Htc hd2 pomoć

poruka: 10
|
čitano: 4.419
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Htc hd2 pomoć

Imam jedan Htc hd2 mobitel i na njemu je android 4.1.2 softwer ja bi želio da ga vratim na original windows softwer dali može mala pomoć oko toga?

Gledao sam nešto na youtubu ali tamo ima samo uputstwa za stavljanje wp7 softwera,dali možda neko koristi wp7 na ovom mobitelu i kako se mobitel ponaša??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Htc hd2 pomoć

skines officialni rom pokrenes ga na pc-u slijedis upute i to je to, sve ti se vraca na tvornicki (iako ti ne preporucam vracanje na win  6.5 nemaju vise podrsku nikakvu mislim da su i market ukinili). a sto se tice wp7 ja osobno sam bio prezadovoljan, znaci sve super brzina fluidnost ma sve pet, jedino sto je malo bio problem za aktivaciju winsa treba ti taj key kojeg moras zatrazit od microsofta. 

1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: Htc hd2 pomoć
Robilad kaže...

skines officialni rom pokrenes ga na pc-u slijedis upute i to je to, sve ti se vraca na tvornicki (iako ti ne preporucam vracanje na win  6.5 nemaju vise podrsku nikakvu mislim da su i market ukinili). a sto se tice wp7 ja osobno sam bio prezadovoljan, znaci sve super brzina fluidnost ma sve pet, jedino sto je malo bio problem za aktivaciju winsa treba ti taj key kojeg moras zatrazit od microsofta. 

Jel može link gdje da skinem taj htc win6,5 rom ?{#}

14 godina
neaktivan

A probat ću da stavim wp7 pratiću ovaj video pa valjda ću da uspijem

14 godina
neaktivan

Instlirao sam wp7 mobitel radi kao za deset puno je brži i fluidniji nego li na androidu a i iznenenadio sam se koliko je wp7 jednostavan i praktičan jedva čekam da izađe windows phon 8 za ovaj mobitel da ga isprobam.

Bio je samo problem što mi računar nije pronašao qualcomm drajvere to me je malo namučilo ali uspio sam da riješim.

13 godina
odjavljen
Htc hd2 pomoć

cotulla je napravio port wp8 na htc hd2 ali to je sada u jako ranoj fazi..prakticki nista ne radi osim toucha i samog sustava. kamera wifi wirelles nista ne radi.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Nešto se dešava sa marketplacom nemogu da se prijavim sa svojim live ID traži mi nekakav kod,zna li neko u čemu je riječ?

Normalno se prijavljujem na webu,x-box live i ostalom ali nemogu na windows phon marketplacu.....

13 godina
odjavljen
pa napisao sam ti na prijasnjih par postova da je malo problem sta se tice aktivacije wp7..da ti treba aktivacijski kljuc s kojim aktiviras telefon. Inace kad kupis novi wp7 telefon uz njega dobijes kljuc..s obzirom da za hd2 ne postoji wp7 officialni, kljuc moras zatraziti od microsfta. Nazoves ih i kazes da ti treba kljuc za HTC HD7 (kazes da si ga izgubi) znaci tocno trazi za taj telefon..nemoj spominjat HTC HD2 inace neces dobiti kljuc.
14 godina
neaktivan
Robilad kaže...
pa napisao sam ti na prijasnjih par postova da je malo problem sta se tice aktivacije wp7..da ti treba aktivacijski kljuc s kojim aktiviras telefon. Inace kad kupis novi wp7 telefon uz njega dobijes kljuc..s obzirom da za hd2 ne postoji wp7 officialni, kljuc moras zatraziti od microsfta. Nazoves ih i kazes da ti treba kljuc za HTC HD7 (kazes da si ga izgubi) znaci tocno trazi za taj telefon..nemoj spominjat HTC HD2 inace neces dobiti kljuc.

Nazvao sam i dobio sam ključ,ali aktivacija nije uspjela piše mi da je kod pogrešan ima li to možda veze što je na mobiteli wp 7.10 sistem tj radi li tak ključ samo na wp7??

14 godina
neaktivan

Dobio sam novi ključ i sad sve radi bez problema...mobitel je zakon kao i windows phon sustav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice