Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.686.138
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Restartao sam mob, upalim applanet, dodje mi ona pocetna stranica (kao stari market) sa tri kolone (apps/games/downloads), idem na apps, all aplications, top paid i stisnem npr. beautiful widget, otvori mi se about/comments a na dnu install, stisnem install u pise your item will be install ali se nista ne skida?
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
14 godina
Android borbeni komplet

A jesi probao sa nekom novijom verzijom Applaneta, da ju možda probaš pa downloudaš, možda ne reagira na tvoju verziju, hmmmm, što kažeš na tu sumnju {#} !!??

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pa ovu sam skinuo danas sa njihove stranice http://www.applanet.net/
To mi je prvi put da sam stavio, ima li negdje drugdje da se skine?
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
14 godina
djigibao kaže...
Pa ovu sam skinuo danas sa njihove stranice http://www.applanet.net/
To mi je prvi put da sam stavio, ima li negdje drugdje da se skine?

Ajme kako neke stvari brzo prolaze, ali bar ih se sjećamo, sa radošću.

Čini mi se da si skinuo s DESNOM  verzijom, a ako sam u pravu, skini 1 s Android Marketa neku aplikaciju za skeniranje bar kodova, tek onda s upaljenim scannerom približi kameru onom bar kodu u kvadratu i skini aplikaciju Applanet-a, to bi trebalo šljakati, a onda i downloudanje ostalih aplikacija.

Ako si tako odmah napravio, onda je "problem", a ako nisi, deinstaliraj ovu koju imaš i nanovo instaliraj po navodima, javi što si napravio, čekam post {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina
Nisam skinuo na PC nego sam skenirao kod sa Barcode scanerom
14 godina
djigibao kaže...
Restartao sam mob, upalim applanet, dodje mi ona pocetna stranica (kao stari market) sa tri kolone (apps/games/downloads), idem na apps, all aplications, top paid i stisnem npr. beautiful widget, otvori mi se about/comments a na dnu install, stisnem install u pise your item will be install ali se nista ne skida?

Prijatelju, TOP PAID znači najbolje koje se plaćaju, obzirom nisi takorekuć niti pitao možeš li platiti, he he he he he, polagano, smiri konje momak, ti za sada, još ovaj tjedan trebaš i možešONLY FREEEEEEEE{#} !!!! 

Kužiš ti mene u kojem zeci leži grm, momak {#} !!!!

ATJ Lučko
14 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
djigibao kaže...

Prijatelju, TOP PAID znači najbolje koje se plaćaju, obzirom nisi takorekuć niti pitao možeš li platiti, he he he he he, polagano, smiri konje momak, ti za sada, još ovaj tjedan trebaš i možešONLY FREEEEEEEE{#} !!!! 

o cemu ti pricas?

17 godina
Pa za FREE aplikacije mogu ici i na "normalan" Market sta ce mi ovaj Applanet onda?
15 godina
Android borbeni komplet

za ljubitelje NBA lige obavezne aplikacije su NBA Game Time i Game Time Plus. aplikacija sadrži statistike svih utakmica,ekipa,igrača od početka sezone,a ako nabavite Game Time Plus možete gledati i kratke sažetke svih utakmica,slušati prijenose uživo,itd...stvarno korisna aplikacija.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
zbuzz kaže...
ATJLučko kaže...
djigibao kaže...

o cemu ti pricas?

O nečemu o čemu očigledno imam više pojma nego ti, kao prvo, kao drugo, kada naučiš pravilno pisati, možemo u razgovor, možda, kao treće, kada napišeš svoje podatke u profilu, da se može vidjeti tko to kokodače u pola noći, i kao četvrto, ako si ćorav pa ne kujiš boldano i english speak, onda si totalno polupao lončiće, vrati se straNicu dvije u nazad, pročitaj o čemu Djigibao priča i kakav ima problem, ali kada je TEK skInuo aplikaciju, a nije niti postavke za moguće KUPOVANJE/PAID aplikacija učinio!

Ali ti to sve jako dobro znaš, upravo se divim kako si mu to detaljno i koncizno elaborirao, DUDE{#}  {#} !!!!

HAHAHAHAHAHA, kakav frajer, LOL, {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina
Pokusao sam i FREE aplikacije ali isto se desava
14 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
zbuzz kaže...
ATJLučko kaže...
djigibao kaže...

o cemu ti pricas?

O nečemu o čemu očigledno imam više pojma nego ti, kao prvo, kao drugo, kada naučiš pravilno pisati, možemo u razgovor, možda, kao treće, kada napišeš svoje podatke u profilu, da se može vidjeti tko to kokodače u pola noći, i kao četvrto, ako si ćorav pa ne kujiš boldano i english speak, onda si totalno polupao lončiće, vrati se straNicu dvije u nazad, pročitaj o čemu Djigibao priča i kakav ima problem, ali kada je TEK skInuo aplikaciju, a nije niti postavke za moguće KUPOVANJE/PAID aplikacija učinio!

Ali ti to sve jako dobro znaš, upravo se divim kako si mu to detaljno i koncizno elaborirao, DUDE{#}  {#} !!!!

ili posjeti psihijatra ili prestani piti, ne znam sta drugo da ti kazem.

17 godina
Peace Brothers
14 godina
djigibao kaže...
Pokusao sam i FREE aplikacije ali isto se desava

Da ne ispadne da sada ja paničarim, ali samo kontrole radi, tvoje; kod mene je kao što sam rekao HTC DHD i Tompson, onaj 782i, na manje od metra jedan od drugog, tako da stvarno ne znam gdje je možebitan problem  u moguće vezi??!!

Ali, možda jednostavno sada kod tebe šteka, nije i ne bi bilo prvi puta niti meni, nekoliko puta mi se čak nije niti htjelo otvoriti stranica, ali proradi s vremenom, tako da ne gubi nadu, čak sam načuo neke komentare kako ekipe s AppBrain Android Marketa i Applanet-a imaju problema sa serverima, tako da, chill out i ujutro kada se probudiš, sigurno će sve biti u savršenom redu Djigibao, momče {#} !!!!

ATJ Lučko
14 godina
zbuzz kaže...
ATJLučko kaže...
zbuzz kaže...
ATJLučko kaže...
djigibao kaže...

o cemu ti pricas?

Hahahahahahaha, ti da nešto kažeš, pa nisi u stanju niti proširenu rečenicu poštenu napisati, a za psihijatra ili pridruživanje AA-ima, čini mi se kako više motiva i štofa ima kod tebe i takvih koji uleću iz mraka i pikaju na sitno {#} !!!!

Smatraj ovo last warning, slijedjeći puta za nešto ovakvo kao tvoje vrijeđanje ide prijava te {#} obzirom si ne debelo {#} nego se nigdje ne nalaziš i.

ATJ Lučko
14 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
djigibao kaže...

o cemu ti pricas?

Hahahahahahaha, ti da nešto kažeš, pa nisi u stanju niti proširenu rečenicu poštenu napisati, a za psihijatra ili pridruživanje AA-ima, čini mi se kako više motiva i štofa ima kod tebe i takvih koji uleću iz mraka i pikaju na sitno {#} !!!!

Smatraj ovo last warning, slijedjeći puta za nešto ovakvo kao tvoje vrijeđanje ide prijava te {#} obzirom si ne debelo {#} nego se nigdje ne nalaziš i.

Glupane, napisao si da ovaj tjedan s applaneta moze skidati samo free aplikacije sto veze sa istinom nema. To sto se s tobom dok si bio dijete niko nije druzio niti te imao tko odgajati nije problem ovog foruma i ostalih forumasa. Nacin na koji se obracas drugima karakteristican je za maloumne seljacine. Ovakve prijetnje si mozes nabiti u dupe. Ispao si glup, priznaj to i pomiri se s tim. Svako daljnje branjenje ove citirane idiotarije dovodi do toga da ispadas gluplji i gluplji. I ozbiljno sam ti napisao ono za alkohol. Ocito nije za tebe.

S gustom cu biti baniran i sutra se ponovo registrirati zbog visestrukih citata koji dokazuju koliko si plitak i neodgojen.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 1:24 (zbuzz).
15 godina

pardon atj, ali mislim da si pobrkao nesto no to nije bitno.

djigibao, pokusaj otici u browseru svog telefona na stranicu od applaneta i umjesto da ti otvori stranicu, odmah ce ti skinut applanet apk

TAJ applanet instaliraj

pokusaj skidati i javi kako proslo

atj - u applanetu su hostane top paid igre i appz, i kraj svake od njih je prekrizena cijena sto znaci da ju NECEMO platiti toliko i toliko :) samo ju skidamo free. hihi

ali da budem fer, sad kad dobivamo paid sekciju marketa, ono sto smatram da mi je korisno cu platiti, a naravno isprobati prije. no nesto tipa logmein ignition od 29.99 E ili F1 timing app od 25 E nisam lud da kupujem.

14 godina
Android borbeni komplet

Na tebe ZBUZZ NEMAM komentara, ti si latentna šteta!!!! {#} {#} 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
LIX kaže...

pardon atj, ali mislim da si pobrkao nesto no to nije bitno.

djigibao, pokusaj otici u browseru svog telefona na stranicu od applaneta i umjesto da ti otvori stranicu, odmah ce ti skinut applanet apk

TAJ applanet instaliraj

pokusaj skidati i javi kako proslo

atj - u applanetu su hostane top paid igre i appz, i kraj svake od njih je prekrizena cijena sto znaci da ju NECEMO platiti toliko i toliko :) samo ju skidamo free. hihi

ali da budem fer, sad kad dobivamo paid sekciju marketa, ono sto smatram da mi je korisno cu platiti, a naravno isprobati prije. no nesto tipa logmein ignition od 29.99 E ili F1 timing app od 25 E nisam lud da kupujem.

Dobar večer ili ujutro, ma nije niti bitno, samo da čovjeku pomognemo, ali samo da nadodam, ja sam osobno radio na taj način, zašto kod njega neće, neznam što reći.

I samo još jedan detalj, TOP PAID, ako su aplikacije za plaćanje, a takve jesu, pa onda valjda nisu besplatne, kvrapcu, pa na kraju krajeva i ja sam sretan što smo postali nešto više nego običan zarez u nečijoj rečenici! {#} 

ATJ Lučko
14 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Ponestalo komentara? do maloprije si ih imao puno. nema vise onog osornog, cobanskog tona? Shvatio si da si pretjerao?

Napredujes.

Nauci se komunicirati s ljudima. Nije bitno sto si napisao glupost, dogadja se svakome, no nacin na koji se obracas drugim forumasima samo govori koliko si u zivotu nesiguran u samog sebe. Ne znam od kud ti ta prepotencija u stilu pisanja (u biti znam ali necu sad o tome jer bi mogao puno pisati), samo, vjeruj mi, samo postizes kontraefekt i ljudi te percipiraju onakvog kakav stvarno jesi.

Applanet malo radi pa malo ne radi, to je stara stvar. Evo kod mene sad radi a danas nije radio i to je zbog prebukiranosti servera. Nikakvih tu opcija nema za ukljucivanje placenih sadrzaja jer oni nista i ne prodaju nego dijele pirateriju. Djigibao je normalno instalirao zadnju verziju Applaneta i ako mu trenutno ne radi (a nema ukljucen hardwarski firewall na routeru) jedino sto moze napraviti je reinstalirati istu tu aplikaciju sa applanet.com (na memoriju telefona, ne na SD) ili pricekati da veza proradi.

14 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Dobar večer ili ujutro, ma nije niti bitno, samo da čovjeku pomognemo, ali samo da nadodam, ja sam osobno radio na taj način, zašto kod njega neće, neznam što reći.

I samo još jedan detalj, TOP PAID, ako su aplikacije za plaćanje, a takve jesu, pa onda valjda nisu besplatne, kvrapcu, pa na kraju krajeva i ja sam sretan što smo postali nešto više nego običan zarez u nečijoj rečenici! {#} 

Jesu, besplatne su na applanetu, tome applanet i sluzi.

14 godina
zbuzz kaže...
ATJLučko kaže...

Ponestalo komentara? do maloprije si ih imao puno. nema vise onog osornog, cobanskog tona? Shvatio si da si pretjerao?

Napredujes.

Nauci se komunicirati s ljudima. Nije bitno sto si napisao glupost, dogadja se svakome, no nacin na koji se obracas drugim forumasima samo govori koliko si u zivotu nesiguran u samog sebe. Ne znam od kud ti ta prepotencija u stilu pisanja (u biti znam ali necu sad o tome jer bi mogao puno pisati), samo, vjeruj mi, samo postizes kontraefekt i ljudi te percipiraju onakvog kakav stvarno jesi.

Applanet malo radi pa malo ne radi, to je stara stvar. Evo kod mene sad radi a danas nije radio i to je zbog prebukiranosti servera. Nikakvih tu opcija nema za ukljucivanje placenih sadrzaja jer oni nista i ne prodaju nego dijele pirateriju. Djigibao je normalno instalirao zadnju verziju Applaneta i ako mu trenutno ne radi (a nema ukljucen hardwarski firewall na routeru) jedino sto moze napraviti je reinstalirati istu tu aplikaciju sa applanet.com (na memoriju telefona, ne na SD) ili pricekati da veza proradi.

Ma imam ja komentara koliko hoćeš i želiš, ali kada počneš na način na koji si počeo, to me smeta totalno.

Ako znaš bolje od mene, samo naprijed, ali ne trubi s prostim ili prostoproširenim rečenicama koje nemaju bele veze s problemom ili rješenjem istog u startu.

Na kraju krajeva, vidim i ja kako si se i ti nešto opismenio {#} i počeo pisati malo duže, samo se nemoj sada umisliti, molim te {#} jer bi me mogao infrakt strefit!

Što se Applaneta tiče, ha, radio, ne radio, PAID oblik on nije nikako mogao na onaj način s te stranice skinuti bilo što, to mi ne možeš ali nikako osporiti, tako da sve što smo se počastili, kolateralna nešto već, nadam se da čovjek je na kraju skinuo onu aplikaciju, i sada svima želim laku noć, nastavljamo u tonu iza podneva, bok!!   

ATJ Lučko
14 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Što se Applaneta tiče, ha, radio, ne radio, PAID oblik on nije nikako mogao na onaj način s te stranice skinuti bilo što, to mi ne možeš ali nikako osporiti, tako da sve što smo se počastili, kolateralna nešto već, nadam se da čovjek je na kraju skinuo onu aplikaciju, i sada svima želim laku noć, nastavljamo u tonu iza podneva, bok!!   

Joj covjece kako si uporan. Na applanetu ne postoji nikakav paid oblik, mod ili slicno. Sve sto je na applanetu se moze skinuti i to besplatno. Samo nekad zajebaje server.  Moje pitanje "o cemu pricas ti?" je bilo zato sto sam po dosadasnjim postovima smatrao da se ipak kuzis u problematiku i bilo je tu da te upozori da si polupao loncice jer sam mislio da ovo znas ali da si krivo shvatio/procitao Djigibaovo pitanje i da si mislio na Market. Na Marketu se nije moglo (i jos uvijek ne moze) uci u sekciju paid aplikacija a to ce se valjda promijeniti kroz slijedeci tjedan.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Jooj ATJLucko, pa jesi ti svjestan koliko si gluposti napisao???

...ocito ne...

Djigibao, ma pusti taj Applanet, s njim uvijek neki problemi...Ako zelis nesto takvog tipa - BlackmartAlpha, ali ja koristim ipmart-forum.com i to mi je dosta. Imas i Mobilism forum...
http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

@ATJLučko

Kao prvo, ne želim nikog uvrijedit, ali nisi u pravu niti malo.

1. Mislim da si totalno krivo uvjeren u neke stvari. Tvrdiš nešto i to ponavljaš više puta, a čovjek ti lijepo veli da se aplikacije sa Applaneta ne plačaju. Koja bi bila svrha Appalneta da moramo i tamo plačati aplikacije?

2. Kakve postavke bi morao namještat za Applanet, o čemu ti to??? Skineš ga, instaliraš i normalno koristiš. Pronađeš aplikaciju koja ti se viđa, klikneš na nju i odabereš install. On te obavjesti da će ju ubrzo instalirati, a za provjeru možeš  spustiti traku za obavjesti i vidjeti postotak skidanja aplikacije. Kad se skine pitat će te dal ju želiš sada odmah instalirati.

3. Način i "ton" kojim ovdje pišeš je veoma bahat i iritantan. Evo citat: "... polagano, smiri konje momak,..." I čemu ubacuješ riječi na kraju rečenice tipa: ...momak, momče, DUDE ? Time daješ dojam da druge ponižavaš i da su niža "klasa" od tebe. Onda, o kakvim tu proširenim, neproširenim i koje znam kakvim rečenicama trabunjaš? Pa jel smo na satu hrvatskog i netko nam provjerava gramatiku?

Uglavnom, postovi su ti ko da se osječaš "haj" tj mi bi rekli ko da si se najel deteline.

4. Nekome govoriš kako je offtopic (trenutno sam i ja sad) i prijetiš mu sa zadnjim upozorenjem i banom sa foruma(zar si ti neki moderator/admin ovdje?), a ne vidiš kolko si ti nadrobio postova i napisao gluposti da to sve zajedno nije za jedan pravi post.

5. Još jednom, bez uvrede, ali par puta pročitaj prije nek klikneš "Pošalji" to kaj si napisao, dal ima kakvog smisla.

@djigibao

Kao što sam rekao: Skineš Applanet sa njihove stranice na bilo koji način (preko kompjutera ili barcode scannerom), instaliraš i skidaš aplikacije, a zatim i njih instaliraš. Ako ti ne želi skidati to je samo trenutno, probaj nakon sat-dva ponovo ili drugi dan i radit će. Dal ti se aplikacija skida provjeriš u padajućoj traci za obavjesti. Ak ti samo stoji na 0% onda se ne skida, a kad napiše "Done" onda se aplikacija skinula.  Ponekad se zna desiti i da skine aplikaciju, ali ju zatim neče instalirati jer je opet došlo de neke greške.

Evo ti ovdje link Applaneta koji ja koristim:
http://dl.dropbox.com/u/21545349/Applanet%20Market%202.8.0.5.apk

Primjetio sam već prije da kad u Applanetu kliknem tipku meni ima opcija AppBucket.net http://www.yourdroid.net/  Da li je to neki "novi" market ili što?

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

daj atj chill.

Evo upravo s barcode scannerom skinuo app.apk, (preko 3g-a) i otvorio top paid i instalirao beautiful widgets normalno.(sgs) ( i odmah sve to deinstalirao {#})

Ali nisam ni ja s appom oduševljen. Koristio sam ga pred 3 mjeseca ali jako kratko. Uz ovo što je šef rekao dodao bih i OVO ima krcato toga, malo mi smeta ovo na kineskom japanskom etc.. al ak imaš vremena za pretražiti dâ se naći toga, imaš i dosta komentara. Ali simpa stranica sa puno puno sadržaja..

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Iznenadjenje barem meni je market na telefonu sad otvoren potpuno :) jutros se pojavio tab top paid :)
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ja cijelo jutro otvaram market svakih pet minuta radujuci se tom trenutku...ali uzalud :)

0 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...
Iznenadjenje barem meni je market na telefonu sad otvoren potpuno :) jutros se pojavio tab top paid :)

I meni se pojavio tab ali ništa unutra, ni pod apps ni pod games

HA, sad nema paid taba {#}

Očito još testiraju...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 10:09 (redrum781).
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Kod mene radi sve bez problema :)
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice