LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 864.306
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
14 godina
neaktivan
Re: LG GT540- modovi i nadogradnje

prije je thtjelo sada nece nakon nekog vremena , neznam

15 godina
Pri3s7 kaže...

prije je thtjelo sada nece nakon nekog vremena , neznam

a ne razumijem onda...meni u 2.3 nema onaj home selector , tak da mi radi jedino kad stisnem home tipku...btw odi na applanet il market od kud si skino...ii stisno open :) valjda ce moc

14 godina
neaktivan

nemrem kliknut na open, samo uninstall

0 0 hvala 0
15 godina

a jbg , neznam onda...probaj napravit hard reset..a ak nece ic kombinacijom tipki VOLUME UP + HOME + SEARCH odi u fastboot i na kompu otvori cmd i s njim odi u mapu tools...i onda upisi fastboot.exe -w

14 godina
neaktivan

znam to, ali mi se neda radit hardreset pa upisivat sve sifre opet za wlan i to sve XD

15 godina
Pri3s7 kaže...

znam to, ali mi se neda radit hardreset pa upisivat sve sifre opet za wlan i to sve XD

naso sam kak vratit ikonu za meni...drzi prstom na display-u neko vrjeme i otvorit ce ti se nes kao add to home screen bla bla...klikni na launcher actions i odaberi Open/close App Drawer i otvuci ga u dock :)

16 godina
neaktivan
Pa ako vam treba home selector pa skinite ga s marketa...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
max1919 kaže...

max imam pitanje...zasto meni na cyanogen-u 7 na punjenju baterije pise da je doslo do 90% i tak stoji i sam odjednom izbaci da je puna...a na cyanogenu 2.2 mi je stajalo cjelu noc na 99%...znas mozda zas je tako?

14 godina
neaktivan

e tnx uspio sam :D

14 godina
neaktivan
Koja je sad na kraju zadnja verzija tog 2.3? Malo sam se pogubil u tom moruu verzija..i ak idem preko clocworka, sam prebacim rom na karticu i udjem u CW i instaliram, ne? prije napravim backup 2.2 da se poslije mogu vratit na 2.2 ak ne budem zadovoljan sa 2.3, ne? I poshto sve ide na isti sd, jel neophodno formatirat karticu il mozhe ostat sve na njoj? Zanima me zbog vech inataliranih app na sd..
16 godina

evo meni na ovom 2.3 ne radi bluetooth kako treba, krene i onda kaže da se na mobu bt ugasio

i pjesme neće da pušta, niti u jednom programu, odvrti nekih 30 sec i stane

da se ja ipak vratim na onaj zadnji 2,2?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kak je to cudno kak nekom radi nes nekom ne, a isti mobiteli :D

ma bit ce ovaj tj 2.3 gotov valda, ja razmisljam da se stavim na 1.3 verziju

0 0 hvala 0
16 godina
Pri3s7 kaže...

a onda ću ga pričekati, ako će ovaj tjedan biti

nego ja sam rješio ono sa widgetima, nisu radili kada bi instalirao na sd pa prebacio, nego samo kada bi direktno na mobitel instalirao

14 godina
neaktivan

Planned changelog for next release of SwiftDroid:
Wired headset (-) Return the sliders for incoming calls. (+) Running your applications on the side of the search button (+) Search networks. (+) Small changes in the GPS, should be better (+) Small changes in the camera should be better (+) In a browser tab up to 32 instead of 8 (+) Fix departure when using templates SMS (+) Ukrainian keyboard layout in the keyboard (+) Customizable gestures control music playback (+) Improved the localization of places (+) According to a survey of the native will be a standard 2.3 launcher. (+)

btw na kolko ga se moze clockat na 2.3? el ce moc radit na vise ili to nema veze koja je verzija?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 15:04 (Pri3s7).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nocio kaže...
max1919 kaže...

max imam pitanje...zasto meni na cyanogen-u 7 na punjenju baterije pise da je doslo do 90% i tak stoji i sam odjednom izbaci da je puna...a na cyanogenu 2.2 mi je stajalo cjelu noc na 99%...znas mozda zas je tako?

pa to nije isti sustav... i zato je drugačije registriranje baterije, ja na to stvarno nisam obračao pozornost.

Pri3s7 kaže...

stvar je što svatko gleda stvar koja je njemu najvažnija....

ugl NEMOJ stavljati 1.3 jer nije nešto, čekaj 1.4...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

Tko je prešao na 1.3, fale Google aplikacije. Ako ih trebate, nalaze se ovdje:

http://www.mediafire.com/?2wnd9s0dpssebg1

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pri3s7 kaže...

btw na kolko ga se moze clockat na 2.3? el ce moc radit na vise ili to nema veze koja je verzija?

Zaboravi na klokanje na vise od 806 zato sto je i to vec nategnuto...

17 godina
neaktivan

Svaki primjerak ima drugačiji overclock potencijal. Neki idu preko 900, a neki se ruše i ispod 800 MHz.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
To i ja kazem
16 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Svaki primjerak ima drugačiji overclock potencijal. Neki idu preko 900, a neki se ruše i ispod 800 MHz.

da, ali većina ide do 800, meni je na 800 jako nestabilan, a sve do toga super stabilan...

ali i 800 je super rezultat, to je 25% povećanje!!! mnogi na pc-u nemaju šanse za tako nešto...

17 godina
neaktivan

Trenutno sam spustio samo minimalnu frekvenciju, ali je na 2.2@850-tak bio potpuno stabilan.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni je na 2.2 stabilan potpuno jedino na 806mhz .. vec na 825 se cima i zatvara progr kak mu se prohtje.. volio bi kad bi ga mogao potegnut do 850 na 2.3, no vidjet cu..tek kad izade finalna verzija stavljam na mob :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam na 880 i zasada je ol

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hebate, al ste smeshni sa tim 850+ mhz..pa koji che vam to bog?

kaj stvarno mislite da chete vidjet neku drastichnu razliku izmedju 800 i 850?

bash sam pazhljivo promatro i izmedju 744 i 800 nema nikakve znachajne razlike osim u trajanju baterije tak da sam ja stavio na 744, radi osjetno bolje nego na 600 a i baterija traje praktichki jednako ko i na 600..sa 744 mi ga i boota i nikad nikakvih problema sa tim..shta se sa 800 il 850 bash i ne bi moglo rech..

jel ima nachin da se ovaj 1.3 il 1.2 stave preko clockworka?

to mi je way jednostavnije i brzhe za napravit nego prtljat preko fastboota..

ono, skopiram zip na sd, pokrenem CW i instaliram zip sa sd i gotovooo..

nikakvo prebacivanje fajlova, instaliranje drivera, pa fali ovo, pa fali ono, pa neche u FW i simte tamte..

kopiraj, instaliraj i to je to..i vratish se nazad na ono kaj si imo prie za minutu..

ja sam odluchio stavit taj 2.2 na drugi chisti SD pa chu na jednoj kartici imat 2.2 a na drugoj 2.3 pa mijenjam kak me volja..

pa ajd ak ima zip za CW od 2.3, nek neko zakelji link il nekaj..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cagliostro13 kaže...

hebate, al ste smeshni sa tim 850+ mhz..pa koji che vam to bog?

kaj stvarno mislite da chete vidjet neku drastichnu razliku izmedju 800 i 850?

bash sam pazhljivo promatro i izmedju 744 i 800 nema nikakve znachajne razlike osim u trajanju baterije tak da sam ja stavio na 744, radi osjetno bolje nego na 600 a i baterija traje praktichki jednako ko i na 600..sa 744 mi ga i boota i nikad nikakvih problema sa tim..shta se sa 800 il 850 bash i ne bi moglo rech..

jel ima nachin da se ovaj 1.3 il 1.2 stave preko clockworka?

to mi je way jednostavnije i brzhe za napravit nego prtljat preko fastboota..

ono, skopiram zip na sd, pokrenem CW i instaliram zip sa sd i gotovooo..

nikakvo prebacivanje fajlova, instaliranje drivera, pa fali ovo, pa fali ono, pa neche u FW i simte tamte..

kopiraj, instaliraj i to je to..i vratish se nazad na ono kaj si imo prie za minutu..

ja sam odluchio stavit taj 2.2 na drugi chisti SD pa chu na jednoj kartici imat 2.2 a na drugoj 2.3 pa mijenjam kak me volja..

pa ajd ak ima zip za CW od 2.3, nek neko zakelji link il nekaj..

ima i za recovery... ali to stavi sa sljedećom verzijom,ova i ovako nije nešto...

16 godina

moj se jedva drži na 800, iznad se ruši, isto kao i max-ov

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

o.O moj je radio stabilno i na kojih 864 bez trzanja i zatvaranja programa...takvog sam ga drzo par dana pa smanjio takt jer je brzo baterija odlazila a i grijo se brze

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
treba ic na 900 ija hepi, skroman sam :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...
treba ic na 900 ija hepi, skroman sam :D

dok omoguće max 1000 onda ćete plakati za tim...

ccc ta današnja djeca ;)

14 godina
neaktivan
lol, omogucit ce ne, ja kada dode 2.3 fanksnl onda vise necu ni zujat na forumima neko vreme, i dok TI stavise hrv jezik :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice