Zna li tko app putem kojeg mogu preko svog žičnog modema surfat na mobu? Ono da ga spojim putem usb na komp i onda da mogu surfati.
To bi i meni trebalo za Galaxy Tab dok ne nabavim wi-fi pa ako netko zna kako nek kaže .
Zna li tko app putem kojeg mogu preko svog žičnog modema surfat na mobu? Ono da ga spojim putem usb na komp i onda da mogu surfati.
To bi i meni trebalo za Galaxy Tab dok ne nabavim wi-fi pa ako netko zna kako nek kaže .
Koji mobitel? Moj frend sa desireHD-om je samo uštekao mob i sam mu se spojio, nisam siguran, vjerojatno je imao instaliran HTC sync, morao bi ga pitati.
Koja je poenta?
Poanta ako možda nema kući wireless ili je kod nekoga tko ga nema, pa da ne troši na mobilni net. Moj frend nema wireless pa se tako preko kabela spoji, mada mu to onda služi samo za skidanje appova i sl. Surfanje nema smisla kada sjedi za kompom
To je poenta, nemam wi-fi pa nekako moram skidati appove, da se nemoram kačiti na susjedovu mrežu koju jedva lovim.
Pa svaki mob kojeg ja znam ima USB masstorage. Spojis ga iskopiras aplikacije i pokrenes na mobu. Povezivanje sa moba preko kompa na net i dalje nema smisla.
To je poenta, nemam wi-fi pa nekako moram skidati appove, da se nemoram kačiti na susjedovu mrežu koju jedva lovim.
Pa skineš appove sa recimo ipmart-a, na svoj komp, prebaciš na sd karticu i instaliraš.
Nije kao market, ali je bolje (ako razumiješ o čemu pričam)
edit: logic me pretekao.
A ako želiš možeš čak i file manager instalirati bez da ga skidaš preko wirelessa ili 3G. Da se ne ponavljam ovdje ti je opisano.
Tako da stvarno uopće netrebaš na kraju krajeva mob spajati na net. Sve se može offline.
Pa svaki mob kojeg ja znam ima USB masstorage. Spojis ga iskopiras aplikacije i pokrenes na mobu. Povezivanje sa moba preko kompa na net i dalje nema smisla.
Kada kupiš novi mob, moraš postaviti gmail, facebook i tko što već koristi, skinuti update ako treba i slično. A za applanet moraš pristupiti sa mobitela da bi skidao, a jednostavnije je za tražiti nego guglati po netu za svaku aplikaciju, zato i imamo markete. Ali da, nakon što se te stvari urade onda daljna potreba za internetom nije tolika, ali može se, zašto sa neta skidati na komp, pa kopirati na karticu pa instaliravati ako se sve može direktno sa moba?
Imam jednu dobru i jednu losu vijest!
1. SPB Mobile Shell je crackan i napravili su fix pa se moze koristiti i na ostalim uređajima (npr. Desire), ali nece radit na svim.
I to cudo i radi! Bez zastajkivanja, dosta dobro.
2. Lose je to sto se ne moze puno podesavat...
Sve ikone su a la iPhone, nabacane po homescreenovima,...
Dock se ne moze mijenjat...
Ugl. najbolje da skinete taj fix s ipmart-foruma pa instalirate i probate za sebe.
Ma premalo kustomizacije nudi, istina fora je sve napravljeno ali mi je neprkatično, na docku svega 2 ikone, koje mi neda promijeniti, a brisanje ikona je dosta debilno napravljeno(povlaćenje u recyle bin pa onda brisanje, wtf??) Nemožeš promijeniti brzinu skrolanja i slične fore, a app drawera nema što znači da ili iphone style ili gomila foldera. A i imam feeling da sva ta gomila homescreenova guta i dosta memorije, taman sam se naviknuo na minimalan dizajn sa 3 home screena i 4 widgeta, i funkcionalnim dockom.
Jedino me iznenadilo kako sve na desireu ugodno radi, nema nikakvog trzanja a izgleda jaaaako lijepo, a vjerojatno će kada završe proizvod biti još bolji. Ali ja se i dalje držim launcherpro-a
Pitanje...
imao sam broj u imeniku, flashao sam rom ali sam ga zaboravio zapisati...
Da li postoji neki način da ga saznam?
Hvala
Je...samo kaj ih ja nisam sinkronizirao sa google acc...znači ništa
Ljudi evo trebao bih neki dobar glazbeni player sa equalizerom i po mogućnosti da je free (nemora bit) al je poželjno.
Ljudi evo trebao bih neki dobar glazbeni player sa equalizerom i po mogućnosti da je free (nemora bit) al je poželjno.
Mislim da ti i MixZing ima EQ
Ali PowerAMP-ov EQ je 10 klasa bolji i ugodniji za rad. Također se može postaviti da koristi samo 2 varijable - BASS i TREBLE, a to je sasvim dovoljno za dobijanje kvalitetnog zvuka.
Nije Free, 15 day trial, a Applanet unlocker ne radi s novijim verzijama od 283 ili 293. Sada je na verziji 326
Ma prije izade Update nove verzije tako da nema problema
Skinuo sam SPB i meni se cini zadovoljavajucim.
Zanima me sto je to zapravo SPB??? i dal ako njega imam na mobu kada idem u servis dobiti garanciju ili ga moram staviti onako kako je bio na pocetku. i dal se moze i kako mijenjati negdje u postavkama taj SPB u onaj prije???
imam DHD,ali cu ga odnesti nazad u vip da mi promijene bateriju,jer izdrza jedva 5-6 sati umjerenog rada : pozivi,malo sms vijesti na netu,proucavanje programcica na marketu,svjetlost je na cca 30 %. (prijatelj ima takodjer DHD i njemu traje puno,duplo duze)
zanima me sto znaci rootati mob i staviti novi rom??
-citao sma malo na xda forumu da je neki leedroid bolji od froya 2.2,pa sam ga htio staviti,ali negdje u postupku sam fulao, i pokusao ponovo i opet nista....
zamolio bih nekoga ako ima free vremena i da zna kako se to radi da mi na pvt da kontakt broj ili nekako da ce cujemo da to napravim,posto sam noobie u vezi toga....
Lijep pozdrav!
1. neki dobar program za gledanje uzivo utakmica(nogomet) na DHD-u??
2. imam advanced task killer instaliran i zanima me sto on uistinu zapravo radi? koja je njegova uloga?
- oznacim sve prozorcice koji mi trenutacno netrebaju, i oni se nakon nekod vremena (5-10)ponovo pojave
-dal mi ti programi,igre, i to sve radi cijelo vrijeme i dal mi to mozda trosi bateriju???
-dal postoji koji program da ih totalno zatvori dam ise ponovo ne upaljuju,sve dok ih ja ne upalim...
-kako znam koji mi trenutno programi rade i trose bateriju tako?
Vezano za SPB Mobile Shell
-ponekad mi zna izbaciti :
Activation
Your copy of SPB Mobile shell is not activated. Would you like to activate it now??
i okolo toga mi je skroz crna podloga
-dal je imao itko takvih problema s time,da ga pita dal zelim aktivirati SPB ,a on mi je aktiviran vec.... hm...
hm... a zbog cega su onda napravili task killer ako android gasi sam appove??
wtf? sto mi onda tako pune jede bateriju?
pomoć!
- oznacim sve prozorcice koji mi trenutacno netrebaju, i oni se nakon nekod vremena (5-10)ponovo pojave
Normalno da se pojave, kad ubiješ procese koji su potrebni za normalan rad uređaja.
Task killer možeš upotrebljavati za ubijanje igara i programa koje ti pokreneš, a ne za sistemske.
btw, koristi tipku "edit" pa gotovo samo tvoji postovi su na ovoj stranici. Kad se nečeg sjetiš onda editiraj prijašnji post, ne piši novi.
Jel netko zna kako se zove ona aplikacija sa satom i vanjskim vremenom (ako pada kiša onda su na ekranu kapljice i briše ih brisač, i te sheme .. ) hvala !
Jel netko zna kako se zove ona aplikacija sa satom i vanjskim vremenom (ako pada kiša onda su na ekranu kapljice i briše ih brisač, i te sheme .. ) hvala !
beautiful widgets
beautiful widgets
A sat digitalni, koji ima u sebi vrijeme !?
Hvala
beautiful widgets
A sat digitalni, koji ima u sebi vrijeme !?
Hvala
isto to, ima widget sa satom i prognozom u tom paketu
Evo jedna stranica sa fora Wallpaperima (nije samo za ljubitelje Androida)
Hvala na ovoj stranici. Bas mi je to trebalo!