Zdravo momci,mozeli neko potvrditi da li ovaj telefon ima bolji zvucnik od cookia i da li je puno bolji ili ne?hvala
Brate pojede Cookia za dorucak :P
Zdravo momci,mozeli neko potvrditi da li ovaj telefon ima bolji zvucnik od cookia i da li je puno bolji ili ne?hvala
Brate pojede Cookia za dorucak :P
ok,...samo pitam posto napisa neko da je zvuk ocajan,......
mene je onaj prošli link gnjavio, pa evo novi:
http://www.mediafire.com/?qrfp5eh72scnv8v
ako imate problema sa kamerom (bijeli ekran), kopirajte ovo:
http://www.mediafire.com/?cii7mhmax5m9t8g u
system/ lib / hw / copybit.swift.so
i stavite permitions:
x x 0
x 0 0
x 0 0
Dali je ova verzija za fastboot ili isto recovery. Da ne skidam bez veze.
MA nikad nisam stavljao nista preko clockworka, tako da sam u tome truba, zanima me fastboot verzija.
meni je iz nekog čunog razloga opet bila kamera u banani, ali sada ništa ne diram, čekam novu verziju i onda idem na nju, ovo nema smisla...
Inace zvuk nije nešto extra, ali je zato sve ostalo dobro (kamera prosječna)
Onda ja necu zuriti budem pricekao jos koji dan da izadje stabilnija verzija.
pa za te novce od ovog bolje ne moze,.....ne mogu staviti neku 5 MP cameru kad je telefonr low-price ali vidim da je dobar
Rootanje-to je nesto kao administrator u windowsima,pristupanje zabranjenim folderima i admin ovlasti.
fastboot- to je protokol koji se koristi za update (flash) systema.
Recovery- tu možeš izvrsit backup i vratit sve ako podje po zlu,može se preko njega i update radi i tako to...
Ispravite me ako grijesim...
EDIT: Na 2.3 izgleda neradi razglas prilikom razgovora. Stisnem i dalje tiho prica sugovornik.Ako ubrzo to ne rjese moram nazad na 2.2...
kaj ti je razglas tak vazan? pa ja briem da bi ovaj tj 2.3 gotov, jedino cemo maxa zamolit da stavi hr jezik na 2.3 :D
Paa, zucnik i kamera su ispod prosijeka, ekran ima dobru rezu ali je rezistentni.... Mora se uzeti u obzir da je ovaj mobitel svojevremeno bio najjeftiniji android mobitel tako da je hardverski dosta los. Pogledaj na gsm areni njihovo dojmove opisane na par strana. A oni se definitivno kuze u motele.
Da bas SAD kupujem mob, ne bi ga uzeo ako cemo iskreno...
Ma daj, nemaš pojma, mob je zakooon
Paa, zucnik i kamera su ispod prosijeka, ekran ima dobru rezu ali je rezistentni.... Mora se uzeti u obzir da je ovaj mobitel svojevremeno bio najjeftiniji android mobitel tako da je hardverski dosta los. Pogledaj na gsm areni njihovo dojmove opisane na par strana. A oni se definitivno kuze u motele.
Da bas SAD kupujem mob, ne bi ga uzeo ako cemo iskreno...
Lako je tebi,tvoji imaju...
da sada uzimam mob uzeo bi ga kao i svaki puta, kamera je oke ak os ovak nes snimat, akn oces neki mob s odlicnom kamerom pogledaj nokie, ekran je super i da se lagano modat mob tak da ima sve za tu cenu
aaaaaaaaa evo mene opet s problemom applanet-a...nije samo danas , ima vec par dana...probao sam brisanje , pa instaliranje i opet ne radi , stavljanje starije verzije pa nadogradivanje i opet ne radi...svi problemi su poceli kad se applanet zabloko pa mi se pojavilo jedino force close...i od onda neradi vise...ima li ko kakvo rjesenje??
meni isto tak bilo , sa sam skinuo s njihove stranice novi sof pa mi je radio
auuuuu naskido sam se ja s njihove stranice u tih par dana vise neg ikad...mislim da sam samo s tim skidanjem svako malo nabio 100i nes mb neta :D ugl nce da mi radi , a kad ocu na njihhovu stranicu prek kompa javlja mi , kad kliknem check server status , da je "Applanet App Server Status offline"...dal tebi radi il sam mene zajebava??
EDIT: bogati kak stancaju te verzije , pa jucer sam se naskido verzije 2.7.2 ohoho puta , a sad vec ima 2.7.3 ... i skinem to i proradi :S koji peh imam...
auuuuu naskido sam se ja s njihove stranice u tih par dana vise neg ikad...mislim da sam samo s tim skidanjem svako malo nabio 100i nes mb neta :D ugl nce da mi radi , a kad ocu na njihhovu stranicu prek kompa javlja mi , kad kliknem check server status , da je "Applanet App Server Status offline"...dal tebi radi il sam mene zajebava??
EDIT: bogati kak stancaju te verzije , pa jucer sam se naskido verzije 2.7.2 ohoho puta , a sad vec ima 2.7.3 ... i skinem to i proradi :S koji peh imam...
lol tak je i meni bilo, ali svaki puta kada odes na applanet onda ti da opciju da upgrade napravis
lol tak je i meni bilo, ali svaki puta kada odes na applanet onda ti da opciju da upgrade napravis
ma meni se neda sve to prek moba radit pa odem na kompu , skinem applanet , stavim na memorijsku i instaliram :D jer mi prek moba uvjek skida neki download.php
meni je na home nestalo, ono dole di stisnem da odem u meni i browser i sms pa kada ribut naporavim pojavi se 0_o briem da cu stavit 1.3 verziju
hmm ti si na verziji 2.3?? i nestaje ti onaj dock di su te 3 ikone?
da , al evo vratiolo se
da , al evo vratiolo se
ak koristis adw launcher , difoltni , dovoljno je kod docka prec prstom od gore prema dole da se pojavi...hmm neznam kak da ti to opisem...dodes noktom negdje na visinu docka i povuces prema dole...tak ga isto mozes i sakrit povlaceci noktom odozdo(od dna docka) prema gore
koristim da sada sam si obrisao tipku meni lol, al sam skuzio kak se sakri i to, tnx, kak vratim meni tipku XD
koristim da sada sam si obrisao tipku meni lol, al sam skuzio kak se sakri i to, tnx, kak vratim meni tipku XD
hehe stisni onu tipku na tac iznad tipke za zvanje , odi u settings , pa na adw launcher pa probaj restartat postavke
restarto sam, ali nece se pojavit :(
restarto sam, ali nece se pojavit :(
e vjeruj mi da neznam dalje...probaj skinut launcher pro...em je brzi od adw launchera em nece bit tolko spor pri ulasku u meni i slicno...bar po meni
snimio sam ga ali, neznam kak da ga stavim kada nemrem u meni :(
ima tko kavu ideju da ne radim hard reset?
btw ak se ocu vratit na 2.2 sam prek fastboota stavim system i boot od 2.2 jelte?
snimio sam ga ali, neznam kak da ga stavim kada nemrem u meni :(
stisni home tipku i ponudit ce ti koji launcher da imas za zadani...taj difoltni il launcher pro