Samsung Galaxy S Advance 4.1.2 Jelly Bean

poruka: 391
|
čitano: 169.998
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S Advance 4.1.2 Jelly Bean

Isprobana njemacka veezija JB nikakvih promjena sve isto kao i na predhodnim rusija  i srbija.

12 godina
neaktivan

tnx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako stavim ovaj srpski dal cu moc normalno razgovarat, tj. dal ce mi uređaj prepoznavat karticu od t-mobile u HR ??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hoće
12 godina
neaktivan

kakvi su to debili, ne mogu napraviti normalnu verziju prilagodenu i9070 :S

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

9070xxlqe znaci svi updatovi koji vidim tj vecina da su izasli su ova PDA verzija . to smo koliko sam ja upucen vec isprobali i nismo bas zadovoljni s njom .

posto za hr jos nije izasao sluzebni update 100% da ce ova verzija biti zar ne? sta to znaci?da smo opet na istom samo sto smo napravili sluzbeni update ?

0 0 hvala 0
14 godina

Razmisljam dragoj kupiti doticni mobitel.

Par pitanja-

Vrijedi li taj mob 1700-1800kn?

Dali je velika razliga izmedu ta 2 softwera ? Stariji vs. noviji ovaj?

Dali se moze najnormalnije update-at?

Kako ste zadovoljni do sada koristenjem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

meni osobno je odliucan telefon stvarno brz fluidan ali sa gb tj 2.3.6 softwareom . stavio sam novi ali nakon par dana poludi . procitaj u prijasnjim postovima iskustva .

u svakom slucaju mislim da novog ni nemas vise za kupiti ali ako ima mislim da je najvise 1500 kn . ne vise 

14 godina

Ok,dali je komplicirano prebacit na taj Jelly bean software,i dali je velika razlika ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni je taj telefon u teškoj banani,smrzne se svako malo,šteka,o signalu da ne govorim,uglavnom nakon početne euforije ja sam razočaran,sad jel to izoliran slučaj kod mene ,ne znam!

Inače na njemu je orginal GB!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 22:17 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nije komplicirano ali ne radi dobro na njemu . u banani je totalno telefon sa jelly beanom . tesko sranje

volegradele

meni telefon radi i vise nego dobro na gb . stvarno odlicno nisam imao nijedan od navedenih problema koje si naveo niti ih jos uvek nemam posto ga jel da jos imam

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 22:23 (maxtormaster).
12 godina
neaktivan

Odlican mobitel, srednjeg ranga... Koristim ga skoro vec godinu dana, i nikad nikakvih problema s njim, niti smrzavanja, niti gubitaka mreze, sve 5!...Moj radi na 2.3.6 GB, isprobavao sam i jelly bean ali taj rom ima toliko problema i svaceg necega... tako ta nadam se da ce to rijesiti uskoro jer samsung je za ovaj uređaj najavio i jos noviju inaćicu softwera tj 4.2.2...

Moja preporuka  recimo za 1700 - 1900 kn mozes naci S3 mini... manje više su mobiteli isti, ali + je to što s3 mini ima 1Gb RAM, a S Advance ima 768MB RAM sto ga dosta koči čini mi se, a i s3 mini je malo vise softwerski potkovan, tj ima nekih dodataka vise u odnosu na S Advance

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 11:04 (matooo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ok,ali za jednu curu koja ce koristit aplikacije FB,WhatsUp..Tipa nekih manje zahtjevnih igrica,dnevnik,24h,vecernji,surfanje tu i tamo.. Fotic itd.. 

Hoce li joj bit dovoljan taj mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma nemas brige... i vise nego dovoljan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SnakeEyes kaže...

Ako stavim ovaj srpski dal cu moc normalno razgovarat, tj. dal ce mi uređaj prepoznavat karticu od t-mobile u HR ??

jesi ga isprobao?

kako se ponasa?

12 godina
neaktivan

Može, sve normalno radi na t-mobile ... ali softwer je ista prica kao i oni prijasnji tj ruski... tako da nevrijedi ni stavljati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dali netko zna kada bi trebao izaci update u hrv?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A tko ce znat... Bili su krenuli s updateom za europu... njemacka, slovenija, mađarska (t-mobile), srbija itd... al izgleda da su stali nakon sto su skuzili da opet nis nevalja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo kako pišu, navodno je izašla službena nadogradnja za TELE2 i trebala bi bit dostupna na Kiesu

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

jel mogu taj staviti ako već imam gore njemačku verziju, jel uopće ima razlike u radu...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da trebas samo napraviti isti postupak... kao i kad si njemacku verziju stavljao... Ja sam na svoj jučer stavio ovaj od tele2... iako sam na Tmobile mrezi sve radi... 

Uglavnom kad sam ga stavio nisam odmah vracao tvornicke postavke i sve mi je ok radilo,,, Video normalno radi, nije mi blokirao, radio je odlicno... ali ipak sam napravio jutros tvornicki reset zbog preporuka i nabacio sam si sve aplikacije i ostalo sto koristim, podesio si uređaj i evo zasad sve ok radi i cini mi se da su sredili dosta toga,zasad sam super zadovoljan, ali jos je rano za ista govoriti, vijdet cu kako ce se ponasati kroz par dana

Evo i link za one koji si mozda zele nabaciti ovaj rom Croatia (TELE2):

http://www.hotfile.com/dl/227345562/ae44ae3/I9070XXLQE_I9070OXXLQE_TWO.zip.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Valjda bude i T-com izbacio svoju JB verziju uskoro!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ove veerzije LQE su sve iste tako da nema neke razlike mozda neke sitnice cisto radi zahtjeva operatera al u sustini rade isto pa tako ako je neka greska bila na njemackoj ,bice i na hr verziji .

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sumnjiva mi je ova tele 2 verzija, zašto ako je za Hrvatsku, kad je instaliram prvo je na eng pa je moram prebaciti na hrv....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i ja bi se slozio s tobom,jer na sammobile je izasla vec nekoliko dana a na samsung-update je nema jos  ,a inace izlaze skoro u istom satu.

13 godina
neaktivan

Evo samo da vam se javim sa svojim pohvalama ovog novog tele 2 firmware-a, naime koristim ga tek 3 dana, ali primjecujem puno poboljsanja.

Primjerice na onoj ruskoj ili srpskoj verziji je bilo potrebno isteliti 7 kineza kako bi uspio uslikati 2 slike zaredom bez stekanja, sa ovim 

firmware ami nije tako. Uredaj mi je puno brzi i sve ide fluidnije, doduse pogasio sam one razno razne animacije i gluposti cisto zbog nevjerice, 

a i nisam ga nakrcao nepotrebnim aplikacijama(osnovne poput readera,zip-a, mobilnog bankarstva i par igara). Zasad mob radi dobro,

kazem na prijasnjim verzijama je bilo koma, mob se zbrejkao barem 3 puta dnevno pa onda cupaj bateriju i slicno, a ovaj mi je u ova 3 dana samo jednom

izbacio TouchWiz error i to je to, refreshao se sam za par sekundi i otada radi kao stroj. Neznam da li sam jedini ali sam poprilicno zadovoljan. Video radi sasvim ok, 

stovise iznenadio sam se...a tako mi je malo falilo da se vratim na GB

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
wuky kaže...

Evo samo da vam se javim sa svojim pohvalama ovog novog tele 2 firmware-a, naime koristim ga tek 3 dana, ali primjecujem puno poboljsanja.

Primjerice na onoj ruskoj ili srpskoj verziji je bilo potrebno isteliti 7 kineza kako bi uspio uslikati 2 slike zaredom bez stekanja, sa ovim 

firmware ami nije tako. Uredaj mi je puno brzi i sve ide fluidnije, doduse pogasio sam one razno razne animacije i gluposti cisto zbog nevjerice, 

a i nisam ga nakrcao nepotrebnim aplikacijama(osnovne poput readera,zip-a, mobilnog bankarstva i par igara). Zasad mob radi dobro,

kazem na prijasnjim verzijama je bilo koma, mob se zbrejkao barem 3 puta dnevno pa onda cupaj bateriju i slicno, a ovaj mi je u ova 3 dana samo jednom

izbacio TouchWiz error i to je to, refreshao se sam za par sekundi i otada radi kao stroj. Neznam da li sam jedini ali sam poprilicno zadovoljan. Video radi sasvim ok, 

stovise iznenadio sam se...a tako mi je malo falilo da se vratim na GB

Evo i ja isto tako 4,5 dan koristim, i mogu se sloziti sa svime sto si naveo... Dosta dobro da nekazem super radi za sada, tj zadovoljan sam... imam nekih 40-ak aplikacija... fb,viber,talk,whatsapp,skype i email su mi skroz auzurni i ok radi sa svime time, a Ram mi se krece od oko 500/625mb sa svim tim aplikacijama... cak sam skuzio i neke dodatke sitne u porukama, mp3 playeru itd sto nije bilo u prijasnjim verzijama jb...

sve u svemu puno puno bolje :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 10:25 (matooo15).
12 godina
neaktivan

ja samo čekam da izađe 4.2.2., ali mislim da ću ga ja već onda prodati i uzeti neki bolji mob za koji će nadogradnje biti ok...

0 0 hvala 0
13 godina

Što kad skinem file sa gornjeg linka (tele2) linka? Ne mogu ga nicim otvoriti...

Evo raspakirao sam... i što sad?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 16:31 (tomislav10).
12 godina
neaktivan

Imaš Upute na 1. stranici da sad ne objašnjavamo ponovno...

Ako ti se ne žuri pricekaj, navodno izlaze nove verzije sa jos nekim poboljsanjima...

Prvi od njih je ažuriran danas u Italiji...

Device Name: Galaxy S Advance

Model: GT-i9070

Region: ITV (Italia)

Version: I9070XXLQG

OS Version: 4.1.2

Build Date: 29.05.2013

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice