LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 864.342
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
14 godina
neaktivan
Re: LG GT540- modovi i nadogradnje
dogman kaže...

Zdravo momci,mozeli neko potvrditi da li ovaj telefon ima bolji zvucnik od cookia i da li je puno bolji ili ne?hvala

Brate pojede Cookia za dorucak :P

16 godina
neaktivan

ok,...samo pitam posto napisa neko da je zvuk ocajan,......

16 godina
neaktivan
max1919 kaže...

mene je onaj prošli link gnjavio, pa evo novi:

http://www.mediafire.com/?qrfp5eh72scnv8v

ako imate problema sa kamerom (bijeli ekran), kopirajte ovo:

http://www.mediafire.com/?cii7mhmax5m9t8g u

system/ lib / hw / copybit.swift.so

i stavite permitions:

x x 0
x 0 0
x 0 0

Dali je ova verzija za fastboot ili isto recovery. Da ne skidam bez veze.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
imate na xda na 24 ili 25 stranici link za 1.3 sa dodanim fixom za kameru. jedino trebate skiniti onaj gapp na 1 stranici i preko clockworka staviti,googlove app. pricekajte bolje par dana jer ce izaci nova verzija pa da ne morate opet se zezati

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MA nikad nisam stavljao nista preko clockworka, tako da sam u tome truba, zanima me fastboot verzija.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Gigimon kaže...
imate na xda na 24 ili 25 stranici link za 1.3 sa dodanim fixom za kameru. jedino trebate skiniti onaj gapp na 1 stranici i preko clockworka staviti,googlove app. pricekajte bolje par dana jer ce izaci nova verzija pa da ne morate opet se zezati

meni je iz nekog čunog razloga opet bila kamera u banani, ali sada ništa ne diram, čekam novu verziju i onda idem na nju, ovo nema smisla...

Inace zvuk nije nešto extra, ali je zato sve ostalo dobro (kamera prosječna)

16 godina
neaktivan

Onda ja necu zuriti budem pricekao jos koji dan da izadje stabilnija verzija.

16 godina
neaktivan

pa za te novce od ovog bolje ne moze,.....ne mogu staviti neku 5 MP cameru kad je telefonr low-price ali vidim da je dobar

16 godina
neaktivan
sta je rootanje ,fastboot,recovery ukratko
15 godina
neaktivan
dogman kaže...
sta je rootanje ,fastboot,recovery ukratko

Rootanje-to je nesto kao administrator u windowsima,pristupanje zabranjenim folderima i admin ovlasti.

fastboot- to je protokol koji se koristi za update (flash) systema.

Recovery- tu možeš izvrsit backup i vratit sve ako podje po zlu,može se preko njega i update radi i tako to...

Ispravite me ako grijesim...{#}

EDIT: Na 2.3 izgleda neradi razglas prilikom razgovora. Stisnem i dalje tiho prica sugovornik.Ako ubrzo to ne rjese moram nazad na 2.2...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 22:54 (zele87).
14 godina
neaktivan

kaj ti je razglas tak vazan? pa ja briem da bi ovaj tj 2.3 gotov, jedino cemo maxa zamolit da stavi hr jezik na 2.3 :D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dogman kaže...

Paa, zucnik i kamera su ispod prosijeka, ekran ima dobru rezu ali je rezistentni.... Mora se uzeti u obzir da je ovaj mobitel svojevremeno bio najjeftiniji android mobitel tako da je hardverski dosta los. Pogledaj na gsm areni njihovo dojmove opisane na par strana. A oni se definitivno kuze u motele.

Da bas SAD kupujem mob, ne bi ga uzeo ako cemo iskreno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 10:00 (bnaci).
16 godina

Ma daj, nemaš pojma, mob je zakooon

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
neaktivan
bnaci kaže...
dogman kaže...

Paa, zucnik i kamera su ispod prosijeka, ekran ima dobru rezu ali je rezistentni.... Mora se uzeti u obzir da je ovaj mobitel svojevremeno bio najjeftiniji android mobitel tako da je hardverski dosta los. Pogledaj na gsm areni njihovo dojmove opisane na par strana. A oni se definitivno kuze u motele.

Da bas SAD kupujem mob, ne bi ga uzeo ako cemo iskreno...

Lako je tebi,tvoji imaju...

14 godina
neaktivan

da sada uzimam mob uzeo bi ga kao i svaki puta, kamera je oke ak os ovak nes snimat, akn oces neki mob s odlicnom kamerom pogledaj nokie, ekran je super i da se lagano modat mob tak da ima sve za tu cenu

0 0 hvala 0
15 godina

aaaaaaaaa evo mene opet s problemom applanet-a...nije samo danas , ima vec par dana...probao sam brisanje , pa instaliranje i opet ne radi , stavljanje starije verzije pa nadogradivanje i opet ne radi...svi problemi su poceli kad se applanet zabloko pa mi se pojavilo jedino force close...i od onda neradi vise...ima li ko kakvo rjesenje??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni isto tak bilo , sa sam skinuo s njihove stranice novi sof pa mi je radio

0 0 hvala 0
15 godina
Pri3s7 kaže...

auuuuu naskido sam se ja s njihove stranice u tih par dana vise neg ikad...mislim da sam samo s tim skidanjem svako malo nabio 100i nes mb neta :D ugl nce da mi radi , a kad ocu na njihhovu stranicu prek kompa javlja mi , kad kliknem check server status , da je "Applanet App Server Status offline"...dal tebi radi il sam mene zajebava?? 

EDIT: bogati kak stancaju te verzije , pa jucer sam se naskido verzije 2.7.2 ohoho puta , a sad vec ima 2.7.3  ... i skinem to i proradi :S  koji peh imam...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 12:09 (Nocio).
14 godina
neaktivan
Nocio kaže...
Pri3s7 kaže...

auuuuu naskido sam se ja s njihove stranice u tih par dana vise neg ikad...mislim da sam samo s tim skidanjem svako malo nabio 100i nes mb neta :D ugl nce da mi radi , a kad ocu na njihhovu stranicu prek kompa javlja mi , kad kliknem check server status , da je "Applanet App Server Status offline"...dal tebi radi il sam mene zajebava?? 

EDIT: bogati kak stancaju te verzije , pa jucer sam se naskido verzije 2.7.2 ohoho puta , a sad vec ima 2.7.3  ... i skinem to i proradi :S  koji peh imam...

lol tak je i meni bilo, ali svaki puta kada odes na applanet onda ti da opciju da upgrade napravis

15 godina
Pri3s7 kaže...

lol tak je i meni bilo, ali svaki puta kada odes na applanet onda ti da opciju da upgrade napravis

ma meni se neda sve to prek moba radit pa odem na kompu , skinem applanet , stavim na memorijsku i instaliram :D jer mi prek moba uvjek skida neki download.php

14 godina
neaktivan

meni je na home nestalo, ono dole di stisnem da odem u meni i browser i sms pa kada ribut naporavim pojavi se 0_o briem da cu stavit 1.3 verziju

0 0 hvala 0
15 godina

hmm ti si na verziji 2.3?? i nestaje ti onaj dock di su te 3 ikone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da , al evo vratiolo se

15 godina
Pri3s7 kaže...

da , al evo vratiolo se

ak koristis adw launcher , difoltni , dovoljno je kod docka prec prstom od gore prema dole da se pojavi...hmm neznam kak da ti to opisem...dodes noktom negdje na visinu docka i povuces prema dole...tak ga isto mozes i sakrit povlaceci noktom odozdo(od dna docka) prema gore

14 godina
neaktivan

koristim da sada sam si obrisao tipku meni lol, al sam skuzio kak se sakri i to, tnx, kak vratim meni tipku XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 13:06 (Pri3s7).
15 godina
Pri3s7 kaže...

koristim da sada sam si obrisao tipku meni lol, al sam skuzio kak se sakri i to, tnx, kak vratim meni tipku XD

hehe stisni onu tipku na tac iznad tipke za zvanje , odi u settings , pa na adw launcher pa probaj restartat postavke

14 godina
neaktivan

restarto sam, ali nece se pojavit :(

15 godina
Pri3s7 kaže...

restarto sam, ali nece se pojavit :(

e vjeruj mi da neznam dalje...probaj skinut launcher pro...em je brzi od adw launchera em nece bit tolko spor pri ulasku u meni i slicno...bar po meni

14 godina
neaktivan

snimio sam ga ali, neznam kak da ga stavim kada nemrem u meni :(

ima tko kavu ideju da ne radim hard reset?

btw ak se ocu vratit na 2.2 sam prek fastboota stavim system i boot od 2.2 jelte?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 13:37 (Pri3s7).
15 godina
Pri3s7 kaže...

snimio sam ga ali, neznam kak da ga stavim kada nemrem u meni :(

stisni home tipku i ponudit ce ti koji launcher da imas za zadani...taj difoltni il launcher pro

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice