduševljen!!
Sto se tice tog ulozeno ,dobijeno apsulutno se slazem ,da se za pare koje das dobije super tel ,et meni je jedino mana sto to sa JB nisu rjesili nekako sam se navikao na njeg al me to stekanje nerviralo pa sam se vratio na GB koji odlicno radi ali JB nikako da prebolim .
Napravio sam AnTuTu Benchmark sa Jelly Beanom i ostvario mi je score od 6221 !!!
Sa Gingerom je score bio: 5070 tako da ti podatci ne lažu i vidi se na kojoj platformi lakše radi!
Ako češ se vračat na Ginger, instaliraj standardne aplikacije ( Facebook,Viber, AV-program (ja koristim Comodo) i naravno AnTuTu Benchmark ) pa ga testiraj da vidimo koji "score" češ ostvariti!
Što se tiče problema o kojima pričaš, ne znam kako si namjestio mob. i šta sve radi na njemu ali ja uopće nemam tih problema...
Može li se odjednom napraviti backup svih podataka sa moba kroz Kies Air (mjuza,slike,video,kontakti,poruke,bookmarks...)???
Imaš vjerojatno jako puno kontakata a i "popis svih poziva" vjerojatno nisi nikad očistio pa mu treba malo duže da sve učita u memoriju!
Očisti sav "popis poziva" i trebalo bi biti bolje!
Još nešto...jel ti je sav imenik na SIM kartici ili na telefonu?
Ako je na SIM-u, onda mu valjda treba malo duže...prebaci sve kontakte na tel. i namjesti da automatski sprema/čita sa tel. a ne sa SIM-a!
lol sad imam sve duple kontakte!!
Ja dobivam 5444!!!!
Nisi dobro namjestio
Ali vjerujem da ćeš uspjet skužiti
preselio kontakte sa SIM-a,otvara ko zmaj,zadovoljan...
Nisi dobro namjestio
Ali vjerujem da ćeš uspjet skužiti
Da,da skužio sam,al zašto imam puno manji score od večine!
Da,da skužio sam,al zašto imam puno manji score od večine!
Ma svašta može utjecat na to...najrealnije bi bilo napravit "Factory Reset" i instalirat samo "AnTuTu" pa onda uraditi test!
Da li ste vidjeli na AnTuTu stranici "Mobile Ranking" ?
Ko bi reko koliko mobitela za koje misliš da su odlični su ostvarili manji "score" od Advancea sa JellyBeanom!!!