https://market.android.com/search?q=remote+desktop&so=1&c=apps
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas TeamViewer
inace izasao je Viber beta za android. must have svakog android borbenog kompleta :))
da a ja još uvijek čekam da mi pošalju kod za aktivaciju bete
inace izasao je Viber beta za android. must have svakog android borbenog kompleta :))
da a ja još uvijek čekam da mi pošalju kod za aktivaciju bete
ja sam ga dobio iste sekunde...
Prijatelj mi ima HTC Wildfire-a, i želi instalirati neku navigaciju koja nije ovisna o WiFi signalu, već samo GPS-u, poželjno je neku koju će čak trebati kupiti, odlaskom u EU.
Trebam neki kvalitetan prijedlog obzirom mi je nepoznanica kako Wildfire stoji sa memorijom moba, SD karticama, onim serijskim ako su takve postojale, moguće nešto tipa Navigon I GO ako sam ispravno napisao, ili nešto drugo, bolje.
Hvala na prijedlozima i sugstijama u pomoć!!!!
Inace, uskoro dolazi Mireov Don't panic, hrv. navigacija. Na Ajfonu je vec od par mjeseci, za Android bi trebala uskoro.

Mobile koristi svoj engine na mobitelu, a za mini se stranice obrađuju na Operinim serverima pa ih mini takvima prikazuje
Kako namjestiti da mi se stvari sa marketa spremaju na SD karticu
Postoji li player za slušanje pjesama sa vizualizacijom kao sto ima media player?
Kako namjestiti da mi se stvari sa marketa spremaju na SD karticu
Imaš li instaliran Link2SD ili app2sd? Potraži u njihovim opcijama, za Link2SD znam da ima opciju da automatski instalira aplikaciju na SD karticu, a i app2SD bi trebao to imati.
Da li postoji neka naprednija kamera koja moze slikat i napravit panoramu? THX!

Ne znam gdje se to namjesti
Moci cemo kupovat aplikacije od sljedeceg tjedna na Marketu!
http://www.netokracija.com/android-market-hrvatska-srbija-slovenija-bih-10922

jel se aplikacije prikazuju normalno na 3 inca ,3.5incha i 4 incha displayima isto,......mislim da li preko cijelog ekrana,...da pojasnim skinem igru ili aplikaciju za lg optimus,da li ce ta igra raditi na vecim displayima preko cijelog ekrana

jel se aplikacije prikazuju normalno na 3 inca ,3.5incha i 4 incha displayima isto,......mislim da li preko cijelog ekrana,...da pojasnim skinem igru ili aplikaciju za lg optimus,da li ce ta igra raditi na vecim displayima preko cijelog ekrana
aplikacije (programi) rade na svim mobitelima bez obzira na veličinu ekrana (bar velika većina),dok kod igara nije tako.HD igre većinom ne rade na manjim ekranima,ali ima dosta iznimaka,ja npr.na Xperiji X8 (3 incha ekran) igram Asphalt 5 HD,The Settlers HD,Gangstar:Miami Vindication itd...

Moze mala pomoc-uputa:
Skinuo sam Applanet sa njihove stranice, pokrenuo, pronasao program i stisnuo download ali se nista ne desava, ne skida?
Interesira me zasto, da li trebam nesto namjestavat ili sta?
THX
Nema
Ali imas u CyanogenMod Settings tu postavku, koja se onda primjenjuje na sve takve aplikacije.

Moze mala pomoc-uputa:
Skinuo sam Applanet sa njihove stranice, pokrenuo, pronasao program i stisnuo download ali se nista ne desava, ne skida?
THX
Ja evo upravo testiram Applanet i radi mi uredno download. Ne bi trebao ništa namještati, kada se instalira, mora raditi od prve. Možda reinstall aplikacije ili gašenje/paljenje mobitela pomogne?
Moze mala pomoc-uputa:
THX
Činjenica kako i sam skidam s Applaneta, pa mi se čini kako ti nisi s te stranice do sada ništa skinuo.
Prvo trebaš u main ekranu, na lijevoj strani u Apps odabrati vrstu, skinuti, a tek onda u Downloads gledati što imaš.
Barem je tako kod mene na HTC DHD-u, i BTW; koji mob imaš ti????
Ako sam pogriješio, daj reci kada dotakneš ikonu Applaneta, što se dešava dalje na ekranu tvog moba!!??
Kad sam instalirao Applanet nisam restartao mob, mozda bi to morao?
Imam Samsung Galaxy i7500@1.6 Donut
Kad sam instalirao Applanet nisam restartao mob, mozda bi to morao?
Imam Samsung Galaxy i7500@1.6 Donut
Ako se radi o Shazam Encore by Shazam Entertainment Limited, evo ja ga instalirao samo zbog tebe a baš easy peasy job, daklem, ne znam do čega je trouble, moj Djigibao !!!!