Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.684.170
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Android borbeni komplet

ej recite mi da ovo nije preje-beno!

wifi scan program sa opcijom pretraživanja u fotoaparatu - pokazuje odakle dopire signal. osim što ćete znati otprilike gdje vam se susjedima nalaze routeri, nema neke druge funkcije. ali ipak... me like!

http://getandroidstuff.com/download-lookator-android-scans-wifi-augmented-reality/

16 godina
neaktivan
Ja se ne micem s ebuddya... Ima i MSN i Facebook chat i jos nekoliko ostalih messengera...
koristio sam ga na W995 i koristim ga sad..
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
16 godina
chingy-os kaže...
Program za face book chat-isprobao fino radi

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=548478

Ja ga već odkada koristim dosta je dobar, jedino što nekad ima problema sa konekcijom i bilo je problema da nije prikazivao sve poruke...još uvijek je full verzija stranice facebooka najstabilnije rješenje{#}

Evo izgleda da onaj system panel djeluje, barem odkako sam ga instalirao i stavio browser na excluded, još uvijek je upaljen, sa sva 3 taba, iako ga nisam koristio, vidjeti ćemo oće se nastaviti tako. Ali za sada veliko hvala{#}

Stoja
16 godina
chingy-os kaže...
Program za face book chat-isprobao fino radi

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=548478

Pa zasto jednostavno ne koristis eBuddy ? na njemu imas msn i facebook i radi super. ne znam sta jos on podrzava.

EDIT: nisam vidio da je vec odgovoreno, nisam prebacio na slijedecu stranu kada sam "skoknio na neprocitano" {#}

BF:BC2 ingame nick: steve385
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 15:07 (steve90).
16 godina
Android borbeni komplet

Sta mislite o ovome ?

Meni izgleda super.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet
A svaki koncept izgleda super :P pitanje je kako ce to u prakai funkcionirati oce li i onda biti tako fluidno kao na videu, mada nista nije ni pokazano, osim saltanja ikona koje je po meni presporo da ne bi to nikada koristio...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Slazem se da nije bas nesto puno pokazano i ko zna kako ce to radit na kraju, ali ideja mi se sviđa. Zivi bili pa vidili :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Evo i mojih aplikacija. Vecinu gluposti zanemarite, to se ja naskidam toga pa onda brisem...
http://www.appbrain.com/user/bmarasovic/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Vidim da ti je jedna od app i Rom Manager, mozes malo pojasnit sistem mijenjanja ROM-ova?

Koliko je lako/jednostavno, rizik od zaj***...

EDIT: e moze usput i objasnjenje za CyanogenMod Updater?

BTW, ja ima Samsung i7500 @1.6 root-an (trebalo bi to sve radit kod mene?)

{#}

...Masturbation Checker...(It is an application that measures your masturbation.
The masturbation death also made news recently.
Correspondence of both man and woman.
"The masturbation is Amazing!!"
It knows the fact of astonishment.)

Ne mogu vijerovat da je neko isao to radit...daj mi molim te pojasni na kojem principu to radi?

{#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 19:00 (djigibao).
16 godina
neaktivan
ROM manager radi jednostavno. Odaberes jedan od ROMova u izborniku, skines i onda ga on flasha. Samo, ja ga ne koristim, ja radim to manualno.
Cyanogenmod radi otprilike isto, malkice teze ga podesavas... Ali, kao sto sam rekao, radim manualno flashanje ROMova, tema i ostalog, tako da mi to ne treba (i pobrisat cu)...
A za Galaxy neznam... morat ces pogledat na xda-dev forumu sve vezano za nj.
17 godina
Android borbeni komplet

Google Voice i Voice Search ne rade u Cro ili?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Znam da je negdje u temi navedena aplikacija za blokiranje reklama i oglasa u aplikacijama, ali nikako da je nađem pa bi molio nekog za ime ili link. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

Znam da je negdje u temi navedena aplikacija za blokiranje reklama i oglasa u aplikacijama, ali nikako da je nađem pa bi molio nekog za ime ili link. Hvala

AdFree

Ali meni bas ne radi, nego sam s DeFrost Setupa (DL manager od DeFrosta) skinuo hosts datoteku i flashnuo...

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ,ja radim to manualno.
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla... Ali, kao sto sam rekao, radim manualno bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla...
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Bogme tebi stvarno treba taj Masturbation Checker {#}

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Plemeniti kaže...

AdFree

Ali meni bas ne radi, nego sam s DeFrost Setupa (DL manager od DeFrosta) skinuo hosts datoteku i flashnuo...

Meni radi odlicno. Ni u jednoj aplikaciji nema reklama.

:)
16 godina
djigibao kaže...

Rade ali na engleskom.

15 godina
Android borbeni komplet

namjeravam kupiti Xperiu X8 pa me zanima dali ce na njoj raditi ovi programi i igre koje ste naveli...znam da ima malo stariju verziju androida ali do kraja godine ce izaci 2.1,ali mene zanima dali ce vecina programa na njoj ici sad sa ovom 1.6 verzijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dejo6 kaže...
djigibao kaže...

Rade ali na engleskom.

Rade samo u USA/SAD ili rade ako ti je mob na eng. jeziku?

Meni je mob na eng. Tele2 i probao sam to ali ne radi. Da li nekom to (Google Voice i Voice Search) ovdje radi? Kako?

16 godina

Voice search radi, ali moraš govorit na engleskom. Nema to veze di se nalaziš, ili na kojem jeziku ti je mob.

17 godina
Android borbeni komplet

Instalirao Google Voice-sign in (sa acc od gmaila)=your google acc is not yet enabledfor Google voice. Visit google.com/voice to sign up

Idem na tu stranicu i dobijem:

Google Voice is not available in your country.
Thanks for visiting Google Voice. We're not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future.
???
Ne kuzim kako vama radi, HELP {#}
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Visak kaže...
Šef kaže...
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ,ja radim to manualno.
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla... Ali, kao sto sam rekao, radim manualno bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla...
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Bogme tebi stvarno treba taj Masturbation Checker {#}

LOL

Slicno se desilo danas kad sam posudio mobitel prijatelju...

{#}

A tu aplikaciju sam vidio kod Keichii-a...

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Hahhaha ja to vidio putem appbraina i reko idem probat xD totaly useless al premocno {#}

btw Sefe 85$ na apps :D svaka ti dala :D

Evo i moj profil koji sam vec stavio u desire temu al et ovdi je vise mjesto nego tamo :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 0:53 (Keiichi).
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Šef kaže...

Hahhaha ja to vidio putem appbraina i reko idem probat xD totaly useless al premocno {#}

btw Sefe 85$ na apps :D svaka ti dala :D

Evo i moj profil koji sam vec stavio u desire temu al et ovdi je vise mjesto nego tamo :)

Je, da... 85$! 

Cudno, s obzirom da nemam Market Enabler...{#}

15 godina

sweet... appbrain cheateru

17 godina
neaktivan
LIX kaže...

sweet... appbrain cheateru

Cek znaci moze se onda kupit aplikacija pomocu appbraina tako da ne koristis market enabler ? ili

15 godina

ja mislim da je appbrain "ocijenio" ili "prepoznao" aplikacije koje bi trebale biti kupljene ilitiga full verzije, koje je šef naletio slučajno magičnim spajanjem imena aplikacije sa apk dodatkom u googleu.

jel tako hefe? aj priznaj bit će ti lakše. vidim da te tišti. {#}

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

heh to sam i ja pomislio :D mogucee :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LIX kaže...

ja mislim da je appbrain "ocijenio" ili "prepoznao" aplikacije koje bi trebale biti kupljene ilitiga full verzije, koje je šef naletio slučajno magičnim spajanjem imena aplikacije sa apk dodatkom u googleu.

jel tako hefe? aj priznaj bit će ti lakše. vidim da te tišti. {#}

Ajd nemoj napadati covjeka. Nije spajao vec je uredno stavio plus izmedju ;)

:)
17 godina
Android borbeni komplet

Evo jedna interesantna igra imena Tanks!

Nisam probao ali ako neko je neka napise svoje dozivljaje.

Pregledom videa ne izgleda lose

Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Probajte i Panzer Panic (Free), imate na Marketu Free verziju. Igra je super!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice