Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.686.185
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
dex3108 kaže...
jurica_m kaže...

Kako se zove ova aplikacija za sat i za datum, i ima li je na hrvatsko jeziku?

Minimalistic text ja mislim :D

Ja trebam sa sigurnošću znati jer me zanima ima li na hrvatskom. Ipak hvala, Još ću čekati

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
Jest, Minimalistic text je
http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
@njofra te igre se placaju, mozes preporuciti stranicu za skidanje, ali ne izravan link za skidanje, pogotovo sa ShareCasha (?!zaradit ces puno...) ... ali briga me, a pogotovo za Minecraft.
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
@njofra te igre se placaju, mozes preporuciti stranicu za skidanje, ali ne izravan link za skidanje, pogotovo sa ShareCasha (?!zaradit ces puno...) ... ali briga me, a pogotovo za Minecraft.

Ovo sa mobilnim aplikacijama amo se ne tretira kao piratluk, te se sasvim slobodno prica o tome u drugim temama, a ti si se sad uhvatio tu nesto pametovat -.-'

17 godina
CrnaBitanga kaže...

@djigibao

Evo i meni se dešava isto već dva-tri dana, šugavi Tele2. Kolega je primjetio isto. Nazovem, ili netko neme nazove, desetak sekundi i puf... puče linija! Ljudi već misle da im namjerno prekidam :)

Sry što nije citirano!

Sta si stavljao onaj AutoMemoryOptimizer?

Ako jesi stavi ga na defaultne postavke.

Koji mob imas?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
15 godina
CrnaBitanga kaže...

@djigibao

Evo i meni se dešava isto već dva-tri dana, šugavi Tele2. Kolega je primjetio isto. Nazovem, ili netko neme nazove, desetak sekundi i puf... puče linija! Ljudi već misle da im namjerno prekidam :)

Sry što nije citirano!

o majku im njihovu... a ja i muchacha moja se skoro posvadjali oko toga tko je smotan pa obrazom poklapa!!! KOSTALI SU ME ZIVACA!!!

vrazja teletina....

17 godina
Meni nije bilo do operatera (Tele2) nego do programa i postavki AutoMemoryOptimizer.
Program koji automatski gasi programe i oslobadja RAM.
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
16 godina

Je, minimalistic text je to i nema na hrvatskom, ali ima na srpskom pa ti je slično. Razlika su ti mjeseci i srijeda-sreda

17 godina
djigibao kaže...
Meni nije bilo do operatera (Tele2) nego do programa i postavki AutoMemoryOptimizer.
Program koji automatski gasi programe i oslobadja RAM.

I t-mobile je imao iste probleme. Nakon točno minutu su pucali isključivo primljeni pozivi.

Sad je izgleda OK

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
LIX kaže...
CrnaBitanga kaže...

@djigibao

Sry što nije citirano!

o majku im njihovu... a ja i muchacha moja se skoro posvadjali oko toga tko je smotan pa obrazom poklapa!!! KOSTALI SU ME ZIVACA!!!

vrazja teletina....

Samo da napomenem, još dvojica kolega ima isti problem, svi smo na poslovnom Tele2, a ta dvojica ni ne znaju što su smartphonei, kamoli što je Android.. Imaju neke vulgaris Njoke... Tako da je stvar isključivo do mreže, a ne OS-a.

Prodajem zjake...povoljno!
17 godina
CrnaBitanga kaže...
LIX kaže...
CrnaBitanga kaže...

@djigibao

Sry što nije citirano!

vrazja teletina....

Samo da napomenem, još dvojica kolega ima isti problem, svi smo na poslovnom Tele2, a ta dvojica ni ne znaju što su smartphonei, kamoli što je Android.. Imaju neke vulgaris Njoke... Tako da je stvar isključivo do mreže, a ne OS-a.

Moja stara isti problem na t-mobile, a nema smartphone

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
Android borbeni komplet

da li je netko koristio aplikaciju "Blink", sluzi za mijenjanje notifikacija Led diode:

Everyone knows the problem: You don't want the phone to ring but still want to know when someone is calling. The internal orange-LED-notification is too dark and you don't know if it's a mail, SMS or call...

Blink lets you customize your system and more LED alerts in your way!

Blink extends your default Android LED alert system and allows you to customize LED color for SMS/MMS, Incoming Call/Missed Call, and Low Battery/Memory. By customizing the LED colors (12 colors available) and frequency in your way, you will never miss an alert again while Blink will keep the LED flashing alerts for you.

Product Features:

- New SMS & MMS LED Color & Frequency Adjustment
- Missed Call LED Color & Frequency Adjustment
- New Phone Call LED Color & Frequency Adjustment
- Low Battery & System Memory LED Color & Frequency Adjustment

ja sam instalirao na X8 ali mi ne radi kako treba, tj kod testiranja vidim sve boje LED diode ali kod propustenog poziva i dalje blinka zeleno :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

evo da i tu pitam :D

znate li neki dobar Video player, ali da podržava ass subtitles. Već sam našao mVideoplayer, ali mi on ne ežli prikazat prijevode koji su na nekom određenom mjestu na ekranu nego samo one koji su dolje znači ono što pričaju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neznam jeste primjetili, ali ako preko moba odete na Gameloft stranicu i odaberete Croatia pod Country, valute se promijene u KN, a kad idete kupiti igru (vecina ih je 25KN) nudi vam kupovinu preko SMSa :). Nisam probao, da ne bi skinulo jos vise novca, ali mislim da bi radilo...
14 godina
BoTiA kaže...

da li je netko koristio aplikaciju "Blink", sluzi za mijenjanje notifikacija Led diode:

Everyone knows the problem: You don't want the phone to ring but still want to know when someone is calling. The internal orange-LED-notification is too dark and you don't know if it's a mail, SMS or call...

Blink lets you customize your system and more LED alerts in your way!

Blink extends your default Android LED alert system and allows you to customize LED color for SMS/MMS, Incoming Call/Missed Call, and Low Battery/Memory. By customizing the LED colors (12 colors available) and frequency in your way, you will never miss an alert again while Blink will keep the LED flashing alerts for you.

Product Features:

- New SMS & MMS LED Color & Frequency Adjustment
- Missed Call LED Color & Frequency Adjustment
- New Phone Call LED Color & Frequency Adjustment
- Low Battery & System Memory LED Color & Frequency Adjustment

ja sam instalirao na X8 ali mi ne radi kako treba, tj kod testiranja vidim sve boje LED diode ali kod propustenog poziva i dalje blinka zeleno :(

Prijatelju, nisi dobro savladao gradivo, skoro da bih ti kazao SJEDNI 1!

Naime, u detaljnijem pregledu postavko lijepo piše, provjera ako vaš mobitel PODRŽAVA tu i takvu mogućnost!!

Na moju, a i tvoju veliku žalost, android aparati kao tvoj, SE X8 i moj HTC DHD jednostavno NE PODRŽAVAJU i. {#}

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Evo, Neno, ja sam isao pod kupovinu, da kupim Starfront Collision (kopija Starcrafta) i ovo sam dobio u SMS-u:
"Reply GLOFT OK to confirm your purchase and you will receive a link to download your game."
14 godina
Šef kaže...
Evo, Neno, ja sam isao pod kupovinu, da kupim Starfront Collision (kopija Starcrafta) i ovo sam dobio u SMS-u:
"Reply GLOFT OK to confirm your purchase and you will receive a link to download your game."

Šef, zar to znači da se u RH mogu kupovati Android platilne aplikacije!? {#}

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Šef kaže...

Sramota za Google da Gameloft podržava kupovinu iz RH, i to s SMS-om :D. Ali nismo još provjerili :).

16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
ATJLučko kaže...
Šef kaže...

Sramota za Google da Gameloft podržava kupovinu iz RH, i to s SMS-om :D. Ali nismo još provjerili :).

Provjerit cu ja, samo cekam njihov odgovor na jedno pitanjce :)

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pronasao sam novu aplikaciju za muziku koja je predobra :D Rjec je o GTunes Music. Aplikacija vam omogucava da nadjete pjesmu, skinete je, uredite tagove a kad je pustite ako su tagovi dobro ispisani automatski se skida cover art i tekst pjesme koji se vrti dok se pjesma pusta :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

inace izasao je Viber beta za android. must have svakog android borbenog kompleta :))

http://www.viber.com/android-beta/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tonihrvat kaže...

evo da i tu pitam :D

znate li neki dobar Video player, ali da podržava ass subtitles. Već sam našao mVideoplayer, ali mi on ne ežli prikazat prijevode koji su na nekom određenom mjestu na ekranu nego samo one koji su dolje znači ono što pričaju.

bump

16 godina

RockPlayer, daleko najbolji po meni za reprodukciju svih vrsta video formata, plus podrzava titlove sa hrvatskim znakovima, samo stavis encoding mode Windows 1251 =)

@igor666 - prijavio se za beta test!

ptspclan.com | visit us ^^
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 0:35 (sardax).
17 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

inace izasao je Viber beta za android. must have svakog android borbenog kompleta :))

A koja je recimo konkretno razlika između ovoga i Skype-a, koja bi trebala "natjerati" nekoga da ga koristi? Potreban je 3G ili Wi-Fi, odnosno data komunikacija/promet. Koliko vidim skoro pa potpuno jednaka stvar kao i Skype, friend mora biti "online" i ti moras biti također, i tada se moze komunicirati free preko ovoga, inace se uspostavlja klasicni poziv. U sustini samo jos jedan "protokol/klijent" za VoIP, nista drugo. {#}

14 godina
neaktivan
Gh0sT kaže...
Igor666 kaže...

A koja je recimo konkretno razlika između ovoga i Skype-a, koja bi trebala "natjerati" nekoga da ga koristi? Potreban je 3G ili Wi-Fi, odnosno data komunikacija/promet. Koliko vidim skoro pa potpuno jednaka stvar kao i Skype, friend mora biti "online" i ti moras biti također, i tada se moze komunicirati free preko ovoga, inace se uspostavlja klasicni poziv. U sustini samo jos jedan "protokol/klijent" za VoIP, nista drugo. {#}

Baš sam i ja to htio pitati. A Skype ima puno ljudi dok za ovo nisam čuo još, iskreno...

15 godina
Android borbeni komplet

razlika je u tome da se moze odma koristiti bez neke posebne registracije jer koristi broj moba kao user name.znaci zovete nekoga ko da ga zovete preko gsm-a.

a sustina je u biti ista ko skype..jedino je zvuk cak i bolji nego preko gsm-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet
Pozdrav,

ima li tko slucajno link od iGO mapa sto kasnije verzije?
Ne mogu naci nikako =(
Unaprijed hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

@sardax 

Imas na Demonoidu najnovije mape koje sam nasao. To su ti mape od Navteq-a Q4 2010

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Hocka Hey, evo da se i ja pojavim s nečim novim i kvalitetnim, naime radi se o Equalizeru by Smart Android Apps, LLC, tako da i u tom segmentu smo popravili android borbeni komplet za barem 100%!!!! {#} 

A tek kada ga skinete, pa uvidite njegov opus i mogućnosti, a što reći nego {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 23:22 (ATJLučko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jeli ima koja aplikacija koja sluzi kao Remote Desktop?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice