Samsung Galaxy S Advance 4.1.2 Jelly Bean

poruka: 391
|
čitano: 169.926
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Kako se ponasa ova talijanska verzija  LQG ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Instalirao sam talijanski JB i moram reći da pomaka nema. Opet šteka. Vratio sam se na GB. Mislim da je uređaj ipak preslab za ovaj update.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S Advance 4.1.2 Jelly Bean

Ma meni nije jasno da nemogu to da poprave ,ace 2 koji je slabiji od advance-a radi normalno na JB a advance nikako da ustimaju ,izgleda za ovu 4.1.2 verziju nema pomoci neg jedino cekat neku 4.2 ako je bude, a nadat se ko najavili su da ce bit za advance.

15 godina

Zezao sam se danas pola dana ali sam uspio {#}

Pratio sam TUT odavde:

Update Samsung Galaxy S Advance to Official Android 4.1.2 Jelly Bean DXAMD1 Firmware

Imao sam problem sa driverima koji se nikako nisu htjeli "uspješno instalirat" i niti Kies niti Odin mi nisu prepoznavali mob.

Ne znam jel to zbog win.7 koje imam ili Kies ima nekoliko verzija pa neke uspiju a neke ne, naime u linku od gornjeg tut-a je download link na neki "Kies Mini" čije drivere za moj mob win.7 nije  želio/mogao  instalirat/prepoznat  pa sam skinuo Kies aplikaciju sa Samsungove stranice što i vama preporučujem-LINK!

Slijedio sam u potpunosti upute (Usb Debugg-ON, AV-OFF, Backup, Factory Reset...) i za sada je sve super {#}

Jedino što ću dobit morsku bolest od te vodene ( SGS-3/4 ) teme!!!

Kako i gdje mogu promijeniti "teme"?

btw: Ovaj J.B. nema Hrv.jezika {#}

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 11:04 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja baš i nisam zadovoljan s ovim JB,izgleda da je GB puno bolji(mad mi i on šteka )!

Video šteka i sve je nekako sporo,nikako da se naviknem,ovaj mobitel je loš,ako ne valja sa dva OS onda jednostavno je preslab!!

Kako se vrati na GB??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
volegradele kaže...

Ja baš i nisam zadovoljan s ovim JB,izgleda da je GB puno bolji(mad mi i on šteka )!

Video šteka i sve je nekako sporo,nikako da se naviknem,ovaj mobitel je loš,ako ne valja sa dva OS onda jednostavno je preslab!!

Kako se vrati na GB??

Evo imaš na

uspješnog vračanja pa si prouči, nadam se da će ti mob.uspješno proć operaciju {#}

Moj savijet je: Daj mu šansu da se uhoda sa tvojim mobom jer sam ja jako zadovoljan kao i

koji ima samo riječi hvale za J.B.4.1 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 14:32 (andi.cro).
12 godina
neaktivan

JB jes dobar ali jednostavno neradi dobro na advance-u to je problem ,a za GB skoro pa nemoguce da steka na ovom mob-u jedino ako nije problem u nekim aplikacijama koje ometaju rad ,a sto se tice vracanja na gb ima navedeno u predhodim komentarima i dobro je objasnjeno tako da nema problema za vracanje ,provjereno i radi bez problema .

15 godina

Moja verzija J.B.-a je I9070DXAMD1 ( ne znam za koje je to područje ) i sve radi lijepo glatko!

Koje verzije imate vi sa problemima?

EDIT: Naišao sam na LINK gdje imate sve kaj vam treba {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 22:57 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bilo koja verzija za evropu zapinje ,a ta verzija mislim da je za indoneziju,maleziju itd 

15 godina
boos kaže...

Bilo koja verzija za evropu zapinje ,a ta verzija mislim da je za indoneziju,maleziju itd 

Da, našao sam taj podatak i pošto mi nije bilo HR jezika, prebacio sam se na "XXLQE" koja je za Hrvatsku.

Ja stvarno ne vidim ama baš nikakve probleme, sve je lijepo fluidno bez trzaja i sve radi Tip-Top!!!

14 godina

Meni video šteka ali kad gledam youtube , ne šteka!??

Kad pokrenem video ne mogu ga isključit nego moram čekat da završi i onda samo zablokira!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 18:55 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je sve savršeno...

Možda si ga napunio do plafona pa više nema mjesta za izvođenje nekih radnji poput videa i normalno da šteka ili je taj video u nekoj visokoj HD rezoluciji sa kojom mob. ima problema! Možda je baš u trenutku tvog gledanja videa vršio neke automatske update!

Koje ti aplikacije sve rade u pozadini, možda ih je previše?

Ako nije ništa od gore navedenih stvari,vrati se na G.B.i udri brigu na veselje {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Video je snimljen s dotičnim mobitelom aplikacije su iste kao i prije s GB,tamo je radilo bez greške a sad mob zabloka kad ga pokrenem!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma video i yutube stekaju cim imas vise od 10 aplikacija , aako nemoze to podnijet onda ti i netreba pametni tel .

0 0 hvala 0
15 godina

Vi koji imate problema, probajte maknuti kvacicu sa "ŠTEDNJA ENERGIJE PROCESORA" pod opcijom "štednja baterije"!

Možda pomogne {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 9:15 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Instalirao sam aplikaciju Task killer i za sad video ne šteka,ali još nisam zadovoljan s fluidnosti u radu,nekak je sve spori ide!!

Više RAM-a i pinku jači proc bi dušu dao za ovaj uređaj!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
volegradele kaže...

Za taj cjenovni razred kojem spada je i više nego odličan a ako želiš "više RAM-a i pinku jači proc"  onda čaš trebat dati cca.100 ojra više za takvo nešto!!!

Znaš onu: "kolko para,tolko muzike", kod ovog moba dobiješ puno više muzike za manje para nego je to slučaj kod ostalih u tom cjenovnom razredu {#}

Iznimka je jedino malo slabiji "Huawei Ascend Y300" koji stvarno nudi jako puno za jako malo!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 22:40 (andi.cro).
14 godina
andi.cro kaže...
volegradele kaže...

Za taj cjenovni razred kojem spada je i više nego odličan a ako želiš "više RAM-a i pinku jači proc"  onda čaš trebat dati cca.100 ojra više za takvo nešto!!!

Znaš onu: "kolko para,tolko muzike", kod ovog moba dobiješ puno više muzike za manje para nego je to slučaj kod ostalih u tom cjenovnom razredu {#}

Iznimka je jedino malo slabiji "Huawei Ascend Y300" koji stvarno nudi jako puno za jako malo!

Ja govorim iz aspekta korisnika koji ne kupuje mobitele,nego ih samo koristi,i ovaj uređaj za mene nema prolaznu ocjenu!

Nedopustivo je da uređaj ne može normalne zadatke obavljat normalno,jednostavno to ne priznajem,ako nije u stanju uz standarne aplikacije uredno reproducirat video bez da mob ne poludi nisu ni trebali postavit tu opciju!!

Koristim paralelno iPhone 3GS,iPhone 4s,iPhone 5 i takvih ili sličnih zadaci bez problema rade!Ni S3-com nisam oduševljen!!

AUDIOFIL
12 godina
neaktivan

Sto se tice tog ulozeno ,dobijeno apsulutno se slazem ,da se za pare koje das dobije super tel ,et meni je jedino mana sto to sa JB nisu rjesili nekako sam se navikao na njeg al me to stekanje nerviralo pa sam se vratio na GB koji odlicno radi ali JB nikako da prebolim {#}.

15 godina

Napravio sam AnTuTu Benchmark sa Jelly Beanom i ostvario mi je score od 6221 !!!

Sa Gingerom je score bio: 5070 tako da ti podatci ne lažu i vidi se na kojoj platformi lakše radi!

Ako češ se vračat na Ginger, instaliraj standardne aplikacije ( Facebook,Viber, AV-program (ja koristim Comodo) i naravno AnTuTu Benchmark ) pa ga testiraj da vidimo koji "score" češ ostvariti!

Što se tiče problema o kojima pričaš, ne znam kako si namjestio mob. i šta sve radi na njemu ali ja uopće nemam tih problema...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 0:03 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može li se odjednom napraviti backup svih podataka sa moba kroz Kies Air (mjuza,slike,video,kontakti,poruke,bookmarks...)???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kod mene pak kod otvaranja imenika i poziva čekam 5-10 sec,kad ga zatvorim te ponovo otvaram,otvori odmah,znači svaki put nakon duljeg vremena učitava dulje,a sve ostalo leti...napravi test sa antutu benchmarkom,evo slike(malo je lošija,ali se vidi rez.)

1 0 hvala 0
15 godina

Imaš vjerojatno jako puno kontakata a i "popis svih poziva" vjerojatno nisi nikad očistio pa mu treba malo duže da sve učita u memoriju!

Očisti sav "popis poziva" i trebalo bi biti bolje!

Još nešto...jel ti je sav imenik na SIM kartici ili na telefonu?

Ako je na SIM-u, onda mu valjda treba malo duže...prebaci sve kontakte na tel. i namjesti da automatski sprema/čita sa tel. a ne sa SIM-a!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

lol sad imam sve duple kontakte!!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hmmm evo rezultat sa GB i na mobu imam vise od 60 aplikacija.

14 godina

Ja dobivam 5444!!!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
volegradele kaže...

Nisi dobro namjestio {#}

Ali vjerujem da ćeš uspjet skužiti  {#}

15 godina
neaktivan

preselio kontakte sa SIM-a,otvara ko zmaj,zadovoljan...{#}

14 godina
andi.cro kaže...
volegradele kaže...

Nisi dobro namjestio {#}

Ali vjerujem da ćeš uspjet skužiti  {#}

Da,da skužio sam,al zašto imam puno manji score od večine!

AUDIOFIL
15 godina
volegradele kaže...

Da,da skužio sam,al zašto imam puno manji score od večine!

Ma svašta može utjecat na to...najrealnije bi bilo napravit "Factory Reset" i instalirat samo "AnTuTu" pa onda uraditi test!

Da li ste vidjeli na AnTuTu stranici "Mobile Ranking" ?

Ko bi reko koliko mobitela za koje misliš da su odlični su ostvarili manji "score" od Advancea sa JellyBeanom!!!

LINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 23:49 (andi.cro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice