iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.222
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Iphone Jailbreak
dombak1608 kaže...
power_user kaže...

Napisao sam ja jedan kratak tutorial, nije baš nešto, ima i boljih na forumu, ali je početak. Koliko mi se čini obojca(pogotovo dombak) imate relativno kompatibilan hardver.

Hvala za tutorial, cijelu noć ću se igrat i tražit po netu.
Možeš mi reći gdje mogu kupiti Lion u hr, i da imaju poštarinu za virovitičko-podravsku županiju.

MIslim da se više ne može, morati ćeš pirata nać. Lion je samo download, a dolazi na USB sticku ako kupiš, što za PC i nije praktično. Znači prvo Snow Leo., pa update na Lion

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
dombak1608 kaže...
power_user kaže...

Napisao sam ja jedan kratak tutorial, nije baš nešto, ima i boljih na forumu, ali je početak. Koliko mi se čini obojca(pogotovo dombak) imate relativno kompatibilan hardver.

Hvala za tutorial, cijelu noć ću se igrat i tražit po netu.
Možeš mi reći gdje mogu kupiti Lion u hr, i da imaju poštarinu za virovitičko-podravsku županiju.

MIslim da se više ne može, morati ćeš pirata nać. Lion je samo download, a dolazi na USB sticku ako kupiš, što za PC i nije praktično. Znači prvo Snow Leo., pa update na Lion

A Snow Leopard moram kupiti, pa onda ponovo kupiti Lion preko mac store-a, što i nije baš jeftino...Probat ću naći Snow Leopard, a onda kupiti lion kad bude para :)

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
16 godina
Iphone Jailbreak

zasto cete stavit na mac? ajde dajte neke prednosti mac os-a. dakle ne govorim o predonstima maca jer bi ga ja prvi kupio ali stavljat mac os na pc je glupost jer hardver je dosta nepodrzan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

zasto cete stavit na mac? ajde dajte neke prednosti mac os-a. dakle ne govorim o predonstima maca jer bi ga ja prvi kupio ali stavljat mac os na pc je glupost jer hardver je dosta nepodrzan.

ja stavljam mac da mogu jailbreak-at iphone 4s
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
16 godina
mar123 kaže...

Zavisi o HWu, meni radi kao na pravom Macu, a instalacija je doslovno 20ak klikova duža. No idemo u {#}, a i kao što sam već odgovorio Stolniku u PP ako je samo za JB, nemojte se ni mučiti, kažu da za par sati izlazi i JB za Windowse.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Daj ljudi strpite se jos koji dan dok ne izađe windows verzija!
17 godina
neaktivan
David87 kaže...
Daj ljudi strpite se jos koji dan dok ne izađe windows verzija!

Koji sat..
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
13 godina
neaktivan
Molim te za pomoć Updejtala sam iPhone 3 na iOS 5 i sad mi piše nevazeca sim kartica ne prihvaća mi moju tele2 karticu samo 098 kartice :( upitnikom A nemam ni cyndiu.... Hvala ti
16 godina
AnitaMulja kaže...
Molim te za pomoć Updejtala sam iPhone 3 na iOS 5 i sad mi piše nevazeca sim kartica ne prihvaća mi moju tele2 karticu samo 098 kartice :( upitnikom A nemam ni cyndiu.... Hvala ti

Prvo kaži koji iPhone jer 3 ne postoji, a ako je 3Gs kaži i koji je bootrom(ili barem serijski broj). Nakon toga ga moraš jailbreakati, najvjerojatnije dignuti baseband na iPadov 06.15.00(ako se ne varam), a nakon toga instalirati unlock iz cydie..

16 godina
Iphone Jailbreak

uglavnom shebala ssi iphone jer bezveze update-ate na ios 5 kad vam treba otkljucani mob. postupak otkljucavanj na ios 5 je preheben i moras dizat baseband sto nije dobro. al eto to je tako kad se ne raspitate prije nego tek nakon sto napravite nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone Jailbreak
kad ce Win verzija?? umrjet cu prije nek to izade...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

In a few hours ti piše...nisi valjda slijep...

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
16 godina
Stolnik kaže...

Ako si izdržao do sada sigurno ćeš i još malo. Ali s iOSom 5 je jailbreak nepotreban, možda SBSettings(i za one programe, ali to mi je samo navigacija koju rijetko koristim)

14 godina
Plahi kaže...
Stolnik kaže...

pa to je napisal za MAC verziju, nadam se da bu za Win za par sati...
14 godina
power_user kaže...
Stolnik kaže...

Ako si izdržao do sada sigurno ćeš i još malo. Ali s iOSom 5 je jailbreak nepotreban, možda SBSettings(i za one programe, ali to mi je samo navigacija koju rijetko koristim)

a igrice, i svakave dodatke sa Cydie?
16 godina
Stolnik kaže...
power_user kaže...
Stolnik kaže...

Igrice se daju i kupiti, ove najzabavnije su i ovako do $2, a ima i odličnih besplatnih(npr. Temple Run). Dodatci sa Cydie su s ovime stvarno nepotrebni, ja imam instaliran SBSettings(korisno, ali je OK i bez) i InfiniFolder(scroll u folderima, također lijepo izgleda, ali nije problem imati folder više). Jedno vrijeme sam puno eksperimentirao s Winterboard temama, ali to me držalo mjesec dana i nakon toga mi ne pada napamet staviti DreamBord ili Winterboard(ne znam kako se ponašaju na 4 i 4S jer sam probavao na 3Gu, ali tamo je trajanje baterije palo za 30%).

Da budem iskren, ja jailbreakam radi navigacije i da se tu i tamo poigram s OSom, ali, kad malo razmislim, mogao bih i bez jer navigaciju upalim dva puta godišnje.

14 godina
power_user kaže...
Stolnik kaže...
power_user kaže...
Stolnik kaže...

Igrice se daju i kupiti, ove najzabavnije su i ovako do $2, a ima i odličnih besplatnih(npr. Temple Run). Dodatci sa Cydie su s ovime stvarno nepotrebni, ja imam instaliran SBSettings(korisno, ali je OK i bez) i InfiniFolder(scroll u folderima, također lijepo izgleda, ali nije problem imati folder više). Jedno vrijeme sam puno eksperimentirao s Winterboard temama, ali to me držalo mjesec dana i nakon toga mi ne pada napamet staviti DreamBord ili Winterboard(ne znam kako se ponašaju na 4 i 4S jer sam probavao na 3Gu, ali tamo je trajanje baterije palo za 30%).

Da budem iskren, ja jailbreakam radi navigacije i da se tu i tamo poigram s OSom, ali, kad malo razmislim, mogao bih i bez jer navigaciju upalim dva puta godišnje.

istina ali ja nemam karticu da kupujem igre, dodatki sa Cydie su mi super i svakako cu ih imati kao i neke teme i iFile navigacija takoder, tako da jailbreak svakako dobro dode.
14 godina
Plahi kaže...
Stolnik kaže...

pa nekoliko sati moze biti i 72 sata, zar ne?
17 godina
Stolnik kaže...
Plahi kaže...
Stolnik kaže...

CLI za Windowse je vani pa ako si nestrpljiv - slobodno {#}

He who is brave is free.
14 godina
Dwyane Wade kaže...
Stolnik kaže...
Plahi kaže...
Stolnik kaže...

CLI za Windowse je vani pa ako si nestrpljiv - slobodno {#}

previse riskantno da ne shebem nesto, idem ja sad MAC stavim na komp i gotovo :D
17 godina
neaktivan
power_user kaže...
Stolnik kaže...
power_user kaže...
Stolnik kaže...

Pa ne bih se slozio, zephyr je jedan od najboljih tweakova koji ce svima sacuvat home button, 3g unrestrictor je isto bitan jel omogucuje facetime i hrpu appova da rade na 3g-u,bez sbsettingsa ne mogu,firebreak, folder enhancer, full screen for safari,gridtab for safari, ifile,mail enhancer..no newsisgoodnews, nospot,protube, recognizeme, unlimitones

Vec dugo vremena tweakovi i teme su optimizirane i ne zderu bateriju ko inace.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
Zna li netko kako može li se i kako jailbreakat iPhone 3GS iOS 5.0.1,baseband 05.16.05.
robimarko@gmail.com
17 godina
robimarko kaže...
Zna li netko kako može li se i kako jailbreakat iPhone 3GS iOS 5.0.1,baseband 05.16.05.

Skini zadnji redsn0w

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-4-vip/135787.aspx

Jel mi moze neko pomoc ?

P.S. I usput bi cijenio kad bi mi dali link sta trebam skinut i napravit za JB i Unlock na sve mreze .. Koji redsnow, baseband itd :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 15:21 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone Jailbreak
Pozdrav majstori, upravo sam jailbreak-ao iPhone 4s preko CMD-a, nema nikakvog straha sve radi kao i Cydia:D preporucam svima koji nemaju MAC :)) mogu stavit i slike nije problem :D Lijep pozdrav!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Pozdrav majstori, upravo sam jailbreak-ao iPhone 4s preko CMD-a, nema nikakvog straha sve radi kao i Cydia:D preporucam svima koji nemaju MAC :)) mogu stavit i slike nije problem :D Lijep pozdrav!

?

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
16 godina
Iphone Jailbreak

sto je cmd? kako se to radi? opisi malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

Command prompt, CLI

EDIT-pardon, nisam stavio link, http://iclarified.com/entry/index.php?enid=19484

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 16:03 (power_user).
15 godina
neaktivan
power_user kaže...
mar123 kaže...

Command prompt, CLI

Thank you Captain Obvious...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 16:02 (Plahi).
16 godina
bistri kaže...

Pa ne bih se slozio, zephyr je jedan od najboljih tweakova koji ce svima sacuvat home button, 3g unrestrictor je isto bitan jel omogucuje facetime i hrpu appova da rade na 3g-u,bez sbsettingsa ne mogu,firebreak, folder enhancer, full screen for safari,gridtab for safari, ifile,mail enhancer..no newsisgoodnews, nospot,protube, recognizeme, unlimitones

Vec dugo vremena tweakovi i teme su optimizirane i ne zderu bateriju ko inace.

Probaj Atomic browser iz appstorea, uz njega ti ne trebaju tweakovi za Safari. Pričao sam za sebe što mi treba, sve su to dobri tweakovi, ali mi ne trebaju/ne pašu. Zephyr sam probao i nervira me kad slučajno otvorim nešto, ne koristim toliko 3G jer imam samo 300MB...

Sve je to OK, ako ti treba dobro, ali ne da ne bi izdržao 3-4dana bez toga. Na iPhone OSu 2(tako se zvao, tek sa 3.2 je prešao u iOS) je JB bio neophodan, nije bilo ni copy/pastea, ni multitaskinga, ni MMSa, ni snimanja videa....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice