iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.140
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
iPhone Jailbreak

iOS 6 beta 2

Nisam primjetio ništa novo.

EDIT: Passbook radi.

BOG I HRVATI
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 23:03 (ivan123).

2 0 hvala 1
14 godina
Re: iPhone Jailbreak
El može na PP link za Mireo DON'T PANIC Hrvatska v4.5.0 ako netko ima verziju koja radi. Ja skinuo preko a p p t r c k r, ali ta ne šljaka :/
Tnx!
17 godina
protjeran

ja probao na instalousu pa isto ne radi.

''how yes no''
14 godina
tomislavivic kaže...

nemam jailbreakan mob..:D

nazalost nezz to napravit..:(
a koliko kosta otprilike jb..?? 

JB je besplatan, omg!!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

koji ios imas

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...
tomislavivic kaže...

JB je besplatan, omg!!

A dobro nemoj ga odmah OMGat.. Nezna i neće sam, a jbg nemora ni znat, platit će nekom 100-150kn ovaj će mu JBat za par min i gotovo...

He who is brave is free.
14 godina
Dwyane Wade kaže...
Stolnik kaže...
tomislavivic kaže...

JB je besplatan, omg!!

A dobro nemoj ga odmah OMGat.. Nezna i neće sam, a jbg nemora ni znat, platit će nekom 100-150kn ovaj će mu JBat za par min i gotovo...

a zasto ne ode na YouTube i pogleda si par tutoriala? nek malo googla...

13 godina
iPhone Jailbreak

kao prvo nemoras odmah imat bahat pristup jel znam neke  stvarikoje ti nikad neces znat..

kao drugo nezelim sam prckat po tome jel je preskup za mene da bi se ucio na njemu trenutno(tebi mozda nije)..

i kao trece ako vec zelis pomoc mozes mi poslat detaljno sto da radim da to napravim i linkove(ak trebaju) na pp..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 19:19 (tomislavivic).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
mierda-del-torro kaže...

ja probao na instalousu pa isto ne radi.

pa to ti je isto, inače probao sam baš preko instalous-a, loš kreker!

13 godina
iPhone Jailbreak

moze li mi neko objasnit kako stavljam stvari i instaliravam igrice na jb-kan iphon imam onu cydiu nemam nikakav instalous ili tak nes o cemu neki pricaju..??
hti bih staviti fifu 12 pes 12 ufc i onaj program activator kaj kosta 0.99 da smanjim koristenje home gumbica pa ako moze pomoc bio bih jako zahvalan..:) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

moze li mi neko objasnit kako stavljam stvari i instaliravam igrice na jb-kan iphon imam onu cydiu nemam nikakav instalous ili tak nes o cemu neki pricaju..??
hti bih staviti fifu 12 pes 12 ufc i onaj program activator kaj kosta 0.99 da smanjim koristenje home gumbica pa ako moze pomoc bio bih jako zahvalan..:) 

Otvory Cydiu, onda odi na Menage pa na Sources, klikni Edit pa Add i dodaj Sources ( dodaj ih sve )

Kad to napravs klikni u Cydiji Search i utipkaj Installous 5 i skini ga.

Kad to skines opet u Search utipkaj AppSync ( i tu stavis npr iOS 5, ako imas iOS 5 onda stavi 5 ako imas iOS 4 onda skini AppSync 4 itd itd....)

Kad to instaliras onda pokreni Installous ( s njega mozes skinut sve sto se placa u AppStoreu ali tu skidas besplatno{#} )

I nakraju otidi opet u Cydiju i u Search napisi Activator i skini ga besplatno...

Nadam se da sam pomogao, ako negdje zapnes samo pitaj...

LP

13 godina
iPhone Jailbreak

hmm znaci igrice skidam preko installousa a aplikacije i ostalo prek cydie ili kako..??

i dali mi jos mozes ti ili neko drugi objasnit kako da itunes sprijecim da mi svaki put dodaje nove pjesme odnosno nadopunjuje stare koje sam ja izbrisao i da zasto mi iphn brise pjesme kada mi osaten oko 700mb nepopuni to do kraja nego brise i zas mi je sad izbacio na 1.8gb kad sam cydiu otvorio nesto tipa not enough space..??

hvala..:)

EDIT:jel mi moze neko rec kak da u activatoru namjestim da recimo 3put kliknem prstom po ekranu i on izadje iz igrice(aplikacije) ja sam nasao samo da se to moze na status baru al to nemaju igrice tje nevidi se u igricama..:O 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 18:31 (tomislavivic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

Može li se verzija iOS 5.1.1. JB-at ? Da li je JB i unlock(otključvanje moba na sve mreže) ista stvar ili je to sasvim nešto drugo? Prvenstveno mi treba radi otključavanja na sve mreže.

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
steve90 kaže...

Može li se verzija iOS 5.1.1. JB-at ? Da li je JB i unlock(otključvanje moba na sve mreže) ista stvar ili je to sasvim nešto drugo? Prvenstveno mi treba radi otključavanja na sve mreže.

5.1.1 se jailbreaka lakše nego dosad, ne treba ulazit u DFU.

za unlock provjeri koji ti je baseband (modem firmware) ako se može otključati, pazi kod upgradea ios da ti ostane stari BB.

http://www.omizio.com/tutrial/iphone-unlock-lista-basebandova-koji-se-mogu-otkljucati-i-upute/

''how yes no''
16 godina

"iPhone 4S se još uvijek ne može otključati putem software UltraSn0w metode."

To piše zato što je post star ili jednostavno nije moguće?
Koji je način otključavanja ako ne mogu to ovako napravit? Jel postoji mogućnost da ga t-mobile nije zaključao?

BF:BC2 ingame nick: steve385
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 11:31 (steve90).
14 godina
neaktivan
steve90 kaže...

"iPhone 4S se još uvijek ne može otključati putem software UltraSn0w metode."

To piše zato što je post star ili jednostavno nije moguće?
Koji je način otključavanja ako ne mogu to ovako napravit? Jel postoji mogućnost da ga t-mobile nije zaključao?

Može se otključati putem Gevey kartice - pošalji mi pm ako te zanima.

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav što mislite, isplati li mi se jb iPad 2 na 5.1.1.

Tim više što ću moći koristiti XBMC i sl.

Ne znam kakve su posljedice, ne znam da li mogu zeznuti nešto?

Kakav backup moram napraviti jer imam hrpu mailova podešenih, aplikacije skinute i sl. pa ne znam :)

Puno hvala na odgovorima...

SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Pozdrav što mislite, isplati li mi se jb iPad 2 na 5.1.1.

Tim više što ću moći koristiti XBMC i sl.

Ne znam kakve su posljedice, ne znam da li mogu zeznuti nešto?

Kakav backup moram napraviti jer imam hrpu mailova podešenih, aplikacije skinute i sl. pa ne znam :)

Puno hvala na odgovorima...

Ako se mene pita, iUređaji ne vrijede ništa bez jb.

17 godina
DFurka kaže...

Nije te to nitko pitao.

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Do sad je i bez jba radio super... Ujutro sam ga jbao i proces je bilo i vise nego jednostavan. Sada mi radi xbmc, skuzio sam ponesto cydiu i instalous, ali su mi neke ikone postale bijele pa nezz sto napraviti...
SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
14 godina
xDinichx kaže...
Do sad je i bez jba radio super... Ujutro sam ga jbao i proces je bilo i vise nego jednostavan. Sada mi radi xbmc, skuzio sam ponesto cydiu i instalous, ali su mi neke ikone postale bijele pa nezz sto napraviti...

Respring, najjednostavnije preko SBSettings-a.

15 godina
neaktivan
Soapy kaže...
xDinichx kaže...

Ima li neki guide, jer stvarno ne znam gdje bi to potražio, pošto mi je ovo prvi iOS i prvi jb-ani uređaj :)

SDP ≠ HDZ
14 godina
xDinichx kaže...
Soapy kaže...
xDinichx kaže...

Ima li neki guide, jer stvarno ne znam gdje bi to potražio, pošto mi je ovo prvi iOS i prvi jb-ani uređaj :)

SBSettings se skine preko cydie. Bindaš da ga pokreneš kad napraviš određeni pokret, ili pritisneš određeni dio ekrana (recimo meni je da dugo držim status bar). Ali ako nećeš skidat možeš jednostavno reebotat ajfon, isto će maknut bjele ikonice.

Ovak to izgleda, tema se može mjenjat Ovak to izgleda, tema se može mjenjat
15 godina
neaktivan
Soapy kaže...

SBSettings se skine preko cydie. Bindaš da ga pokreneš kad napraviš određeni pokret, ili pritisneš određeni dio ekrana (recimo meni je da dugo držim status bar). Ali ako nećeš skidat možeš jednostavno reebotat ajfon, isto će maknut bjele ikonice.

Ionako gasim iPad navečer pa će se srediti onda... uglavnom hvala :)

SDP ≠ HDZ
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
DFurka kaže...

Nije te to nitko pitao.

Vjerujem da ti ne ide čitanje s razumijevanjem, pa ubuduće pročitaj dvaput što se piše.

Čovjek je pitao da li mu se isplati jb-at telefon. I dobio je odgovor.

14 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Ako i dalje budeš imao bijele ikone, skini iWipeCache u cydii i pokreni ga nakon instalacije.

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Pa ovako, ikone se srede nakon reboota, ali zasto mi neke aplikacije "teze" rade. Sporije su, nekad se sve zablkira i sl...
SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xDinichx kaže...
Pa ovako, ikone se srede nakon reboota, ali zasto mi neke aplikacije "teze" rade. Sporije su, nekad se sve zablkira i sl...

Sve ovisi koliko si 'natovario' OS nekom temom ili brojem tweakova. Meni je samo postavljanjem jedne HD teme cijeli telefon blokirao. Vrlo vjerojatno je da ga nešto koči, zbroji sam sa sobom što si sve stavljao i probaj deinstalirati nešto od toga i vidjeti da li ima razlike.

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Isprobao sam i4siri i samo to... Nisam nikakve teme stavljao :P
SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Evo napravio sam jailbreak za 5.1.1 i sad neznam kako da stavim sbsettings u notification bar, to sam vidio kod jednog lika.

Bilo da izvlačim notification bar ili sbsettings izvuče se oboje.

Nadam se da razumijete što želim reći.

EDIT:Napravio, ako koga zanima kako objasnit ću.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 18:47 (explorer 4).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice