prije je thtjelo sada nece nakon nekog vremena , neznam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prije je thtjelo sada nece nakon nekog vremena , neznam
a ne razumijem onda...meni u 2.3 nema onaj home selector , tak da mi radi jedino kad stisnem home tipku...btw odi na applanet il market od kud si skino...ii stisno open :) valjda ce moc
nemrem kliknut na open, samo uninstall
a jbg , neznam onda...probaj napravit hard reset..a ak nece ic kombinacijom tipki VOLUME UP + HOME + SEARCH odi u fastboot i na kompu otvori cmd i s njim odi u mapu tools...i onda upisi fastboot.exe -w
znam to, ali mi se neda radit hardreset pa upisivat sve sifre opet za wlan i to sve XD
znam to, ali mi se neda radit hardreset pa upisivat sve sifre opet za wlan i to sve XD
naso sam kak vratit ikonu za meni...drzi prstom na display-u neko vrjeme i otvorit ce ti se nes kao add to home screen bla bla...klikni na launcher actions i odaberi Open/close App Drawer i otvuci ga u dock :)

max imam pitanje...zasto meni na cyanogen-u 7 na punjenju baterije pise da je doslo do 90% i tak stoji i sam odjednom izbaci da je puna...a na cyanogenu 2.2 mi je stajalo cjelu noc na 99%...znas mozda zas je tako?
e tnx uspio sam :D
evo meni na ovom 2.3 ne radi bluetooth kako treba, krene i onda kaže da se na mobu bt ugasio
i pjesme neće da pušta, niti u jednom programu, odvrti nekih 30 sec i stane
da se ja ipak vratim na onaj zadnji 2,2?
kak je to cudno kak nekom radi nes nekom ne, a isti mobiteli :D
ma bit ce ovaj tj 2.3 gotov valda, ja razmisljam da se stavim na 1.3 verziju
a onda ću ga pričekati, ako će ovaj tjedan biti
nego ja sam rješio ono sa widgetima, nisu radili kada bi instalirao na sd pa prebacio, nego samo kada bi direktno na mobitel instalirao
Planned changelog for next release of SwiftDroid:
Wired headset (-) Return the sliders for incoming calls. (+) Running your applications on the side of the search button (+) Search networks. (+) Small changes in the GPS, should be better (+) Small changes in the camera should be better (+) In a browser tab up to 32 instead of 8 (+) Fix departure when using templates SMS (+) Ukrainian keyboard layout in the keyboard (+) Customizable gestures control music playback (+) Improved the localization of places (+) According to a survey of the native will be a standard 2.3 launcher. (+)
btw na kolko ga se moze clockat na 2.3? el ce moc radit na vise ili to nema veze koja je verzija?
max imam pitanje...zasto meni na cyanogen-u 7 na punjenju baterije pise da je doslo do 90% i tak stoji i sam odjednom izbaci da je puna...a na cyanogenu 2.2 mi je stajalo cjelu noc na 99%...znas mozda zas je tako?
pa to nije isti sustav... i zato je drugačije registriranje baterije, ja na to stvarno nisam obračao pozornost.
stvar je što svatko gleda stvar koja je njemu najvažnija....
ugl NEMOJ stavljati 1.3 jer nije nešto, čekaj 1.4...
Tko je prešao na 1.3, fale Google aplikacije. Ako ih trebate, nalaze se ovdje:
btw na kolko ga se moze clockat na 2.3? el ce moc radit na vise ili to nema veze koja je verzija?
Zaboravi na klokanje na vise od 806 zato sto je i to vec nategnuto...
Svaki primjerak ima drugačiji overclock potencijal. Neki idu preko 900, a neki se ruše i ispod 800 MHz.
Svaki primjerak ima drugačiji overclock potencijal. Neki idu preko 900, a neki se ruše i ispod 800 MHz.
da, ali većina ide do 800, meni je na 800 jako nestabilan, a sve do toga super stabilan...
ali i 800 je super rezultat, to je 25% povećanje!!! mnogi na pc-u nemaju šanse za tako nešto...
Trenutno sam spustio samo minimalnu frekvenciju, ali je na 2.2@850-tak bio potpuno stabilan.
meni je na 2.2 stabilan potpuno jedino na 806mhz .. vec na 825 se cima i zatvara progr kak mu se prohtje.. volio bi kad bi ga mogao potegnut do 850 na 2.3, no vidjet cu..tek kad izade finalna verzija stavljam na mob :)
hebate, al ste smeshni sa tim 850+ mhz..pa koji che vam to bog?
kaj stvarno mislite da chete vidjet neku drastichnu razliku izmedju 800 i 850?
bash sam pazhljivo promatro i izmedju 744 i 800 nema nikakve znachajne razlike osim u trajanju baterije tak da sam ja stavio na 744, radi osjetno bolje nego na 600 a i baterija traje praktichki jednako ko i na 600..sa 744 mi ga i boota i nikad nikakvih problema sa tim..shta se sa 800 il 850 bash i ne bi moglo rech..
jel ima nachin da se ovaj 1.3 il 1.2 stave preko clockworka?
to mi je way jednostavnije i brzhe za napravit nego prtljat preko fastboota..
ono, skopiram zip na sd, pokrenem CW i instaliram zip sa sd i gotovooo..
nikakvo prebacivanje fajlova, instaliranje drivera, pa fali ovo, pa fali ono, pa neche u FW i simte tamte..
kopiraj, instaliraj i to je to..i vratish se nazad na ono kaj si imo prie za minutu..
ja sam odluchio stavit taj 2.2 na drugi chisti SD pa chu na jednoj kartici imat 2.2 a na drugoj 2.3 pa mijenjam kak me volja..
pa ajd ak ima zip za CW od 2.3, nek neko zakelji link il nekaj..
hebate, al ste smeshni sa tim 850+ mhz..pa koji che vam to bog?
kaj stvarno mislite da chete vidjet neku drastichnu razliku izmedju 800 i 850?
bash sam pazhljivo promatro i izmedju 744 i 800 nema nikakve znachajne razlike osim u trajanju baterije tak da sam ja stavio na 744, radi osjetno bolje nego na 600 a i baterija traje praktichki jednako ko i na 600..sa 744 mi ga i boota i nikad nikakvih problema sa tim..shta se sa 800 il 850 bash i ne bi moglo rech..
jel ima nachin da se ovaj 1.3 il 1.2 stave preko clockworka?
to mi je way jednostavnije i brzhe za napravit nego prtljat preko fastboota..
ono, skopiram zip na sd, pokrenem CW i instaliram zip sa sd i gotovooo..
nikakvo prebacivanje fajlova, instaliranje drivera, pa fali ovo, pa fali ono, pa neche u FW i simte tamte..
kopiraj, instaliraj i to je to..i vratish se nazad na ono kaj si imo prie za minutu..
ja sam odluchio stavit taj 2.2 na drugi chisti SD pa chu na jednoj kartici imat 2.2 a na drugoj 2.3 pa mijenjam kak me volja..
pa ajd ak ima zip za CW od 2.3, nek neko zakelji link il nekaj..
ima i za recovery... ali to stavi sa sljedećom verzijom,ova i ovako nije nešto...
moj se jedva drži na 800, iznad se ruši, isto kao i max-ov
o.O moj je radio stabilno i na kojih 864 bez trzanja i zatvaranja programa...takvog sam ga drzo par dana pa smanjio takt jer je brzo baterija odlazila a i grijo se brze
dok omoguće max 1000 onda ćete plakati za tim...
ccc ta današnja djeca ;)