Nelogicnosti?
Btw, prije dva dana idem nesto skidat sa 4shareda, kad ono u permissionsima sve zivo vezano uz sms, send/recieve/manage, view contacts. Hmm, pitam se cemu to sluzi u igri haha...
Moze li mi tko objasniti dali je blackmarket zasebni market ili?Ima li svoju ikonu jer ju ja nevidim,mogu ga pokrenuti jedino kada odem u downloads folder sa astrom pokrenem i stisne launch.I onda mi otvori applanet.
Pozdrav
Evo da i ja predstavim svom borbeni komplet :D
3G Watchdog - svi sve znajo o ovome
aCCleaner - cisti cache od svih programa
AlarmDroid - budilica (bolja od one stock)
AppAware - pregled instaliranih aplikacija u okolici vas ali i dalje
Call Meter NG - biljezi potrosnju SMS-ova, poziva i internet prometa
Camera360 Ultimate - Napredna kamera s brdom mogucnosti
CamScanner - Sluzi kao skener
Dropbox - opce poznata stvar
Endmondo - Aplikacija za pracenje potrošnje kalorija, predenih kilometara. Podrzava veliki broj sportova
FancyWidget Pro - Widgeti
Flikie Wallpapers - Veliki broja wallpapera u HD formatu
Gadgeterija - Nova aplikacija, donosi vijesti s portala gadgeterija
Gameboid - Emulator za GBA
GO Contacts - Dobra zamjena za standardni imenik
GO SMS Pro - Program za SMS
K-9 - Aplikacija za mail
Mini File Manager - Aplikacija za browsanje po SD kartici
Mini uninstaller - Program za uninstaliranje programa
Multicon - Widget koji u standardnom 1x1 polju na screenu sadrzi 4 shortcut-a do aplikacija
Opera Mini - najbolji browser
PicSay Pro - Program za napredno uredivanje slika
PowerControl Plus - widget s kontrolama
QuickPic - program za pregledavanje slika
Seesmic - program slican Tweetdecku, podrzava Facebook, Twitter, Google Buzz i Salesforce Chatter
Smart Keyboard Pro - Tipkovnica podrzava i hrvatski jezik
SyncMyPix - Sinkronizira slike s Facebook-a s vasim kontaktima
Takos - Odlican program za ispisivanje podsjetinka
TkoMezove - Aplikacija za pregled nepoznatih brojeva
Watchdog - program slican task killerima ali ova prati aplikacije i ako neki program trosi previse CPU-a obavjestava vas i zatim samo tu aplikaciju ugasite
xica - pregled potrosnje novca i preostalog novca za vasoj iksici
Zedge - Program za skidanje wallpapera i ringtonova
Launcher Pro - Zamjena za standardni UI vaseg mobitela
Aix Weather - pregled prognoze po satima
Evo ukratko :D to je to
Jeli ima tko problema sa PicSay PRO? Nemogu ga pokrenit, javlja mi odjednom da treba Amazon Appstore?! Cak sam i taj AppStore instalirao, ali kad pokrenem PicSay PRO, kaze mi da ga ponovno skinem kroz Amazon AppStore! Ideas?
Jeli ima tko problema sa PicSay PRO? Nemogu ga pokrenit, javlja mi odjednom da treba Amazon Appstore?! Cak sam i taj AppStore instalirao, ali kad pokrenem PicSay PRO, kaze mi da ga ponovno skinem kroz Amazon AppStore! Ideas?
I meni je počelo to kenjat za shazam. Zato sam ga maknuo i instalirao soundhound. *ebo ih amazon!
Meni Shazam radi odlicno :D Samo ovaj PSP nece :(
Thnx sef, radi =)
Može li se ikako instalirati App2SD na mobitel s androidom 2.1 (znam samo da će trebati ROOT, dalje ništa, pa vas molim pomoć)?
HVALA
evo sta se desi kad se update-a aplikacija sa blackmarkta.
tko zna sto zapravo instaliravamo...
Ja to nisam primjetio nikako do sada
evo sta se desi kad se update-a aplikacija sa blackmarkta.
tko zna sto zapravo instaliravamo...
Treba jako oprezno s tim blackmarketima... I na Applanetu ima toboze update za Ptice, ali tko zna sto se krije tamo...
Ja se drzim ipmart-forums.com
Mobilism nema tapatalk podrsku?
Na applanetu je uvijek pametno sačekati komentare prije skidanja i updateanja
multitasking pro
Zna li tko kakvu dobru igru baziranu na borbama (borilacke vjestine/tucnjave), a da fino paše na Desire rezoluciju??
Ovako ukratko kada uslikas odredeni tekst/sliku trebaju ti se izbaciti opcije da li zelis sliku prihvatiti, odustati ili da napravis novu sliku ako ovom nisi zadovoljan.
Nakon sto si prihvatio sliku moras je crop-ati odnosno oznaciti ono sto zelis da ti se u gotovoj verziji prikaze. Poslije toga stisnes kvacicu u donjem desnom uglu i proces ce se zapoceti.
Ukratko to je to, kada se proces zavrsi imas svoj dokument spremljen
Zna li tko kakvu dobru igru baziranu na borbama (borilacke vjestine/tucnjave), a da fino paše na Desire rezoluciju??
Mislim da ima neki KO Boxing ili tako nekaako..
Kako mi 3G spici racun u toku noci XD Naime uradio sam update JuiceDefender-a i on se nije sam pokrenuo a ja nisam skontao ja jutros na tel kad prazan racun XD Sva sreca nisam imao puno na racunu :D Sad sam opet sve podesio i radi kao satic :D
Ovako ukratko kada uslikas odredeni tekst/sliku trebaju ti se izbaciti opcije da li zelis sliku prihvatiti, odustati ili da napravis novu sliku ako ovom nisi zadovoljan.
Nakon sto si prihvatio sliku moras je crop-ati odnosno oznaciti ono sto zelis da ti se u gotovoj verziji prikaze. Poslije toga stisnes kvacicu u donjem desnom uglu i proces ce se zapoceti.
Ukratko to je to, kada se proces zavrsi imas svoj dokument spremljen
jest, shvatio sam jucer xD
nego nije mi to bas nesto -.-
ako stavim ono najjace, nista s tog jer je presvijetlo..ako stavim middle tako-tako, a ako ostavim obicno, onda je to ko da sam slikao .. mislio sam da je nesto bolje :/