iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.213
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Iphone Jailbreak
Pikka kaže...

Pozdrav svima, ja sam Ivan i žešća sam njubara.

Molim vas za pomoć oko par pitanja koja nisu skroz na temu jailbreaka, ali smatrao sam da je bolje pitati tu nego otvarati novu temu:

1) Imam iPhone 4S s iOS verzijom 5.0, htio bih ga updateati na 5.0.1; vidim na netu da većina reviewa govori "5.0.1. brings more problems than it solves..." pa me zanima da li da updateam na novi softver ili ne? Jest da su samo neki iznimni slučajevi rekli da im je nova verzija još više opteretila potrošnju baterije, ali sam noob pa pitam.

2) Žena mi ima stari 3G (ne 3GS) pa me zanima da li da i njoj updateam softver na 5.0.1 ili da ostavim na staroj verziji kako je sad? Pitam zato jer znam da kad na npr. stari komp stavim Win7 radi užasno sporo (ili ne radi), bolje radi da se ostavio WinXP, pa se bojim da stari 3G ne bi imao dosta snage vrtjeti novu verziju iOSa?

3) Kad (ako) 3G prebacim na 5.0.1, da li ga mogu jailbreakati? Svi postovi oko jailbreaka spominju samo 3GS i 4G, nigdje ne piše 3G pa me zanima da li se i on može jailbreakati

4) Kamera na 3G-u je postala jako loša, mutna i slike nisu dobre. Da li imate iskustva s tim, rečeno mi je da otvorim kučište i očistim kameru, ne znam da li možda postoji jednostavnije rješenje (a da nije "odnesi ga na popravak" :) )

5) Čuo sam da se sva prebacivanja slika i muzike moraju raditi preko iTunes sync i da iPhone možeš syncat samo s jednog kompa (odnosno da imaš 5 pokušaja, da ne ulazim u to). Kod kuće imam jedan komp, da li ću imati probleme sa syncom ženinog i svog mobitela (2 moba / 1 komp), ili broj mobitela nema veze? Da li komp prepozna razliku kad ja spojim svoj mob i kad žena spoji svoj, da ne syncy iste pjesme / kontakte na oba mobitela?

6) edit: na poslu su mi syncali iPhone mail i kontakte s firminim mailom iz Outlooka, ali kontakti su katastrofa, nemam niti jedan broj mobitela nego samo fiksne brojeve i mailove pa me zanima da li znate koji fool-proof način za bedake kao ja da se prebace brojevi mobitela na iPhone s Nokije? Internet veli da se može preko Outlooka i preko appa ConCopy, da li netko ima iskustva s njima? Htio bih si i zbrisati sve ove loše kontakte koje sam dobio sa syncom, da li to mogu ako odem u Settings / Mail Contacts Calendars / Accounts - Exchange / i da tamo stavim "Contacts" na off? Kad to probam napraviti kaže da će zbrisati sve kontakte pa se bojim da ne zbriše i sve s kompa, nemam pojma

Unaprijed hvala na razumijevanju i pomoći! {#}

1) Hitno napravi update na 5.0.1 da nebi popusio Jailbreak kasnije, Jailbreak ce najvjerovatnije bit za 5.0.1.

2) Najnovji software koji se moze staviti na iphone 3G je 4.2.1, dalje vise nije podrzan.

3) 4.2.1 je najnoviji i zadnji software za 3G i moze se Jailbreakat.

4) Ne znam kaj da ti velim, vjerovatno je leca zaprljana i unutra je uslo prasine, pogledaj na youtube-u kak se otvara kuciste i to.

5) Ovo za 5 pokusaja ne postoji (prvi put cujem za to), Ja syncam tri iPhone-a na svom kompu i nema problema, mozes i 10 iphone-a syncat.

6) Ne znam bas za to ,vjerovatno postoji fora da prebacis na gmail, pa syncas.

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Imam još 2 pitanja (znam da sam dosadan al jbg)...

1. Kako riješiti zamrzavanje u redsn0wu. Stalno zastajkuje na djelu "uploading ramdisk". Pokušao sam stavljati kompatibilnosti, afinitete. Imam iPhone 3GS, iOS 5.0.1 i firmware 05.16.05.

2. Je li pametnije napraviti downgrade na verziju 4.3.3 pa jailbrejkat ( jailbreakme 3.0 ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Edge kaže...

1) Hitno napravi update na 5.0.1 da nebi popusio Jailbreak kasnije, Jailbreak ce najvjerovatnije bit za 5.0.1.

2) Najnovji software koji se moze staviti na iphone 3G je 4.2.1, dalje vise nije podrzan.

3) 4.2.1 je najnoviji i zadnji software za 3G i moze se Jailbreakat.

4) Ne znam kaj da ti velim, vjerovatno je leca zaprljana i unutra je uslo prasine, pogledaj na youtube-u kak se otvara kuciste i to.

5) Ovo za 5 pokusaja ne postoji (prvi put cujem za to), Ja syncam tri iPhone-a na svom kompu i nema problema, mozes i 10 iphone-a syncat.

6) Ne znam bas za to ,vjerovatno postoji fora da prebacis na gmail, pa syncas.

Majstore, najljepša hvala i na brzini i na kvaliteti, svaka čast! {#}

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
Nisam trenutno u toku pa trebam samo brzi odgovor, kad izlazi JB za 4S i za koji ce to biti firmaware? 5.0 ili 5.1?
http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

i mene zanima, jer vec je napravljen i samo se ceka izlazak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

i mene zanima, jer vec je napravljen i samo se ceka izlazak.

kazu da bi trebao ovaj tjedan, JB je za iOS 5.0.1

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Konačno sam Jailbrejko iPhone... hvala svima na pomoći!

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Kada napravim JB, hoću li morat sve igrice koje imam instalirane ponovno prelazit?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Kada napravim JB, hoću li morat sve igrice koje imam instalirane ponovno prelazit?

Ne

colonello bastardo
14 godina
cuspajz kaže...

Nećeš!

16 godina
Iphone Jailbreak

evo ga, jailbreak za 4s i ipad 2 izlazi za par sati.

http://www.jailbreaknation.com/a5-untethered-jailbreak-coming-in-a-few-hours

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Pozdrav !

Mozda ulijecem ko padobranac, no zaista nemogu sada u 40 str traziti tocno odredenu informaciju ....

Zanimaju me 2 informacije !!

1. Dali je moguce iPhone 4 na iOS 5.0.1 Jailbreakat i Unlockat na sve mreze ( treba mi Tele 2 ) ?

2. Dali je moguce iPhone 4S na iOS 5.0.1 Jailbreakat i Unlockat na sve mreze ( treba mi Tele 2 ) ?

Molim hitno odgovor na ovo , jer planiram zvati par ljudi prek oglasa za navedene uredaje !! 

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak
Iphone 4 je moguce jailbreakat ali ne i otkljucat. A za 4s si samo trebo procitat jedan post vise.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Iphone 4 je moguce jailbreakat ali ne i otkljucat. A za 4s si samo trebo procitat jedan post vise.

I jesam .. primarno mi je bilo da si uzmem iPhone 4s zapakiran iz VIPa ..

On dolazi iz trgovine znaci sa iOS 5 koji ce po tom postu jos dns bit moguce jailbreakat i otkljucat za sve mreze ?

14 godina
Iphone Jailbreak

Evo izašo JB za 4S 5.0 / 5.0.1 ali samo za Mac-ovce, ovi koji su na Prozorima će još malo pričekat :)

http://www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-ipad-2-untethered-on-ios-5.0.1-using-absinthe/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
David87 kaže...

Evo izašo JB za 4S 5.0 / 5.0.1 ali samo za Mac-ovce, ovi koji su na Prozorima će još malo pričekat :)

http://www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-4s-ipad-2-untethered-on-ios-5.0.1-using-absinthe/

Nakon JBa , dal ce ga se moc i otkljucat na sve mreze ?

Sry na kakvom takvom " double postu " , no zaista mi ta informacija puno nosi ...

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
David87 kaže...

Sry na kakvom takvom " double postu " , no zaista mi ta informacija puno nosi ...

Najbolji odgovor je: "Mozda"

Navodno je 5.0 cisti unlockabilan, no jos nema niti podvrde unlocka niti softwarea za unlock, tako da ces se morat strpit.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
neaktivan
bistri kaže...
fakEEE kaže...
David87 kaže...

Najbolji odgovor je: "Mozda"

Navodno je 5.0 cisti unlockabilan, no jos nema niti podvrde unlocka niti softwarea za unlock, tako da ces se morat strpit.

Tako sam i mislio .. Ima li stranica prek koje bi mogao pratit odvijanje tog unlocka i jailbreaka ? 

Koliko im inace traje nakon jailbreakea da naprave unlock ?

Fkt mi je hica za mob malo .. Samo me zanima imam potvrdu za kupnju iPhonea 4S da ide na sve mreze ..

Jel to moguce trenutno da postoji takav uredaj onda ?

16 godina
Iphone Jailbreak
Mislim da ces se nacekat za unlock na 4s-u. Kazu da nije bas isto kao na proslim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Mislim da ces se nacekat za unlock na 4s-u. Kazu da nije bas isto kao na proslim.

Vjerujem .. Onda me zanima dali je moguce da je uredaj tvornicki otkljucan na sve mreze od Apple izvana il tako nesto, ili je taj uredaj moguc otkljucan samo kao kineska kopija ?

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
Stavio na svoj iPhone 4s ovaj jailbreak preko power_user-ovog MAC- a i radi:)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Bruno Matejcic kaže...

ja danas brisem windowse i stavljam mac :D
16 godina
Bruno Matejcic kaže...

Nije Mac, Hack(intosh) je....

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Iphone Jailbreak
jel zna tko kako stavit MAC na PC?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

I mene to zanima.
Zanima me dal' bi ja mogao na svoj pc to staviti :) 

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
17 godina
fakEEE kaže...
mar123 kaže...

Vjerujem .. Onda me zanima dali je moguce da je uredaj tvornicki otkljucan na sve mreze od Apple izvana il tako nesto, ili je taj uredaj moguc otkljucan samo kao kineska kopija ?

Moguće je da, postoje tvornični otključani modeli koji rade na svim mrežama i u svim državama (kupuju se bez ugovorne obveze). Samo kod nas preko oglasa ti koštaju kao da su od suhog zlata...

He who is brave is free.
14 godina
dombak1608 kaže...
Stolnik kaže...

I mene to zanima.

moguce je, ali ja ne znam kako, budem danas cijelu noc istrazivao
16 godina
Stolnik kaže...

dombak1608 kaže...
Stolnik kaže...

I mene to zanima.

Napisao sam ja jedan kratak tutorial, nije baš nešto, ima i boljih na forumu, ali je početak. Koliko mi se čini obojca(pogotovo dombak) imate relativno kompatibilan hardver.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 21:29 (power_user).
17 godina
Stolnik kaže...
dombak1608 kaže...
Stolnik kaže...

I mene to zanima.

moguce je, ali ja ne znam kako, budem danas cijelu noc istrazivao

Moguće je (ne uvijek) ali nije baš jednostavno. Ako si na intelu i nvidiji šanse ti rastu.

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
power_user kaže...

Napisao sam ja jedan kratak tutorial, nije baš nešto, ima i boljih na forumu, ali je početak. Koliko mi se čini obojca(pogotovo dombak) imate relativno kompatibilan hardver.

Hvala za tutorial, cijelu noć ću se igrat i tražit po netu.
Možeš mi reći gdje mogu kupiti Lion u hr, i da imaju poštarinu za virovitičko-podravsku županiju.

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice