Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.686.185
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
sardax kaže...
Jeli ima koja aplikacija koja sluzi kao Remote Desktop?

https://market.android.com/search?q=remote+desktop&so=1&c=apps

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imas TeamViewer

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Imas i phonemypc i logmein ignition ali teamviewer je daleko najjednostavniji,najbrzi i najbesplatniji.logmein kosta 30 eura Npr
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

inace izasao je Viber beta za android. must have svakog android borbenog kompleta :))

http://www.viber.com/android-beta/

da a ja još uvijek čekam da mi pošalju kod za aktivaciju bete

hobi: androidhr.blogspot.com
15 godina
nsoul kaže...
Igor666 kaže...

inace izasao je Viber beta za android. must have svakog android borbenog kompleta :))

http://www.viber.com/android-beta/

da a ja još uvijek čekam da mi pošalju kod za aktivaciju bete

ja sam ga dobio iste sekunde...

14 godina
Android borbeni komplet

Prijatelj mi ima HTC Wildfire-a, i želi instalirati neku navigaciju koja nije ovisna o WiFi signalu, već samo GPS-u, poželjno je neku koju će čak trebati kupiti, odlaskom u EU.

Trebam neki kvalitetan prijedlog obzirom mi je nepoznanica kako Wildfire stoji sa memorijom moba, SD karticama, onim serijskim ako su takve postojale, moguće nešto tipa Navigon I GO ako sam ispravno napisao, ili nešto drugo, bolje.

Hvala na prijedlozima i sugstijama u pomoć!!!! {#}

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam cimeru instalirao ovaj Navigon na Wildfire i sve mu je radilo. Probaj ovo: dlsoft.co.cc/2010/05/navigon-251-for-android.html
Inace, uskoro dolazi Mireov Don't panic, hrv. navigacija. Na Ajfonu je vec od par mjeseci, za Android bi trebala uskoro.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
koja mrtva razlika je izmedu opere mobile i mini, prije je bila, a sad su obje iste.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobile ima vise funkcija, pa i Flash....
http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
Šef kaže...
Mobile ima vise funkcija, pa i Flash....

Mobile koristi svoj engine na mobitelu, a za mini se stranice obrađuju na Operinim serverima pa ih mini takvima prikazuje

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako namjestiti da mi se stvari sa marketa spremaju na SD karticu

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li player za slušanje pjesama sa vizualizacijom kao sto ima media player?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jez_cro kaže...

Kako namjestiti da mi se stvari sa marketa spremaju na SD karticu

Imaš li instaliran Link2SD ili app2sd? Potraži u njihovim opcijama, za Link2SD znam da ima opciju da automatski instalira aplikaciju na SD karticu, a i app2SD bi trebao to imati.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li postoji neka naprednija kamera  koja moze slikat i napravit panoramu? THX!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 17:04 (sinke90).

0 0 hvala 0
15 godina
Za panoramsko slikanje imas izvrsnu aplikaciju pod imenom Photaf. Ja ju koristim i stvarno svaka pohvala.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan

Ne znam gdje se to namjesti

kad mačaka nema miševi kolo vode
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
HEAR YE, HEAR YE!!!

Moci cemo kupovat aplikacije od sljedeceg tjedna na Marketu!
http://www.netokracija.com/android-market-hrvatska-srbija-slovenija-bih-10922
Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Da, @sef sta su odgovorili iz Gamelofta?
16 godina
neaktivan
Nisu odgovorili nista... nabijem ih. :@
16 godina
neaktivan

jel se aplikacije prikazuju normalno na 3 inca ,3.5incha i 4 incha displayima isto,......mislim da li preko cijelog ekrana,...da pojasnim skinem igru ili aplikaciju za lg optimus,da li ce ta igra raditi na vecim displayima preko cijelog ekrana

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
U ovom slucaju velicina zaslona ne igra ulogu. Bitna je rezolucija i tip procesora obicno.
3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
dogman kaže...

jel se aplikacije prikazuju normalno na 3 inca ,3.5incha i 4 incha displayima isto,......mislim da li preko cijelog ekrana,...da pojasnim skinem igru ili aplikaciju za lg optimus,da li ce ta igra raditi na vecim displayima preko cijelog ekrana

aplikacije (programi) rade na svim mobitelima bez obzira na veličinu ekrana (bar velika većina),dok kod igara nije tako.HD igre većinom ne rade na manjim ekranima,ali ima dosta iznimaka,ja npr.na Xperiji X8 (3 incha ekran) igram Asphalt 5 HD,The Settlers HD,Gangstar:Miami Vindication itd... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 0:30 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ima li PowerAMP funkciju za mijenjanje pjesama dugim pritiskom na tipke za glasnocu? Znam da je bilo rijeci oko tog, no zaboravio sam... :S Ako nema, koji ima?
~
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Moze mala pomoc-uputa:

Skinuo sam Applanet sa njihove stranice, pokrenuo, pronasao program i stisnuo download ali se nista ne desava, ne skida?

Interesira me zasto, da li trebam nesto namjestavat ili sta?

THX {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
Ima li PowerAMP funkciju za mijenjanje pjesama dugim pritiskom na tipke za glasnocu? Znam da je bilo rijeci oko tog, no zaboravio sam... :S Ako nema, koji ima?

Nema

Ali imas u CyanogenMod Settings tu postavku, koja se onda primjenjuje na sve takve aplikacije.

16 godina
djigibao kaže...

Moze mala pomoc-uputa:

Skinuo sam Applanet sa njihove stranice, pokrenuo, pronasao program i stisnuo download ali se nista ne desava, ne skida?

THX {#}

Ja evo upravo testiram Applanet i radi mi uredno download. Ne bi trebao ništa namještati, kada se instalira, mora raditi od prve. Možda reinstall aplikacije ili gašenje/paljenje mobitela pomogne?

14 godina
djigibao kaže...

Moze mala pomoc-uputa:

THX {#}

Činjenica kako i sam skidam s Applaneta, pa mi se čini kako ti nisi s te stranice do sada ništa skinuo.

Prvo trebaš u main ekranu, na lijevoj strani u Apps odabrati vrstu, skinuti, a tek onda u Downloads gledati što imaš.

Barem je tako kod mene na HTC DHD-u, i BTW; koji mob imaš ti???? {#} 

Ako sam pogriješio, daj reci kada dotakneš ikonu Applaneta, što se dešava dalje na ekranu tvog moba!!?? {#}

ATJ Lučko
17 godina
Isao sam u apps i htio skinut Shazam, stisnem download i nista se ne desava.
Kad sam instalirao Applanet nisam restartao mob, mozda bi to morao?
Imam Samsung Galaxy i7500@1.6 Donut
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
14 godina
djigibao kaže...
Isao sam u apps i htio skinut Shazam, stisnem download i nista se ne desava.
Kad sam instalirao Applanet nisam restartao mob, mozda bi to morao?
Imam Samsung Galaxy i7500@1.6 Donut

Ako se radi o Shazam Encore by Shazam Entertainment Limited, evo ja ga instalirao samo zbog tebe a baš easy peasy job, daklem, ne znam do čega je trouble, moj Djigibao {#} !!!!

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice